MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2109

    ***

    Maandag 17 november

    Zon 8u01-16u53

    H Elisabeth van Hongarije

    *

    *

     

    *

    De richting wordt met de dag duidelijker

    .

    Ende karwats zit verborgeon achter mooie Haiku’s…no

    *

     

    INLEIDING

    Met de woorden ‘progressief’ tegen ‘conservatief’ in mijn hoofd, ots ik vandaag tegen het begri “Isalmofoob’, met de nadruk op de ‘fobie’ die daar als een tang op een Moslim-varken op staat.

    Een fobie is volgens de Dikke Vandaele een irreële op geen enkele logische grond berustende mening over iets of over iemand. Maar de Islam, ongematigd of gematigd, is noch irreël noch znder logische gronden.

    Als men de normale houding tegenover de Islammerij wil toevoegen aan het woord ‘Islam’ moet dat iets zijn als –angst, -afschuw, -nachtmerrie.

    ’n Ideologie die, zoals ’t Cleyn Toebackzakske, die als 25 jaar aan dezelfde verouderde prietpraat vasthoudt, is niet progressief, zoals hijzelf zegt van zijn partij en van Groen, maar zwaar ouderwets-conservatief.

    Hoog tijd dus voor de nieuwe Minister van Media in de nieuwe Regering van Baluwe Michel I, om in die augiasstal van de media grote kuis te houden. Altijd en overal de woorden in hun oorspronkelijke en juist betekenis gebruiken, de waarheid schrijven, geheel de waarheid en niets an ders dan de waarheid, de verkeerde vooringenomenheid achterwege laten. Het is dàt of zonder meer uit de ether verdwijnen, of zich de uitgevers-licentie door de neus geboord zien.

    Het is mij bij deze tenslotte een genoegen, terug te zijn op het Internet in mijn aloude gedaante….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Britse regering: Uit de EU als Brussel geen beperking immigratie toestaat

    &

    Zweedse Democraten noemen massale immigratie van moslims een ‘islamitische invasie’ en ‘vernietiging van onze eigen cultuur’ – VN: Zweden rond 2030 derdewereldland

    *

    Moslims verbranden de Zweedse vlag, een voorbode van het compleet verdwijnen van de Zweedse cultuur en welvaart rond 2030.

    *

    De Britse regering heeft opnieuw gedreigd uit het EU te stappen als het land geen toestemming van Brussel krijgt om de immigratie uit kansarme regio’s aan banden te leggen. De zittende premier David Cameron staat enorm onder druk omdat de Onafhankelijkheidspartij (UKIP) van EU-criticus Nigel Farage bij de afgelopen Europese verkiezingen de grootste Britse partij werd. De kans dat Groot Brittannië de EU gaat verlaten wordt dan ook steeds groter.

     

    Minister van Buitenlandse Zaken Philip Hammond waarschuwde afgelopen week dat als Brussel ‘geen substantiële, aanzienlijke hervormingen’ op het gebied van immigratie doorvoert, de regering in Londen zich terugtrekt uit de EU-onderhandelingen en serieus zal overwegen het lidmaatschap van de unie op te zeggen.

    Premier Cameron heeft beloofd om tijdens de nieuwe verkiezingen in 2017 een referendum te houden over het Britse EU-lidmaatschap. Door de enorme problemen met migranten –hoge werkloosheid, exploderende criminaliteit, sociale spanningen- in met name de grote steden is dit een centraal politiek thema geworden. Cameron wil in ieder geval de binnenstroom van migranten uit andere EU-landen beperken.

    Britten en Duitsers lijnrecht tegenover elkaar

    Niet alleen Brussel weigert dit toe te staan, maar ook Duitsland verzet zich daar fel tegen. Bondskanselier Merkel gaf recent voor het eerst aan dat ze haar pogingen om de Britten in de EU te houden zal opgeven als dat land inderdaad de immigratie gaat beperken. Minister Hammond dreigde daarop dat als de Duitsers ‘deze lijn’ blijven volgen, zij inderdaad rekening moeten houden met de uittreding van zijn land uit de EU. (1)

     

    In tegenstelling tot Groot Brittannië houdt Duitsland conform de eisen van Brussel de poorten wijd open. Onlangs berichten we al dat de Duitse opvangcentra door de fors aangezwollen stroom kansarme immigranten, die voornamelijk uit Noord Afrikaanse, Arabische- en moslimlanden komen, uit hun voegen barsten. Sommige politici suggereerden vervolgens dat vluchtelingen door gewone burgers in huis kunnen –en desnoods zelfs moeten- worden genomen.

     

    Opvang asielzoekers buiten Europa?

     

    Minister van Binnenlandse Zaken de Maizière overweegt nu om de honderdduizenden asielzoekers –in 2014 zo’n 200.000- ook buiten Europa op te vangen. Toen een van zijn voorgangers, minister Otto Schily (van de SPD, de Duitse PvdA), 10 jaar geleden voorstelde om ook asielzoekerscentra in Noord Afrika te bouwen, leverde hem dat nog een storm van kritiek op, omdat dit tegen de mensenrechten zou ingaan. In Nederland werden vergelijkbare proefballonnetjes om dezelfde redenen afgeschoten. (2)

     

    Zweedse Democraten spreken van ‘islamitische invasie’

     

    Net als in Groot Brittannië en Frankrijk groeit in Zweden het verzet tegen de voortgaande massale immigratie van hoofdzakelijk moslims. Daarbij staan de Sociaal Democraten en de Democraten lijnrecht tegenover elkaar. De Sociaal Democraten zijn een pro-multiculti partij die –net als de collega’s in bijvoorbeeld Nederland- een groot voorstander is van immigratie.

     

    Het Democratische parlementslid Kent Ekeroth leverde in een toespraak in het parlement zware kritiek op de zittende centrumlinkse (minderheids)regering, en zei dat door het toestaan van deze ‘islamitische invasie’ de Zweedse cultuur het slachtoffer wordt.

     

    ‘Diep van binnen weet u allemaal dat dit luchtkasteel (van de multiculturele massa-immigratie samenleving) is ingestort, en dat u een catastrofe voor Zweden heeft veroorzaakt. We zien dat alleen al in onze gemeenten. Natuurlijk houdt u vast aan uw fijne stopwoordjes dat ‘iedereen gelijk’ is, maar dat heeft niets te maken met het immigratiebeleid wat we zouden moeten voeren.’

     

    ‘Multiculturalisme vernietigt onze samenleving’

     

    ‘Toen (oud premier) Reinfeldt moest toegeven dat de kosten van de massa immigratie immens zijn, was dat slechts het topje van de ijsberg,’ vervolgde de Democraat. ‘Waarschijnlijk nog belangrijker is dat de massa immigratie en het multiculturalisme datgene vernietigt wat onze samenleving bij elkaar houdt.’

     

    Daarbij wees de parlementariër op recent onderzoeken waaruit bleek dat in plaatsen waar het aantal buitenlanders groot is, het sociale vertrouwen en de solidariteit het kleinst zijn. ‘En alsof het niet genoeg is dat u enorme sommen geld verspilt aan massa immigratie, betekent dit dat u op andere terreinen moet bezuinigen... Daarmee ontmantelt u de extreem kwetsbare 1000 jaar oude Zweedse cultuur, wat de basis was voor het fantastische en succesvolle Zweden. De geschiedenis zal u daarvoor extreem hard veroordelen.’

     

    Een collega van de Sociaal Democraten maakte hem vervolgens uit voor een ‘racist’ en ‘islamofoob’, waarop Ekeroth reageerde dat ‘islamofobie’ een foutieve term is, omdat ‘fobie’ refereert naar iets dat irrationeel is, terwijl het een vastgesteld feit is dat autochtone Zweden op school, op hun werk en zelfs in de overheid massaal vijandig worden bejegend door moslim-immigranten.

     

    VN: Zweden rond 2030 Derdewereldland

     

    Eerder dit jaar bleek uit een onderzoek van de VN dat Zweden dankzij de massa immigratie rond 2030 in een derdewereldland zal zijn veranderd, erger dan Bulgarije en zelfs dan Libië (3). Uit andere statistieken blijkt dat het aantal verkrachtingen in Zweden percentueel tot het op één na hoogste ter wereld is gestegen (van 9,24 naar 53,2 per 100.000 inwoners). Bijna 8 van de 10 daders zijn moslim.

    Xander
    (1) Die Welt
    (2) Die Welt
    (3) White Genocide Project

    *

    UITLEIDING

    “En ’t oproer zwelt, en ’t leger staakt de tocht naar boven’….

    Deze versregel heeft er wel niets mee te zien, want hij gaat over het leger van Hannnibal die met zijn olifanten helemaal uit Spanje over d’Alpen trok, om Rome te bevechten. Maar hij geeft de mentaliteit weer die meer en meer openlijk uit de tentakels of poliepen van de reuze-inktvis ‘Brussèl’ genaamd willen ontsnappen.

    Mij is in bovenstaande discussie tussen David Cameron en Angela Merkel opgevallen, dat de oude rivaliteit tussen die twee landen weer de kop opsteekt. Te meer, daar net als bij de Nazi’s van vóór 3 September 1939 (De inval in Polen), zij altijd verzwegen bijbedoelingen hebben. Hoe immers leggen zij uit, altijd méér vreemdelingen te willen. Is het soms om hen binnenkort als kanonnenvlees te kunnen gebruiken? Vergeten we AUB ook niet, in de marge maar, dat Davis Cameron ’n Conservatief is, en Angela Merkel een Scoiaal Democrate exd DDR-ster. (Ex Deutsche Deocratische Partei, aanhangwagentje v/d USSR…

    Merkel is enerzijds een gesel, met haar zwaar Soialistische achtergrond, maar anderzijds een zegen wgens haar toenadering tot Kameraad Vladimir. In de zin zoals Hitler van zichzelf zei dat hij ’n Anglofiel was….*

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!