MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1968

     

    *

    *

    In de dierenwereld wordt inet onderhandeld, maar gevochten Tot de sterkste op het territorium over blijft..

    .

    Waarom zou het bij de primitieve mensensoort anders wezen?

    *

    INLEIDING

    Ja, wees voorbereid, zowel persoonlijk als bij de Uwen en bij Uw vriendenkring. Uur na uur, dag na dag, schrijdt de stilzwijgende onderwerping aan de Islam-Wrede verder.

    U vindt hier wel deze goede raad, maar ik weet zelf niet goed hoe?, wat? en wanneer?. In bloeddorstige wreedheden liggen wij in onze beschaafde landen mijlenver achter in vergelijking met de horden die ons bedreigen. Die bevinden zich niet in verre vreemde landen (zoals men U probeert wijs te maken), maar in onze eigen straten en op onze eigen pleinen. Het wachten is op een of ander signaal uit die ‘thuisladen, om op zoveel mogelijk plaatsen de terreur in te leiden. Tracht in ieder geval de ouverture te overleven. U ziet hen, ogenschijnlijk vreedzaam, iedere vrijdag als naar een mierennest, naar de moskee optrekken voor het Vrijdag-Gebed. Waar er alleen Arabisch, Turks of Berbers gesproken wordt in meestal oproertaal vanwege de haatbaarden. Onze ‘Staatsvuiligheid’, in hoofdzaak ééntalig Frans, beperkt zich, naar ik verneem, tot ‘waarnemingen’ en zolang er niet gezwaaid wordt met machetes of hakbijlen, en de eventuele springstoffen of snelvuurwapens onder de lange kaftans verborgen blijven, beperkt die zich tot het opstellen van nietszeggende proes-verbalen. Alles is rustig. Tout va bien, Madame la Marquise. Ga als brave burger maar gerust naar de cinema en jullie eethuisjes. En slaap gerust en lang. Morgen, zondag, moet niemand werken. Ook de ‘leefloers’ en de ’steuntrekkers’ niet. Haast U, liefst in groep, vlug naar huis, want de straatboefjes liggen op de loer. En thuis ligt misschien Uw huis overhoop na een nachtelijk ongewenst bezoek van een of ander werkschuw tuig. Vermijd vooral de parken, want dat zijn de verzamelplaatsen voor druggebruikers en ‘anders-geaarden’. In het gezelschap van minstens 2 serieuze herdershonden bent U wel veilig…Tenminste, zo hopen we, tot de ambulance daar is…. Om U onder politiebewaking af te voeren.

    Zoek vooral voordien een steengoede Advocaat, want Uw aanvaller zal achteraf beweren dat hij zich alleen tegen U verweerd heeft toen Uw honden helm aanvielen…. U weet toch dat de meeste Hoogedelgeboren Heren Rechters altijd de partij kiezen der ‘kansarmen’?! Videobeelden met Uw GSM kunnen mirakels doen. Maar dat is maar uitstel van executie, want eenmaal Uw woonplaats bekend, zal het schorremorrie U met hun idee van ‘integreren’ blijven achtervolgen.

    Overal zijn er horden alles wegvretende sprinkhanenen. De geldkraan naar de voorvaderlijke degelijkheud gaat om allerlei drogredenen dicht en de volle uitstroom komt terecht bij de vrienden van de Islam. Inderdaad, de kerken blijven in hoofdzaak leeg. Er zijn zelfs bijna geen priesters meer om de stervenden bij te staan of om de Mis op te dragen. Want het is hen, de Linxe Kerk, inderdaad gelukt, om in minder dan 20 jaar, o de Kerk te wurgen en om de devotie der mensen om te buigen tot het supporteren van De Rode Duivels. Om nog maar te zwijgen van de vele duivelse ‘festivals’ vol met schreeuwerige oerwoudklanken en bonk-geluiden.

    Neen; waken en bidden zal niet voldoe de zijn!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10849

    *

    "De Koran is een license to kill"

    “We beleven geen clash of civilizations maar een clash tussen barbarisme en beschaving.” Dat zei PVV-leider Geert Wilders tijdens het debat over de aanpak van jihadisme.

     

    Wilders hekelde de naïviteit van de 'struisvogelbrigade' van premier Mark Rutte (VVD) die de harde werkelijkheid blijft ontkennen. Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) zou ten onrechte uitgaan van een kleine groep jihadisten in Nederland. Volgens de PVV-voorzitter blijkt uit onderzoek dat honderdduizenden moslims in Nederland begrip hebben voor de terreur en jihadisten helden vinden. “73% van alle Marokkanen en Turken in Nederland vindt, zo blijkt uit een onderzoek, dat Syriëgangers die gaan meevechten in de jihad 'helden' zijn. Mensen dus om te bewonderen.”

     

    "Islam is oorzaak van het probleem"

     

    Het kabinet moet nu eindelijk erkennen dat de islam de oorzaak van het probleem is. "De koran is het handboek voor terroristen, het bloed druipt van de pagina's", zei Wilders. Het boek is een 'jachtakte voor miljoenen moslims, een license to kill." En deze 'bloeddorstige' ideologie heeft zich volgens de PVV-voorman ook in Nederland genesteld. "De heipalen voor het kalifaat worden geslagen," aldus Wilders.

     

    Net zoals het Vlaams Belang hier wees Wilders op de halfzachte maatregelen die het Nederlandse kabinet voorstelde. “Ze zijn too little too late. ” Wilders somde vervolgens een aantal maatregelen op die wél effect zouden hebben: “Sluit onze grenzen voor immigranten uit islamitische landen. Voer onmiddellijk weer grensbewaking in. Sluit alle salafistische moskeeën die ook maar een cent van foute Golflanden ontvangen. Pak alle jihadgangers hun paspoort af ook als ze alleen Nederlander zijn. Laat ze maar een paspoort van ISIS nemen als ze dat zo graag willen, ” aldus Wilders.

    Bekijk hier de volledige tussenkomst van Geert Wilders..

    *

    UITLEIDING

    De Islam, de ‘Leer van de Wrede’ woekert niet alleen als ‘een zwerm meeuwen op een stort’ (dixit Lewie van Leuven), maar verdringt stilaan overal de eigen mensen, die overal achteruit gesteld wordt. Dit wordt door onze Grote Verstanden niet alleen geduld, maar zelfs aangemoedigd. Zeer waarschijnlijk met de bedoeling om na een paar generaties een nieuw ras te hebben als volgzame kiezers.

    Het is ver gekomen, in de Kerk geen Gregoriaans meer te horen, maar naïeve rijmpjes getoonzet door een muziek-analfabeet, en besloten door het Europees Volkslied van wijlen de Heer Beethoven, die ooit, in totaal andere omstandigheden, hopte dat ‘Alle Menschen Brüuder werden’. Weten die luyden dan niet, dat dit in 1908, even voor de Grote Oorlog, het lied was der Internationale Socialisten, waarbij werklieden uit zowel Duitsland, de Lage landen en Frankrijk, met bijna één miljoen samen kwamen in Parijs, om daar te bespreken hoe alle gezag kon vernietigd worden? On 1917 volgde dan in Rusland de Opstand der Bolsjewieken tegen de Tsaar, en zagen Mar & Lenin hun kans om het ‘goddeloos communisme’ te vestigen, dat zou stand houden tot de Val van de Berlijnse Muur in 1991.

    Inderdaad, in Geschiedenis zijn onze Grote Verstanden nooit erg sterk geweest. Die staan meer voor hun persoonlijk profijt, liefst op korte tot zeer korte termijn.

    Bedenking. Het ‘Rijke Vlaanderen’, waarmee we allen zijn groot gebracht, is stilaan bezig te vervallen tot dezelfde of nog ergere armoede dan onze grootouders, die leefden op aardappelen, aardappelen en nog eens aardappelen, afgewisseld met karnemelkse pap of roggebrood met rabarberconfituur uit het eigen hofje.

    Op doorreis in Vlaanderen, zagen we zeer recent de verloedering al om de hoek loeren. Als openbaar zichtbaar bewijs breng ik de bouw van het nieuwe Waregemse RVT-Rusthuis naar voor. U kunt dit verhaal 24/24 en 7/7 ter plaatse toetsen. U houdt het niet voor mogelijk. Wij ook niet. Daar staan bij de werken hoofdzakelijk of zelfs allee maar opvallende Poolse, Hongaarse, Roemeense, Tsjechische en andere Oost Europese nummerplaten op en rond de werf. Natuurlijk bedragen hun lonen met daarop de buitenlandse loonkosten maar een fractie van de plaatselijke bedragen. Opdrachtgever van de werken: het plaatselijk OCMW. Plaats van de werken: de Holstraat, op 25 m. van de Grote Markt en op 50m van Het Stadium. Het grootste kruispunt van deze ooit door de textiel beroemde paardenstad.

    De werken, zegt men, gaan goed vooruit. Waant er zijn geen vakbonden om toe te zien, en de politie is onderdanig aan de CVP-Burgemeester.

    Bijkomend sfeerbeeld: in de bijzonderste winkelstraten niets dan donkere verlaten wibkelpanden, waar men voor en na de bureeluren rustig in zijn piereblootje kan paraderen, zonder zelfs maar een kat te ergeren.

    Er is al 10 jaar Gemengd Onderwijs in de Christelijke Colleges en Pensionaten en elk protest vanwege de bezorgde ouders wordt deskundig afgebroken met de redenering dat er geen    andere keuze is. Wel genieten de jonge Moslim-meisjes van een speciale behandeling, want al die christelijkheid en die vele verliefde jongens zouden wel eens hun eer & maagdelijkheid kunnen bedreigen…. Vroeger, zei me een bezorgde moeder, werd er gevreeën in Het Gemeentelijk Park van Baron Casier, nu op de schoolbanken zelf…. Meisjes in volle puberjaren zijn meer bezorgd om hun uiterlijk en om het aantal verliefde jongensblikken, dan om de leerstof. Jongens blijken dan weer meer uit te kijken naar hun vele vriendinnetjes, dan naar de diploma’s. Maar dat is de prijs van de vooruitgang en vooral voor de vele nog te verwachten gebroken gezinnen.

    Tien jaar geleden was Waregem een bloeiende nijvere stad, waar men van urenver inkopen kwam doen… Nu loopt de stad leeg; want de straatcriminaliteit scheert er, in tegenstelling tot de gesloten fabrrieken, hoge toppen.

    *

    Ja, ik weet het. Oostblok-werkers zijn in doorsnee geen Moslims. Dat zou er nog maar aan mankeren!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!