MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2315

    ***

    Zondag 18 januari

    Zon 8u36-17u10

    St.-Petrus Stoel in Rome

    Sint-Petrus Stoel bevroren, een droog jaar geboren

    .

    *

    .

    .

    *

    Foto van ons José-ke, in vol ornaat

    Toen ze in de jaren ’30 koningin van Italië werd

    *

    INLEIDING

     

    Neen, het gaat niet om haar pels, want die is betaald met Congolees bloedgeld. Het gaat om hoe 80 jaar na de feiten, de stille spionnage de loop der geschiedenis kan veranderen. Luister even mee.

    Het kan gewoon hun stomme kop zijn. Al denk ik eerder dat het hun kleine hersentjes zijn. Moedwil kan het niet zijn (zoals bij José-ke), want dan zouden ze op termijn hun eigen doodvonnis tekenen.

    In de tijd van Nonkel Dolf, ttz uit de boeken en de films die we daarover zagen, kwam regelmatig het bordje ‘Feind hört mit’ naar voor, en beide heren, die hieronder hun opwachting maken, zouden zich beter eens die Geschiedenis eigen maken.

    Maar goed, ze hebben hun beurt gehad, ze zijn in beeld geweest. Is prima voor hun imago (voor hun ego?). Al zullen die twee jammer genoeg nooit de hoogte halen van Haiku Herman (ACW), die met een nest kleinkinderen rond hem, als afscheid nemend President van Europa onder de spotlichten gehuldigd werd.

    Zelf niet gehoord, maar de radio schijnt gisteren gezegd te hebben, dat onze veiligheidsdiensten, na de interventie in Verviers, driegen zon der munitie te vallen. Zeer interessant om weten voor de vijanden in binnen-en buitenland, en zeer geruststellend voor de burger. Waarmee zijn we eigenlijk bezig? Met, zoals bij de ondergang van het Romeinse Rijk, met brood en spelen? Brood, daar zijn onze ZES Regeringen mee bezig, om er toch na de vette jaren, iets van te maken, spijts de Slinxe tegenkantingen. En spelen: het leeuwendeel van de gazetten en de TV-uitzendingen gaat dag na dag over de sport, amusement, autosalon, spelletjes, vedetten (schaars of helemaal niet gekleed), mode, duur betaalde Amerikaanse humbug, enz. Met daar bovenop de ‘opwarming van de aarde’, de zorg voor ‘het milieu’, het ‘dierenwelzijn’… Over de aan gang zijnde oorlog op eigen bodem, spreekt men niet, tenzij in zalvende bewoordingen over wederzijds goed begrip.

    *

    Sic transit gloria mundi. Momenteel volg ik hier op Rai 3 de jaren ’20 tot ’45 in een uitgebreide samenvatting over Mussolini, de ‘Duce’. De aandacht gaat vooral naar het getormenteerd liefdesleven met zijn vele maîtressen, wel 100 wordt in geuren en kleuren uitgelegd. Waaronder ook ene zekere Marie José van Saxen Coburg Gotha, gehuwd met de Italiaanse kroonprins Umberto van Savoye. Zij zou na bemiddeling en enig aandringen van Mussolini de afspraak van haar broertje Leopold III met de Führer aller Germanen hebben geregeld. Die lag toen wel te rommelen met de gouvernante van zijn eigen kinderen, en wilde bewijzen welke grote man zij in hel wel zou hebben. Uit die oude staatsarchieven zou nu blijken dat Leopold de scepter had gewild van wat nu nog altijd Coburgland, Nederland en Frans Vlaanderen is. Maar de Führer zou meer gevoeld hebben voor een Republiek onder leiding van het VNV. Hitler was namelijk wel half zot, maar niet dom….

    Maar dit even terzijde. Uit het verhaal distilleer ik verder, dat heel de Hoge Wereld elkaar intensief bespioneerde, meestal via het ledikant van ontelbaar veel mooie vrouwen, die dan een ‘Casa di confidenza’ open hielden, wat het mooie en meteen duidelijke Italiaanse woord is voor rode en groen lichtjes.

    Een ideetje iets voor beide hier aan het woord gekomen ‘Heren’? Al zou volgend spreekwoord al moeten volstaan: spreken is zilver, zwijgen is goud.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150117_01479195

    *

     

    24 agenten nodig om één Syriëstrijder te schaduwen

    Minstens 24 agenten zijn er nodig om iemand voltijds te schaduwen. ‘Onmogelijk dus om alle 101 teruggekeerde Syriëstrijders in de gaten te houden’, zegt de Vilvoordse burgemeester Hans Bonte. Ook het OCAD waarschuwt dat de middelen te schaars zijn om iedereen te screenen. ‘Het is een probleem waarmee ons land al jaren worstelt’, zegt veiligheidsexpert Brice De Ruyver.

    Tientallen radicale moslims zijn al vanuit Vilvoorde naar Syrië getrokken. Bij de 101 personen die volgens de veiligheidsdiensten naar ons land terugkeerden, zitten acht Vilvoordenaars. ‘Twee van hen zijn op vrije voeten. Wel, het kost enorm veel tijd, energie en manschappen om die gasten nauwlettend in de gaten te houden’, zegt burgemeester Hans Bonte (SP.A). ‘Onze politiemensen zitten compleet op hun tandvlees.’

    ‘Niet moeilijk, als je weet dat je minstens 24 agenten nodig hebt om iemand 24 uur per dag, zeven dagen per week te schaduwen. Alle 101 terugkeerders volgen, is dan ook een onrealistische opdracht. Meer nog: met de huidige middelen, instrumenten en slagkracht is het onmogelijk om dat op een door­tastende manier te doen.’

    ‘En dan gaat het alleen om de terugkeerders, want honderden anderen die hier radicaliseren en niet vertrekken, zijn in staat om te reageren op oproepen om hier tot actie over te gaan. Gelukkig zijn die terugkeerders niet allemaal bommenleggers. Veel van hen zijn patatten­zakken, het volgen niet waard. Maar je moet wel kunnen nagaan in hoeverre iemand een risicogeval is.’

    Ook vanuit het OCAD valt te horen dat de middelen te schaars zijn om iedereen van wie enige dreiging uitgaat in de gaten te houden.

    Het is nochtans het OCAD (Coördinatieorgaan voor de Dreigingsanalyse, nvdr.) dat die risicoanalyses moet maken. ‘Maar dat gebeurt vandaag niet of te weinig’, zegt Bonte. ‘Nochtans is het vanuit die analyse dat er maatwerk kan komen op het vlak van toezicht. En daar zit dan de taak van de lokale besturen. Maar we zitten nu al over de limiet van wat we eigenlijk aankunnen. Misschien doen deze gebeurtenissen ogen openen, brengen ze dingen in beweging.’

    Keuzes maken

    Het is een probleem waarmee ons land al jaren ­worstelt, zegt veiligheids­expert Brice De Ruyver. ‘Er zijn niet genoeg middelen om iedereen te volgen, er is niet genoeg capaciteit om alles te onderzoeken. We moeten dus keuzes ­maken. Als het een troost kan zijn: alle andere landen staan voor hetzelfde dilemma.’

     

    UITLEIDING

     

    De kleine historicus in mij herinnert zich plotsklaps in deze beginfase van de Derde en Allergrootste Wereldoorlog dezelfde tweeslachtige redenering van Linx te bespeuren als ten tijde van ‘Het Gebroken Geweer’ uit de jaren ’39-’40. Zij voelden zich immers ook toen verwant met de vijand, waar ze volle aandacht en sympathie betoonden voor de Duitse Arbeider. Hetzelfde als we heden ten dage kunnen vaststellen – zie Charlie Hebdo en het tumult achteraf waarde Islam weggemoffeld werd achter het woord ‘extremislme– verzoenende taal spraken. Wat helemaal in overeenstemming is met de Slinxe manier van argumenteren: naast de kwestie.

    In de Mei-dagen ’40 werd er zelfs voor de gemobiliseerden het consigne uitgegeven, de oorlog te saboteren. Geen schot lossen, want daar was ‘Het Gebroken Gewwer’…. Die aanrollende tanks waren toch bemand door kameraden?

    Na de roemloze capitulatie (die inderdaad vele levens spaarde) was er dan het ‘Plan De Man’ waarin de Voorzitter van de toen unitaire BSP (Belgische Socialistische Partij) opriep om hand in hand met de Duitse kamerden, het land weer op te bouwen. Die houding werd slechts verlaten, nadat Hitler hun Grote Vriend, die andere kameraad in Moskou in juni 1941 (laffelijk, zeiden ze) had aangevallen. Stilaan kozen ze dan voor de andere kant. Toen na de Duitse nederlaag in Stalingrad (Januari ’42) bleek dat Hitler nooit de oorlog zou kunnen winnen, werden de Slinxen ineens de kampioenen van het Verzet tegen de Nazi’s.

    Ziet U, van sympathieke Nationaal socialisten waren die ineens hatelijke Nazi’s geworden…. Besluit: een socialist is nooit voor één gat te vangen. In de Westhoek zeggen we, dat het een domme muis is die maar één gaatje heeft.

    *

    Wie heden ten dage kritisch de Geschiedenis van WO II leest, komt onvermijdelijk tot dezelfde conclusie. Te meer daar vandaag blijkt (VRT 10 uur), dat men door ‘indiscreties’ inde Pers (!) over het brein achter de aanzagen van Verviers, helemaal in Griekenland te situeren, naast de te vangen vogel heeft gegrepen…

    Als daar geen systeem in zit, genre ‘Plan De Man, weet ik het ook niet meer.

    PSssst

    Toch curieus dat waar twee of drie IS-lammers op straat komen, er altijd doden vallen en kerken in brand worden gezet. Als integendeel voor de Paus over de hele wereld miljoenen katholieken in beeld komen, dan straalt er alleen maar verdraagzaamheid van het scherm.

    Dat moet toch, tot spijt van wie ’t benijdt, de ogen openen?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    EINDE

    *










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!