MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1964

    *

     

    Corea, un milione alla messa del Papa

    *

    De Lynxe o zo progressieve Overheid, die met de NV-A eindelijk op het punt staat de eerste bakstenen uit de fundamenten van de medeplichtige vernietigingsdrang los te wrikkeN, zwijgt in alle talen over de aantallen Gelovigen die tot hiertoe op de achtergrond bleven. Hier te lande in Italië staat de ‘Stampa’ er vol van. Wat bewijst dat de tijden kantelen.

    Het is bijlange nog geen oproep tot weer eens een gezellige Kruistocht tegen het krapuul van de Islam, maar toch: het verzet komt op gang….Wat doet het ons tenandere goed aan ons hartje, bij www.tijd.be/kaaimante kunnen lezen over het dekkingsvuur dat gericht wordt op de Lunxe zelf-benoemde ‘intelligentsia’, met de ‘dame’ van de afbeelding hierboven als hoofdschotel….

    *



    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Mag de Kerk oproepen tot oorlog?

    Andreas Unterberger (zie ‘Middenstuk’ hieronder) stelt een retorische vraag, die wel een beetje uit de toon is. De tijd van de Middeleeuwse Kruistochten is immers al lang voorbij. We zijn immers toch allemaal goed en wel ‘Verlicht’? Ja, wij wel. Maar weten ze dat in de zandwoestijnen van de pietrol-boeren, waar hun verstand zich beerkt tot de scherpte van hun messen? Vergeet niet dat de Kerk de laatste paar honderd jaar zwaar onderuit is gehaald door moordende concurrentie van de eigen ‘burgerlijke’ Overheid. Terwijl het precies diezelfde Overheid is, die niet nààst de Kerk optreedt, maar juist en vooral tègen de Kerk.

    Tja, eigenlijk had er moeten staan; tegen wat rest van de Moederkerk van Rome, want sedert de Val van het Oost Romeinse Rijk en van Constantinopel (1453) is de Kerk voor de helft gemutileerd. Ja, U leest goed: de Islammerij heeft haar barbarendom al vele honderden jaren geleden uitgebreid tot aan de Oostelijke Poort van het Europese Vasteland, de Bosphorus Dezelfde Bosphorus waar Erdogan nu de derde landbrug over klaar legt…..

    Mag de Kerk dus oproepen tot oorlog, niet tègen de Staat, maar tegen de verwerpelijke vriendjes van diezelfde Staat? Voor een vreedzaam volk, zoals de Vlamingen, past het dan te zeggen= Nood breekt wet.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Mag de kerk oproepen tot oorlog?

    (Door: Andreas Unterberger – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Met goede reden roepen de wanhopige kerkleiders van het Nabije Oosten “volkerenmoord”. Ze vergelijken het optreden van de radicaalislamitische soennieten in Syrië en Irak met de daden van de nationaalsocialisten. Wat echter doet de ambtskerk?

     

    Zij spreekt op katholieke en evangelische forums. Ze verlangt “politieke oplossingen”. Alsof die bij zulke vastberaden moordenaars zouden bestaan! Tegelijkertijd met het gepraat over “politieke oplossingen” worden mensen in groten getale door de radicale islamieten vermoord, alleen omdat ze de “verkeerde” religie hebben.

     

    Niemand kent het aantal slachtoffers, maar het zijn in ieder geval vele duizenden. Ministens tienduizenden Yezidi, honderdduizenden christenen zijn op de vlucht. Ze hebben in de bergen, bij de eveneens bedreigde Koerden, alleen het vege lijf voor de islamitische opmars kunnen redden. Oeroude cultuur, duizenden jaren worden door de soennieten uitgeroeid. En de christenen en de Joden gaat het onder de sjiieten nauwelijks beter, die (nog?) in Bagdad heersen. Alleen al uit deze stad zijn honderdduizenden van hen weggetrokken.

     

    De kerken staan voor de beslissende vraag: Is het gerechtvaardigd om deze opmars van de islam ook militair, dus onder bloedvergieten, tegemoet te treden? Ze geven echter geen antwoord, ze hebben zich niet met de geschiedenis beziggehouden, ze denken dat er nooit “kruistochten” in voormalige christelijke gebieden zijn voorgekomen, ze zijn volledig onvoorbereid.

     

    De Benedictijnen hebben zojuist in het Hongaarse Pannonhalma op grootse wijze het jubileum van de op twee na oudste congregatie van hun Europa vormgevende orde gevierd. Maar niemand zegt daarbij openlijk: als niet prins Eugen – en daarna Griekse en Slavische legers – de over de hele Balkan en Hongarije heersende en tweemaal naar Wenen opgedrongen moslims in vele bloedige veldslagen hadden teruggeworpen, dan zouden deze misschien nu nog over de Balkan heersen. Dan zou er uiteraard ook in Pannonhalma net zoals tijdens de hele moslimheerschappij geen Benedictijn zijn (terwijl de kerk zelf onder communistische heerschappij ondanks alle vervolgingen kon overleven).

     

    De Turken in Oostenrijk vieren op dit moment de verkiezingsoverwinning van hun nieuwe president Erdoğan. Dat staat hen vrij. Ook al maakte de eenzijdigheid van de media ieder democratisch karakter van de verkiezing tot een farce. Ook al zijn de 52% van Erdoğan niet zo hoog als verwacht door zijn aanhangers. Van alle Turken stond er immers slechts een minderheid achter hem; want die 52% zijn alleen de mensen die aan de verkiezingen hebben deelgenomen.

     

    Er moet aan de door Erdoğans aanhangers geënsceneerde anti-Israëlische demonstraties in Wenen en in andere Europese steden herinnerd worden, waaraan ook autochtone linkse radicalen en waarschijnlijk ook rechtse antisemieten hebben meegedaan. Nu hoort men geen enkele reactie van deze groeperingen. De Turken, die zo bezorgd waren om Gaza, zwijgen compleet over het in naam van een religie uitgevoerde bloedbad door hun soennitische geloofsbroeders in Syrië en Irak. Hoewel dit bloedbad een veelvoud van het aantal slachtoffers in de Gazastrook eist. Daarentegen zou de in Gaza heersende Hamas alleen maar hoeven stoppen met de raketbeschieting van Israël en de bouw van tunnels om onmiddellijk vrede te krijgen. De christenen en Yezidi hebben helemaal niemand beschoten, maar zijn volledig vreedzaam geweest.

     

    Wie bij deze anti-Joodse protesten niet de totale eenzijdigheid ziet, kan maar beter naar de oogarts gaan dan naar de ORF.

     

    Maar terug naar de kerk. Dat een deel van de gemaltraiteerde christenen de paus erkent, een ander deel niet, speelt in tijden van de oecumene hopelijk geen rol meer. Des te groter is de rol die het tientallen jaren lang gehoorde vredesgeklets in de katholieke kerk evenals in andere kerken speelt. Hoe vaak hebben we wel niet het woord “Pax” gehoord? Hoe vaak “Nooit meer oorlog”?

     

    Het is als resultaat van dit geklets in de kerken zelfs niet duidelijk meer of de verdediging van Polen of de aanslag van Stauffenberg op Hitler gerechtvaardigd was. Uit deze kringen komt ok geen christelijk antwoord op de vraag of het militaire terugdringen van de eeuwenlang woedende Ottomaanse terreur door prins Eugen of de Grieken voor een christen was toegestaan. enkele tientallen jaren geleden was dit alles nog heel duidelijk voor iedere christen, voor iedere Europeaan. Nu is er blijkbaar helemaal niets meer duidelijk.

     

    De christenen uit het Nabije oosten verlangen wanhopig naar wapens. Maar de paus en vele kardinalen draaien als een kat om de hete brij heen. Zeker, het is legitiem om over fouten van de huidige machthebbers in Bagdad of van de Amerikanen of van Israël (en vele anderen) te discussiëren. Maar de christenen, de Koerden, de Yezidi hebben hier en nu een antwoord op het heden en de toekomst nodig. Over het verleden kan men nadien altijd nog praten.

     

    Na alles, wat men in het (nog) veilige Europa weet, kan onafhankelijk van de paus dit antwoord alleen maar een ja betekenen omtrent militaire acties, een ja omtrent het optreden van de VS. Die doen in ieder geval iets, voordat er nog eens tienduizenden mensen in het teken van de koran worden vermoord, voordat miljoenen anderen moeten vluchten. Wie echter vanuit een verkeerd begrepen pacifisme nee zegt tegen militair ingrijpen, die zegt ja tegen het sterven van vele mensen en tegen de verdrijving en gedwongen islamisering. Die zou dit de mensen daar ook recht in hun gezicht moeten zeggen.

    Bron:

    www.andreas-unterberger.at
    Auteur: Andreas Unterberger

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    UITLEIDING

    Samengevat zou men dus kunnen stellen, dat het zaak is de ogen open te houden. De oorlog dreigt tot zelfs in onze eigen achtertuin, de Oekraine. Daar zijn de Lynxe opiniemakers van de EU Nazi-staat stokebrand gaan spelen, het Blauw Konijn en Haiku Herman, het Vogelkopje, op kop.

    De Zwarte Ongelukskater en Moslim Broeder in zijn NY-Wastobbe weigert Israël voortaan te bewapenen, zodat Hamas naar believen raketten kan afvuren.

    In die situatie is de Wereldkerk der Christenen de beslissende factor. Als de Christenheid zich wereldwijd in golven teweer stelt, zullen gauw de maskers vallen en kan er weer vrede volgen. Mocht het ooit zo ver komen, dan moet er vooral op toegezien worden, dat Het Kwaad niet opnieuw wortel kan schieten.

    Akkoord, de Kerk, dat zijn ook maar mensen zoals U en ik. Maar moest de Staat ondergeschikt zijn aan de Kerk, dan zou he de Kerk onmogelijk zijn om zichzelf door list en bedrog te laten uitschakelen, zoals nu gebeurd is sedert de sacrosante Heilige Franse Revolutie….

    Als het Christelijk Geloof niet dermate zou gesaboteerd geweest zijn, dan zou de Islam nooit zoveel kansen gekregen hebben. En het Burgerlijk Gezag: die kan de Islam niet aan. Integendeel: het zijn, tot de dag dat er koppen rollen, de beste maatjes.

     

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!