MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1958

    *

    *

    Dit is Niet 1914, maar 2014

    .

    *

     

    INLEIDING

    Blijkt dat – groot nieuws – de modale Vlaming massaal inschrijvingsbewijzen vordert liever te creperen dan, in noodgevallen, gereanimeerd te worden. Het hoeft niet wààr te zijn, als het maar ringsomher gepropageerd kan worden. U weet wel: de Marxistische ‘vezorgingsstaat’, van de wieg tot de strooiweide. Een authentiek Hitler-recept! Op andermans kosten, dat spreekt vanzelf.

    Tot het geld op is, en er ook niet verder meer kan geleend worden. Moet U eens uitproberen in Uw eigen huishouden! Ooit zorgde de zon of dochter, voor de ouder geworden vader of moeder. Tot en met de Pastoor de Sacramenten der Stervenden aan huis kwam bestellen. Dat was dan het moment om iemands ‘pakske’ te helpen maken….Nu wordt een kind geboren en gaat naar de ‘crèche’. Voor de ‘beteren’ onder ons, naar het ‘kinderhotel’, tot het naar het pensionaat of de straat op kan. Ondertussen worden de ‘nutteloze eters’, de ouders dus, opgenomen in een of andere ‘seniorerie’, RVT of ‘verzorgingstehuis’. Tot de dood er op volgt. Alles, uiteraard, in het teken van de vooruitgang. Echt Spartaans, als U het mij vraagt, uit de tijd van een paar duizend jaar vòòr Jezus Christus….

    O wat zijn de Lynxen toch modern!

    Mooier maar terzelfdertijd triestiger bewijs konden ze ons niet leveren, de Roden: net als de Moslims, houden ze meer van de dood dan van het leven.

    Lynx = antichrist!

    Daar had ik al een appelblauw zeegroen vermoeden van toen ik in de EU-manie de wezenlijke kenmerken ontdekte van de Verenigde Nazi’s.(*), met dank aan de beroepsdieven van het ACW, die het moeten hebben van het bestelen van hun eigen mensen. Want daar is niet alleen de recente ARCO-affaire. Er zijn ook de milieuwetten, die zeggen dat die meter² ‘natuurgebied’ is, en die andere meter² ‘woongebied’, al naar gelang de ‘vriendjes’ hun fortuin in belegd hebben. Het volstaat nader toe te zien op de ‘overstromingsgebieden’ waarmee we iedere dag geconfronteerd woren.

    In Gaza en in Irak worden de eigen burgers (of zijn het maar de Jezedi’s?) door IS de dood ingejaagd en omdat Israël stand houdt op de barricaden van het Leven en vaan de Beschaving, stijgt in gans de Eurozone een gehuil van jewelste op. In Noord Irak worden terzelfdertijd duizenden slachtoffers beestachtig afgeslacht door de Islam, en iedereen zwijgt alsof ze zelf vermoord werden.

    Uit medeplichtigheid dus.

    Als de Israëlische VN-ambassadeur in de Verenigde Naties de hypocrisie aanklaagt, volgt er alleen een ijzige stilte.

    Uit medeplichtigheid dus.

    En nu eist Het Vlaams Belang, die andere underdog, de aandacht voor de verdrukte minderheden, maar niemand volgt.

    Het kan niet anders dan uit medeplichtigheid zijn!

    Waaruit we mogen besluiten, dat de puzzelstukjes stilaan op hun plaats vallen. Wait and see, zong Vera Kynn ooit, in betere tijden.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10825

    *

    VB voor slachtoffers van de islam

    Vorige week kwamen ruim 1100 mensen in Brussel bij elkaar om te protesteren tegen de uitroeiing van religieuze minderheden in het Midden-Oosten. Als enige politieke partij was het Vlaams Belang aanwezig.

     

    Recent schreven we over de disproportionele aandacht van westerse media voor Gaza, terwijl er zich in het Midden-Oosten een door de islamitische jihad (in de vorm van ISIS, nu: IS, ‘Islamitische Staat’) aangestuurde massale vernietiging van niet-moslims plaatsvindt. De slachtoffers zijn vooral christenen maar bijvoorbeeld ook de ‘yezidi’, een Koerdische bevolkingsgroep wiens religie elementen uit verschillende godsdiensten bevat. Dankzij de emotionele smeekbede van Iraaks parlementslid Vian Dakhil (zelf deel uitmakend van de yezidi) is de wereld eindelijk wakker geschoten.

     

    Dakhil: “Wij worden afgeslacht in de naam van ‘er is geen God buiten Allah’. Tot nu toe zijn al 500 Yezidi afgeslacht. Onze vrouwen worden als slaven verkocht op de slavenmarkt, onze jongens worden uitgemoord. Meneer de president, ik smeek u, mijn broeders, er is nu een genocide aan de gang op de Yezidi-gemeenschap. Ik smeek u meneer de president, mijn volk wordt afgeslacht, net zoals alle Irakezen worden uitgemoord. Net zoals de sjiieten, de soennieten, de christenen, de Turkmeense en Shabak (ethnische minderheid nvdr) gemeenschap. En vandaag is het de beurt aan de Yezidi. Broeders, ver van alle politieke geschillen. Wij willen menselijke solidariteit. Ik spreek hier in naam van de menselijkheid. Red ons! Red ons!” Desalniettemin blijft, zoals David Dessin terecht stelt in een opiniestuk, één groep mensen systematisch onderbelicht: de christenen.

     

    Manifestaties

     

    Na een eerste anti-IS(IS)-manifestatie op het Conscienceplein in Antwerpen (op zaterdag 2 augustus), waar een Vlaams Belang-delegatie onder leiding van Filip Dewinter aanwezig was, vond vorige week woensdag (6 augustus) in Brussel een grootschalige demonstratie plaats, op het Luxemburgplein vlakbij het Europees Parlement. Delegaties van verschillende Oosterse christelijke minderheidsgroeperingen stapten er gezamenlijk op tegen het jihadistisch moslimgeweld van IS(IS).

     

    Terzake besteedde er aandacht aan, maar liet na te vermelden dat het Vlaams Belang aanwezig was met onder andere voorzitter Gerolf Annemans. Ook werd niet vermeld dat twee moslims de manifestatie verstoorden door op te roepen tot het doden van christenen. Volgens bronnen dichtbij het incident droeg een van de twee een T-shirt met een jihad-logo en had de andere een mes. De politie pakte een van de twee op, maar we kunnen er jammer genoeg van uitgaan dat hij weer op vrije voeten is en niet zal worden vervolgd.

     

    Yusuf Ergen van het comité dat de betoging organiseerde, stelde terecht dat de christenen in het Midden-Oosten aan hun lot worden overgelaten: “Er was sprake van ruim 35.000 christenen in Mosoel. De jihadisten hebben symbolen op hun huizen aangebracht om hen te dwingen te kiezen voor de islam, ballingschap of de dood.” Broeder Benoît Wailliez van de Priesterbroederschap St. Pius X zei: “Binnenkort zullen er geen christenen meer zijn in het Midden-Oosten, terwijl ze er al 600 jaar voor de moslims waren. Het is de wieg van Christus. Het is ontoelaatbaar dat ze vervolgd, gedood, weggejaagd worden uit Irak.”

     

    De islamitische leer

     

    Ook opvallend, maar niet verbazend, is de relatieve terughoudendheid van de gezaghebbende media om gruwelijke beelden van IS(IS) te tonen en te zeggen waar het op staat, namelijk dat wat momenteel in het Midden-Oosten plaatsvindt gewoon de orthodoxe uitvoering is van de islamitische leer, met name de sharia - de islamitische wet - en de jihadplicht. Waar journalisten, academici, artsen en traditionele politici elkaar voor de voeten liepen om het op te nemen voor slachtoffers in Gaza en daarbij eenzijdig en disproportioneel Israël bekritiseerden en belasterden, zijn ze oorverdovend stil nu er een ware genocide plaatsvindt die een logisch gevolg is van de islamitische leer.

     

    Allicht zal het islamitisch kiesvee in Europa daar wel voor iets tussen zitten, dat zich kennelijk alleen aangesproken voelt om van zich te laten horen als er Joden in het spel zijn en ze de mogelijkheid zien om het slachtofferschap op te eisen. Ook de EU, die na een voor moslims beledigende film de Arabische Liga en de Organisatie van Islamitische landen optrommelde voor een plechtig statement tegen ’islamofobie’, is oorverdovend stil nu de islamitische jihad onder de vorm van IS(IS) op genocidale wijze christenen, andere niet-moslims en (als afvallig beschouwde) moslims afslacht.

     

    Als enige politieke vrijheidspartij neemt het Vlaams Belang het op voor wie ook, voor elke minderheid waar ook ter wereld, die slachtoffer is van de islamitische leer. Na het zomerreces zullen daartoe de nodige politieke stappen worden genomen.

    *

     

    UITLEIDING

    Als onze Leiders-Grote Verstanden eindelijk terug zullen zijn uit ‘reces’, dat is een soort ‘Grote Vakantie’ voor nietsnutten, en de zittingen in het Nazi-Parlement eindelijk beter afgestemd op de vertrekuren van hun respectievelijke vliegtuigen terug naar ’t Lief, zal er eens tijd vooruit genomen worden, om te kijken wat er kan gedaan worden om de volkerenmoorden rondom te stoppen. Vooruit gesteld natuurlijk dat hierdoor de Islam niet beledigd wordt….

    Al kan het natuurlijk ook, dat, met de komende Presidentsverkiezingen in de USA, er nagels met koppen zullen moeten geslagen worden.

    Maar, zoals Mie Volvogels het al zei: eerst bla bla bla en pas dan boem boem.

     

    O, bijna vergeten. In de USA is er een wereldwijd gevierd acteur gestorven. 63 jaar. Maar kijk, zo maar ‘gestorven’ is niet helemaal juist. Ik zou bijna zeggen: een typische Lynxe dode. Drank, drugs, en vrijwillig ‘uit het leven gestapt’.

    Mooi toch!

    Waarom moet ik n u denken aan een paardenvijg, zo maar op straat, waar de mussen ijverig om de zaadjes vechten? Cremeren, die cirque, een paar tranerige redevoeringen op de strooiweide, en Kees is Clear!

    En toch gonst er in mijn hoorapparaat een ‘In Paradisum’. Niet zozeer voor die Jan Kees, maar meer voor elke Jsedi-ziel in de bergen van Noord Irak, neergemaaid met kogels uit datzelfde USA.

     

    (*) Verenigde Nazi’s: dit is een term waarvoor de auteursrechten toekomen aan http://nageltjes.be/wp/

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!