MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    21-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2323

    ***

    Woensdag 21 januari

    Zon 8u33-17u15

    H Agnes

    Als Agnes en Vincentius komen is er nieuw sap in de bomen

    *

    .

    *

    .

    De over te nemen nieuwe werkwijze voor officiële executies in de EU..

    *

    INLEIDING

     

    Voor zover ik mij de vulgaire naam ‘Clinton’ meen te herinneren, heeft die te maken met de man die, net als ik, nooit seks heeft gehad met de mooie Monica Lewinski. De toen voor schut gezette wederhelft, de kleine vinnige Hilary, een tang van een vrouw en meten kaviaar-socaliste (geboren in een gouden wieg), speelt ondertussen al vele hoge toonladders in de Buitenlandse politiek van de USA. En dat zullen we geweten hebben! Europa moet één groot bloedrood ketchuptapijt worden van Pegida-betogers. Eenmaal gebotteld op de markt gebracht onder de merknaam Heinz. Wordt zelfs klaar gestoomd voor de Russische markt, eenmaal het mens Presidente van de USA zal zijn.

    U moet zich dus voorbereiden op de dag, dat Digitalia zal blijken liever bekend te worden als blode Jan dan als dode Jan. De Duitse bezetting heeft hij overleefd, maar de IS-lammerij zal hij niet halen…. In afwachting dus nog een tandje bijsteken, onder het moto: als de hemel invalt, zitten we er allemaal onder.

    Ze laten er dus geen gras over groeien, maar gaan weer uit van een typische Slinx redenering, de scheefredenering en dus ferm naast de kwestie.

    Een zielig Parijs rioolblaadje wordt belaagd, en zie, dat is louter en alleen omwille van hun cartoons. Oorlog in Irak en Syrië, Franse precisie-bombardementen op hun ‘Broeders en Zusters’, ISIS Staat? Jihadisten? Heeft daar allemaal niets mee te zien, zegt Slinx. Dat Hebdo-geval bestaat al jaar en dag en het zou pas nu zijn dat Jihadisten zich beledigd voelen? Was het niet meer de wanhoopsdaad van fanatieke maar vastgelopen strijders, die zien dat ze de strijd aan het verliezen zijn?

    Ik had nog zo gehoopt dat het bij de Slinxen bij ‘kurieren am Symptomen’ zou gebleven zijn, maar neen, men pakt het ‘kurieren’ zelf aan en het kwaad laat men lopen. Hen vervolgen zou immers hun privacy schenden! Niet de IS-lammerij wil men verbieden, maar hen die daar een afkeer voor uitdrukken.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    Het begint: EU wil moslimgroepen hun zin te geven en kritiek op de islam verbieden

    *

    Officials in Brussel: Europees verbod op islamofobie ‘enige wat na Parijs op tafel ligt’

    Nog geen 2 weken na de aanslagen in Parijs maakt de EU opnieuw een diepe knieval voor de islam.

     

    Pal na de aanslagen op Charlie Hebdo waarschuwden we u dat deze in de komende maanden zullen worden aangegrepen om de vrijheid van meningsuiting aan banden te leggen en met name kritiek op de islam te verbieden. Wel, de aanslagen in Parijs werden nog geen 2 weken geleden gepleegd, of het is al zover: diplomatieke bronnen en NGO’s (Non Government Organizations) in Brussel melden dat de EU serieus overweegt de eis van moslimgroepen om ‘islamofobie’ te verbieden in te willigen. 2015 zou daarom wel eens het jaar kunnen worden waarin de tijdens de massademonstratie in Parijs zo geroemde vrijheid in Europa definitief ten grave wordt gedragen, en wel door dezelfde politici die beweerden hier pal voor te zullen blijven staan.

     

    ‘Haatspraak’ wordt het genoemd, mensen die zich negatief uitlaten over de islam, Allah en zijn profeet. Moslimgroepen dringen er bij de EU op aan om hardere wetten in te voeren die ‘haatspraak’ tegen de islam verbieden. Zij zijn namelijk bang dat de snel groter wordende moslimbevolking in Europa door de terreuraanslagen in Parijs in het gedrang zal komen.

     

    Verbod op islamofobie ‘enige wat na Parijs op tafel ligt’

     

    Veel Europese moslimleiders veroordeelden die aanslagen weliswaar, maar protesteerden tegelijkertijd fel tegen het bespotten van hun profeet Mohammed. Hoge EU-officials zouden daarom overwegen om de moslims nu hun zin te geven, al zouden ze wel rekening houden met de nodige tegenstand vanuit de lidstaten, omdat bijna overal rechtse vrijheidspartijen sterk in opkomst zijn.

    ‘Er wordt over gesproken,’ aldus een goed geïnformeerde bron bij een NGO in Brussel. ‘Het is zelfs het enige wat er na Parijs op tafel ligt, maar nu zal nog niemand daar officieel iets over kwijt willen. Iedereen is veel te bang, en dan bedoel ik niet voor de islamisten, maar voor de beschuldiging politiek correct te zijn, zelfs als ze dit inderdaad zijn.’

     

    ‘De Joodse groepen zijn doodsbang, maar laten we wel wezen: hoeveel Joden zijn er in Europa ten opzichte van het aantal moslims? Maar ja, ze overwegen een verbod op islamofobie.’ (2)

     

    Het Istanbul Proces: kritiek op islam wordt wereldwijd verboden

     

    Dit jarenlange streven van de moslimwereld kreeg op 15 juli 2011 een geweldige impuls toen in Istanbul de toenmalige Amerikaanse minister Hillary Clinton samen met de Turkse premier Davutoglu en OIC- (Organization of Islamic Cooperation) secretaris generaal Ihsanoglu het startschot gaf voor wat nu het ‘Istanbul Proces’ heet, en wat de EU nu als eerste (nog) niet-moslimblok wil invoeren, namelijk het criminaliseren van openlijke kritiek op de islam.

    Recent werd er opnieuw een VN-resolutie opgesteld die gebaseerd was op dat proces. Hillary Clinton gaf als commentaar dat met deze resolutie landen worden opgeroepen ‘de vrijheid van religie te beschermen, beledigende uitingen door onderwijs, intergeloof-dialoog en publiek debat tegen te gaan, en discriminatie, stigmatiseren en haatmisdaden te verbieden, maar niet om de vrijheid van meningsuiting te verbieden, tenzij deze aanzet tot onmiddellijk geweld.’

     

    Wel, het laatste vetgedrukte gedeelte is exact wat er gebeurde in Parijs. Clinton voegde daar onbeschaamd aan toe dat een politiek correcte mening precies datgene is wat de Westerse burgers zal worden opgelegd: ‘We zijn gefocust op het promoten van intergeloof-dialoog en samenwerking, het handhaven van antidiscriminatiewetten, het beschermen van de rechten van alle mensen om te aanbidden wie ze willen, en op het gebruik van enkele ouderwetse technieken zoals groepsdruk en schandaliseren, zodat mensen niet het gevoel krijgen gesteund te worden om te doen wat wij verafschuwen.’

     

    Hillary’s medevoorzitter Ihsanoglu bevestigde op die dag dat ‘wij zeer verontrust zijn over individuen en groepen die de vrijheid van meningsuiting exploiteren om haat te zaaien door het doelbewust demoniseren van religies en hun volgelingen. Alhoewel wij de vrijheid van meningsuiting respecteren, vinden wij deze houding politiek en etnisch incorrect en stuitend.’

     

    Westen en OIC voeren zelfde agenda moslimterroristen

     

    Bedenk dat dit uitgerekend in Turkije werd gezegd, het land waar naar verhouding het grootste aantal journalisten gevangen zit, juist vanwege het uiten van een ‘politiek en etnisch incorrecte’ mening. Doorgaans wordt iedereen die negatief schrijft over de Turkse regering, president Erdogan, diens islamistische AK Partij en de islam zelf onder grote druk gezet of simpelweg in het gevang gegooid.

     

    Premier Davutoglu liep in Parijs zij aan zij met de Westerse leiders die zogenaamd opkwamen voor de persvrijheid en vrijheid van meningsuiting, maar riep pal daarna zonder enige gêne opnieuw op om islamofobie te verbieden en hier massaal tegen te demonstreren.

     

    Het zijn in werkelijkheid dan ook het OIC, de Turken, de moslimgroepen en nu ook de EU die de terreuraanslagen misbruiken om dezelfde agenda door te voeren als die van de moslimterroristen, namelijk het monddood maken van iedereen met een niet gewenste, dus niet politiek correcte mening.

     

    EU en islam: Twee kanten van dezelfde munt

     

    Daarom schrijven wij al jaren dat de Westerse elite de islam als bondgenoot heeft gekozen. Velen vonden en vinden dit overdreven, maar is het echt enkel toeval dat dezelfde partijen –zoals het Front National, de UKIP, de PVV- die zich verzetten tegen de islam en nog meer immigratie, zich tevens verzetten tegen de EU, het streven naar een Verenigde Staten van Europa, en vaak ook de globalistische agenda die tot een oorlog met Rusland moet voeren?

     

    Als het aan de EU en de moslims ligt is de enige vrijheid van mening die u straks nog openlijk mag uiten de ‘vrijheid’ om de loftrompet over Brussel te steken, om Rusland weer de kwade macht te noemen, om de islam een vreedzame religie te noemen en om alle meningen, culturen en ideologieën gelijk te achten - behalve die meningen en ideologieën die iets anders beweren.

     

    ‘Vrijheid = Slavernij’. George Orwells ‘1984’ blijkt circa 30 jaar later dan toch profetisch te zijn. Zo kan het dat de EU straks kritiek op een religieuze ideologie die zich in grote delen van de wereld handhaaft en verspreidt door middel van haat, discriminatie, racisme, misbruik, onderdrukking, vervolgingen, oproepen tot dood en verderf van alle andersdenkenden, ‘haatspraak’ gaat noemen en gaat verbieden, en en passant ook ‘haatspraak’ tegen Brussel in de ban zal doen. Dan zullen ook de grootste sceptici -noodgedwongen in stilte- moeten toegeven dat de EU en de islam twee kanten van dezelfde anti-democratische, anti-vrijheidsmunt zijn.

    Xander

    *

     

    UITLEIDING

     

    Eigenlijk zouden de oude Katholieke Krokodillen een vreugdevuur moeten opsteken: want ook spotten met de Christelijke Geloofsleer zou meteen verboden worden. Want er kan toch niet twee maten en twee gewichten gemeten worden!? Zelfs al zou de EU dat wensen, praktisch zou dat toch niet zijn…. Want dan zou men terugvallen tot vòòr de Franse Revolutie.

    Anders gezegd: de EU wil de Inquisitie terug invoeren, maar nu niet meer exlusief voor Christenen maar ook voor Moslims. Boeddhisten en ook Joden vallen definitief buiten de prijzen.

    Deze EU, weg er mee!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!