MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1949

    *

    Zondag 3 augustus

    Zon 6u12-21u25

    H Lydia

    *

    .

    Artists Imression

    *

     

    INLEIDING

    Eigenlijk was ik mijn titel hierboven al beginnen met het woord ‘Scheppingsverhaal’, maar dar heb ik geschrapt. Want het risico was te groot om als naïeve kloot ongelezen in een hoekje te vliegen. Geen enkele ‘schrijver’, ook geen broekschrijverke, ik ook niet dus, zo maar kan laten gebeuren. Ha ja! Verder denkend in dezelfde richting als de atheïsten, had ik ook ertoe moeten komen, dat de huidige wereldverbeteraars, op die manier (stel U voor!) Gode gelijk zouden zijn. De ‘Schepping’ herscheppen: dat is toch Godenwerk, en welnu, al is (volgens wijlen Jacques Perk), iedereen een God in ’t diepst van zijn gedachten, God bestaat niet. Er is geen God, eenvoudig omdat Hij, net als de beeld- en geluidgolven, onzichtbaar is. Sic. Er is geen AF-God, en al zeker geen OP-God. Hoogstens een Half-God, maar dan zitten we meteen tot aan de nek in de politiek, en dat is deze keer niet de bedoeling. Politiek is des duivels, en duivels, dat zijn gevallen Goden, zo onderwees vroeger de Mechelse Catechismus en die kon het weten.

    Goed: het is dus een feit: de bestaande wereld moet anders. Heel de aardkloot moet aders! Zelfs liefst helemaal buitenste binnen gekeerd. Als die vervloekte “Bescaving’ van nà de tijd der piramiden maar ophoudt te bestaan! Liefst helemaal onderaan de ladder herbeginnen. Gekleed gaan in dierenvellen en de druïden marentakken doen snijden in de boomtoppen. Wie weet, vleermuizen en kakkerlakken opensnijden om Frak DeBoosere uit het stuiptrekken van hun ingewanden het weerbericht voor de volgende dagen te laten aflezen.

    Moeder de Vrouw trekken we met de haren de grot binnen, om de aanwezige stamgenoten duidelijk te maken dat ze niet kan koken zoals ons moeder en dat ze bijgevolg zelf de pot ingaat. Njam! Njam! Doen de mannen, want zo’n lekker billetje hebben ze in jaren niet meer gezien.

    Dan valt er een donkere schaduw voor de zon buiten. En de Opper-Globalist net uit de kist, bevrijd door Erich von Däniken van diep onder de piramiden van Quetsoquatebubel, komt rekenschap vragen over de hygiëne op de slachtvloer. Blijkt net een luchtreis van enkele kilometer achter de rug te hebben, helemaal uit Bosnie en de vergeten piramiden aldaar.

    Waarna met een machtige zwaai van zijn wijde mantel, iedereen terug achter zijn scherm zit, op vandaag 3 Augustus 2014. En ziet dat de realiteit nog veel erger is dan de verbeelding. Integendeel. Van Njam! Njam! is er zelfs geen sprake meer!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Het neerschieten van de Maleisische Boeing boven Oekraïne kan de vonk zijn waarmee de globalisten de Derde Wereldoorlog in gang zetten.’

     

    Langzaam maar zeker wordt het steeds meer mensen duidelijk dat de bevolking in het Westen vanaf het allereerste begin is voorgelogen over de ‘Arabische Lente’, de ‘opstand’ in Libië en de burgeroorlog in Syrië. De mainstream media stonden bol van enthousiaste berichten over de komst van ‘vrijheid’ en ‘democratie’ in het Midden Oosten, maar inmiddels is pijnlijk duidelijk geworden dat er juist grote chaos en bruut geweld is ontstaan.

     

    Nu maken de Westerse politiek en media zij wat de crisis in Oekraïne betreft exact dezelfde fouten door veel feiten rond bijvoorbeeld het neerschieten van de Maleisische Boeing te verzwijgen. Hoewel, fouten? In werkelijkheid werken ze bewust of onbewust mee aan een backup-plan van de globalistische elite om uiteindelijk de Derde Wereldoorlog te veroorzaken.

     

    ‘Omweg naar WO-3 via Oekraïne’

     

    Aanvankelijk was het de bedoeling om door een Westerse militaire interventie de doelbewust veroorzaakte burgeroorlog in Syrië aan te grijpen als het startschot voor de volgende wereldbrand. Vooral dankzij briljant –gehaaid, zo u wilt- optreden van de Russische president Vladimir Putin kon dit vorig jaar september op het laatste nippertje worden voorkomen.

     

    De Amerikaanse inlichtingeninsider die we in de loop der tijd regelmatig aan het woord hebben gelaten, en die wat Libië, Syrië en de Arabische Lente betreft van meet af aan gelijk bleek te hebben, waarschuwde onmiddellijk dat de Westerse globalisten een backup-plan hadden om alsnog oorlog met Rusland (en China) te veroorzaken. Die alternatieve route bleek Oekraïne te zijn.

     

    ‘W.O.-III moet er hoe dan ook komen, en de situatie is al zo dat de kleinste misstap, fout of veroorzaakte gebeurtenis een wereldwijd conflict kan doen ontbranden dat de wereld voorgoed zal veranderen. Zo simpel ligt het,’ aldus de insider tegen Douglas Hagmann van het onafhankelijk van de Amerikaanse overheid opererende Northeast Intelligence Network.

     

    Reguliere media schetsen verdraaid beeld

     

    Mensen die hun mening baseren op de nieuwsuitzendingen van bijvoorbeeld CNN, de BBC en de NOS krijgen een dermate eenzijdig, verdraaid en propagandistisch verhaal voorgeschoteld, dat het niet anders kan dan dat ze het grotere plaatje missen. ‘De supermachten zijn actief betrokken in asymmetrische oorlogsvoering ‘by proxy’ (via derde partijen). Dit kan echter van het ene op het andere moment veranderen. We zien nu al dat landen partij kiezen in het komende wereldwijde conflict,’ aldus de insider.

     

    Daarbij is het belangrijk te onderkennen dat vrijwel niets bij toeval gebeurt, en dat bijna alle conflicthaarden, hoe ver ze ook van elkaar liggen, met elkaar verbonden zijn.

     

    Grootste illegale wapensmokkel ooit

     

    Zo zette het afzetten en vermoorden van de Libische leider Gadaffi de grootste internationale illegale wapensmokkel ooit in gang. De Amerikanen, Britten, Fransen, Qatari’s en anderen voerden de Saudische agenda uit door honderden tonnen wapens naar strategische plaatsen langs de grenzen met Syrië over te brengen, inclusief plaatsen in Turkije.

     

    ‘Doelwit is en blijft Syrië’

     

    ‘Het doelwit was en blijft Syrië,’ legt de insider uit. ‘Waarschuwingen van Rusland konden de agenda om Assad uit te schakelen en Syrië in het steeds groter wordende Islamitisch Kalifaat te brengen niet vertragen of stoppen... De door Saudi Arabië gesteunde Westerse plannen gebruikten Turkije om de anders onmachtige anti-Assad rebellen te voorzien van beter materiaal en mankracht.’

     

    Het is goed mogelijk dat Putin achter de schermen heeft gedreigd dat Rusland de destabilisering van Syrië door het Westerse-Turkse-Arabische blok niet langer zou tolereren. Na vier mislukte pogingen om de geplande interventie te starten, die even zo vaak tijdig werden ontmaskerd, moest de NAVO tijdelijk een stap terug doen, maar begon de organisatie alsnog de rebellen te helpen onder het mom van het ‘beschermen van vluchtelingen en slachtoffers’ van de ‘spontane’ burgeroorlog in Syrië.

     

    Obama achter het oprukkende Kalifaat

     

    In 2014 zijn we getuige hoe de door de VS en Turkije getrainde, en met Amerikaanse wapens uitgeruste islamitische terreurbeweging IS(IS), de wreedste oorlogsmachine in onze moderne tijd, een nieuw front tegen Syrië heeft geopend. Ook dit is beslist gepland; het Amerikaanse leger overhandigde zelfs virtueel de sleutels van de wapendepots en militaire voertuigen die het had achter gelaten in Irak aan IS(IS).

     

    Door middel van ‘proxy’ IS(IS) wordt Irak stad voor stad ‘heroverd’. Syrië is het tweede land op de agenda van het oprukkende Kalifaat; anderen landen zullen volgen. ’En dit alles vindt plaats met de toestemming van Barack Hussein Obama, die in heel zijn optreden een buitenlandse pion van het Saudische koningshuis lijkt te zijn.’

     

    ‘Met het Midden Oosten in vlammen en op de rand van een wereldwijd conflict is het de hoogste tijd dat we weten waar de loyaliteit van de Afvallige (lett. Renegade = de codenaam die Obama van de Amerikaanse geheime diensten kreeg) ligt, want het is zeker niet het Amerikaanse volk. Noch het Syrische, waar de Westerse steun voor de rebellen meer dan een kwart miljoen doden en miljoenen vluchtelingen heeft veroorzaakt.’

     

    Proxy-oorlog tegen Rusland

     

    Na een nadere blik op de feiten zou het voor iedereen duidelijk moeten zijn dat het Westen in Oekraïne net als in Syrië een proxy-oorlog tegen Rusland is begonnen, betoogt de insider. ‘We krijgen een voortdurende stroom misinformatie over Oekraïne en Rusland gevoerd.’ Zo zou Rusland door al zijn uitgebreide radar- en satellietsystemen sterke aanwijzingen kunnen hebben dat de twee Oekraïense jagers die werden neergehaald werden bestuurd door NAVO-piloten en waren opgestegen van NAVO-bases in bijvoorbeeld Azerbeidzjan.

     

    ‘Hoe zou zo’n onthulling de blik op de wereldgebeurtenissen veranderen, als blijkt dat de NAVO en andere Westerse belangen achter de recente escalatie zitten?’

     

    De achterliggende reden is dat de NAVO en het Westen feitelijk gevangenen zijn van ‘de Saudische en pan-islamitische agenda die vastbesloten is om de machtsbalans in het Midden Oosten te veranderen, en in het hele noordelijke halfrond een ‘Nieuwe Wereld Orde’ te creëren.’

     

    ‘Neerhalen Maleisische Boeing kan vonk voor WO-3 zijn’

     

    Het neerhalen van de Maleisische Boeing, met onder andere 194 Nederlanders aan boord, past eveneens in dit plaatje, en zou wel eens de vonk kunnen zijn die het door de globalisten gewilde wereldwijde conflict in gang zal zetten. ‘Jammer genoeg trappen de meeste Westerlingen in de nauwelijks verhulde propaganda die wordt verspreid door de grote nieuwszenders, en die bewust is bedoeld om het publiek achter een specifieke agenda te krijgen, namelijk: oorlog. We worden misleid, en als we niet begrijpen hoe dit incident in het grotere plaatje valt, zal dat niet alleen ons, maar ook onze kinderen en latere generaties in gevaar brengen ’ (2).

     

    Waarom hebben de Westerse globalisten Oekraïne gekozen? Omdat met het losweken van Oekraïne uit de Russische invloedssfeer de in de maak zijnde Euraziatische Unie, en tevens de nieuwe ‘zijderoute’ tussen China en Europa, kan worden gedwarsboomd.

     

    ‘Complete slachting aanstaande’

     

    Hij benadrukt dat mensen daarom niet de fout moeten maken Libië, Syrië en Oekraïne los van elkaar te zien, want ‘de motieven en bloederige vingerafdrukken van de bekende globalistische verdachten staan overal op. Net als misantropische seriemoordenaars zullen zij niet stoppen voordat ze hun doelen hebben bereikt, namelijk een complete slachting van een misleide en kortzichtige bevolking.’

     

    Wereldmunt na wereldbrand

     

    Uiteindelijk willen de globalisten één wereldwijde valuta invoeren, besluit de insider. Dat kan alleen als de wereldeconomie, en vooral de Amerikaanse, samen met de dollar is ingestort als gevolg van een massale oorlog. In deze naar EU-model vormgegeven ‘Nieuwe Wereld Orde’ zal een klein politiek en financieel eliteclubje alle macht in handen hebben en alle welvaart controleren en herverdelen. De complete bevolking, ook in het Westen, zal tot verarmde en monddode slaven worden afgewaardeerd.

     

    ‘Ons hele bestaan staat op het spel’

     

    De gefabriceerde crises in Oekraïne, Syrië en Irak zouden wel eens heel snel uit de hand kunnen gaan lopen, waarschuwt hij. ‘Het is tijd om de oogkleppen af te zetten, te stoppen met het accepteren van de officiële berichten en uitspraken, en te begrijpen dat ons hele bestaan op het spel staat.’ (1)

    Xander

    (1) Northeast Intelligence Network

    (2) Northeast Intelligence Network

    *

    UITLEIDING

    Over al die dingen wordt geschreven, net alsof de melkboer aan de voordeur staat. En och Gottekes toch, het is de facteur met ons eigen overlijdensbericht.

     

    Kijk, dat is nu eenmaal het leven. Pas zijn de ene vorige Rode Wereldverbeteraars door de andere in de pan gehakt, of er blijkt al een derde soort wereldveroveraars machtig genoeg te zijn, om kont omhoog, op handen en voeten kruipend, het werk over te nemen. Op golven van pietroldollars komen de Groten, terwijl het kanonnenvlees op gammele schuitjes langs de kusten met vele duizenden binnen sijpelt.

    Binnen afzienbare tijd zal de herinnering aan wat ooit Vlaanderens roem is geweest, gewoon verboden worden. Het zal als ‘Haram’ in de kleuterscholen worden meegegeven. Eerst de eerste jaren belachelijk gemaakt, de geknipte werkwijze waarmee het voorvaderlijk Geloof voordien vernietigd werd. Dan overal uitgesloten, achter prikkeldraad gezet, in ‘werkkampen’ bijeen gedreven, klaar om vergast te worden. Om vervolgens, zelfs in de woordenschat, verboden te worden.

    JaJa, agge mo leut êt!

     

    EINDE

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!