MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2331

    ***

    Zaterdag 24 januari

    Zon 8u30-17u20

    H Franciscus van Sales, patroon van journalisten en schrijvers

    *

    Vandaag heffen we het glas heel hoog, ter nagedachtenis van deze patroonheilige. Wat in niet veel redactielokalen zal gebeuren. Want de eigen tradities werden al lang geleden onder de mat geveegd. Wegens te ouderwets? Ja, maar vooral omdat de Slinxe zakkulorum Kerk zich daarbij ongemakkelijk voelde. Niet uit wroeging, neen, maar omdat er gretig gesmacht werd naar de heidense wereld van vòòr het Christendom, die ze zich eens rap zouden maken, sè. Waarbij ze in al hu pretentie vergeten waren, dat ook het Christendom geëvalueerd is, ttz terug gevallen is op de essentie, zonder al die vele tierlantijntjes. Badoglio, toen die nog geen Paus was, maar Bisschop in Buenos Aires, reed met de fiets naar zijn werk. Het delicate probleem van de seksualiteit in en rond de Kerk, loste hij met één enkele beweging op, door te verkondigen dat de gelovigen toch ook niet moesten kweken als de konijnen. Een gezegde die echt heel veel ruimte laat voor persoonlijke interpretatie voor iederen.

    Die verhoopte snelle terugval naar omhoog naar het heidemdom, was echter buiten de waard gerekend. De ISIS Staat als een achterlijke woestijncultuur sloop de vrijgekomen ruimte binnen. OK, dachten de naar vernieuwing trachtende vernieuwers, dan springen we maar op die kar. Alles is goed, als we maar definitief af geraken van onze eigen cultuur.

    Ja, goede man, Heilige Sint Franciscus van Sales, er is nog veel werk aan de winkel…

    *

    .

    *

    Dankgebed tot Allah na de overwiinning

    .

    *

    INLEIDING

     

    We weten onderhand allemaal wat de volgende stap is in de Islamisering. Eenmaal voldoende in aantal, en quasi zeker van de overwinning, zal de 3de en laatste fase als van zelf ingaan: wie zich ‘bekeert’ zal mogen blijven leven, uiteraard als onderworpene, de overigen, de Joden en de ongelovigen dus, zullen uitgezuiverd worden. ‘Arbeit macht Fre’, weet U nog? De formule der Duitse Nationaal Socialisten is voldoende bekend bij alle Nationale en Internationale Socialisten.

    *

    Een paar dagen geleden vond U op deze vrijbuitersblog, de foto van een verzameling dames in Iran, voor en na het verjagen van de Sjah van Perzië door Ayatollah Khomeiny. Een vrolijke bende voordien, een troep door de Islam gedrogeerde feeksen nadien.

    What will be, will be, zongen we vroeger, samen met de jonge Jo Leemans, de Amerikaanse cowboys achterna. En nu ik later groter ben geworden, kan ik het aan mijn kleinkinderen meegeven: wat zal zijn, zal zijn…

    *

     MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Chaos in Franse steden: Duizenden vierkante kilometers overgenomen door moslims

    Bekende Franse moslimgeestelijke: ‘Stad Roubaix in het Noorden en Marseille in het Zuiden zijn nu mini islamitische staatjes’

    Franse straten bezet door biddende moslims. Grote delen van Franse steden zijn ontaard in poelen van chaos en geweld waar geen Fransman of agent meer durft te komen, en moeten als verloren worden beschouwd.

    De Westerse politiek en media doen er al jaren alles aan om het bestaan van door moslims beheerste ‘no go zones’ te ontkennen, omdat berichtgeving hierover tevens de erkenning zou zijn dat de integratie en multiculturele samenleving goeddeels zijn mislukt. In Frankrijk, waar het aantal moslims de kritieke grens van 10% heeft bereikt, sijpelen de laatste tijd toch diverse berichten, onderzoeken en documentaires door het embargo op negatieve berichten over de islam heen. De onthutsende realiteit is dat er inmiddels vele duizenden vierkante kilometers Frans grondgebied als verloren moeten worden beschouwd. Zelfs brandweer, ambulances en politie durven er vanwege het grove geweld door moslimjongeren niet meer te komen.

    ‘Franse wet vervangen door Sharia’

    In het in 2011 gepubliceerde 2200 pagina’s tellende rapport ‘Banlieux de la République’ (Voorsteden van de Republiek), dat werd opgesteld door onder andere de zeer gerespecteerde politieke wetenschapper en islamkenner Gilles Kepel, werd geconstateerd dat het departement Seine-Saint-Denis –waar 600.000 van de 1,4 miljoen inwoners (veelal Marokkaanse en andere Afrikaanse) moslims zijn, die in sommige wijken al een meerderheid van ruim 70% hebben- en andere Parijse gebieden ‘afgescheiden islamitische samenlevingen’ zijn geworden, die totaal zijn afgesloten van de Franse staat. Hier heerst niet langer de Franse wet, maar die van de Sharia.

     

    Politiek correcte orde verbergt moslimgeweld

    Voor de duidelijkheid: de meeste moslims kiezen er bewust voor om niet te integreren en willen zelf in getto’s wonen. Ze worden gestimuleerd door imams, die doelbewust een parallelle islamitische samenleving in Frankrijk en de rest van Europa willen creëren. Dat is ze, mede dankzij de Europese gevestigde orde die wat de islam betreft van geen kwaad wil horen, heel goed aan het lukken.

    De bekende schrijver en journalist Laurent Obertone (‘France: A Clockwork Orange’) zegt dat er inmiddels talloze wijken en complete voorsteden zijn ‘waar wij Fransen zelfs niet meer durven komen. Natuurlijk praat niemand hier openlijk over, maar ook degenen die ‘lange leve het multiculturalisme’ en ‘Parijs is prachtig’ roepen wagen zich niet in die voorsteden.’ Volgens Obertone zorgt de politiek er bewust voor dat het vele, vaak buitensporige geweld van moslims niet of nauwelijks in de media komt.

     

    ‘Mini islamitische staatjes’

     

    Alleen al in Frankrijk zijn er vele honderden door moslims beheerste no-go zones, die ontstaan zijn omdat het hen door de politiek werd toegestaan hun eigen cultuur en wetten te houden, in plaats van zich aan te passen. Desondanks blijft de linkse en liberale gevestigde orde het bestaan van deze gebieden ontkennen.

    Maar het zijn ook moslims zelf die erkennen dat deze zones bestaan. Fabrice Balanche, een bekende moslimgeestelijke die les geeft aan de universiteit van Lyon, vertelde onlangs aan Radio Télévision Suisse dat ‘er gebieden zijn in Frankrijk, zoals de stad Roubaix, zoals het noorden van Marseille, waar de politie geen stap durft te zetten, waar de autoriteit van de staat totaal afwezig is, waar mini islamitische staatjes zijn gevormd.’

     

    ‘Niet langer Frankrijk, maar islamitische republiek’

     

    De Franse schrijver en politieke journalist Éric Zemmour verklaarde tegen BFM-TV iets vergelijkbaars: ‘Er zijn nu plaatsen in Frankrijk, vooral in de voorsteden, waar het geen Frankrijk meer is. Salafistische islamisten islamiseren sommige buurten en voorsteden. In deze wijken is het niet langer Frankrijk, maar een islamitische republiek.’ In een ander interview zegt Zemmour, wiens laatste boek ‘De Franse Zelfmoord’ heet, dat zijn land door het multiculturalisme en de heersende politieke correctheid wordt verwoest.

     

    Politicus Frank Guiot schreef dat delen van Évry, een wijk in het zuiden van Parijs, in no-go zones zijn veranderd waar de politie niet meer kan komen uit angst om te worden aangevallen. Volgens Guiot probeert de politiek de ‘sociale vrede’ te bewaren door de politieagenten te verbieden hun wapens te gebruiken als ze worden aangevallen.

     

    No-go zones in talloze steden

     

    De socialistische burgemeester van Amiens, Gilles Demailly, gaf toe dat een compleet district in zijn stad een ‘no-go zone is waar je niet langer een pizza kan bestellen of een arts bij je thuis kan laten komen.’ Europe 1, één van de grootste TV-zender van Frankrijk, noemde zelfs heel Marseille een ‘no-go zone’ nadat de overheid zich gedwongen zag om de CRS (Franse ME) op de vele moslimbendes af te sturen. De Franse minister van Binnenlandse zaken sprak letterlijk van het ‘heroveren’ van 184 vierkante kilometers Marseille die door moslimbendes worden gecontroleerd.

    De mogelijk bekendste Franse krant Le Figaro karakteriseerde het centrum van Perpignan als een ‘ware no-go zone waar agressie, antisociaal gedrag, drugshandel, de moslim gemeenschap, raciale spanningen en stammengeweld’ ervoor zorgen dat niet-moslims gedwongen worden te vertrekken. De krant schreef ook dat het Les Izards district in Toulouse een no-go zone is waar Arabische drugsbendes de straten terroriseren.

     

    Wetteloze moslimbendes creëren ‘de hel van Frankrijk’

     

    Le Parisien omschreef delen van Grigny, een wijk in het zuiden van Parijs, als een ‘wetteloze zone’ die wordt geplaagd door moslimbendes, ‘wier leden geloven dat ze de heersers van de wereld zijn.’ Ook Grenoble zucht onder totaal uit de hand lopend moslimgeweld. In Roubaix, vlakbij de Belgische grens, voelen de bewoners zich ‘verbannen in hun eigen land’, en willen hun eigen milities vormen omdat de politie niets tegen de moslimbendes durft te ondernemen.

     

    In augustus vorig jaar berichtte het magazine Valeurs Actuelles dat Frankrijk inmiddels meer dan 750 gebieden telt ‘waar de wet van de Franse Republiek niet langer van toepassing is.’ Onder de kop ‘Hel in Frankrijk’ schreef het blad dat grote delen van Frankrijk in een dictatuur zijn veranderd waar de politie ‘wordt begroet met mortiervuur’ en ‘door projectielen gedwongen wordt zich terug te trekken’.

     

    Alternatieve samenleving

     

    Het magazine schreef ook over Trappes, een wijk in westelijk Parijs, waar de islam en zware criminaliteit –zoals bijna overal- hand in hand gaan. Moslimcriminelen dwingen er een ‘alternatieve samenleving’ af die alle banden met Frankrijk heeft verbroken, zo verklaarde de lokale politiecommandant. Als niet-moslim moet je je volgens hem niet meer in die wijk wagen, omdat je onmiddellijk van al je bezittingen wordt beroofd en in elkaar wordt getrapt.

     

    In de steden Nantes, Tours en Orléans is het al even erg. Hele wijken zijn daar veranderd in ‘slagvelden’, aldus Valeurs Actuelles. De weinige Fransen die er nog wonen worden dagelijks geconfronteerd met de dwang van de moslimgemeenschap, het verdwijnen van de eigen Franse cultuur en de welig tierende criminaliteit.

     

    Hele voorsteden veranderd in criminele getto’s

    Hier is een documentaire te bekijken over een no-go zone in de Parijse voorstad Clichy Montfermeil. Op ongeveer 3 minuten is te zien hoe de moslims reageren als de politie eraan komt. De grote zender TF1 zond deze anderhalf uur durende docu uit over moslimbendes in no-go zones in Parijs. TV3 deed hier hetzelfde met wijken in het noorden van de Franse hoofdstad. Dit is een drie kwartier durende Engelstalige docu over de no-go zones in Marseille. In deze vier minuten worden de gevaarlijkste wijken van Frankrijk getoond, en hier die in Parijs, hier in Lille en hier in Lyon.

     

    Russia-1 maakte deze documentaire over de no-go zones in Parijs. De presentator begint: ‘We zijn in Parijs, het Barbès kwartier, een paar minuten van de beroemde Montmartre. Het is bijna onmogelijk een Europeaan te ontdekken. Sommige straten in Parijs doen denken aan een Oosterse bazaar. De Parijse voorsteden zijn criminele getto’s geworden waar zelfs de politie niet durft te komen.’ Verborgen camera’s laten zien hoe deze moslimgebieden worden beheerst door misdaad, geweld, drugshandel en wetteloosheid.

     

    ‘Frankrijk op rand enorme sociale explosie’

     

    In een 120 pagina’s tellende studie getiteld ‘No-Go Zones in de Franse Republiek: Feit of Fictie?’ werden vele tientallen wijken genoemd ‘waar de politie en gendarmerie de orde van de Republiek niet meer kan handhaven, of niet meer kan komen zonder het risico te lopen op confrontaties en bekogeld of zelfs fataal beschoten te worden.’

     

    Het eerder genoemde 2200 pagina’s tellende onderzoeksrapport waarschuwde dat de 6,5 miljoen moslims in Frankrijk –het hoogste aantal in de EU- het land op de rand van een enorme sociale explosie hebben gebracht. Belangrijkste oorzaak is de weigering van de moslims zich aan de Franse cultuur aan te passen en te integreren. Het probleem wordt verergerd omdat in moskeeën een parallelle islamitische samenleving en het handhaven van de Sharia juist wordt gepromoot.

     

    Botsingen met Chinezen

     

    Moslims richten hun pijlen ook op andere allochtone groepen, vooral degenen die wél willen integreren. De levendige Chinese gemeenschap in Aubervilliers, die voor veel economische voorspoed heeft gezorgd, werd het doelwit van aanvallen, berovingen en afpersingen. De politiek correcte socialistische burgemeester van de stad riep de Chinese bedrijven op om meer Arabischer en Afrikaanse moslims in dienst te nemen, omdat het geweld tegen hen dan wel zou stoppen. De reactie van de Chinezen: moslims werken niet hard en ze eisen en klagen teveel.

    Nadat de politiek weigerde de Chinezen te beschermen, dreigden deze de Chinese maffia in te schakelen. De moslims reageerden vervolgens met een petitie waarin de uitzetting van de Chinezen werd geëist. Onvoorstelbaar: Vanaf 2012 verplicht de gemeente Aubervilliers niet-moslimmannen die met een moslima willen trouwen zich eerst te bekeren tot de islam. ‘Met andere woorden: bij gemengde huwelijken heerst de Marokkaanse wet over de Franse wet,’ schreef Charlie Hebdo hierover.

     

    Moslims nemen openbare scholen over

     

    Le Figaro publiceerde vorig jaar een onderzoek waaruit blijkt dat moslims steeds meer openbare scholen overnemen en daar de Sharia onderwijzen. Franse meisjes moeten op de speelplaats gesluierd zijn, in de kantine mag alleen halal voedsel worden geserveerd en gymzalen worden gebruikt voor de dagelijkse gebeden tot Allah. Op islamitische feestdagen is in steden zoals Nimes en Toulouse 90% van de moslimscholieren niet aanwezig.

    Toen de vorige Franse premier Nicolas Sarkozy de moslims die politieagenten aanvallen als ‘bendes’ omschreef, viel de hele linkse gevestigde orde in het land over hem heen. In Nederland zien we een vergelijkbare tendens: nog vorig jaar riep het kabinet Rutte het programma Opsporing Verzocht op om niet meer zoveel Marokkaanse misdadigers te laten zien. Eerder hadden ze PVV-leider Geert Wilders verkettert omdat die openlijk had gepleit voor minder criminele Marokkanen.

     

    Kritieke grens in NL bijna bereikt

    Ook in Nederland begint het aantal moslims met officieel ruim 1 miljoen – maar onofficieel (inclusief illegalen) al zo’n 1,6 miljoen – hard naar de kritieke grens van 10% te gaan. Omdat in Den Haag dezelfde door Brussel geëiste politiek correcte ziekte heerst die de islam in alles in bescherming neemt, valt zeer te vrezen dat ook onze steden en wijken ten prooi zullen vallen aan dezelfde chaos en geweld waar Frankrijk nu aan ten onder dreigt te gaan.

    Xander

    *

    UITLEIDING

     

    En zeggen dat de doorsnee Amerikaan denkt dat België ergens in Bruxellabad ligt, en een wingewest is van Parijs. Vandaar dat een Vlaams Nationalistisch Minister van het Belgische Apenland tot zelfs bij CNN geprezen wordt, omdat hij namens de gehele Senaat door alle partijen (min één), verkondigt dat de IS-lammerij voortaan een onderdeel is van onze samenleving.

    Zou die man zich nog herinneren, dat omwille van het smeer, de kat likt de kandeleer? Of dat er geen ergere blinden zijn, dan hij die niet zien en wil.

    Zou hij dan niet weten, dat die strategie van komedie spelen zelfs door de Koran voorgeschreven is? In een voorgaand stukje over die ISIS-lammerij student in Leiden kregen we zelfs de naam hiervan te weten.

    Dit is geen Jambon meer, maar een jambeautje. Goed bereid, niet halal, en met een flinke klad appelmoes daarbij, is dat zelfs een lekkernij.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!