MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2055

     

    *

     

    *

    Hoge regerings functionaris

    .

    Die voor toont hoe een politicus zich dient te gedragen in het aangezicht van elke Islammer die ons grondgebied betreedt…..

    *

     

    INLEIDING

     

    Even, zo lang het zonder censuur nog kan, over het muurtje gekeken nar dat Moslimmerij-gedoe in Denemarken. Triestig, man! Triestig! Dood-triestig zelfs!

    Moeten die Deenen daarvoor een groot wit kruis op rode achtergrond op hun vlag hebben?

    En zeggen dat hetzelfde ons, die een vlag zelfs helemaal zonder kruis moeten dragen, ook te wachten staat, eenmaal het Proces van de Eeuw (Bekachim) zal gedaan zijn…. Of zou de Zwarte Leeuw op Geluw Veld hen niet meer afschrikken? Terugdenkend aan de Kruistochten, moet dat Beest hen toch een wrange smaak in de mond geven?! Wijn Vlamingen zijn in 1099 toch de eersten geweest die hen ooit Jeruzalem hebben afgenomen?! De Graaf van Vlaanderen kon er zelfs Koning worde, hetgeen hij weigerde. Uit devotie. Onze voorouders moeten allemaal een soort van Jerommekes geweest zijn, want de Geschiedenis vertelt, dat de straten van Jeruzalem tot kniehoogte vol bloed stonden! Anders gezegd: die Islammers dienen te weten, dat de Vlamingen als het moet, even wreed konden zijn dan zij dat heden te dage zijn, 1.000 jaar later.

    *

    Stel U voor: als vrouw bent U gestopt voor een rood licht, en wordt meteen omringd door een bende bruin mens-apen, waarvan er ene op Uw motorkap springt. Om U een bult te verschieten bent U zelf te laat, want U wordt uit Uw auto gesleurd, en belandt op de straatstenen. Oom Agent, aan de overkant, wandelt op dat ogenblik weg, want ineens heeft die in de verte een verkeerd geparkeerde wagen gezien. Denkt hij, zal hij later getuigen. Iedereen ontwijkt U en Uw wagen, en rijdt verder door. Omstaanders wachten tot het licht groen wordt om over te steken. Netjes op de zebra’s, dat spreekt vanzelf. Ze kijken meestal naar de lucht, want het gaat regenen, denken ze allemaal, volgens hun latere verklaringen.

    De rest van het verhaal? Zie ‘Opsporing Verzocht’ van volgende week. Klank zonder beeld, en beeld zonder klank. Ha, zegt U, weeral last van die verdomde atmosferische storingen, zeker? En U zapt verder en doet een ‘Beantje’. Dat geeft U immers na afloop een zalige nachtrust.

    Tot U de volgende morgen op de ‘Gewestelijke’ verneemt, dat er op de hoek van Uw straat, ede avond voordien, bij het krieken van de dag, een lijk van het vrouwelijk geslacht (ja, natuurlijk ‘GESLACHT’, wat dacht U wel?) gevonden werd, naast haar auto die met brandende lichten en open portieren met lopende motor nog stond te draaien. Na de Sport krijgt U een uitvoerige reportage te zien. Van de daders geen spoor, maar de politie volgt er wel een. Onbegrijpelijk, want er waren toch meerdere daders?!

    Dan verschijnt er een beeld op de buis, en meteen weet U waar Uw vrouw én Uw auto al die tijd zijn gebleven.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Moslims in Denemarken beginnen christenen aan te vallen

    Deense politici maken zelfde fout als Nederlandse collega’s: Bagatelliseren, ontkennen en doodzwijgen verergert de problemen alleen maar

    De krankzinnige razernij van de Islamitische Staat begint steeds vaker op moslims in Europa over te slaan. Experts in Denemarken vrezen dat het aantal aanvallen van moslims op christenen in hun land verder zal toenemen, nadat een uit Libanon afkomstig christelijk meisje met een kruisje om haar hals door 7 moslims werd aangevallen. ‘Jij draagt een kruisje!’, schreeuwden ze. ‘Daarom ben jij een christelijke kl#tehoer. Weet jij wat wij met mensen zoals jij doen? We stenigen jullie!’

    Islam is in oorlog met Europa

    *

    Europa is volgens ‘onze’ politici en media nog steeds niet in oorlog met de islam, maar andersom is overduidelijk wel het geval. Nu moslims in vrijwel ieder Europees land een steeds grotere groep worden, begint de discriminatie, het racisme, de misdaad, de chaos en het misbruik en geweld dat zo kenmerkend is voor de landen waar ze het voor het zeggen hebben of krijgen, langzaam maar zeker ook op onze samenleving grip te krijgen.

     

    Dat is nog niet massaal, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd. ‘De uit het Midden Oosten afkomstige christenen worden steeds vaker lastig gevallen, uitgescholden en met openlijk geweld geconfronteerd,’ aldus een Deense nieuwslezer. ‘Experts bevestigen dat dit probleem steeds erger wordt.’

     

    De zender laat dan twee korte interviews met christenen zien. Jojo (schuilnaam) is een Deens meisje met een Libanees-christelijke achtergrond, wat de reden is dat ze voortdurend door plaatselijke moslims wordt vervolgd. Afgelopen weekend werden de bedreigingen dermate ernstig, dat ze naar de crisisopvang moest vluchten.

     

    ‘Christelijke kl#tehoer, je zou gestenigd moeten worden’

     

    ‘Ik kon niet meer naar huis in Nørrebro (Kopenhagen) gaan,’ zei Jojo, die één van de vele christenen is die door moslims worden bedreigd met geweld. Ze is om die reden de enige die –natuurlijk niet met haar echte naam- voor de camera haar verhaal durft te doen.

     

    Op 3 augustus reed ze zomers gekleed haar auto in Kopenhagen toen ze plotseling door 7 jongeren van Arabische afkomstig werd omsingeld. Een van hen zette zijn voet op de motorkap. ‘Toen zei hij tegen me: denk je soms dat ik naar jou kijk, jij lelijke kl#tehoer? Kijk eens wat je aanhebt, teef. Toen zag hij mijn kruisje, en zei: Je draagt een kruisje! Dat maakt je ook nog eens een christelijke kl#tehoer. Weet je wat we met mensen zoals jij doen? We stenigen jullie!’

     

    Op 16 augustus rijdt ze opnieuw in Kopenhagen, nu samen met haar vriend. ‘Van een afstand zie ik een man die mijn leven heeft bedreigd.’ Vervolgens probeert ze hem met haar mobieltje te filmen. Hij pakt een fles en gooit deze naar haar auto. ‘Mensen die dit soort dingen doen zijn zeer onontwikkeld en accepteren alleen maar zichzelf. Ik heb veel moslimvrienden die nooit zoiets tegen mij zouden zeggen.’

     

    ‘Jojo’ heeft inmiddels een Facebook groep opgericht waar christenen hun ervaringen met geweld door moslimjongeren kunnen delen.

     

    De nieuwslezer vervolgt dat het probleem van vervolging van christenen door moslims ‘wijd verspreid’ is. Niels-Erik Hansen, voorzitter van de stichting Documentatie Discriminatie, zegt dat ‘het probleem ernstiger is dan voorheen. Als dit doorzet, dan krijgen we een gescheiden samenleving met apart levende groepen, en dat willen we niet.’

     

    ‘Ik maak je leven tot een hel’

     

    Ergens in een park in de Deense hoofdstad vind het interview met de tweede vrouw plaats. ‘Wij zijn vluchtelingen omdat we een christelijke achtergrond hebben,’ begint ze. Ze is nu 30, en vluchtte op haar 13e uit Iran naar Denemarken. Ze wil niet herkenbaar in beeld, bang als ze is voor vergelding. ‘Mijn zoon wordt voor van alles en nog wat uitgescholden, en ik ook. ‘Heidenen’, ‘smerige christenen’, en ‘jullie zouden doodgestenigd moeten worden’. Bij een bushalte werd hij in elkaar geslagen.’

     

    Ze klaagde bij de woningstichting, die de groep jongeren uitnodigde voor een gesprek. Daarna werd er op een dag op de deur gebonsd. ‘Ik keek door het kijkgaatje en zag een groep kinderen. Ik dacht dat ze wellicht hun excuses kwamen aanbieden.’ Toen ze de deur opendeed, drongen echter twee mannen naar binnen, duwden haar hard naar achteren en scholden haar uit voor smerige christen en een hoer. ‘Ik maak je leven tot een hel!’ bedreigde er een, waarna hij haar tegen haar hoofd sloeg.

     

    De vrouw is nu op zoek naar een veiligere plaats om te wonen, besluit de nieuwslezer (1). Het is echter de vraag of dat gaat lukken, aangezien er ook in kleinere steden en dorpen steeds meer moslimimmigranten komen, en de meeste Deense politici net als hun Nederlandse collega’s het groeiende probleem bagatelliseren, doodzwijgen of ontkennen, en zelfs eisen dat anderen dat ook doen.

     

    Politiek wil ‘minder, minder, minder’ criminele Marokkanen op TV

     

    Zo kwam vorige week in het nieuws dat het bekende programma Opsporing Verzocht door Den Haag onder druk is gezet om ‘minder, minder, minder’ Marokkanen te laten zien. Agenten die meewerken aan het programma bevestigden dat er minder aandacht moet worden besteed aan misdaden waarbij allochtonen zijn betrokken (2).

     

    Kortom, de politiek wil niet dat het volk op TV de feiten zien bevestigd dat allochtonen van Arabische en islamitische afkomst in extreme mate zijn oververtegenwoordigd in vrijwel alle criminaliteitsstatistieken. Daarmee bereikt Den Haag echter precies het tegendeel, want de gewone man laat zich niet langer een valse ‘multiculti’realiteit op de mouw spelden.

     

    Ontkenning leidt tot Sharia-no-go zones

     

    Omdat de massamedia en de politiek in Den Haag, en in bredere zin in Europa, nog steeds weigeren de oorzaken van het probleem te benoemen, namelijk de islamitische cultuur en ideologie die net als het op veel punten identieke Nazisme totaal onverenigbaar is met onze vrije democratie, wordt het geweld van moslimjongeren tegen anderen alleen maar aangemoedigd.

     

    Het kan niet anders dat die ontkenning op zeker moment als een boemerang tegen onze hoofden zal terugkeren. Hopelijk is het dan nog niet te laat om te voorkomen dat grote delen van onze dorpen en steden net als in Frankrijk en Groot Brittannië veranderen in levensgevaarlijke ‘Sharia-gecontroleerde’ no-go zones, waar geen Westerling –en zeker geen vrouw- meer durft te komen.

    Xander

    1) YouTube
    (2) AT

    *

    UITLEIDING

     

    Neen, natuurlijk zijn niet alle immigranten per definitie criminelen. Maar waar vindt U dat onderscheid. Denkt U misschien dat ‘de verkeerden’ een gemakkelijk herkenbaar merkteken hebben? Zo van ‘Opgelet. Ben Verkrachter’. Of ‘Opgelet, mijn specialiteit is kop afsnijden’.

    Beter zou zijn helemaal geen risico te lopen, en alles wat er ook maar een beetje exotisch uitziet, een onuitwisbaar merkteken op het voorhoofd te printen, met zoiets als ‘De weg naar huis AUB?’….

    *

    Echt een voorstel op maart van Mandoline Rutten van Het Blauwe Fabriekje. Zou een enorme boost zijn om de sociale misbruiken stop te zetten, en om zodoende de wekgelegenheid te bevorderen, zodat de inlandse ‘vergrijzing’ uit het sop kan geholpen worden.Met als colateraal gevolg, dat de drugswereld zou onthoofd zijn, de mensenhandel zou stoppen en de criminaliteitscijfers drastisch zouden verminderen.

    Maar wat baten kaars en bril, als den uil niet zien en wil….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!