MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2071

    *

     

    *

    Over een grasspriet, die geen stoere eik kon worden

    .

    En dan maar koos om als bonenstaak door jet leven te gaan….

    *

     

    INLEIDING

     

    Ach ja, dit stukje gaat over de middenvinger opstekende passionara van de Parii Scandale….U weet wel; zij die zich gaan vetvingeren groeten U……

    Via via rolde deze morgen onderstaande ‘Open Brief’ aan de duivelin van de Francofone Socialisten, de Parti Scandale, binnen. Bij zodanig dat ik niet weet wat te kiezen van wat vandaag niet in de media verscheen. De ‘filmploegen’ in zowat al de omriungende landen, die opdoken met gemaskerde Haloween-Clowns die op straat verschenen, tussen het volk, met halbijlen in de hand. Horror of terreur, wie zal het zeggen. Er was zelfs een jong gastje bij van 14 jaar, die een oude vrouw te lijf ging…. Om te lachen, vertelde hij nadien aan de Politie.

    Anderzijds is daar ok de uitspraak van Elio Di Jeanetto van dezelfde Parti Scandale, dat Coburg-land zou uiteenspatten, de dag dat de eerste Euro van Wallonië naar Vlaanderen zou gaan. Dat is volgens mij hetzelfde, als de gehangene die lacht met de kleur van de strop waaraan hij straks zal bengelen.

    Applaus dus, voor de Gevallen Grote Verstanden die de rechtmatige idealen van De Kleine Man in de vernieling hebben gereden. Algemeen en luid applaus, vooral als de koord waaraan ze zullen hangen, de hoogte in gaat.

     

    MIDDENSTUK

     

    Open brief aan Laurette Onckelinckx.

     

    Waarde Mevrouw Onckelinckx,

    Chère Laurette la mitraillette,

     

    Vergeef me dat ik u in het Nederlands aanschrijf. Indien u soms moeite zou hebben met de juiste betekenis van sommige uitdrukkingen, kunt u aan uw vader, die samen met Bob Maes in het parlement zat toen de PS en de VU samen in de regering zaten, de juiste interpretatie ervan vragen.

    Wanneer u teruggrijpt naar het verleden, mag ik u eraan herinneren dat de vooroorlogse voorzitter van de unitaire socialistische partij, Hendrik De Man, voor collaboratie veroordeeld is. En dat de hoofdredacteur van de socialistische “Volksgazet”, Jos Van Eynde, aan de Duitse bezetter zijn medewerking aanbood? Nu ja, dit waren Vlamingen. Alhoewel uit cijfers blijkt dat er meer Franstaligen door het gerecht voor collaboratie veroordeeld werden dan Vlamingen. Leon Degrelle, die de hand van Hitler drukte, met de Belgische driekleur op zijn mouw, was natuurlijk geen socialist.

    Ik voel me als Vlaming gekwetst door uw “cinéma”, uw uitlatingen, uw woordkeuze en uw hatelijkheid ten aanzien van mijn volksgemeenschap. Inderdaad, het volstaat om uw eigen woordgebruik uit het verleden te ontleden, waarbij u Vlamingen betitelde als kwallen en schimmels, alsmede deze van uw coalitiegenoot in de Brusselse regering, de heer Mangain, alsmede zijn voorgangers van het FDF, om te concluderen dat u met een mitrailliette op een mug schiet.

    Ik ben zelf in het verleden slachtoffer geweest van hatelijkheden, in een periode dat er toen daar geen juridische verweermogelijkheden voor bestonden.

     

    Toen ik in de zestiger jaren van de vorige eeuw in Brussel tewerkgesteld was, kreeg ik, samen met mijn Vlaamse collega’s verbod om met elkaar Nederlands te praten, op straffe van onmiddellijk ontslag. Was dit discriminatie?

    Toen ik in de negentiger jaren in Anderlecht een groep Marrokaanse hangjongeren in het Nederlands beleefd vroeg om mij op het voetpad door te laten, kreeg ik in het Frans een hoop scheldtirades naar het hoofd geslingerd. Hatelijkheden? Waren dit kut-Marrokanen? Wellicht zoals er ook kut-Vlamingen, kut-madammen, mannelijke klootzakken, enz.. bestaan. Mogen de zaken echter niet meer bij naam genoemd worden op basis van feitelijke gegevens?

     

    Toen ik onlangs in Drogenbos in een supermarkt een vrouw met hoofddoek, die me aan de kassa wou voorsteken in het Nederlands verzocht om haar beurt af te wachten, werd ik ook hier in het Frans bedreigd, dat men mij zou vinden, zodra de islam aan de macht was.

    Moet ik hiervoor naar het Centrum van Gelijke Kansen en Mensenrechten stappen? Naar de politie? Kom aan, laat ons niet overdrijven.

    Ik heb wel een vraag, Mevrouw Onckelinkx.

    Wat vindt u van een minister, wiens gewezen echtgenoot veroordeeld werd voor drugshandel, en die ze nadien een plaats in haar administratie bezorgt? Vindt u dat deze minister zou moeten aftreden?

    Kunt u antwoorden met ja of neen en zeggen waarom?

    Bovendien heb ik nog enkele bedenkingen betreffende de overweldigende verantwoordelijkheid van de socialisten in het verleden (BSP, PSB, SP, SP-A en PS) inzake de huidige belabberde toestand van armoede, tekorten in sociale zekerheid, ontwrichting van het sociale weefsel en tekort aan energievoorzieningen. Bovendien is er het ontstaan van een mentaliteit die persoonlijke verantwoordelijkheid en solidariteit vervangt door collectieve en ondoorzichtige toelagen waar alleen de politiek nog controle over heeft. Laat me toe me even te verklaren.

    Wegens de ongebreidelde immigratie na WOII, in gang gezet door de socialist Achille Van Acker, die massaal Zuid-Europese mijnwerkers importeerde om zijn “Kolenslag” te winnen. En inderdaad deze vreemde werkkrachten hebben bijgedragen aan onze latere welvaart. De socialistische partijen zijn nadien echter verdergegaan met het bevorderen van economische immigratie, zonder aan de migranten een menswaardige toekomst te kunnen bieden. Resultaat hiervan? Een rekensommetje. 10% van de Belgische bevolking leeft onder de armoedegrens. Bij allochtonen bedraagt dit echter 50%. Aangezien deze groep echter ongeveer 10% van de bevolking uitmaakt, zou zonder hen de algemene armoede slechts 5% uitmaken. Conclusie: u hebt de armoede

    geïmporteerd.

    En inderdaad er zijn heel wat allochtonen die hier een toekomst opgebouwd hebben en bijdragen aan de maatschappelijke kost. Maar grosso modo kunnen we stellen dat ongeveer een 500.000 migranten niet bijdragen aan de sociale zekerheid maar er wel van genieten. En waarom zouden ze niet indien het hen op een plateau aangeboden wordt. Door wie, waarde socialisten. En wie betaalt dit in naam van de solidariteit?

     

    Maar in de organisatie- en gedragspsychologie bestaat een regel die zegt, dat wanneer aan een groep meer dan 10% nieuwe elementen toegevoegd worden, deze zich niet meer integreren en intern in de groep een tegengroep vormen die de strijd om de macht aangaat. Welnu, waarde socialisten, het ging u ook om de macht bij het bevorderen van ongebreidelde immigratie. Maar deze tactiek zal als een boomerang in uw eigen gelaat ontploffen. Nu reeds zijn er voldoende aanwijzingen dat migranten zich apart politiek organiseren.

     

    Ondertussen is de samenleving in ons land ontywricht geraakt, wat miljoenen kost aan bijstandsprogramma’s allerhande om onverzoenbare

    gemeenschappen aan elkaar te lijmen.

     

    Ook inzake energievoorziening moogt u zich op de borst kloppen. De zeggenschap over de energiebevoorrading werd tijdens de paarse regering Verhofstadt, waar socialisten deel van uitmaakten, aan de Fransen overgedragen. De Pax Electrica is sedertdien nooit gerespecteerd. België is met medewerking van de socialisten een wingewest van Frankrijk geworden, waardoor de energieprijzen bij ons hoger liggen dan in het buitenland en we voor de bevoorrading volledig afhankelijk zijn van de nucleaire productie in Frankrijk. Nu protesteren tegen de verlenging van de productie door kernenergie is hypocriet. Welke maatregelen hebt u tijdens de voorbije 25 jaar genomen om te voorzien in alternatieve energie?

     

    En tenslotte verwijt ik u de schepping van een algemene mentaliteit waardoor het individu geen verantwoordelijkheid meer moet opnemen voor zijn eigen lotsbestemming, maar dat alle problemen door de overheid, via gedwongen en ondoorzichtige solidariteitsinstellingen moeten opgelost worden. Het individu verdwijnt in de massa, die geleid wordt door een overheidsapparaat waar de socialisten de macht

    Ziedaar, Mevrouw Onckelincks, hoe ik erover denk.

    Ik ben een Vlaams Nationalist, geen fascist en geen racist, de nazaat van immigranten, die tijdens WOII gedurende 2 jaar onderdak aan een verzetsstrijder verschafte.

    U hebt stevig op mijn tenen getrapt.

    *

    UITLEIDING

     

    Deze Open Brief bevestigt, dat wat het Vlaams Belang ooit heeft aangezwengeld, wel degelijk de juiste spoorslag was die het Verzet in galop heeft gezet. Jaren geleden kwam de boodschap hard aan ‘Vlaanderen is niet de C.O.O. van de gele wereld’. Toen stonden die letters COO nog voor Commissie Openbare Onderstand en ze beduidden letterlijk waarvoor ze werkelijk voor stonden: helpen waar hulp noodzakelijk was. En dus niet aan een aanzwellend leger van vadsige meelopers een gelukzalig leven bieden zonder ervoor iets in de plaats te stellen.

    Klanten bij de COO waren vroeger ook verre van fier op hun ‘status’. Nu is aan het OCMW-zijn veeleer een voorrecht met VIP-kaart die quasi gelijk staat met een ticket voor de Orient Express naar Luilekkerland waar de gebraden kiekens U zo in de mind vliegen. Vooral als men als nieuw aangekomene z’n tong iet of wat roert in het Bargoens der Linxen….

    U gelooft toch ook dat de bomen tot in de hemel groeien?

    .

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!