MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1963

    *

     

    *

    15 Augustus

    Hoogdag O.L. Vr. HEMELVAART

    Aan iedereen, op de gezellige ouderwetse maar nog altijd degelijke manier, een Zalige Hoogdag gewenst. Remember: deze Feestdag zal hoogstwaarschijnlijk vervangen worden binnenkort door het Suikerfeest. Geniet dus nog maar even, voor zolang het kan. Morgen begint ook voor ons, residenten in Midden Italia, het Jaarlijks Verlof, met weer veel regen, met in de Limburg hier en daar wat valwinden, omvergewaaide maar stevig verankerde feest-tentzeilen en ondergelopen kelders. Verlof dus voor ons – voor maar een paar dagen – aan de goede oude Noordzeestranden. Misschien wel tot ziens in Steenstraete, waar de IJzervlakte op 24/8 er even desolaat zal bijliggen als 100 jaar geleden, toen het kapotschieten nog moest beginnen.

    Ook de Koninklijke belofte van voor de Vlamingen gelijkheid in rechte en in feite, als ze maar dapper hun leven lieten ter bescherming van hun Parijse Meesters, is dus 100 jaar geleden. Veel beloven en weinig geven, doet de zotten in vreugde leven. Het is dus hoog tijd dat we de rekening gaan presenteren in Laeken….wel wetend dat we daarmee riskeren de UNO-troepen op ons grondgebied te krijgen.

    *

     

     

    *

    I had a dream….. Duizend jaar geleden maakten onze voorouders met de middelen van toen, in 3 jaar tijd kipkap van de Muzelmannerij.

    is dus hoog tijd dat we daar iets gaan doen.

    *

     

    INLEIDING

    Toeval bestaat niet, alhoewel de +2 mljard Christenen van over heel de wereld dan zoiets de Goddelijke Voorzienigheid’ zouden noemen. Maar als atheïsten liever ‘toeval’ lezen’, mij goed. Want daarvan zij we tenminste zeker dat het niet bestaat. Of toch?

    Vriend Xander verspreidt (zie ‘Middenstuk’) met de hem eigen ernst, de recente boodschap van Paus Franciscus, die de ‘brave Moslims’ overal ter wereld oproept om de moordpartijen door hun geloofsgenoten begaan, openlijk af te keuren. Om zelfs misschien daartegen iets te ondernemen. Maar alles wat hen gevraagd wordt is tegen hun ‘Geloof’ ….want het zou de Islam kunnen schaden,, en daar staat, volgens de Koran, de doodstraf op.

    Maar Hij doet het. En dat verdient navolging.

    Zijn achtbare voorganger Urbanus II, kondigde in 1096 voor de gehele Christenheid de Eerste Kruistocht af, ter bevrijding van de Heilige Plaatsen, die onteerd werden door de Moslims. Uitgebeeld op oude schilderijen, deed Hij dat, het kruis in de vuist, op een steigerend paard te midden van een uitzinnige menigte. Wat in 1096 gelanceerd werd in Orvieto, was 3 jaar later, in 1099, een feit: Jeruzalem was bevrijd, en Boudewijn, Graaf van Vlaanderen, werd er de 1ste Koning. Titel die hij vertaalde als ‘Beschermer van het H. Graf’. Ik zie dat Bank I Moon nog niet direct doen!

    In Orvieto, aan de zijgevel van een sober Fransciscaner Kerkje uit die tijd, die meer doet deken aan een boerenschuur, hangt daar sedert jaar en dag een herdenkingsplaat. In de schaduw van de grootse wereldberoemde Duomo, is het niet meer dan een schichtige Bruine Paterspij die verdwijnt in de massa flanerende toeristen en winkelende huisvrouwen. Het minuscule pleintje waar het nog altijd ruikt naar vers brood en gezonde boerensoep, ligt er nog altijd bij zoals 1.000 jaar geleden, verstoken in een smalle zijstraat van de Piazza del Duomo. Morgen zou dat oude verhaal hier vanaf het eerste begin kunnen hernomen worden. En met de moderne transportmiddelen hoeft de reis ook geen 3 jaar te duren…..

    Ik zie Paus Franciscus op zijn gezegende leeftijd nog niet zo vlug het huzarenstukje van Zijn Voorganger nadoen, te paard, het Kruis in de hoogte stekend, tussen de opdringende menigte. Maar dezelfde bezieling is er. Het Woord en de Bezieling; meer is er niet nodig om de wereld te veroveren.

    Overal in de Westerse Wereld zouden Kerkelijke Gezagsdragers van hoog tot laag de boodschap moeten overnemen. Om overal de ‘allochtone’, lees Muzelmanse Gemeenschap met het mes op de keel voor de keuze te stellen: ’Schild of Vriend’. Haatpredikers, immams, politieke roeptoeters, haatbaarden, de gewone tabbaard dragende man of vrouw: samen drijven naar de diepzeehavens. Hoe maakt niet uit. Des te sneller zijn ze bij Allah, hun Grote Droom. In Lampedusa liggen duizenden bootjes te wachten op de terugtocht….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    • Jaar later ee

     

    Paus wil dat moslims barbaarsheid ISIS veroordelen en eist actie VN

    De paus gaat gebukt onder het verschrikkelijke lijden van de christenen in Irak.

    *

    Paus Franciscus roept moslims wereldwijd op om de barbaarse daden van de islamitische terreurbeweging IS(IS) in Irak en Syrië te veroordelen. Tevens heeft hij een brief aan VN-secretaris generaal Ban Ki-moon geschreven waarin hij de wereldleiders dringend oproept er alles aan te doen de vervolgde christenen en andere religieuze minderheden in Irak te beschermen.

     

    De Pontificale Raad voor Interreligieuze Dialoog heeft uit naam van de paus moslimleiders opgeroepen ‘de barbaarsheid en onbeschrijflijk criminele daden’ van de islamitische terroristen in Irak te veroordelen. ‘De hopeloze toestand van christenen, Yazidis en andere religieuze en etnische gemeenschappen die talloze minderheden in Irak vormen, eist een duidelijke en moedige houding bij religieuze leiders, vooral bij moslims, degenen die betrokken zijn bij intergeloof dialoog, en iedereen van goede wil.’

     

    ‘Geen enkel excuus voor deze barbaarsheid’

     

    Als voorbeelden van de barbaarse daden van IS(IS) worden ‘de afschuwelijke praktijk van onthoofdingen, kruisigingen en het ophangen van lijken op publieke plaatsen,’ genoemd, alsmede ontvoeringen van christelijke en Yazidi vrouwen en meisjes als ‘oorlogsbuit’, genitale verminkingen (besnijdenis) en gedwongen bekeringen tot de islam.

     

    ‘Er is geen enkel excuus voor een dergelijke barbaarsheid, zeker niet een religie,’ stelt het Vaticaan.

     

    Op 10 augustus benoemde Franciscus kardinaal Fernando Filoni tot zijn persoonlijke afgevaardigde voor Irak. Filoni was in het verleden 6 jaar lang de pauselijke nuntius (afgevaardigde) voor Jordanië en het Irak van Saddam Hussein. Ook is de paus van plan om alle hoge geestelijken in het Midden Oosten naar Rome te halen om plannen op te stellen hoe de christenen in Irak het beste kunnen worden geholpen.

     

    ‘Ontoelaatbaar lijden’

     

    Gisteren publiceerde het Vaticaan de volledige brief van de paus aan VN secretaris-generaal Ban Ki-moon. Hierin wijst hij op het ‘ontoelaatbare lijden’ van de christenen die ‘in het land van hun voorvaderen in vrede, harmonie en vrijheid willen wonen.’

     

    ‘Ik herhaal mijn dringende oproep aan de internationale gemeenschap om actie te ondernemen om deze humanitaire tragedie te stoppen... De gewelddadige aanvallen die Noord Irak overspoelen kunnen niets anders dan het geweten van alle mannen en vrouwen van goede wil wakker maken, en hen aanzetten tot concrete daden van solidariteit door de door geweld getroffenen of bedreigden te beschermen, en te verzekeren dat de vele verdreven mensen de noodzakelijke en dringende hulp krijgen, en te zorgen dat ze veilig naar hun steden en huizen kunnen terugkeren.’

     

    Franciscus wijst de VN baas op de vele tragedies in de 20e eeuw en de grondslagen van de menselijke waardigheid, die de internationale gemeenschap ertoe verplichten om ‘nog meer systematisch geweld tegen etnische en religieuze minderheden’ te stoppen en te voorkomen.

    Xander

    UITLEIDING

    Neen, Stalin had bij nader toezien, dan toch geen gelijk. De Paus kan wel geen divisies in het veld brengen, maar Hij heeft de macht om ’s mensen hart in vuur en vlam te zetten.

    Het is de enige macht die de Islam kan stoppen en terugdringen. En deze keer moeten we gaan tot de ene steen boven op de andere ligt. Zoals in de oude Profetieën: dat in het land van de pietrol-boeren zelfs geen grassprietje meer groeit.

    Pas als de Islam tot de laatste man of vrouw vernietigd is, zal er Vrede op aarde zijn….

    Er is geen andere keuze. Eerst schieten en dan praten. Geleerd bij onze vijanden. Tolerantie jegens intolleranten, is waanzin.

    Wat is er trouwens mis met de leuze ‘Dieu le veut’, zoals 1.000 jaar geleden? Want als Die het niet doet, doet niemand het.

    Pssst. U heeft blijkbaar hierboven een sluikbericht gelezen, want van de gepeperde uitspraken van Paus Franciscus is helemaal niets verschenen in de kwal-media. Als er niets verschenen is, is dat dan ook omdat er niets van aan is. Gewoon overgaan dus tot de orde van de dag, met een résumé waar er op deze Christelijke Hoogdag kerken gesloten worden, en gesubsidieerde moskeeën geopend. Met een plannetje waar we binnen een paar jaar moeten staan aanschuiven om de keel te worden overgesneden.

     

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!