MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1978

    *

     

    *

    .

    De verre Nonkel uit Amerika brenger van de Wrede…..

    *

     

    INLEIDING

    De Sjiïeten, een of andere afgescheurde tak van de ware Islammerij (!), willen in eigen land, op Iraaks en Syrisch grondgebied, een nieuwe pijplijn voor hun vloeibaar goud, de H Sint Pietrollius. Maar hun brothers-in-crime, de Soemnieten, zien dat zo niet. En naar oude Islammerij-traditie, zit het er meteen bovenarms, maar ook geniepig, boven-op. En dus zal de rijke Nonkel uit Amerika even dat akkefietje komen uit de wereld helpen. Soemnieten onder elkaar, hé! past trouwens wonderwel in hun kader voor de weldoeners en pietrol-concurrenten uit Saoudi en uit Jemen.

    Voor dergelijke onthullingen moet U niet bij De Morgen of een van hun collega-spitsbroeders zijn, maar bij http://nageltjes.be/wp/?p=13851. Na vandaag zult U het nooit meer vergeten, dat Obama ’n authentieke Soenitische Islammer is, zodat U de leugenachtige berichtgeving elders in gedachten de officiële media met de juiste informatie kunt bijsturen.

    In de marge kunt U meteen noteren welk lot onze Westerse Beschaving beschoren is, als de Islammerij bij ons nog verder veld wint. Vooral de dames onder ons moeten vrezen met grote vrees, want wij mannen, zullen tegen die tijd als onthoofd of gevierendeeld zijn. Dames echter tussen 9 en 99 jaar zullen een leven lijden (!) als vele opeenvolende Dizend-en-één Nachten. Tewijl de lucht zal bezwangerd zijn met Vliegende Tapijten om al die Ali Baba’s van hot naar her te brengen om aan hun vele wijdverspreide ‘echtelijke plichten’ te voldoen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://nageltjes.be/wp/?p=13851

    *

    De echte reden voor de destabilisering van Syrië doo

     

    Gisteren legden we uit waarom het actuele conflict in Syrië en Irak in feite een economisch conflict is tussen Moslims. De soennieten gunnen de sjiieten gewoon geen olie-pipeline op sjiitisch en neutraal grondgebied. Daarom is er oorlog. De hand- en spandiensten van de moslim president Obama waren daarbij van in het begin erg opvallend. Zelfs wapenleveringen aan de invasietroepen die Syrië en andere “Arabische lentes” teisterden : zeldzame haan die er naar kraaide. Nu heet het dat de gruwel van Isis de onmiddellijk tussenkomst van Amerikaanse militairen vereist onder het goedkeurend oog van de Arabisch liga. Na de onthoofdingen van Amerikaanse journalisten wordt ook een ander soort gruwel propagandistisch benadrukt: Een minderjarige IS-seksslaaf zou verklaard hebben : “We worden drie keer per dag verkracht”.

     

    Wie de gruwel van deze berichtgeving alleen toeschrijft aan de extremisten van Isis laat zich gewillig onderwerpen aan goedkope sensatiezucht. Dat de kerels van het zootje ongeregeld dat zich Islamitische Staat noemt, zich als dementerende roofdieren gedragen is al langer dan vandaag een onbetwistbaar feit.

    Wat ook een onbetwistbaar feit is -dat evenwel tegelijk onder de mat geveegd wordt (!)- is dat deze toestanden schering en inslag zijn in de hele islamitische en dus ook Arabische wereld en een essentieel onderdeel van de islamitische ideologie van welke gezindheid ook.

     

    Mohammed gaf slaven weg als geschenk, Mohammed verkrachtte slavinnen, Mohammed bezat slavinnen, Mohammed doodde slaven, Mohammed dreef handel in slaven, Mohammed had seks met slavinnen. Het bewijs hiervan staat zwart op wit breed en vingerdik uitgesmeerd te lezen in de heilige Koran, de Sira-biografie en de Hadith-overleveringen. Geen ontkomen aan. De moslim die dit ontkent liegt! Iedereen die dit ontkent liegt!

     

    De doctrine van slavernij en dus ook en vooral seksuele slavernij is inherent aan de islam. Slavernij is als het ware een islamitische instelling. Zonder slavernij zou er geen islam zijn. De krankzinnigheid van de islam heeft zelfs theologische kantjes: Mohammed zou zelf de slaaf geweest zijn van Allah! Voor de islam is slavernij een natuurlijk iets, een vanzelfsprekend resultaat van onderwerping. De islam heeft de meest gedetailleerde slavernij-code van de hele wereld. Een goede slaaf is een moslim die zijn moslim-meester tracht te plezieren. Ervan weglopen is een zonde tegen de wil van Allah.

     

    In het Arabisch en de islam bestaan er niet minder dan 38 woorden om verschillende soorten slaven aan te duiden: van “Abd” of zwarte slaaf, … tot “Zall”, of een voortvluchtige kind-slaaf.

     

    Koran 24:54 Seks hebben met uw vrouwelijke slaven is moreel goed. Een gehuwde slaaf mag gebruikt worden voor seks. De krijgsgevangenen van de Jihad mogen gebruikt worden voor seks.

    Mohammed mocht altijd als eerste kiezen onder de gevangenen om ze te seksueel te gebruiken.

     

    Niet alleen Jihad gaat hand in hand met seksueel geweld maar ook de profeet! Er was geen enkel aspect van de slavernij die Mohammed niet in de praktijk bracht. Hij hield slaven en slavinnen bij zich. Hij veroorloofde zijn vrouw Aisha om zwarte slaven te bekijken in de moskee. Hij liet ook slaven vrij. Slaven waren een onderdeel bij zijn begrafenis. De preekstoel die Mohammed gebruikte was gemaakt door een slaaf. Mohammed had een slaaf als kleermaker en werd medisch behandeld door een slaaf. Mohammed at voedsel klaargemaakt door een slaaf. Mohammed verkocht slaven en dreef een groothandel in slavinnen om zijn jihad te financieren. Mohammed nam een Joodse als slavin en slachtte vervolgens àlle mannelijke leden van haar stam af. Mohammed kreeg eens vier christelijke slaven als geschenk. Mohammed deinsde niet terug voor moord om andermans vrouw te bezitten. Mohammed stond er biddend bij als zijn manschappen twee slaven sloegen en folterden alvorens hij deel nam aan hun ondervraging. Mohammed gaf een van zijn mannen een huis tot geschenk en als toemaatje een seksslavin. Hij gaf aan zijn aangenomen zuster twee slaven als geschenk. Mohammed gaf seksslavinnen aan zijn luitenants die ze dan doorgaven aan hun eigen zoon.

     

    1400 jaar lang terroriseerde de islam Europa en de niet islamitische wereld met slavenjachten. Ononderbroken! Vooral afrikanen werden beestachtig behandeld en ‘ontmand’ wat een hoog miljoen aantal doden tot gevolg had. Ook hindoes ontsnapten niet aan de islamitische slavendrijverij.

     

    Het meest in trek van al waren blanke vrouwen die aan hun leveranciers fortuinen opbrachten. Daarvoor werden slavenjachten georganiseerd over alle kusten van de Middellandse zee soms tot diep in het binnenland. Spanje werd ooit zo goed als leeg geroofd aan blanke vrouwen. Later toen het westen sterker was geworden vervolgden de mohammedanen hun slavenjacht op de open zeeën waardoor vooral westerse schepen het slachtoffer werden van kapingen.

     

    Ook vandaag nog viert de slavernij in de Islamitische wereld hoogtij. Arbeidskrachten worden in Arabië als slaven behandeld. Ook bij ons slagen seksueel geobsedeerde islamitische roofdieren brutaal hun slag. Denk maar wat er recent allemaal gebeurde in het Engelse stadje Rotherham waar niet minder dan 1.400 kinderen seksueel misbruikt werden en de autoriteiten en de politie krampachtig politiek correct hun ogen dicht knepen. Deofficiële belgische mediakrijgen het zelfs niet gezegd of geschreven dat alle misdadigers uitsluitend moslims waren uit het Mohammedaanse Pakistan.

     

    Ik schreef al verschillende bijdragen over dit onderwerp: hier en  hier en hier en hier.
    De islam is waarachtig dé ideologie van slavenhouders. .

    Dat er in Vlaanderen nog één enkele vrouw of christen rond loopt die zo dom is voor een islamofiele of dhimmi politicus te stemmen gaat het gezond verstand werkelijk te boven.

    O ja, dat Obama een soenniet is dat had U hopelijk al begrepen!

     

    UITLEIDING

    Wedde, dat de Nonkel uit Amerika ook vierkant tegen de onafhankelijkheid der Schotten zal zijn? Het wachten is alleen op dat vervloekt referendum van Donderdag 18 dezer. Maar misschien staan de vereiste luchtlandingstroepen al in de steigers, louter en alleen, dat spreekt vanzelf, om de Amerikaanse belangen te verdedigen van de Schotse Amerikaanse steunpunten, die nu dreigen te worden overgenomen door de Russen.

    Wij denken dat eerst ARCO-Herman, in afspraak met de cowboy in de Washing Ton (wastobbe) de kat de bel zal aanbinden. Want als Schotland valt, valt op termijn heel het kaartenhuisje va de Verenigde Nazies. En dan staat de Nonkel daar in zijn slippen!

    Want als deze Euro-dinges ontploft, zullen hun opvolgers eindelijk aan het werk kunnen, om werkelijk een Europa der Volkeren te smeden, en niet een Europa der vermolmde 19de Eeuwse constructies dies ooit door de wereldheerschappij der Britten na Napoleon, tot stand kwamen.

    Vermits dat atoom-dingetje op De Ring van het Kwaas (Mekka en Medina) waarschijnlijk nooit van uit Amerika zal komen, moeten wij misschien al onze hoop stellen op Moskou? Net als Hitler de wereld ‘Judenfei’ wilde, zo zou Poetin ten eeuwigen dage de wereld Islam-vrij kunnen maken.

    Het is een verstikkende gedachte, maar ze lucht op!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!