MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    31-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1943

    *

    Donderdag 31 juli

    Zon 6u07-21u30

    H Ignaas van Loyola

    *

     

     

    *

    Stukwerk of serie-werk? .

    Wat bepaalt het rendement?

    *

     

    INLEIDING

    O Ja, voor wie niettegenstaande alles, nog gelooft in de ‘Gematigde Islam’ is onderstaand stukje een ware verademing. Het opent de mogelijkheid voor wat de Pastoors vroeger ‘een goede dood’ noemden.

    Hooguit een halve week, en de Islammers hebben ‘Van Pool tot Evenaar’ de macht in heel het Noordelijk Halfrond veroverd. Rest alleen een paar plaatsen waar de laatste weerstand nog moet opgeruimd worden.

    En dan begint het moordfestijn waar die lui allemaal zo verzot op zijn. Met op palen gespieste koppen om helemaal zeker te zijn dat de boodschap is doorgedrongen.

    Onze o zo Progressieve Overheden, vraagt U? Ergens op en zonnig strand, onder de parasol der diplomatieke onschendbaarheid, want zo slim zijn ze wel. Het klootjesvolk, wij dus, zal de rekening wel voldoen.

    Wat er met onze kinderen gebeurt? Maak U maar geen zorgen, want U beleeft het toch niet meer. Ga ondertussen maar eens te rade bij een van de vele vorige Moslim-veroveringen waar ook ter wereld. Vrouwen worden verkracht tot de dood er op volgt. Nieuw volksvermaak van de bovenste pklank. Mannen worden aan voertuigen over straat gesleept, tot de dood er op volgt. Nieuw volksvermaak van de bovenste plank. En kinderen worden behandeld als speelgoed, ook tot de dood er op volgt. Maar om geen aanstoot te geven, wordt dit zeer discreet afgehandeld. Vraag eens nader advies en/of details aan een Koran-deskundige van bij ons…. Zolang die ten minste nog kan spreken.

    We gaan er dus allemaal aan. Tenzij we hen voor zijn. Maar dat laatste mag niet gezegd worden, want het staat gelijk met haatzaaien.

    De Linxe Kerk is, zoals U weet altijd voorziende geweest. Jaren geleden al eiste La Passionara Onkelinx dat niemand van ons nog een antiek jachtgeweer of een familiewapen boven de schouw mocht bezitten. Uitgenomen de criminelen en hun gelijkgestelden, omdat zij wilden voort kunnen rekenen op die hun stemmen. Het zullen dus onze gevaarlijke aardappelmesjes zijn tegen hun moordende raketten.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    http://www.vrijechroniqueurs.nl/17130/

    *

    Code Rood !

     

    Weerbericht: Krachtige tot zeer zware storm. Islamitische storm. Anti-Joodse storm. Anti-Christelijke storm. Anti-Atheïstische storm. Anti-Vrouwen storm. Een Alles-Verwoestende storm. Een Anti-Vrijheid storm. Een Anti-Kennis storm. Een Anti-Geschiedenis storm. Een Anti-Cultuur storm. Een Anti-Liefde storm.

     

    Make Love Not War is aan de islam niet besteed. Liefde lijken ze niet te kennen, lijken lijken ze dan weer wel te kennen. De islamitische marsroute ligt er mee bezaaid, en oorlog lijkt het enige middel zowel als doel. En dat is geen grap, want het sterven als ‘martelaar’ brengt je rechtstreeks naar het hoogste doel, het paradijs waar je de rest van je dooie leven maagden kan misbruiken. Je moet wel behoorlijk pervers zijn om zo’n sprookje te bedenken om medestanders te verkrijgen. En nog veel ongelooflijker is het dat er inmiddels 1,5 biljoen mensenzombies deze kul voor waar aannemen. Het is onvoorstelbaar. En dat laatste is de reden dat velen het niet zien, niet herkennen, het anderszins proberen te verklaren, want het is onvoorstelbaar. Zo onvoorstelbaar dat het er in een Westerse Mindset simpelweg niet in gaat, de hele gedachtegang is imcompatible. Dat kan niet waar zijn, kreeg ik twee weken terug te horen. Dat is geen religie, een religie zou dat nooit doen.

     

    Aha. Toch worden er onder het uitroepen van siegheil/allahuhakbar de vreselijkste misdaden begaan. Koppensnellen, massamoorden op mede-moslims en Christenen, kruisigingen en stenigingen, zweepslagen (nee, deze worden niet vergoed door het ziekenfonds) en handafhakkingen. Het is ‘all over the place’, zelfs de mainscreammedia kunnen niet alles meer negeren. En dat is het enige positieve aan de gruwelijke ontwikkelingen van de laatste tijd. De islam is een ‘full-scale’ oorlog aan het voeren en daarmee wordt de intentie iets duidelijker voor de vele (half)blinden. Ze begrijpen er nog steeds geen ene fuk van, maar de islam wordt ze bloederig in het gezicht gesmeten.

     

    Groen links en de SP hebben zich nog niet verwaardigd om de in dit stuk, van Chris Aalberts, gestelde vragen te beantwoorden. Van Aartsen laat via zijn woordvoerder weten dat er niks aan de hand is, omdat er niemand gearresteerd is. Dat is een fijne omdraaiing van logica. Als je de boef niet pakt is ie onschuldig en heeft die niks misdaan.

     

    En dat. Dat is een beetje de logica van onze overheid. We kijken niet wat ze in ‘hun’ scholen leren, we luisteren niet wat ze in ‘hun’ moskeeën te horen krijgen. En we hebben geen idee wat ze de hele dag op hun schotels te zien krijgen. Ik nodig nu en hier Ivo Opstelten, Ronald Plasterk en Mark Rutte, en als we iemand hebben die over integratie of remigratie gaat dan nodig ik die ook uit. Ik nodig u uit om bij mij om de hoek een telefoonkaart te kopen. Als u niet tegen hoofdafhakfilmpjes kunt dan raad ik u uw donkerste zonnebril aan, of neem anders een blinddoek mee, wil ook wel eens helpen. Degenen die hun hoofd afgehakt worden hebben die luxe meestal niet. Het is hier verdomme gemeengoed. En ik woon nog niet eens in Boos en Lommer of Nieuw-West. De tiefus met jullie.

     

    Je kan het niet langer ontkennen. Jullie doen ons dit doelbewust aan. Jullie ruïneren ons land en maken onze cultuur kapot. Jullie willen onze beschaving vernietigen. Waarom? Hordes ons vijandig gezinde barbaren laten jullie op ons los. Waarom? Kom niet meer af met je leugenachtige praatjes dat het nodig is voor ons pensioen of om onze kont te wassen. Het islamitische tuig dat jullie doelbewust importeren wenst ons hartstikke dood. Elke dag weer, steeds duidelijker, steeds harder. Waarom laten jullie dit toe? Het kan alleen maar doelbewust zijn. Er is toch geen mens zo blind om te denken dat de islam ook maar tot enige verrijking zou kunnen leiden?

     

    De Jodenhaat galmt door de straten en het wordt getolereerd. Alsof het het gedoogbeleid qua wiet betreft. Dit is van een andere orde, stelletje slappe politiekers! Er wordt aangespoord tot een nieuwe holocaust, een islamitische ditmaal, en u legt ze niks in de weg. In wezen zegt u; het is wel goed. We zijn wel benieuwd hoever u denkt te kunnen gaan. Welke cameraploeg had u gewenst te hebben? Dat we u een beetje leuk in beeld brengen met uw retro-palestina-sjaal voor het ramadan-journaal.

     

    Het is een godvergeten schande. Van Aartsen staat onmiddellijk klaar om een Duindorper te veroordelen. Ondertussen staat heel Den Haag het toe dat de Schilderswijk gezuiverd is van autochtonen. Judenrein en Nederlanderrein. In Den Haag. Er is niks aan de hand. Die ‘stadsvernieuwing’ van PvdA-er Adri Duivensteijn heeft voor een islamitische staat in Den Haag gezorgd. Dat hele PvdA stadsvernieuwingsproject was niks ander dan gedwongen deportatie van de autochtone bevolking. Straat voor straat, wijk voor wijk. Gezuiverd van Nederlanders. En blijkbaar is Duindorp next.

     

    Het is opzet, het kan niet anders. Ik geloof niet langer in uw onschuld, onwetendheid, of geveinsde goedheid. U geeft fokpremies aan islamieten om ons demografisch te overvleugelen. U pikt ze nog op van wrakke bootjes die net 500 meter uit de Afrikaans kust zijn om ze maar hier te kunnen importeren, de gore nazi’s. Ze mogen rondlopen met vlaggen waarop staat dat we allemaal dood moeten, ze mogen schreeuwen dat alle Joden dood moeten. Ze mogen ons aanvallen. De criminaliteitscijfers zijn schrikbarend.

     

    Onze overheid voert een oorlog tegen ons en zet de islamiet in als wapen. Iets anders kan ik niet concluderen. U discrimineert, u bent racistisch, en u gebruikt ons werk en ons geld om ons uit te roeien. Het is tijd dat we ons van u ontdoen en opnieuw beginnen.

     

    De anti-Joodse uitlatingen over heel Europa waren nog maar een begin vrees ik. Een test. Hoe ver kunnen we gaan? Dat proberen islamieten, de islam, moslims, de hele tijd. En als er één stapje niet lukt beginnen ze te janken. Nu kan onze overheid erg slecht tegen tranen tegenwoordig en geeft maar al te graag toe.

     

    In Nederland zijn ze weggekomen met: Dood aan alle Joden.

     

    In Frankrijk zijn ze weggekomen met aanvallen op twee synagogen en zijn er pogingen geweest verschillende af te branden.

     

    In Frankrijk worden demonstratieverboden simpelweg genegeerd en gaan de moslims hun eigen gang.

     

    Hetzelfde in België.

     

    In beide landen zijn overigens Joden doodgeschoten, Toulouse, Brussel.

     

    In Rotterdam bepaalden de islamitische ‘ordetroepen’ de regels; geen Israëlische vlaggen, jihadvlaggen zijn ok. De Nederlandse overheid deed er blijkbaar niet toe, of ondersteunde het stilzwijgend.

     

    En zo gaat het in alle Europese steden. De islamieten, ik noem ze expres nooit extremisten, kunnen hun gang gaan en er wordt ze niks in de weg gelegd. In Parijs moesten Joden zelf hun synagoge beschermen, want de politie kwam niet opdagen. Net als de politie in Nederland niks deed.

     

    In Syrië en Irak kan een legermacht van maximaal 25.000 barbaren die exact zo denken als de tienduizenden die in heel Europa demonstreerden de afgelopen weken de totale hel op Aarde creëren. De eerste pogroms op Europese bodem hebben al plaatsgevonden. De overheid kan in Brussel en Parijs demonstraties verbieden maar de jihadi’s trekken zich er helemaal niks van aan en gaan hun eigen gang. De overheid lijkt wel afwezig. Slechts bij protesten tegen deze wantoestanden grijpt zij in. De overheid staat aan de kant van de barbaren en ondersteunt, beschermt, en faciliteert hen.

     

    Dit was een Europa-wijde test voor de islam en haar inheemse collaborateurs om te kijken hoe ver ze konden gaan. Het antwoord moet zelfs hen bevreemd hebben; “ze kunnen alles maken.” Als de volgende demonstratie met AK-47′s, handgranaten, zelfmoordgordels, M-16′s en ander wapentuig is, kunnen ze ISIS-Style half Europa binnen een week veroveren. Er is immers niemand die ze tegenhoudt.

    *

    UITLEIDING

    Het is natuurlijk een hele stap vooruit in de goede (achterwaartse) richting, dat er geen Pastoors noch kosters meer zijn. Niemand zal dus nog grijpen naar de standaard met bovenaan een geel koperen crucifix waarmee vroeger de duivel werd verjaagd. Of minstens toch schrik aangejaagd, samen met de wijwater kwisel. Animo zal er dus niet veel meer inzitten. Tenzij het o het eigen hachje gaat…

    Niemand zal nog grijpen naar vaders geweer, want die heeft in dit ‘nieuw samengesteld gezin’ wel andere dingen aan zijn kop. Gaan kateren bij de nieuwe vlam, opgedaan na een serieus zatsel in TML.

    Dat ‘Gouden Kalf’ heeft al eens, in Bijbelse Tijden, een nefaste rol gespeeld voor het afvallige Joodse volk, maar ja, voor echt slimme mensen is de Bijbel maar een flauw kinderverhaal. Een soort ‘Roodkapje’ voor gevorderden. Die hebben zelfs ook niets aan de eigenlijke achtergrond van het hele verhaal, want ze vinden dat van die Boze Wolf maar niks.

     

    EINDE

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!