MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1985

    *

     

     

    *

    .

    Met Johannes de Doper is in Christus’ tijd een einde gekomen aan het onthoofden. Zegt men.

    *

    INLEIDING

    Valt te vrezen, dat het in de oorsprong-landen is ingevoerd samen met de paplepel, zo mogelijk zelfs nog vroeger, via de moederborst bij elke pas geboren baby. Met de Koran als handboek voor ‘Hoe leer ik onthoofden. Voor Dummies’.

    Dat dit ‘gebruik’ dan ook mede met dit ‘Geloof’ verspreid wordt in andere landen, is dus maar normaal. Amerika, dat trouwens slecht geplaatst is om wegens een paar duizend doodstraffen om daar te gaan bombarderen, zou beter heel wat toontjes lager zingen. Maar kijk, wijzelf, de Euro Verenigde Nazie-landen, nemen ineens die kwalijke gewoonte over. Het koppensnellen door ISIS-isten moet gedaan zijn! Dat is een voorrecht in de rechtsspraak die in exclusiviteit toebehoort aan de Soemnitische Saoudische Pietrolboeren!

    Waarmee ineens bewezen is, dat de Islammerij sedert 1400 jaar geleden is blijven stilstaan, zo niet er op achteruit is gegaan. Anders dan bij ons, waar de doodstraf overal is afgeschaft. Niet zo in de USA, waar criminelen soms na jaren vanzelf in de dodencel sterven, in afwachting van hun executie.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Saudi Arabië onthoofdt 23 mensen en arresteert complete christelijke kerk

     

    Vooral christenen het doelwit van ‘de hoer van Babylon’ – Westen zwijgt vanwege olie en handel over wandaden Shariastaat Saudi Arabië

     

    Vijf Jemenitische mannen, veroordeeld vanwege berovingen, werden vorig jaar in Saudi Arabië publiekelijk onthoofd en vervolgens opgehangen. (5)

     

    De Saudische koning Abdullah drong er onlangs bij het Westen op aan om militaire actie te ondernemen tegen de islamitische terreurbeweging IS. Dat was echter niet omdat de moslimfundamentalisten een uitroeiingsoorlog tegen het christendom voeren – integendeel. Het extreem racistische Saudi Arabië is één van de ergste landen die zich officieel schuldig maken aan mensenrechten schendingen en ‘religieuze zuiveringen’. Afgelopen maand werden een record aantal van (minstens) 23 mensen onthoofd (2), en werd een complete christelijke huiskerk van 28 gelovigen gearresteerd. Het is onbekend wat er met hen is gebeurd.

     

    De 23, meestal publiekelijk ter dood gebrachte mensen waren onder andere veroordeeld wegens drugshandel. Volgens Amnesty International werden er tussen 1985 en 2013 meer dan 2000 mensen in Shariastaat Saudi Arabië geëxecuteerd. In 2013 trof dat lot 18 minderjarigen. (2)

     

    Olie doet Westen zwijgen

     

    Van de Amerikaanse en Europese politiek zult u zelden of nooit iets negatiefs horen of lezen over Saudi Arabië, en dat komt omdat het land als ’s wereld grootste olieproducent – een status die het inmiddels met Rusland moet delen- als belangrijke bondgenoot van het Westen wordt gezien. Bijna nergens komt de macht van olie zo duidelijk naar voren als in het Westerse zwijgen over de hemeltergende mensenrechtensituatie in Saudi Arabië, dat bovendien al tientallen jaren geldt als een van de grootste sponsors van islamitische terreur.

     

    Daarnaast is het steenrijke Saudi Arabië een goede klant van het Westerse bedrijfsleven, en zeker de wapenindustrie. Als Europa en Amerika ook maar iets van hun selectieve verontwaardiging over de vermeende –maar onbewezen- wandaden van Rusland in Oekraïne, Bashar Assad in Syrië of Israël in Gaza, op Saudi Arabië zouden toepassen, dan had het streng islamitische land al lang geleden door een totale boycot moeten worden getroffen.

     

    Maar daar is op geen enkel moment enige sprake van geweest, want we hebben ons niet alleen afhankelijk gemaakt van de Saudische olie, maar ook wil het Westen daar zelf flink aan blijven verdienen door hun producten aan de in luxe en weelde badende Sheikhs te kunnen blijven verkopen.

     

    Niet moslims ‘terroristen’

     

    In de top 10 van landen waarin het christendom het zwaarst vervolgd wordt, staat Saudi Arabië op de 6e plaats. Behalve de nummer 1 –Noord Korea- zijn de nummers 2 tot en met 10 in deze trieste lijst allemaal moslimlanden.

     

    Begin dit jaar voerde Saudi Arabië een aantal nieuwe wetten in waarmee ‘atheïsten’ - in de islamitische wereld alle niet-moslims- automatisch als terroristen worden beschouwd. Hetzelfde geldt voor alle vormen van politieke tegenstand, inclusief deelnemers aan demonstraties.

     

    Vooral christenen het doelwit van ‘de hoer van Babylon’

     

    In artikel 1 van deze nieuwe regels wordt terrorisme omschreven als ‘het aanhangen van de atheïstische gedachte in iedere vorm, of het betwijfelen van de fundamenten van de islamitische religie waar het land op is gebaseerd.’ Buiten de islam zijn in Saudi Arabië alle andere religies verboden.

     

    Het zijn echter vooral christenen die het doelwit zijn. Eén van de Syrische jihadstrijders die niet langer wilde meewerken met de barbaarse praktijken van de islamistische rebellen, vertelde vorig jaar dat zijn collega's christenen afslachten om hun bloed voor $ 100.000 per fles aan rijke Saudiërs te verkopen. Die geloven namelijk dat als ze hun handen in het bloed van christenen wassen, zij deelnemen aan het moordoffer aan Allah.

     

    Op deze walgelijke wijze kwam letterlijk uit wat in de Bijbel staat geprofeteerd over de 'hoer van Babylon': 'En ik zag de vrouw dronken van het bloed der heiligen en van het bloed der getuigen van Jezus.' Deze vrouw bevindt zich volgens Openbaring :3 in de woestijn (van Arabië). Met haar hebben alle koningen der aarde gehoereerd en zijn dronken geworden van de wijn harer hoererij (vs 2), dat is olie. Om olie houdt het Westen zijn mond, om olie doet het Westen niets aan de islamitische genocide op de christenen in het Midden Oosten.

     

    Tot 20 jaar gevangenisstraf voor afwijkende mening

     

    Joe Stork, vicedirecteur van Human Rights Watch afdeling Midden Oosten en Noord Afrika, wees erop dat de Saudische autoriteiten nog nooit kritiek op hun beleid hebben geaccepteerd, maar dat de nieuwe wetten nu bijna iedere vorm van kritiek of onafhankelijk denken als een terreurdaad bestempelen, die kan worden bestraft met een gevangenisstraf van 3 tot 20 jaar.

     

    Zo werd in juli advocaat en mensenrechtenactivist Waleed Abu Alkhair tot 15 jaar gevangenisstraf veroordeeld vanwege het ‘opruien van de publieke opinie’. Alkhair had niets anders gedaan dan zijn mening uiten en oproepen tot hervormingen (3).

     

    Congresleden ‘geschokt’ vanwege Saudische rol in 9/11

     

    Eind vorig jaar verklaarden twee Amerikaanse Congresleden ‘absoluut geschokt’ te zijn nadat ze een geheim document uit 2002 hadden ingezien. Hieruit zou onomstotelijk blijken dat de negentien 9/11-terroristen -waarvan 15 afkomstig uit Saudi Arabië- nauwe banden onderhielden met het Saudische koningshuis en zelfs financiële steun ontvingen. De Congresleden mochten echter niets bevestigen omdat ze een geheimhoudingsclausule hadden getekend. (4)

     

    Eerder stelden andere bronnen dat Saudi Arabië woedend was op president George Bush sr. omdat hij tijdens de eerste Golfoorlog in 1991 naliet om de Iraakse dictator Saddam Hussein, een gezworen vijand, af te zetten. De Saudi’s zouden vervolgens samen met de CIA een plan hebben opgesteld om de VS alsnog in een nieuwe oorlog tegen Irak te lokken, met als resultaat de aanslagen op 9/11/01. Vervolgens brachten de Saudi’s het gerucht in omloop dat 9/11 een complot van de Israëlische Mossad zou zijn geweest.

    Xander

    (1) Liberty Blitzkrieg via Zero Hedge
    (2) Amnesty
    (3) Wall Street Journal
    (4) Liberty Blitzkrieg
    (5) The Commentator

    *

    UITLEIDING

    Tussen de lijntjes door heeft U ook kunnen vernemen waarom Rusland nog maar eens kop van Jut is. Stel U voor, dat het Westen bij Kameraad Vlad de pietrol en het gas zou gaan betrekken! Uiteraard tegen zeer voordelige prijzen. Ik mag er niet aan denken dat deze dan ook logischer wijze zijn handelsbetrekkingen met ons gevoelig zou optrekken. Hij zou zelfs, met de wapens die we nu aan hem zouden leveren, quasi onoverwinnelijk zijn.

    Maar Rusland houdt de Islammerij zoveel mogelijk buiten zijn grenzen, omdat het ten gronde, deel uitmaakt van het Europese vasteland, en ook omdat het van oorsprong diep-christelijk is.

    *

    Ik geef toe: geen prettig vooruitzicht voor de Zwarte Ongelukskater uit Amerika, maar ons, rechtgeaarde Europeanen, doet het toch een beetje dromen. Allen eerst nog ergens een ti-t-tovenaar vinden, en Floep: de wilde immigratie staat terug op nul…

    Ach! Had Maestro Colombo in 1492 Amerika maar niet ontdekt! Dan had Winnetou daar nog bestaan, en waren wij veel gelukkiger geweest met buren als Peter De Grote, en met onze pelsenhandel tegen lakenstof met de Gouden Driehoek rond Moskou.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!