MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2107

    +

     

    *

    Islamitische Stat in ons Land stoppen?

    .

    Nu het nog kan: hoog tijd! Want ginder begint men per dozijn en in massa met de onthoofdingen

    *

    Poging tot onthoofding Antwerpen - Pelikaanstraat?

    *

    Ben nogal onder de indruk van, volgens VTM/VRT een nieuwe executie-golf in Syrië door Isis van 15-16 onthoofdingen (20-25 stuks volgens Italiaanse zenders!). Waarom toch blijven onze Hovaardigheidsbekleders onder druk van de Euro Verenigde Nazi’s het hoofd in het zand steken? De oorspronkelijke Nazi’s, wordt gezegd, waren afschuwelijk in het afslachten van Poolse of Joodse minderheden, maar de ergste beelden van toen zijn kinderspel bij wat de media nu brengen. Zo erg, dat we zelfs geen beelden mogen zien. Waarmee ze dus meteen de Islammerij grotendeels in bescherming nemen! Zelf iets zien met eigen ogen dan van ‘horen zeggen’, zou inderdaad veel nuttiger zijn om de Islammers, gematigd of extreem, te doorzien. Wat van de beelden-brengers niet alleen nuttige idioten maakt, maar misdadige medeplichtigen!

    Om de ondergekoelde en vergoelijkende berichtgeving in onze media beter te kunnen situeren, hieronder integraal een tekst uit E.J. Bron. Door een Nederlandse bril bekeken, leest U veel objectiever over de feiten die elders verzwegen wordt.

    *

    Donkere wolken boven Antwerpen na antisemitische aanslag tegen Joodse rabbijn

    *

    “Ik wil niet leven in een land waar de Kristallnacht straks enkel nog met bewakers voor de deur kan herdacht worden.”

    [Lodewijk Asscher, minister Sociale Zaken en Werkgelegenheid op 9.11.2014 te Amsterdam]

    Zaterdagochtend 15 november werd omstreeks 9u15 op nauwelijks vijftig meter van mijn appartement een Antwerpse religieus-orthodoxe Jood (rabbijn?) neergestoken, in wat duidelijk een door antisemitisme geïnspireerde terreuraanslag was. De 31-jarige Joodse man kreeg een steekwond in zijn nek en moest voor verzorging worden opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig was het minder erg dan gevreesd en kon de rabbijn een paar uren later weer naar huis.

    Het incident speelde zich af onder een slecht verlichte spoorwegbrug aan het Kievitplein, waar het zelfs bij klaarlichte dag nog erg donker oogt. De dader, die zich ongestoord en blijkbaar onherkend uit de voeten maakte, zal zich wellicht hebben laten inspireren door de vele steekpartijen die Palestijnse moslims de afgelopen weken uitvoerden in Jeruzalem en andere steden in Israël en op de Westbank. Daar moet verder geen tekeningetje bij, me dunkt. Copycat aanslag, niks anders.

    Aan het Kievitplein en de straten errond achter de spoorlijn was deze buurt voor het begin van de Tweede Wereldoorlog een erg levendige Joodse buurt. De Stoomstraat, Van Immerseelstraat, Milistraat enz. tot aan de Provinciestraat bruistte van Joodse activiteit maar die werd in de jaren 1940 door de nazi’s en hun Vlaamse collaborateurs volkomen teniet gedaan. Thans bevinden er zich nog enkele Joodse scholen en enkele synagoges, maar van die vroegere levendigheid is geen spoor mee te merken. Jammer.

     

    Die oude vooroorlogse Joodse buurt gaat ongemerkt over in wat wij hier in de volksmond ‘Borgerocco’ noemen, een verbastering van Borgerhout, een district van Antwerpen, dat de thuis is geworden van duizenden migranten van voornamelijk Marokkaanse en van moslim origine.

     

    In antwerp01de Provinciestraat bevindt zich de befaamde Joodse bakkerij en patisserie Kleinblatt en een paar huizen vandaan een Marokaanse bakkerij waar een replica van de Rotskoepel van Jeruzalem op de toog staat pal naast de kassa en waar je munten in kan stoppen “ter steun”.

     

    Ja, steun aan wat en wie en waarom? Ik heb nog nooit aan die bakker durven vragen wat dat ding op zijn toog doet, maar ik kan het wel raden natuurlijk.

     

    Joden en moslims delen dus al jaren die wijk en dat heeft tot op heden tot weinig noemenswaardige incidenten geleid, behalve dan de gekende antisemitische schimpscheuten naar Joden toe, die gewoonlijk zwijgend en met de ogen naar de grond gericht, gelaten geïncasseerd dan wel genegeerd worden.

    Echter, sinds gisterochtend werd die wederzijdse tolerantie, dat stilzwijgende pact onder de tegengestelde volks- en religieuze groepen, brutaal doorbroken door die aanslag op de rabbijn. Het feit dat dit incident zich bovendien op de sabbat afspeelde en wel precies op die plek waar het hart sloeg van die levendige vooroorlogse Joodse buurt, maakt het allemaal nog wat significanter en grimmiger.

     

    Gelukkig is het voor de Joodse rabbijn deze keer goed afgelopen, maar de psychologische schade aan de hele Joodse gemeenschap van Antwerpen, die zo’n 20.000 leden groot is en in hoofdzaak gevormd wordt door zichtbaar religieus-orthodoxe Joden, moet enorm zijn. De Joden van Antwerpen hebben gisteren een dreun van jewelste gekregen die nog lang zal nazinderen. In de vermeende bubbel van veiligheid in het ‘Jeruzalem van het Noorden’ zoals het hier vroeger genoemd werd, is een gat geslagen zo groot als een huis.

     

    In de nasleep van de viervoudige moord in mei 2014 in het Joods Museum te Brussel, leek tijdens de Joodse feestdagen van september de wijk waar ik woon wel op een belegerde vesting. Nooit geziene veiligheidsmaatregelen, compleet verlaten straten wegens parkeerverbod, afspanningen, wegblokkades, honderden politieagenten met machinegeweren, controles, intensieve patrouilles enz. hebben imho het onveiligheidsgevoel bij de Antwerpse Joden in werkelijkheid alleen maar doen toenemen.

     

    Dat zal er na deze aanslag niet op verbeteren, integendeel. Te lang werd weggekeken van de aankomende wrevel, het sluimerend antisemitisme onder moslims waarover met geen woord werd gerept in de Joodse pers noch openlijk of tijdens samenkomsten, het angstvallig wegwuiven van antisemitische signalen, het bewust toedekken en verzwijgen van moslimantisemitisme, dat met de oorlog in het Midden-Oosten alleen maar is toegenomen en zijn slopend werk deed in de geesten van de migranten.

     

    Met wegblokkades en wegkijken van het probleem, zal je nooit het aanstormend moslim antisemitisme kunnen bestrijden. Ik kan mij best voorstellen dat Abou Jahjah en zijn Movement X hier weer veel hout uit zal snijden. De Joden èn de niet-Joden moeten dergelijke oproerkraaiers een stap voor blijven. Moslim antisemitisme bestrijden moet aan de bron gebeuren. Het moet allereerst bespreekbaar worden gemaakt. Thuis, in de opvoeding, de anti-Joodse an anti-Israël propaganda bestrijden in de moslim theehuizen en synagogen, syncroon met de bestrijding van de hoge werkloosheid onder migranten enz.

     

    Al bij al vrees ik dat de aanslag van gisteren de voorbode is van nog meer onheil. En eens het hek van de dam is zal er geen houden meer aan zijn.

    *

    Persoonlijke visie van ondergetekende.

    De Burgemeester, die toch de Burgervader van àlle Antwerpenaren moet zijn, hangt die omgeving vol plakbrieven, dat gezien dit, en gehoord dat, aan de niet-originele bevolking aldaar nog één kans gegeven wordt zich te gedragen, maar dat de volgende keer dat een Joods medeburger wordt aangevallen, of op een vernederende manier wordt benaderd, er 100 mensen van de andere gemeenschap zullen uitgewezen worden met de C130 vrachtvliegtuigen van den Armee Bels, met het verbod ooit nog één voet op Europese bodem te zetten. Zo niet, laar hij de seizoenen niet langer hun gang gaan, maar geeft hij Dewinter voor lange tijd de vrije teugel. Er zal, met het oog op de veiligheid niet worden gewacht tot er afgeschakeld wordt, maar de maatregel gaat in met ingang van vandaag. De Burgemeester wil niet verplicht zijn maatregelen nemen zoals de Nationaal Socialisten in de oorlog, maar hij merkt op dat betrokken bevolkingsgroep geen enkele afkeuring laat blijken voor dergelijke daden. ’t Stad is ven iedereen, en dat moet ook zo blijven. Wie niet akkoord is, gaat er uit. In deze tijden van barre besparingen, heeft de Politie geen geld om amokmakers en oproerkraaiers altijd voort in de gaten te houden om erger te voorkomen. Vandaar de uitwijzing, zonder ook maar één cent verdere vergoeding voor werkschuwheid en/of profitariaat. Voor de uitwijzing zal beroep gedaan worden op reeds bij de Politie bekende personen, samen met hun ganse familie. Elk zegge het voort!

    Wij willen namelijk niet dat vreemdelingen en niet-Vlamingen, hier bij ons en op onze kosten hun fanatieke belachelijkheden komen uitvechten. Wij willen geen kapot geschoten woestijnlandschap worden, zoals Irak en of Syrië. En over onthoofdingen of roof van ‘bruiden’ willen al helemaal niets horen! Ga de lucht aar elders verpesten!

    *

    Na lezing, volhardt en ondertekent: Digitalia.

    .

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!