MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2313

    ***

    Zaterdag 17 januari

    Zon 8u37-17u08

    H Antonius, abt, patroon van de slagers en de pachters

    Sint-Antonius, schoon en helder, vult vat en kelder

    *

    .

     

    *

    Let op het blinkende helmbos wuivende hoofddeksel….

    .

    ’n Italiaanse bewakingsagent.

    *

    INLEIDING

     

    Straks lopen er in onze steden, zoals Antwerpen en MolenbeeK (!) 500 militair getrainde paracommando’s rond. Ze zijn, net als hun tegenvoeters, de Jihadisten, uitstekend getraind in het buitenland. Zij zijn het verlengde van de strenge Arm der Wet en daar wordt niet mee gelachen. Of er wordt U een contraventie gelapt, U weet wel.

    Want, erger dan tijdes De Achttiendaagse Veldtocht van vòòr 18 Mei 1940 (de datum der onvoorwaardelijke capitulatie van het ABL) zijn we nu de oorlog ingedoken. In die jaren ’40-’45 daarna gingen de tegenstanders van de Duitse Nationaal Socialisten gewoon op een propere maner de oven in, nadat ze even van het gas hadden mogen genieten. Nu ondergaan we een door Amerika uitgelokte vernietigingsoorlog die niemand spaart. Ik denk er het mijne van, al moet ik even lijdzaam als iedereen, gewoon ondergaan wat op ons afkomt. Luisteren nar zoveel mogelijk buitenlandse zenders, en daar dan de eigen conclusies uit trekken: het is een werkwijze waar goed zienden geen tijd voor hebben. Die kopen daarvoor zeer dure gazetten, waar ze dan tussen de vele prentjes, de visie van de diverse inlandse hoernalisten ingelepeld krijgen. Die daarenboven allemaal hetzelfde schrijven. Want al die mietjes en die pietjes zijn voorgeprogrammeerd. Wat best valt te zien, als ze op TV samen in beeld komen bij praatprogramma’s of spelletjes. Dan wordt de luisteraar (en ook de kijker) om de opren geslagen met termen als Linxs en Rechts, Islamofoob en mee-moeder. Er wordt gesneerd naar ‘Extreem Rechts’, gevleid naar alles wat vreemdeling is, maar bovenal wordt er gebulderd om elkaars ‘geestigheden’ en billenkletsers. Als er al eens uitzonderlijk een afwijkende mening aan bod mag komen, wordt die met lange tanden, maar altijd bitsig en bot gewoon na de eerste woorden, de mond gesnoerd. Zodat de ondervrager dan meteen kan besluiten, dat hij en hij alleen gelijk heeft. Ook binnen in de Linxe kerk mag er niet gevloekt worden!

    Ook ’n nietig blogschrijvertje (of moet ik eerder schrijven ‘een nietig colon-schrijvertje, want dat staat sjieker!) heeft recht op een eigen mening. Klinkt het niet, zo botse het. De waarheid, beste mensen, is nooit eerrovend of beledigend in de zin van het Strafwetboek, zelfs al is deze waarheid zo’n heel klein beetje kwetsend.

    U zullt hieronder lezen, dat de Syrië-moordenaars ons gewoon lik op stuk geven … en dus hoort het voor ons om even achterom te kijken. Dan zien we George Bush van Amerika     en Tony Blair van Engeland bezig om Sadam in Libië een koppeke kleiner te maken. Even later doet de Franse Sarkozy hetzelfde in Mali. Sedertdien is het in die gebieden koekenbak. De vrijgekomen bevochten ruimte wordt ingenomen door fanatieke verwilderde volksstammen, die denken dat zij uitverkoren zijn, om de wereld te domineren. Zo is de cirkel rond, want ‘het Westen’ en ‘Amerika’ zijn tin hun ogen twee handen op een en dezelfde vete pens. Wat de zaak nog erger maakt, is dat niemand in heel de wereld nog zit te springen om Arabische pietrol te mogen kopen: wereldwijd is het aanbod van olie zelfs groter dan de vraag naar dat stinkend o zo fel begeerd goedje.

    Verder heeft het al lang geen enkele zin meer om de mensen in te delen volgens de archaïsche splitsing tussen ‘Linx’ en ‘Rechts’ uit de tijd der Romeinen. In dit land is het woord voor Links nog altijd ‘Sinistra’, een woord dat zelfs bijna perfect Nederlands is. De reactie op de moorden in Parijs gaf dat duidelijk bewij. Frankrijk was één, werd gezegd en bejubeld. Buiten natuurlijk de pestlijders van het Frot National. Die zijn noch Links, noch Rechts, maar recht voor de vuist. En dat laatste is het nieuwe onderscheid: recht door zee gaan, in plaats van die bla-bla-bla om de IS-lammerij te voet te vallen. Digitalia weigert dan ook consequent langs de ene of de andere kant te worden geplaatst, noch Rechts en al zeker niet Linx, zelfs niet Centrilm- of Extreem. Digitalia staat achter de waarheid en wil, zo lang hij kan of mag, spreken met het hart op de tong.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/waarom-terroristen-bij-voorkeur-veiligheidsdiensten-aanvallen-a2185435/

    *

    Waarom terroristen bij voorkeur veiligheidsdiensten aanvallen

    'Fase één: streef naar grote chaos'

    *

    Verbaasd hoeven we niet bang te zijn dat onze politie door jihadi's geviseerd wordt. Het is een klassieke openingszet in de heilige oorlog. En sinds ons land mee Islamitische Staat bestrijdt, willen IS-terroristen met even harde aanvallen op 'strategische doelen' antwoorden.

    Instellingen aanvallen die symbool staan voor veiligheid en orde is van zeer grote waarde in de heilige strijd

    Op 22 september verklaarde de woordvoerder van Islamitische Staat, Abu Mohammed al-Adnani, de oorlog aan Amerikanen en Europeanen als reactie op de coalitie die IS bestrijdt. Ons land is daar bij, samen met onder andere Frankrijk, Duitsland, Canada, Groot-Brittannië, Bahrein, Jordanië en de VS. Daarom hoeft het volgens experts niet te verbazen dat IS-aanhangers hier gehoor geven aan Adnani's oproep.

    "Die aankondiging was het startschot voor IS-aanhangers om in de coalitielanden veiligheidsdiensten, militaire instellingen en ook gewone burgers aan te vallen als tegenzet op de aanvallen van de coalitie in het gebied dat IS heeft ingepalmd", zegt expert Pieter Van Ostaeyen.

    Of daarbij een 'jihad'-stappenplan gevolgd wordt, waarbij eerst de veiligheidsdiensten in het vizier komen, is moeilijk te zeggen. Van Ostaeyen verwijst naar het Management van barbaarsheid, een handboek dat de weg toont naar het islamitische kalifaat.

    Fase één om succes te boeken als jihadorganisatie en om een vreedzaam kalifaat te stichten luidt: "Streven naar grote chaos en barbaarsheid in een land door middel van bomaanslagen, aanvallen op toeristische gebieden of andere geweldacties die de plaatselijke bevolking polariseren en de leiding van het land machteloos maken. In de chaos en de wetteloosheid die daarop volgt, kan de jihadgroepering zich opwerpen als een betrouwbare, deskundige macht die door de bevolking opgelucht zal worden onthaald."

    Geen toeval

    Dit is een nieuwe fase in de jihad

    Specialisten zijn het er hoe dan ook over eens dat aanvallen op politie beramen geen toeval is. "Het doel is angst en inderdaad chaos, destabilisatie. Instellingen aanvallen die dat net voorkomen en symbool staan voor veiligheid en orde is dan ook van zeer grote waarde in de heilige strijd. In die zin is het erg belangrijk dat dat in België niet gelukt is", zegt Mark Singleton, directeur van het International Centre for Counter Terrorism in Den Haag. "Ook in Irak, Pakistan, Afghanistan, Nigeria en elders gaat het zo."

    Een belangrijk verschil met 9/11 en aanslagen in de jaren daarna is bovendien dat het dit keer gaat om een organisatie met een grondgebied dat het als een land beschouwt, zegt onderzoeker Montasser AlDe'emeh (UA). "Dat is een nieuwe fase in de jihad. En wanneer de coalitie strategische doelwitten van IS aanvalt, dan zoekt het een tegenreactie die even zwaar weegt in die landen. Harde doelen aanvallen zoals politie en leger hoort daar zeker bij. De redenering is: 'Jullie remmen de uitbreiding van ons kalifaat af, jullie treffen onze strategische plekken en instanties, dan doen wij dat ook, in jullie landen."

    Waarom Parijs en België 'eerst' in het vizier worden genomen, blijkt een lastige maar mogelijk ook onterechte vraag.

    Singleton: "België heeft proportioneel veel Syriëstrijders, Frankrijk heeft er in absolute termen veel en daar zouden al vijf aanslagen zijn vermeden. Maar verder is er weinig lijn in te trekken."

    AlDe'emeh: "In verband met België weet IS dat er ook hier potentiële Syriëvertrekkers zijn. Omdat het een hele training vergt om daar de strijd voor het kalifaat te voeren, roepen ze de enthousiaste Syriëkandidaten op in eigen land de strijd aan te gaan. Wie veiligheidsdiensten raakt maakt natuurlijk meer indruk."

    *

     

    UITLEIDING

    Een zekere Abu Mohammed al-Adnani, zou ‘de manager’ zijn van de Islamitische barbaarsheid…. Dan stel ik mezelf de vraag waarom die nog altijd niet is uitgeschakeld. Net zoals de dood van Adolf Hitler meteen het einde betekende van alle Duitse Nationaal Socialisten….. Zelfs in de wereld van de fictie (Aspe, Witze) wordt altijd de vraag gesteld: wie profijt heeft gehaald uit deze misdaad? Want wie zou dat anders zijn dan Amerika, de hoofdschuldige voor de Iraakse ‘bevrijding’ en de latere ‘Arabische Lente’…. Bush en Blair hebben zich gedragen als vuurwerkmakers, die de hele omgeving in brand hebben gezet. En daar nu nog profijt uit halen ook, want het beste oorlogsmateriaal, o.a; de straaljagers en de droones, komen uit… Amerika. Dat heet dan ‘zaken doen’ en ‘zorgen voor de tewerkstelling”, wat goed is voor de economie en het sociaal welzijn.

    *

    ……. Door terreur de Leiders van een land machteloos maken…. zodat chaos ontstaat en de bevolking opgelucht zal zijn om met de Islam te kunnen samenwerken….

    Ziedaar uiteindelijk de woorden, die kunnen gelden als de kern der dingen. Vandaag lijkt dat nog een heel eind weg, maar tot de tanden gewapende kleerkasten van venten in ons openbaar leven… daar moeten we toch even aan wenen. Als kind heb ik nog Duitse Feldgrauen weten de openbare gebouwen bewaken: ik kreeg er zelfs soms snoepjes van toen ons Ma binnen was om een ‘Ausweis’ te krijgen voor het Sperrgebiet om naar de familie aan de Vlaamse kust te kunnen. En toch gruw ik van de gedachte. Dan zie ik duizend keer liever de Italiaanse erewacht aan het Quirinaal in Rome, waar de ex-communist en President Georgio Napolitano moet beschermd worden. Gala-uniform, hoog gelaarsd, met rijk versierde koperen helm als in de tijd der Julius Caesar, Asterix en Obelix, en met een lange sabel. Een streling voor het oog en zo onschuldig als een pas geboren baby.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!