MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2322

    Dinsdag 20 januari 2015

    Vorstmaand

    Zon 8u34-17u13

    H Fabiaan, H Sebastiaan, patroon van de boogschutters

    Fabiaan en Sebastiaan laten het sap in de bomen gaan

    .

    *

    .

    *

    De nieuwe Parijse mode voor volgende zomer

    .

    Geïnspireerd door de Franse Socio-Jihalisten.

    *

    INLEIDING

     

    De Westers gezinde Oekraïnse Regering van Kiev heeft zojuist een ziekenhuis in eigen land in puin geschoten. Zal, net als het neergehaalde lijnvliegtuig van de Maleisische burgerluchtvaart, worden uitgelegd als een agressie van de Pro-Russische afscheidingsbeweging in het Oosten. Want in deze verwarde tijden, hoor ik al op voorhand de uitleg van mijn Oekraïense vriend hier in Italië: de Russen hebben tot hiertoe minstens 7.000 van mijn landgenoten vermoord, waarvan ze officieel de schuld geven aan de Regering in Kiev. Waar ook ter wereld, die schotelantennes zouden buiten de Wet meten gesteld worden.

    Bij wat de EU (opgestookt door de USA) actueel presteert op diplomatiek vlak, zouden de echte Nazi’s van de jaren ’30, de Duitse Nationaal Scialisten, nog raar opkijken!!!!

    Noteer vooral ook, da al wie USA zegt, meteen ook Saoud Arabia, hun eerste boezemvriend en speelkameraad, zegt. En wie Saoud Arabia zegt, zegt Mekka, en wie Mekka zegt, zegt Islamisme pur sang. Wie Islamisme zegt, moet zich realiseren dat de uitgang van een woord, het ‘–isme’ meestal niets goeds betekent. Voorbeeld: communisme, socialisme, nazisme, nepotisme, enz.

    Even terzijde bij het woord ‘nepotisme’, het bevoordeligen van de ‘nepote’, het Italiaanse woord voor ‘neefje’, door wijlen de Spaanse Paus Borghia in het leven geroepen, maar sinds de Moderne Tijden Artikel 1 en basisgedachte van het Socialisme.

    Wat mij onvermijdelijk terugbrengt bij Lucrezia Boorghia, terzelfdertijd dochter van en minnares van haar vader, Paus Alexander VI, °1431. Een duivelse figuur vandaag niet toevallig boven gespit door http://blog.seniorennet.be/guvaal/ die met reden vindt dat Rode Freya als wijlen die Borghia, de scalp wil van Den Cleyen Toeback. Dat wil ze: hem de kop afbijten, om zelf de grootste te zijn.

    Over de Borgheses nog het volgende. In het historische centrum van Rome is het verschillende hectaren grote park, met de Villa Borghese, nog altijd een van de grootste toeristische attracties. Het werd opgericht door Lucrezia, dank zij de vele giften van haar ontelbare maar vooral rijke aanbidders. Verder is bekend, dat de zieke bedlegerige Paus Alexander VI, na zijn niet al te Christelijke dood, dagenlang door zijn eigen zoon werd verzwegen, teneinde de fabelachtige rijkdommen in de Pauselijke prive-verrekken, zouden kunnen in veiligheid gebracht worden….

    Dit gezegd zijnde, zult U mijn verwondering delen, dat de Borgheses nooit tot patroonheiligen van het Socialisme zijn getroond….Ze zijn, incognito dan, toch het grote voorbeeld van SS ut H, de omwille van het smeer, zelf met zijn zuster zou paren. Moest die een hoofddoek dragen…..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    EU-parlement neemt resolutie aan die oorlog tegen Rusland mogelijk maakt

    *

    De globalisten in Washington en Brussel zijn opnieuw een stap dichterbij de verwezenlijking van hun plannen met Oekraïne gekomen nu het Europese Parlement afgelopen week zonder enige ruchtbaarheid een resolutie heeft aangenomen waarmee de weg vrijgemaakt wordt voor oorlog tegen Rusland. Daarmee handelt de EU voor de zoveelste keer in strijd met de belangen van de gewone Europese burger, die in een financieel en economisch toch al moeilijke tijd helemaal niet op weer een (wereld?)oorlog zit te wachten.

     

    Resoluties tegen Russische ‘agressie’

     

    In het op 15 januari aangenomen Zittingsdocument B8-00/2014(1) veroordeelt het EP de ‘terroristische daden’ in Oekraïne, en wordt de EU opgeroepen om zowel een plan tegen de Russische ‘informatieoorlog’ op te stellen als de defensie van Oekraïne te versterken. De sancties tegen Rusland moeten net zo lang van kracht blijven totdat Rusland zijn ‘agressieve’ beleid in Oekraïne opgeeft, de wapenstilstand respecteert, zijn troepen terugtrekt en ophoudt de separatisten te steunen.

     

    Deze resolutie is de Europese versie van de op 4 december met 411 tegen 10 stemmen aangenomen Amerikaanse H.Res.758, waarmee Oekraïne, Moldavië en Georgië tot toekomstig NAVO-gebied en vallende onder Amerikaanse soevereiniteit werden verklaard.

     

    De bekende libertarische politicus Ron Paul waarschuwde nog dezelfde dag dat deze resolutie neerkwam op een regelrechte oorlogsverklaring aan het adres van Rusland. Paul noemde H.Res.758 een van de ergste wetten die ooit in de VS zijn aangenomen, een wet die bomvol halve waarheden en hele leugens stond over de zogenaamde Russische ‘agressie’ tegen Oekraïne.

     

    NAVO zet stappen naar volgende massaslachting

     

    Zoals het gehoorzame lakeien betaamt stelde de EU amper 2 weken later nieuwe sancties in tegen Rusland, zoals aanvullende export- en investeringsverboden. Dat deze sancties de Europese economie veel grotere schade aanbrengen dan de Amerikaanse, werd daarbij voor lief genomen.

     

    Vorige week stemde het EP met zijn eigen resolutie in met H.Res.758, die tevens een opdracht om de gevechtsklaarheid van de Amerikaanse en NAVO-troepen te controleren bevatte, alsmede ook een eventueel beroep op Artikel 5, waarmee de NAVO-lidstaten beloven elkaar militair te hulp te schieten. Kortom: vijf weken na de VS verklaarde ook de EU zich feitelijk bereid om desnoods een oorlog tegen Rusland te voeren om Oekraïne.

     

    Deze dramatische stap naar de volgende massaslachting op ons continent kon geruisloos aan de burgers in Europa voorbijgaan, omdat de politiek en media bol stonden van de islamitische terreuraanslagen in Parijs. Sommige analisten suggereren zelfs dat deze aanslagen een beetje té goed op het voor de EU juiste moment kwamen om nog als ‘toevallig’ te kunnen worden gezien.

     

    VS wil totale controle over Eurazië

     

    Eind jaren ’90 stelde NWO-topman Zbigniew Brzezinski –de kwade genius achter de ramppresidenten Carter en Obama en de recente toenadering tot Iran- in zijn ‘The Grand Chessboard’ (vertaald als o.a. ‘De enige wereldmacht’) dat het doel van de Amerikaanse buitenlandpolitiek de totale controle over Eurazië is, ten koste van Rusland en China. Sinds 4 december 2014 is dat doel de officiële Amerikaanse staatsdoctrine geworden, die op 15 januari 2015 kritiekloos door de EU werd onderschreven.

     

    Oorlog als oplossing voor onhoudbare schulden

     

    Er zullen lezers zijn die denken dat het zo’n vaart niet zal lopen, want niemand wil toch wéér een wereldoorlog, ook niet in Brussel?

     

    Bedenk dan dat in de afgelopen jaren de staatsschulden in Europa door het overeind houden van de euro tot recordhoogtes zijn gestegen, en zeker in het licht van de sterk achterblijvende economische groei onhoudbaar zijn. Historisch werden niet meer terug te betalen staatsschulden doorgaans ‘opgelost’ door tegen een soms doelbewust gecreëerde ‘boze macht’ een grote oorlog te beginnen of uit te lokken.

     

    Ondanks het gegeven dat burgers aan beide kanten de vrede willen bewaren en niet tegen elkaar willen vechten, heeft de Westerse elite opnieuw Rusland tot die ‘kwade macht’ gebombardeerd. Of en wanneer dat inderdaad tot een gewapend treffen leidt is onzeker, maar de voortekenen – zoals de aanhoudende strijd in Oekraïne en de anti-Rusland resoluties – laten zien dat Washington en Brussel nog steeds stevig doormarcheren op het gekozen oorlogspad.

    Xander

    *

     

    UITLEIDING

     

    Allez, ik zal er weer maar eens een spreekwoord tegenaan gooien. Wij, de gewone mensen, weten het. Maar niet zo de Groe Verstanden met de kleine Hersentjes.

    Wie het gevaar bemint, zal er door vergaan. Denk vooral aan de Franse Grote sprong Voorwaarts springende Napoleon en aan de Hielenklakkende Führer aller Germanen: zij haalden er hun eigen ondergang aan. Rusland heeft daarna zelfs het onoverwinnelijk gewaande Communisme overwonnen en vernietigd tot in de kern.

     

    Diep in zijn hol, 10 keer zo groot als Amerika en Europa samen, heeft de Russische Beer zeer scherpe klauwen….En wat meer is, het is doorheen de tijden, zeer godvruchtig gebleven en de IS-lammerij maakt er geen kans.

    Ook dat zal wel meespelen in de EU-beslissingen die indirect en zeer discreet altijd achter de Islam staan. Rusland heeft, na het Communisme, zijn kerken weer heropgebouwd en is er als de dood voor, dat die weer zouden platgebrand worden door de fanaten in opdracht van Saoudi Arabië.

    Rusland is eeuwig, samen met het Oude Avondland, terwijl de USA een samenraapsel is van allerlei volksverhuizers, niet de besten onzer voorouders, die daar de oorspronkelijke bevolking, de Indianen, hebben uitgemoord. Amerika is het product van de Spaanse goudkoorts uit de jaren 1500 en het houdt zich in stand door, in opvolging van het Britse Gemenebest, politieagent voor de hele wereld te willen spelen. Zonder daarvoor de juiste mensen, noch de juiste middelen te hebben.

    Ouder geworden, vraag ik me steeds meer en meer af, of het wel een goede zaak voor de gewone burger is geweest, dat ze ons, na de val van Nationaal Socialisme, hun vrede hebben opgedrongen op hun voorwaarden. De amusementswereld is er erg op vooruitgegaan, dat is waar. Maar of dat de Beschaving vooruit heeft geholpen? Sta mij toe daaraan te twijfelen, als ik zie wat de Ongeluks Zwarte Kater allemaal in het schild voert….

    Oorlogje spelen is geen kinderspel! Het is zelfs geen spel voor grote mensen.

    *

    Pssst

    Je naam zou Joseph Goebbels moeten zijn, als je de gestegen populariteit ziet van Hollande in Frankrijk.Die IS-lammerij vertoning zou hem zelfs wel eens een tweede Ambtstermijn kunnen opbrengen……Hij heeft die moordpartij toch nooit zelf opgezet? Zelfs niet eens willen beletten of voorkomen?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EIN










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!