MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2254

    ***

    Zondag 7 december

    Tweede adventzondagZon 8u30-16u38

    *.

    *

    Tribale Viriliteit

    Jihadisme of het einde van de Islam….

    *

    INLEIDING

    Hakbijlen en stoere mannetjesdieren die elkaar, net als in Genesis, naar het leven staan om redenen waartoe ze zelfs niet in staat zijn om die te begrijpen… Oerang Oetags kloppen zichzelf op de borst. Deze roepen als in trance, dat zij, sorry, hun Allah, de grootste is. Als ze zelf er het bijltje bij neerleggen, worden zij ‘martelaars’ en krijgen als beloning 72 dag-dagelijks verse maagden om zich ten eeuwigen dage daarmee te verlustigen.

    Het voorgaand stukje van daarnet, blijkt van de hand te zijn van een zekere Boy van Meetelen, mij verder onbekend. Maar wat me verder trof, waren de reacties bij J. Niemöller zelf van zijn eigen lezers. Hieronder vindt U een bloemlezing daaruit, met de nadruk op wat er zoal gedacht wordt over de Islammers. Echt vleiend is het niet….

    Gezonde kost is het in ieder geval. Het is mij zelfs iet of wat op de maag blijven liggen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/ en

    http://joostniemoller.nl/2014/12/ruslandvriend-of-vijand/

    *

    Gedachten over “Rusland, vriend of vijand?”

    Dit klopt als een bus! Recapitulerend: Liever de Russen (ieder voor zich), dan de islamitische invasie van criminelen, koppensnellers, verkrachters, werklozen en gelukzoekers in Europa!

    *

    Daarom zou Nederland er ook goed aan doen om zich neutraal op te stellen richting Rusland, maar ook richting de EU of de Amerikaanse politiek. De Nederlandse handel heeft daar baat bij.

    Nederlandse politici hadden nooit de Nederlandse soevereiniteit op mogen geven, waardoor we nu naar de pijpen van de EU en VS moeten dansen en Rusland moeten haten, kostte wat het kost. In die positie had Nederland niet hoeven zitten, als we als vanouds onze neutraliteit tot de laatste snik behouden hadden, samen met onze soevereiniteit.

    *

    Wat is eigenlijk de bindende kracht van islam? Er bestaat geen religieuze hierarchie en ook geen doorwrochte koran of eensluidende sharia. Er is in intellectueel opzicht geen enkele diepgang bespeurbaar. De meeste moslims hebben ook nog geen letter in de koran gelezen, waarin overigens iedere logica afwezig is. De koran is een concatenatie van magische premissen. Moslims hebben kennelijk genoeg aan hun innerlijke ideologie die zij ‘religie’ noemen: de SM-dyade.

    De kracht van de moslimcultuur ligt daarom allesbehalve in islam. Hij ligt in hun oer-ideologie van incest en inteelt. Islam werd 1400 jaar geleden als kroon op het werk geplaatst op de zeven miljoen jaar oude tribale endogamie, islam was slechts de laatste stap in de schaalvergroting naar religieuze endogamie. De Paradijscultuur van de Homininen heeft daarmee alle demografische cycli doorlopen en is nu uitgebloeid en uitgeëvolueerd.

    Wat betekent dat islam thans als betekenisloze Rode Reus aan het einde van haar leven is gekomen. Haar religieuze endogamie zal spoedig exploderen door gebrek aan diepgang, gebrek aan inhoud, maar voornamelijk door gebrek aan tribale identiteit. Er bestaat nog wel identiteit onder moslims, heel veel zelfs, maar dat heeft niets met islam zelf te maken, dat is de onderliggende oer-identiteit van de incest en inteeltcultuur sinds de Homininen.

    Daarom zal dit ideologische systeem ook niet imploderen in een zwart gat. De paradijscultuur regresseert door devolutie via etnische endogamie simpelweg weer naar tribale endogamie. Het vroegere islam wordt binnenkort weer een lappendeken van tribale entiteiten op zeer kleine schaal, waar men alleen het woord ‘Allah’ nog gebruikt als gezamenlijke mannelijke godsprojectie in het aardse universum. En mogelijk houdt men officieel toch ook nog even vast aan het paralllelle universum met de 72 maagden. Maar islam was, is en wordt een lege huls. De Paradijscultuur keert hiermee terug naar haar grondvormen van tribale endogamie. En dat betekent dat tribal heads, voorheen mannelijke moslims, de totale macht in handen houden zoals thans in de SM-dyade, maar dat zij niet meer bedwongen worden door sharia. En ook dat de seksuele oerdrift van de man in het vervolg direct als projectie van cultuur zal dienen.    Mannen zullen elkaar straks eerst op grote schaal afslachten om islam voorheen weer te decimeren tot etniciteiten. En als het grote werk volbracht is zullen zij het handwerk met zwaarden afmaken. De vroegere islam, de Rode Reus van 1,5 miljard moslims zal uiteenvallen in een lappedeken van family tribes. Zij zullen zich nog wel steeds moslims blijven noemen, maar hebben nog geen letter in de koran gelezen, zij houden zich niet meer aan welke sharia dan ook en slachten overige seksuele rollen naar believen af. De moslimcultuur evolueert terug door devolution, de-evolution or backward evolution.

    Dus als u in Syrië ziet dat daar de sociale structuur vernietigd wordt. Als u ziet dat sharia daar niet meer gehandhaafd wordt en dat daar iedere man zijn eigen sharia heeft bedacht; als u ziet dat mannen elkaar weer als in Genesis met bijlen te lijf gaan, dan ziet u de overgangsvorm van islam naar de paradijscultuur van voor de jaartelling.

    Een dergelijke lappendeken van onontwikkelde en dierlijke mannen is op termijn niet in staat het logistieke antwoord op moderne oorlogsvoering te formuleren. In de volgende en derde wereldoorlog zal het daarom op een vreselijke slachting uitdraaien. De paradijscultuur zal dan met moderne wapens worden gedecimeerd. Dan, zal de evolutie weer opnieuw beginnen.

    *

    Dat zal allemaal wel, maar wat hebben we daar op dit moment aan? De islamieten, die van je betoog geen enkele weet hebben, staan in grote getalen op de drempel van Europa. Velen zijn al binnen en ze vechten hun mannelijke tribale cultuur hier uit.    En dan kom ik terug op het onderwerp: de Russen. Die zijn niet gediend van islamieten. En daar ik de islamitische invasie beschouw als de grootste bedreiger van ons land lijkt het me beter dat we, gezamenlijk met de Russen, ons daartegen verzetten. Dan is het niet zinvol om Poetin aan te spreken op zijn homowetjes of hem de schuld van de crash met MH17 in de schoenen te schuiven. Wie dat toestel ook heeft neergeschoten: het was volgens mij een vergissing, en niet de bedoeling een passagiersvliegtuig neer te halen. Hoewel ik begrip heb voor de nabestaanden, die de preciese toedracht willen weten. We moeten de Russen te vriend houden. Derhalve stel ik voor dat de Koning snel een pilsje gaat drinken met Poetin, en de plooien gladstrijkt.

    *

    Goed idee van dat pilsje. Overigens spreken Alex en Vladimir allebei vloeiend Duits.

    *

    We kunnen onze goede wil eens een keer aan Rusland tonen door hun mooie taal als verplicht vak vanaf de kleuterschool of de crèche te gaan onderwijzen. Geen woorden maar daden, maar dan op z’n Russisch.

    *

    “De Russen hielden zich opmerkelijk stil na de Koude Oorlog toen de westerse landen hun afspraken braken met Rusland en de westerse mogendheden toch naar het oosten uitbreiden met zowel de NAVO als de EU.” Dat is een beetje bezijden de werkelijkheid. Er werd wel degelijk geprotesteerd, maar diplomatiek, zoals het hoort. Ook tegen het schrappen van het ABM vedrag door Bush, maar alles tevergeefs. Rusland werd namelijk tegelijk voorgehouden partner te zijn van de NAVO, wat de protesten binnenskamers hield. Dat Oekraïne een brug te ver zou zijn wist men in de VS al in 2006, toen dat zoveelste NAVO annexeer-idee speelde (Wolfowitz/Brzezinsky doctrine). De Russen hebben zich suf onderhandeld, maar ontdekken langzaamaan dat zij het Westen verkeerd hebben ingeschat. Het Westen blijkt decadent, onbetrouwbaar, leugenachtig en “post civilizational”. De vermeende ratio, diplomatie en menselijke waardigheid is een dubbele tong, hypocrisie van de eerste orde. Natuurlijk willen de Russen graag vriendschappelijke en handels-betrekkingen met het Westen, maar het Westen ziet Rusland als de volgende staat die ontwricht, onderworpen en uitgezogen moet worden. Dat de slotborrel van de G20 in afwezigheid Putin heeft moeten plaatsvinden, is veelzeggend. Rusland is er klaar mee, en weet dat het geen vrienden in het Westen heeft, alleen maar vijanden.

    PS: China begint het ook in de gaten te krijgen, door dat gestook van het Westen in de buurlanden, in Hong Kong, in de molsimgebieden in het Zuid-Oosten. Evenals die zogenaamde Westerse export-democratie die ze ook wel “depocrisy” noemen. “A big bag of arrogance, stuffed to the brim with ignorance”. Ja, dat wordt nog wat met het ooit voorbeeldige Westen.

    Hier nog een interessant artikel van Alfred Vierling

    http://alfredvierling.com/?p=3711

    *

    UITLEIDING

     

    De Slinxe immigranten-industrie zal weer op haar achterpoten dansen. Want wat hier staat, is niet lief genoeg voor hun troetelkindjes.

    Kan best zijn. Stelt zich alleen de vraag wies schuld dat is. Hun kant omdat zij die afschuwelijke wreedheden ginder begaan (en zij die deze hier stilzwijgend goedkeuren of zelfs aanmoedigen), of wij die hen dat kwalijk nemen, maar aan handen en voeten gebonden zijn door de eigen Overheid die om God weet welke redenen, naar de andere kant blijft kijken….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!