MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2258

    *

    Dinsdag 9 december 2014

    Donkere maand

    Zon 8u32-16u37

    H Leocadia

    *

    *

    De boerka, erger dan de Swastika?

    Och, het was maar om te lachen

    *

    INLEIDING

     

    Volgens mij is er heel veel gelijkenis tussen de boerka en de Swastika: het eindigt alle twee op ka, de ka van ka-ka… Kaak, Kaak! nen tiwiedèker. Nie neuten joeng, gewoon standhouden, nie plueje!

    Van een weggelopen Jezuïetenpater als Etienne Vermeersch, Hoogleraar Emeritus uit Gent (dat spreekt vanzelf want daar zijn zelfs de straatstenen Linx en onderste boven gelegd), die doorgaat als de meest intellectuele Vlaming ooit, had ik dat toch nooit verwacht. Geen enkele Moslima doet het hem ooit na: van onder een boerka kruipen voor het oog van de camera. Veel kijkers beleefden daar lol aan. Nikke niet, uit reden dat ik gene ‘voyeur’ en ben.

    Waarover de uitzending feitelijk liep, weet ik niet, want naarmate hij ouder wordt, lijkt de man mee en meer op de VRT zelf: met de dag minder te genieten. Wat trouwens ook het geval is met Mgr Léonard, die ik op deze blog ooit ‘Coeur de Lion’ noemde, omdat Leonard mij de verbastering leek van het Engelse Leonhaert. De man stond mij aan, omdat hij ooit in het openbaar de exacte diagnose gesteld had van de Waalse ziekte. Het was luiheid, zei hij en als U mij vraagt waarom hij in disgratie gevllen is bij het Establishment daar heeft U nu bij deze dan de ware redenen voor ontdekt.

    Maar om ‘to the point’ te komen: hieronder ontdekt U eindelijk ook de waarheid over de overal uitzwermende Moslim-invasie en de toekomstige evolutie ervan.

    Nu va twee zaken een. Ik geloof nooit dat onze Overheden zo dom-stom zouden zijn, om nog domme adviseurs dan henzelf naast zich aan te stellen. Wij mogen dus redelijkerwijze verwachten, dat zij, lang voor ons, weten wat ‘halal’ voor een Moslimmer betekent inzake de door hun ‘geloofsbroeders’ begane bestialiteiten. Van de Moslimmers zelf verwondert ons dat niet. Wij zijn inderdaad ook wal langer dan van vandaag op de wereld. Maar dat onze Overheden, het zò slecht voorhebben met ons, hun onderdanen, daar zijn geen woorden en zeker geen excuses voor.

    Voorlopig kunnen zij zich redden achter bergen van ten hemel reikende leugens, waardoor de meeste mensen het bos niet meer zien door de bomen. Het ooit zo geroemde Marxisme is de weg opgegaan die hen ook wacht.

    Na de hoogmoed komt deval….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/ en

    http://www.katholieknieuwsblad.nl/opinie/item/6603-zwijgen-is-halal

    *

    Zwijgen is halal

    door Raymond Meijer

    De wreedheden van Islamitische Staat. Waarom verzetten moslims zich tegen het idee dat ze moreel verplicht zijn zich hierover uit te spreken? De wreedheden van Islamitische Staat. Waarom verzetten moslims zich tegen het idee dat ze moreel verplicht zijn zich hierover uit te spreken?

    Een schokgolf is door de wereld gegaan door de gewelddadigheden van ISIS.

    Deze organisatie wil een islamitische staat vestigen en een kalifaat stichten waar Koran en sharia leidend zijn. ISIS volgt daarbij de opdracht van Allah en zijn profeet om de mensheid te bestrijden tot iedereen zich tot de islam heeft bekeerd en de wereld is gezuiverd van ongeloof. Deze 'strijd op de weg van Allah', deze jihad, is een plicht voor elke moslim (cf. Koran, soera 2, vers 216). Er is geen sprake van eigen keuze. De islam is de grondslag voor alle activiteiten van ISIS, zoals is beargumenteerd in KN 36.

     

    Waarom protesteren moslims niet in groten getale tegen de activiteiten van ISIS en haar sympathisanten? Waarom worden niet overal ter wereld imams door gelovigen ter verantwoording geroepen en gedwongen met kracht ISIS-sympathisanten tot de orde te roepen? Waarom beperken moslims zich tot het uiten van een not in my name en verzetten vertegenwoordigers van de moslimgemeenschappen zich tegen het idee dat ze min of meer moreel verplicht zouden zijn zich uit te spreken?

    Correctie van het heilige

    Het geheel lijkt door een sluier van geheimzinnigheid aan het oog te zijn onttrokken. Gebeurt dat uit voorzichtigheid om de islam geen schade te berokkenen? De noodzaak tot terughoudendheid is niet denkbeeldig. Immers, als de door Allah opgedragen jihad wordt veroordeeld, dan zou dat als consequentie hebben dat de desbetreffende passages uit de Koran op non-actief moeten worden gesteld, een ernstige inbreuk op de heiligheid van de Koran, die volgens de overlevering aan het einde van de Ramadan, op Lailat Al-Kadr, compleet vanuit de hemel is neergedaald (soera 97, vers 1 - 5 en soera 44, vers 3 - 4).

     

    Elke moslim zal het uit zijn hoofd laten een dergelijke correctie van het heilige te eisen. Waarschijnlijker is het dat hij dat helemaal niet wil, dat hij diep in zijn hart de jihad onderschrijft. Helaas kan hij deze sympathie voor het woord van Allah vandaag de dag niet openlijk uiten, gezien de wereldwijde afkeer van de moordpartijen van de jihadisten. Deze spagaat ondervindt de moslim overal waar de islam het niet voor het zeggen heeft. Voor nadere toelichting moet worden gekeken naar de geschiedenis van de verovering en onderwerping van niet-islamitische gebieden. Daarin zijn drie fasen te onderscheiden: Dar Al-Harb, Dar Al-Hidna en Dar Al-Islam.

     

    Wapenstilstand

    Dar Al-Islam (het 'huis van de islam') is het gebied dat gezuiverd is, dat is ontdaan van ongelovigen en waar allen de voorschriften van Allah en zijn profeet volgen. Daar heerst vrede en wordt de islamitische wetgeving, de sharia, gevolgd. Het doel van de jihad is het realiseren van de Dar Al-Islam. Op de weg daar naartoe kunnen moslims in een fase verkeren, waarin hun kracht of hun aantal onvoldoende is om het uiteindelijke doel te bereiken. In die fase heeft Allah hen toegestaan een tijdelijke rust in acht te nemen, een wapenstilstand in jihadistische termen. Dit de fase van de Dar Al-Hidna (Hidna is het Arabische woord voor 'wapenstilstand'). Dan zal de moslim zijn gedachten niet uiten en zal hij doen alsof hij een vriendschappelijke relatie wil opbouwen met een niet-islamitische meerderheid. De tong spreekt vriendschap, het hart is echter door haat verhard. Dit is de taqiyya, uitgebreid gehanteerd in Koran en overlevering.

     

    De leugen als krijgslist is ook door Mohammed gehanteerd. Als de omstandigheden nog ongunstig zijn voor de moslim om de handhaving van zijn islamitische voorschriften te eisen, mag hij liegen over zijn ware bedoelingen. Daarmee kunnen met vriendelijke woorden langzamerhand steeds meer islamitische resultaten worden geboekt. Zonder de taqiyya verliest het geloof zijn bestaan. Dit is wat nu in Europa en Noord-Amerika gebeurt. Dat is de ware betekenis van het not in my name. Daarom wil de moslim niet spreken over zijn ware gedachten over zijn geloof.

    Geen optie

    De toestand van Dar Al-Hidna is tijdelijk. Eens zal de strijd opvlammen en zal het gebied een Dar Al-Harb zijn (Harb is het Arabische woord voor 'oorlog'). Veel gebieden in het Midden-Oosten en enkele plaatsen in Europa en Noord-Amerika verkeren in de fase van de Dar Al-Harb. De jihad zal voortgaan tot de overwinning op de ongelovigen is behaald en het omstreden gebied gezuiverd is en onder de heerschappij van de islam is geplaatst. De jihad zal doorgaan tot het gebied een kalifaat is geworden en er sprake is van Dar Al-Islam. Overgave is geen optie. De jihad zal nooit worden verlaten. De tijdelijke Dar Al-Hidna verschilt essentieel van de toestand na een overgave. Bij een overgave is de hoop op de overwinning verloren gegaan, bij de Dar Al-Hidna niet. Daar blijft de belofte van Allah bestaan, de belofte dat de moslim altijd overwinnaar is.

    Raymond Meijer is lezer te Amsterdam

    *

    UITLEIDING

     

    Kijk, dat is nu het verschil tussen het Christelijk Geloof en de (slechte) kopie ervan, de Islam. Rome heeft een Centraal gezag en een wel omschreven hiërarchie, waartegen zoveel en zo hard mag getrapt worden als iedereen wil. Zelfs voor de grootste Godslastering wordt tegenwoordig alleen nog maar de schouders opgehaald. De Kerk en haar Bedienaars beschimpen is een nationale sport geworden. Maar de boodschap van Liefde blijft onveranderd.

    Bij de Islammerij heerst absoluut anarchisme, iedereen is zowat zijn eigen Profeet, met als enig bindmiddel een boek die 1400 jaar geleden door ‘Engelen’ gedicteerd werd, door de mond van een dementerende onverbiddelijke pedofiele woestijnrover die zijn einde voelde naderen.

    De Koran is in zekere zin de progressieve versie van de Christelijke Bijbel, met als boodschap: haal het geld waar het zit. En als men het U niet vrijwillig afstaat, klopt er dan op. Gaat en vermenigvuldig U zoveel mogelijk, het zal U deugd doen, en zorg dat de hele wereld denkt zoals U.

    Bij een volgende gelegenheid voer ik U de Stad St Niklaas op, en de daar straatschuimende Linxe bende herrieschoppers, die opkomen voor vrije meningsuiting, als het maar di van hen is. Ik bedoel het optreden van de Heimatzanger Frank Reinicke, waarover de TV vertelt dat hij 6 jaar geleden veroordeeld werd door de Rechter, maar er niet bij zei,dat hij onlangs in Hoger Beroep vrijgesproken werd. In dat Arrest van het Hoogste Duitse Gerechtsorgaan, stond zelf, dat het van de Eerste Rehter gewoon belachelijk was iemand voor een liedje te veroordelen….

    Maar ziet U: eigenlijk liegt de TV niet. Ze spreken alleen maar onwaarheid…. De man is werkelijk 6 jaar geleden bestraft door de Rechtbank. Deze zaken maken meteen duidelijk, waarom in Gent het paneel van het Lam Gods, de é’Rechtvaardige Rechters’, weg moest uit de openbaarheid… Ik zie het reeds: in Gent liggen zelfs de straatstenen Linx en omgekeerd en stervende liedjeszingers zelf terwijl ze aan het werk zijn in een vreemd appartement. Doodsoorzaak: falende inwendige organen.

    Wat U met nu zegt: weeral dezelfde soort ‘bewimpeling’ als de ‘halal’-interpretatie bij de Islammerij.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!