MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2116

    ***

    Donderdag 20 november

    Zon 8u06-16u50

    H Edmond

    *

    *

     

    *

    *

    *

     

    INLEIDING

     

    Dit mestvaalt-verhaal doet zeer sterk terugdenken aan de Val van het Antieke Rome. Het volk van Rome en ook dat van de wilde omstreken, verlustigde zich avond na avond, onder het licht van honderden toortsen, in het Colosseum en binst de dag zetten de Senatoren een gezellig babbeltje op over de prijs van de jonge wijn en wie er nu wel de beste speerwerper was. Rome was rustig, want de Wetten waren zò, dat geen enkele legioensoldaat binnen de muren van de Eeuwige Stad mocht komen. Uit vrees voor relletjes? Of uit voorzichtigheid? Wie wel verzamelde, ondergronds dan nog, waren de barbaren en andere wilde volksstammen uit het Noorden, samen met de zwarte slaven, om te beraadslagen wat en hoe ze konden doen, om de burgers van Rome uit te moorden zodat ze hun plaats konden innemen.

    Het verhaal is (gedeeltelijk) tot ons gekomen, in de verhalen van een zekere Spartacus, de zelf benoemde leider der opstandige slaven.

    Och, dachten de Senatoren en de leidende elites in Rome, het zal wel onze tijd duren. Ons Romeinse Rijk is oneindig groot en uitgestrekt, we zijn sterk en maachtih, onze Legioenen veroveren nog altijd verre vreemde streken, zodat wij hier in weelde kunnen leven met wat ze ons laten geworden.

    We weten allemaal hoe het is afgelopen. Maar ach, ook nu zeggen de meeste mensen: ‘het zal wel onze tijd duren’….

    Hieronder wordt U met veel woorden een sfeerbeeld opgehangen over wat er werkelijk omgaat. De ‘ongemakkelijke waarheid’ die de echte redenen uitlegt van de echte opwarming der aarde…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Nazi´s van de EU

    Volgens nu.nl wil de Europese Unie sancties treffen tegen Israël. Ik ben van mening dat deze onnodige politieke bestuurslaag niets anders is dan een crèche voor grote mensen. Men begrijpt zeer goed dat de Joden door de internationale gemeenschap na de Tweede Wereldoorlog een ondergeschikt deel, ruim de helft van het Nederlandse oppervlakte, van het Britse mandaatgebied is toegezegd, maar men lijkt meer waarde te hechten aan de islamitische leer dat de wereld de moslims toebehoort en dat de ongelovigen hem slechts in bruikleen hebben totdat het kalifaat ook hen bereikt. Dat noemen wij PVV’ers, de echte weldenkenden, dhimmitude gedrag.

    Het gaat de goede kant op, men kan ons blijven ontdoen van alles waar wij vrede mee hebben, maar pas als iemand anders aangevallen wordt, komen wij in het geweer, zoals onze kinderen wanneer zij straks enkel regenboogpieten op straat dreigen tegen te komen, omdat de Stasi, die links is, weigert onze kinderen op te laten groeien in vreugde? Het door links beheerste sufkutten-syndroom dat draait rondom het thema schaarste wordt de jeugd met de paplepel ingegoten, doordat zij dankzij links op een steeds jongere leeftijd blootgesteld wordt aan de problematiek van grote mensen. Steeds vroeger stelt het ministerie van Onderwijs dat een kind moet voldoen aan bepaalde richtlijnen wil het niet compleet worden afgeschreven. De druk is immens op de kleine mensjes die zich zonder enige keuze daarvoor gemaakt te hebben genoodzaakt zien om een tegenprestatie te leveren voor een fictief toekomstbeeld. Hersenen zijn pas volgroeid rond het 24ste levensjaar, maar dankzij het ministerie van Onderwijs leidt scholing kinderen vanaf jonge leeftijd op volgens het linkse adagium “ARBEIT MACHT FREI”, zoals dat ook boven de poorten van Nazi-concentratiekampen hing, o.a. in Auschwitz.

    Hitler was niet rechts, Hitler was extreemlinks. Hij eiste ieder onderdeel van het leven van ‘zijn’ onderdanen te beheersen. Een kenmerk van links is de onvrijheid waarmee wij inmiddels geïndoctrineerd zijn en waarvan wij denken dat deze normaal is. Regeringen wereldwijd lenen geld van andere regeringen voor doelen waar het volk niets over te zeggen heeft met dat volk als onderpand, zodat bijna ieder volk een slaaf is. Dat is de reden dat de belastingen alsmaar hoger en talrijker zijn, bijvoorbeeld de btw die naar 21% is gegaan.

    In Zwitserland zou men voor of tegen deze verhoging mogen stemmen, maar dat land is nog steeds niet links, alhoewel de grote hoeveelheid immigranten daar wellicht verandering in wil brengen. In dat land kun je goed zien hoe een gezonde, niet-onderdrukte samenleving werkt, omdat men niet apathisch toe hoeft te kijken hoe de rijkdommen van haar land geplunderd worden. Men heeft middels de directe democratie, waar alle niet-PVV’ers binnen de Nederlandse politiek een bloedhekel aan hebben, gekozen om de immigratie uit EU-landen aan banden te leggen middels quota.

    Helaas is de media een krachtige bron van manipulatie en volgt de Nederlander de media graag om de leegte, die kunstmatig in stand gehouden is door de doctrine van schaarste, op te vullen met leegte. Positieve berichtgeving in de media is schaars, omdat de linkse riooljournalistiek (films uit Hollywood, publieke omroepen, maar ook dag- en weekbladen) het volk ‘moet’ voorbereiden op een leven in schaarste, zodat zij genoegen zullen nemen met een beloning die de wettelijke vereisten (minimumloon) niet of nauwelijks overstijgt, terwijl de CEO’s van multinationals zonder limit kunnen blijven graaien. Wie bepaalt die wettelijke vereisten en wie beurst erin? De elite bepaalt en de massa berust erin, omdat zij zich niet bij machte acht dit te veranderen. Als uitlaatklep heeft men het rellen rond voetbalwedstrijden bedacht, die voor de vorm door de elite worden veroordeeld, maar die men gedoogt, terwijl ze juist de krachtige elementen eruit kunnen filteren om deze in het justitiële apparaat op te nemen en het leven onmogelijk te maken, althans zodanig dat anderen met deze bevolkingsgroep niets te maken willen hebben. Eenheid onder de bevolking moet door links altijd vermeden worden, vakbonden fungeren in dat opzicht enkel als door werkgevers gecontroleerde bliksemafleiders.

    De mensen die zich nu als een veestapel genoodzaakt zien zich te laten onderdrukken, moeten juist zien dat zij alles kunnen wat zij willen.

    Vanwege dit ‘ideaalbeeld’ van mensen die nooit genoeg geld hebben, blijft men ten onrechte op de oude politiek stemmen, terwijl zelf doorrekeningen van het CPB aantonen dat er met de PVV-plannen de meeste winst voor iedere Nederlander te behalen valt. Dat is geen discriminatie of racisme, dat is juist antidiscriminatie, omdat discriminatie het maken van onderscheid betekent en Wilders dit juist niet doet. Dit komt links natuurlijk niet goed uit, dus komt men met internationaal socialisten die juist de plannen voor het eigen land afschilderen als discriminerend als die plannen het land in kwestie onevenredig veel voordeel opleveren ten opzichte van andere landen. Waarom moet alles evenredig zijn, terwijl de inspanningen van andere landen vaak veel lager liggen? Daaraan ligt de Europese Unie ten grondslag. Op het moment dat de ene lidstaat namelijk geen of weinig voordelen heeft boven de andere, waarbij het armste land met de minste rijkdommen als ijkpunt geldt, beginnen mensen zich open te stellen voor het beeld dat de Amerikanen voor ogen hadden toen de voorloper van de CIA de plannen voor een Europese Unie smeedde: een Verenigde Staten van Europa. Ongelofelijk dat landen zich nog steeds laten knechten door een angstbeeld dat bepaald wordt door de media.

    Alle vreugderoof op de volwassen blanke man mag en kan ongezien doorgang vinden, omdat links dat heeft verordend? Met welke mensen denkt links dat deze blanke man zich heeft omringd? Juist… met blanke vrouwen en kinderen. Sommige blanke vrouwen hebben er een radicale opvatting op nagehouden en willen niets met de blanke man te maken hebben, het Greta Duisenberg-syndroom, terwijl sommige blanke mannen zichzelf zijn gaan vervullen met zelfhaat en dat vooral in de linkse politiek tot uiting brengen (Harry van Bommel/SP). Ik zie het nog voor me. “Intifada, intifada, Palestina vrij.” Die zullen het vast met elkaar kunnen vinden, omdat ze ‘vechten’ voor dezelfde ‘zaak’. Hoe zij überhaupt iets doen met welk doel dan ook mag Joost weten, ik zie alleen een stelletje midlife crisis slachtoffers dat een verlengde jeugd wenst, wars van enige orde en regelmaat. Het is natuurlijk niet helemaal consistent dat ook deze luitjes hun kinderen op een blanke school inschrijven, dat zij niet massaal in de Haagse Schilderswijk hun intrek nemen en dat zij hun relatief hoge beloningen niet delen met diegenen die het onderwerp zijn van de linkse zieligheidpropaganda, de gekleurde medeburger.

    Men vergeet voor het gemak weleens dat Wilders de grootste vriend is van iedereen, met of zonder kleur, die zich aan de Nederlandse wet houdt, dat wetten enkel moeten worden gehandhaafd of worden afgeschaft.

    Sterker nog, men schildert mensen van een bepaalde politieke signatuur (PVV-stemmers) immer af als inferieur, terwijl men zich niet hard maakt voor deze zogenaamd inferieure mensen, er worden geen miljarden uitgetrokken om het leven van deze mensen te veraangenamen met vakanties, huisinrichting of het kwijtschelden van schulden. Daar val je dan door de mand met je vermeende superioriteit, dan ben je keihard aan het discrimineren. De “men” waar ik het hier over heb, zijn slappelingen die op de een of andere manier onder invloed staan van mensen die de tegenstellingen graag willen aanwakkeren.

    Wie denkt dat het doel van de jaarlijks wederkerende Zwarte Pieten-discussie is om discriminatie te doen afnemen, heeft de beelden van huilende kinderen niet gezien die zo vakkundig geweerd zijn uit de kwaliteitsmedia. Racisme zal dankzij deze wederkerende discussie juist vrij spel hebben onder de nieuwe lading jeugd, omdat zij straks terugkijkt op deze eerste poging om vrijheid te ontnemen als een aanslag gepleegd door “zwarten” op hun verder nog open en onbezonnen leven.

    De sancties tegen Israël passen mooi in dat plaatje, het plaatje waarin de blanke man wordt verwacht alles maar in te leveren, zich letterlijk en figuurlijk moet laten uitkleden, ook al is dat stukje land waarop bijzonder veel Joden in harmonie met de grootste menselijke diversiteit ter wereld pogen samen te leven, met wetten en regels die – net zoals in het westen – islamieten zelfs voortrekken, slechts ruim de helft van Nederland qua oppervlakte.

    Het lijkt wel alsof de agenda van bepaalde geheime genootschappen met uitzonderlijke politieke macht eruit bestaat die blanke man naar het leven te staan. Zij pakken de blanke man, omdat hij één van de weinige culturen is met een wens tot orde en regelmaat. In die wens kan de overheid niet vrijelijk roven en dus moest de culturele identiteit van de blanke westerse man maar kapot, de vrouwen en kinderen worden toch niet geacht voor zichzelf op te komen.

    Leger en politie zijn blij als ze iets mogen doen, zei het een uitzending waarvan men het doel niet weet of doelloos een flitsapparaat naast de A2 in elkaar sleutelen, na tijden achter een kop koffie te hebben doorgebracht. Zij zijn ook lamgeslagen door wetten en regeltjes – door de politiek dus. En dan willen PVV-ers dat ze gaan nadenken? Ze hebben het al druk genoeg met de dag door te komen om hun hypotheek te kunnen voldoen en hun kinderen ‘goed’ onderwijs te geven, vrijetijdsbesteding en natuurlijk ook nog wat voedsel, afgenomen van de dichtstbijzijnde fastfoodketen – niet zelden wegens geldgebrek.

    De socialisten, die ook de Europese politiek beheersen, hebben kennelijk nog niet geleerd van de sancties tegen Rusland die ook alleen het doel diende spierballen te tonen, gelijk een puber die zijn ouders uitdaagt, maar terugkwamen als een boemerang, zo ‘erg’ dat regeringen hun eigen economie moesten gaan stimuleren of hun favoriete melkkoe, het volk, ‘moesten’ sommeren dat te doen. Terwijl de schade voor het bedrijfsleven dankzij politieke amateurs als Frans Timmermans immens is, zijn het juist wel deze types, gespeend van iedere competentie anders dan taalvaardigheid, die de grootste kans maken door de ballotagecommissie, die het Europese Parlement is, te komen op hun route naar de Europese Commissie. Net als bij de rechterlijke macht worden daar namelijk alleen vriendjes ‘toegelaten’. Als we niet massaal op de PVV stemmen, gaat dit nooit veranderen. Als Israël met tegensancties komt, zou het zomaar kunnen dat onze vooruitgang tot stilstand komt, daar Israël niet zonder reden de grootste Nobelprijswinnaar-dichtheid ter wereld kent – het boemerangeffect.

    “Je leeft maar één keer”, hoor je vaak. Wat dachten de dames en heren politici ervan om die ene keer dan ook een geweldige ervaring te maken voor de lijdende voorwerpen, de massa die niet tot een politieke elite behoort? ’t Is maar een idee hoor, maar dan kunnen de mensen die zich nu een hogere status toekennen omdat ze buitenlanders vertroetelen gevoelsmatig een nog hogere status behalen door Nederlanders die het minder hebben dan zij te ondersteunen. Of kent de zelfhaat geen grenzen?

    *

    UITLEIDING

     

    U verdient een grote proficiat als U dit helemaal tot hier onderaan heeft uitgelezen. Nog een grotere proficiat verdient diegene die het geschreven heeft.

    Me dunkt, als wij op onze blogs lang genoeg op de deur kloppen, dat de balsturige Overheid ons na verloop van tijd wel zal moeten horen. Het is niet meer aan ons om op onze jaren storm te lopen. Daarvoor dient de jeugd.

    De Bijbelse figuur Job, de oude man op zijn mestvaalt, is een mooie illustratie van de gewone burger in Europa. De wereld draait door, er is nog zon, maar ze schijnt elders. Waar dat precies is, moet worden uitgezocht achter het beheng en de verstikkende overgordijnen van de Islammerij.

    In het verhaal van Job wordt verhaald hoe hij gered wordt door een engel. Als die in onze tijd van zedenverwildering en labiliteit nog maar zijn weg naar onze mestvaalt terug vindt!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!