MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2054

    ***

    Dinsdag 14 oktober 2014

    Zaaimaand

    Zon 8u04-18u53

    Sint-Donaas, patroon van Brugge en Reims

     

    *

    *

     

    *

    Zon over Vlaanderen

    .

    In zijn vuistje… de Leeuw lacht….

    *

     

    INLEIDING

     

    Minister Jantje Schinkelbeen is zo maar van direct de dag na zijn aanstelling als Excellentie in de muil van de Boze Wolf gesukkeld. Ze laten er daar ook geen gras over groeien om de Leeuw op de rug te springen, met de bedoeling er stukken uit te bijten! Met ‘Zwartzakken’ en met de spinter in andermans oog wordt er bij de RTBF niet gelachen! Die worden nu zelfs minister! Quel hiorreur! Comment ils osent!

    *

    En zie: direct het zwaar geschut van de collaboratie. Dat is een argument dat altijd aanslaat als het erom gaat de Vlamingen er onder te duwen. Want ‘collaboratie’die is, dat weten we allemaal, uitsluitend een verraderlijk misdrijf tégen la Belgique de Papa, en uitsluitend het werk van de Vlamingen!

    Zie maar, hoe Jantje weer beleefd is gebleven. Hij had als repliek direct kunnen vragen, of de vraag ook betrekking had op de collaboratie langs Waalse zijde. Of er nooit een Waffen SSër Léon Degrelle noch een Waals Legioen bestaan had De F*ihtrt Adpmf Hitler getuigde ooit dat, moest hij een zoon hebben gehad, hij had gewild dat het er ene zou geweest zijn lijk deze. Le Tombeau du Géant: U kunt er elke dag op bedevaart gaan naar de heroïsche plaats waart zijn as ligt uitgestrooid…. Maar een waarheid als een koe is ook dat elk blaadje papier van elk dossier dat in Wallonia over collaboratie spreekt, al lang verbrand is. Er is dus van collaboratie geen enkel bewijs meer overgebleven in Wallonia. Tenzij al die jonge Waaltjes, smokkelaars en Gestapo-aanbtrngers   van die uitgevoerde doodvonnissen. Ook van gewezen Feldgrauen of Waffen SS-ers die na de oorlog in de loop van 12 Rijkswacht-geweren mochten, kjen.

    Correctie: de Waalse collaborateurs hadden laag-bij-de-grondse en egoïstische motieven, de Vlamingen deden het in hoofdzaak omdat de Belgische Staat de Vlamingen nog altijd als tweederangsburgers beschouwde en zij hoopten om na de oorlog in ruil voor hun moed, de lang begeerde zelfstandigheid te krijgen. Hen was beloofd het zeggingsschap over de hele Nederlanden, van Friesland in het Noorden tot diep in Noord Frankrijk. Eigenlijk het gebied waarvan wij nog altijd dromen: de Vrije Herenigde Republiek der Bederlanden0. Er is zelfs een tijd geweest, dat het jong volk moest kiezen; Rome of Moskou’, maar dat duurde maar tot ‘Mechelen’ vaststelede dat hiermee geronseld werd voor de Vlaamse Zaak. Toen werd het ineens verboden. De houding van ‘Mechelen)Brussel’ die wijdbeens steunde enerzijds op Rome, half-en-half pro-Duits en op de kat uit de boom kijken, en anderzijds op de trouw aan het ¾ Ditse Koningshuis en op diezelfde kat om uit de boom kijken, die houding werd met duizend mnden verkondigd in De Herderlijke Brieven die van de kansel rolden. Kotyr o,houd van die ‘Brieven’: blokf braaf en houdt U verre van de politiek….

    Ziedaar hoe de Tsjeverij gestalte begon te krijgen…. Lees hierover Leven en Dood van Dom Modest Van Assche, Prior van de Abdij van Steenbrugge. Hij was een bezield Vlaming die vele jaren instond voor de preekop de IJzerbedevaart, wat een doorn was in het oog was van de Bisschop van Brugge. Toen de Prior na de Bevrijding, op basis van valse getuigenissen, in het Pandreitje terecht kwam (waar hij ook stierf, door uitputting) weigerde de Monseigneur elke bemiddeling in zijn voordeel. Hij zag nu, de Prior, zei hij, hoever al die Flamenganterie hem had gebracht’…. Toen de valse getuigenis-gever later zijn getuigenis terugtrok, weigerde het Bisdom elk eerherstel, met de redengeving dat ‘betrokkene nu toch al overleden was’…. Anders gezegd: de PS1V op zijn Paasbest!

    *

    Historisch gezien, was de collaboratie inderdaad, vooral door het verloop van het krijgsgewoel en die verloren oorlog, een vergissing. En het is correct dat de Vlaamse Beweging daar jarenlang het slachtoffer van is geweest. Met het uiteindelijk resultaat, dat de droom der Oostfronters thans elke dag een beetje naderbij komt. Getuige de paniek in Francofone rangen….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/politiek/141013_Jambon-Collaboratie-was-een-fout-maar-mensen-hadden-hun-redenen

    *

    Jambon: "Collaboratie was een fout, maar mensen hadden hun redenen"

    *

    ma 13/10/2014 - 09:59 Belga "Ik daag iedereen uit één zin, één tekst te vinden waarin ik de collaboratie verdedig. De collaboratie was een fout. De Vlaamse beweging is tientallen jaren geïsoleerd geweest." Dat zegt N-VA-vicepremier Jan Jambon in de Franstalige kranten La Libre Belgique en La Dernière Heure, die Jambon aan de tand voelden over zijn aanwezigheid op een bijeenkomst van de ex-Oostfronters van het Sint-Maartensfonds.

     

    "Het is gemakkelijker praten achteraf", zegt de nummer één van de N-VA in de federale regering in het interview. "De mensen die met de Duitsers collaboreerden, hadden hun redenen. Ik leefde niet in die periode."

    In 2001 moest toenmalig Volksunie-minister Johan Sauwens opstappen als Vlaams minister omdat ook hij aan een bijeenkomst van hetzelfde Sint-Maartensfonds had deelgenomen. Volgens Jambon was de context anders. "Hij was toen minister. Zijn collega's hebben zijn aanwezigheid op die bijeenkomst niet aanvaard. Ik kan dat begrijpen. Als minister moet je je onthouden van bepaalde zaken die men zich kan permitteren voor men benoemd is."

     

    In een interview met Gazet van Antwerpen geeft de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken toe zich even te hebben afgevraagd of de zaak zijn benoeming als minister kon hypothekeren, "maar die kwestie is niet ter zake gekomen".

    Brandhout

     

    Wat de inhoud van zijn portefeuille betreft, schuift Jambon drie prioriteiten naar voren: de strijd tegen radicalisering, de hervorming van de brandweer en het herbekijken van de premies bij de politie. Wat dat eerste betreft, maakt Jambon onmiddellijk brandhout van het vorige beleid.

     

    "Mijn voorgangster Joëlle Milquet heeft een diepe indruk op ons gemaakt met haar beleid - zo slecht was het. We gaan nu afstappen van de vele taskforces en werkgroepen zonder resultaat." Jambon wijst er daarbij op dat er een nationale veiligheidsraad komt, dat het mogelijk wordt "Syriëstrijders en andere terroristen" de nationaliteit af te nemen en dat er een programma komt voor deradicalisering in de gevangenissen.

    *

     

    UITLEIDING

     

    In zekere zin is de collaboratie inderdaad niet te verdedigen, omdat zij zich ondergeschikt heeft gemaakt aan een misdadig Duits Socialistisch Initiatief. Ook dàt is een ‘inconvenient truth’… Net als in WO I wensten de Duitsers alleen wat misbruik te maken van die naïeve Vlamingen.

    Maar door de afloop van de oorlog is dit een ‘Onvoltooide’ gebleven. Feiten zijn feiten!

    Een ‘Onvoltooide’, zeker in deze periode van de EU Verenigde Nazies, in dichte collaboratie met de Islammerij. Over deze collaboratie van de Poco’s echter geen onvertogen woord. Laten we het liever hebben over ‘samenwerking’, zoals de term toen ook luidde in de jaren ’40-’44. U kunt ook nu zeggen, dat de ‘Poco’s’ gunstig gestemd zijn tegenover de Islammerij….

    Dat werd ook pas nadien ‘La Collaboration désastreuse’.

    Toch typisch weer eens een Francofone benaming, net zoals ‘Cordon Sanitaire’, woorden die meteen zekere wellust door … collaborerende Vlamingen gebruikt worden om er de besten van hun broeders mee aan te duiden….

    JaJa, die RTBF-mensen zouden best eens beginnen nadenken voor ze hun klep opentrekken….

    Ps

    Dat dit Blauw Fabriekje waarvan beweerd wordt dat het onder de sloef ligt van de BDWërs een schot in de roos is (die ze met alle middelen zullen willen bestrijden, zelfs met moord en doodslag als ’t moet, zoals gebruikelijk in Coburg-land), bewijzen de reacties van zij die deze democratische verkiezingen niet willen aanvaarden. Een schot, recht in de Rode Roos der Sossen! In de eerste plaats van de altijd profiterende Francofonen, Mangain op kop, dapper op de hielen gezeten door Rudy Demotte die zondag, zijn duivels in Doornik mocht ontbinden. Uiteraard voor een kleine schare gelijkgezinden. Meest nog zijn de Tsjeven van slag, voornamelijk omdat anderen nu in hun potjes komen roeren.

    Reken er dus op, dat er quasi iedere dag iets zal ‘uitkomen’, en vooral dat er revolutie kan van komen. U oe-weet het, hé: La Belgique sera Latine ou ne sera pas…..

    En hier is altijd gesteld, dat Coburg-land hert eerst zal opgeblazen worden, zo gauw de Francofonen (en hun Noord Belgische collaborateurs!) van de leiding worden verdrongen, of er geen profijt genoeg meer kan uit geput worden.

    Elders las ik dat de BDWërs het spel sim gespeeld hebben, door alle communautair ‘gekissebis’ uit de Blauwe Michel-Regering te houden.

    Zo is dat communautaire het dekseltje dat past op het potje die de Franstaligen nu wel moeten van het vuur nemen, gezien het gevaar van overkoken. Resultaat; ‘Bye Bye Litle Beglium’.

    JaJan Moeke, die BDWërs zijn felle klappers. En jawzel Moeke, ik heb gezegd felle klappers, en niet felle kleppers….

    Ware er niet de schrik voor de hete adem van Het Vlaams Belang, d’er zou misschien al vele keren ‘Leve België’ zijn geroepen!

    Of vergis ik mij?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!