MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2333

    ***

    Zondag 25 januari

    Zon 8u29-17u22

    Sint-Paulus’ bekering

    Als Sint-Paulus bekeert, draait de wortel om in de eerd

    *

    .

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Terwijl op ditzelfde uur – vanaf 14,30 deze zondag - de massa in Dresden bijeen stroomt, worden deze lijnen in de ether gejaagd.

    Zie de beelden Live op https://ejbron.wordpress.com/

    Er wel op lettende dat het een uitzending is van RT, zijnde volgens mijn Oekraïense vriend hier in Italia, de propagandazender van de Poet.

    Het moto is: ‘Wij zijn het volk’, onderverzwegen, wij en niet die bobo’s in Bruxellabad. Een stelling waarin elk redelijk schepsel Gods zich kan vinden, maar niet die nieuwlopers in hun ivoren toren die bewust of onbewust meewerken aan, wat Xander hieronder schrijft, de 4de poging tot Islamisering van Europa.

    En hoe of ik aan die afbeelding hierboven kom, van de Sint Pieterskoepel in Rome? Wel, dat zit zo. Vandaag zapte ik om 12 uur zoals gewoonte voor het Nieuws, naar de Italliaanse Staatszender, de Rai, om er het Angelus te horen voorbidden door Paus Franciscus. Pure nostalgie van de bovenste plank. Heimwee naar de klokketoren, hij die waakt en verre schouwt, over ’t dorpje droomverloren, krinklend aan zijn voet gebouwd…. Iedere zondag om 12 uur, en dan nog op de Staatszender van een ex-communistische bondgenoot van Moskou. De huidige Premier, Renzi, is een socialist pur sang, uit Fioentina, de bloemenstad Firenze) maar aan die andere kant van de Italiaanse ziel durft niemand raken. Hier heeft de politieke mening van iemand totaal niets te zien met al-dan-niet zijn trouw aan ‘Rome’. En zo heb ik het ook liever.

    Ook een Journalist-Minister met vrije meningsuiting moet volgens de EVP van de CVP luisteren naar de ECB. Die alleen is alleen zaligmakend In Coburgland en aanliggende gewesten.

    De tweede reden waarom U vandaag het Vaticaan opgediend krijgt, is de onvergetelijke indruk die iemand kan opdoen, van achter zijn koffietafel in dat cafeetje op de zoveelste verdieping van het vrij toegankelijk Castel Sant Angelo (De Engelenburcht, het on-onneembare toevluchtsoord der Pausen). U komt er als toerist, of als Gelovige, want niemand stelt er vragen. Als in de zomer Rome trilt onder een schroeiende zon, zit U er lekker koel, hoog en droog. Door de wijd openstaande ramen heeft U visueel het kunstwerk va Michelangelo, de koepel van de Sint Pieter onder handbereik. Nergens anders ter wereld kunt U van op deze bij uitstek veilige plaats de grootsheid van de Christelijke cultuur in elke vezel van Uw ziel laten doordringen. De bijgeleverde sfeermuziek geeft er zelfs een vrolijk tintje aan. Zie

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Engelenburcht

    om te leren hoe een Paus hier ooit (Kerstdag 590) de Hemel dankte omdat toen die andere ziekte uit het Midden Oosten, de pest, overwonnen werd. Wat niet belette, dat negen jaar later (849) Rome verwoest en uitgemoord werd door de Turkse IS-lammers van toen.

    Het reusachtig bronzen beeld op het hoogste punt van dit Castel Sant Angelo moet het hart van elke Vlaming sneller doen kloppen, want het komt uit de scheppende handen van een Vlaming, Pieter Antoon Verschaffelt is de naam. De Aartsengel Michael, die het zwaard terug in de schede steekt: mooier symbool voor de Beschaving bestaat er niet.

    *

    Nu terug naar vriend Xander die nog maar eens ‘de Eindtijd’ serveert. Tja, ver kan dat nu niet eer zijn. Volgens het Nieuwe Turks-Ottomaanse Rijk van Erdogan, duurt het slechts tot 2023, maximum, voor de vlag met de Halve Maan op de koepel van Michelangelo zal wapperen. Die denkt dat Aartsengel Michael – bij monde van Pegida Internationaal - zijn zwaard nooit-van-zijn-leven nie zal durven trekken.

    Wie dan leeft zal dan zien.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Paus ontsnapte op Filipijnen aan moslim

    *

    moordaanslag; Extra bewaking Vaticaan

    Moslims zullen vierde poging wagen om Europa te veroveren

    *

    Paus Franciscus is tijdens zijn bezoek aan de Filipijnen afgelopen week ontsnapt aan een moordaanslag door moslimterroristen. Vlak voor de publieke mis in Rizal Park in de hoofdstad Manila joeg de politie op vier aan Al-Qaeda verbonden mannen, maar die wisten in de commotie te ontsnappen. De agenten die belast zijn met de beveiliging van het Vaticaan kregen van de teruggekeerde paus te horen dat er ‘schaduwen en gevaren’ aankomen, omdat islamitische terreurgroepen hem al talloze malen met de dood hebben bedreigd. Is Franciscus wellicht de paus die volgens de beroemde profetie van Fatima in de eindtijd, als Rome half in puin is geschoten, zal worden vermoord?

    Franciscus benadrukte dat ‘wij christenen worden opgeroepen om niet te wanhopen of de moed te verliezen.’ Overigens ontkende de Filipijnse regering na afloop van zijn bezoek dat er een moordaanslag op hem werd voorbereid.

    Waarschuwing voor aanslagen Italië

    De Italiaanse autoriteiten hebben na het besluit om wapens te leveren aan de Koerden die tegen ISIS vechten gewaarschuwd dat belangrijke christelijke plaatsen, waaronder het Vaticaan, het doelwit van islamitische aanslagen kunnen worden. De Sint Pietersbasiliek en het luchtruim boven Vaticaanstad worden extra bewaakt. Er vechten minstens 50 uit Italië afkomstige moslims aan de kant van ISIS.

    ‘Vaticaan zal moslim worden’

    Vorig jaar noemde ISIS de leider van het Katholieke Kerk de ‘drager van valse waarheid’, en zwoer dat Rome op een dag zal worden aangevallen door moslims en zal worden vernietigd. ‘Wij moslims geloven dat de hele wereld op een dag een islamitische staat zal zijn. Ons doel is om ervoor te zorgen dat zelfs het Vaticaan moslim zal zijn. Misschien zal ik dat niet meer meemaken, maar die tijd zal zeker komen,’ zei de Italië prekende imam Ismar Mesinovic, die Europese moslims ronselt voor de jihad.

     

    In de katholieke profetie van zuster Lucia, wereldwijd bekend als het ‘Geheim van Fatima’, wordt onder andere voorspeld dat er in de eindtijd een paus zal worden vermoord. Ook paus Pius X (1903-1914) zou visioenen hebben gehad waarin hij zag hoe deze –mogelijk allerlaatste- paus in het half Rome over de lijken van vermoorde geestelijken stapt en op een nabij gelegen berg bij een kruis zal knielen, alwaar hij zal worden doodgeschoten.

     

    Vierde moslimaanval op Europa gaat komen

     

    In het jaar 849 lukte het de moslims al eens om de Sint Pietersbasiliek te plunderen. Voordat paus Leo IV hen verdreef wisten ze grote aantallen christenen te vermoorden. In de 16e eeuw probeerden de Ottomaanse Turken onder leiding van Sultan Mehmet II eveneens Rome te veroveren. Mehmet pochte dat hij zijn paard ‘van het hoge altaar in de St.Pieter’ zou laten eten.

     

    De moslim invasie vond in het zuiden van Italië plaats. De stad Otranto werd bestormd en 12.000 burgers werden afgeslacht, de meesten omdat ze weigerden zich te bekeren tot de islam. De rest van de bevolking werd in slavernij afgevoerd. ISIS doet in onze tijd exact hetzelfde; recent kregen 800 gevangen de keus tussen de islam of de dood. Ze weigerden allemaal zich te bekeren, waarna ze werden vermoord en aan de honden gevoerd.

     

    Drie keer in de historie probeerden de moslims Europa te veroveren, en een vierde poging gaat zeker komen zodra de Turken hun Ottomaanse Rijk hebben hersteld, volgens hun eigen planning uiterlijk in 2023. Ook Israël zal dan het doelwit van een massale aanval worden.

    Xander

    1) Philstar
    (2) S

    *

    UITLEIDING

     

    Ik stel vast dat er in Dresden een ander soort mensen leeft. Het zijn tenminste gaan platbroeken die zich als ruggengraatlozen gedragen. Zouden er daar misschien geen lange tenen voorkomen?

    *

    Nog iets over asielzoekers en vluchtelingen.   Gisteravond aat op de NOS gehoord dat de prijs die ‘mesensmokkelaars’ actueel eisen voor een overtochtje Afrika richting Lampedusa reeds €17.000,- zou bedragen. Wat ik ’n aardig bedragje vind voor arme ‘vluchtelingen’.

    Daar bleef men maar rond de pot draaien ovrt de ‘vluchtelingenkampen’ o.a. in Libanon. Inderdaad, mensonwaardig, zonder meer. Allemaal sukkelaars die gevlucht zijn voor de oorlog. Maar waarom worden daar verder nooit details over gegeven? Zijn het Christenen die gevlucht zijn voor de Is-lammerij? Zijn het Soemnitische IS-lammiisten, die gevlucht zijn voor Salafistische IS-lamisten of zijn het Salafistische die gevlucht zijn voor Soemnitische? Komt het geweld iir Walhabistische IS-lamisten in opdracht van de Saoudische pietrolboeren?

    Juist, het Vlaams Belang trekt de aandacht op de Koran, een en hetzelfde Heilig Boek voor alle Mo Slimmerds. Inderdaad, niet alle Mo-Slimmerds zijn extremisten, maar wel zijn alle extremisten Mo Slimmrds….

    Ze moeten dus hun eigen boontjes doppen. Nadat de vraag gesteld is: waarom vangt het eigen volk, van welke strekking dan ook, geen partij voor de eigen mensen? Weet U: een sort van vrije doortocht door elkaars vijandelijk gebied.

    Of anders: in Zuid Amerika, in Bolivië, is er nog plaats in overvloed. In de tijd der Zondvloed kon Noach toch ook een Ark bouwen, om zijn geliefden te redden?! Laat de pietriklpompen één dag draaien voor de huur van enkele cruiseschepen, en klaar is Kees!

    Want inderdaad, ik ben het eens met de NOS: duie sukkelaars hebben recht op een beter leven. Het is zelfs een mensenrecht. Al geloof ik nooit dat er een Arabische vertaling bestaat voor dat woord….. In ieder geval zal het wel net in de Koran voorkomen!

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!