MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1928

     

     

    *

    Vrijdag 18 juli

    H Frederik van Utrecht

    *

     

     

    *

    Bij de Gulden Sporeslag was er ook geen tijd voor veel geplogendheden

    .

    De Vlamingen stonden toen ook met de rug tegen…de Leie.

    *

     

    INLEIDING

    Na de vorstperiode en de stevige mokerslagen tegen strenge (De)Winter, komt zeker een lieve lente fee om de enige èchte Vlaamse Partij nieuw leven te geven. Ze zal van Pas komen, op voorwaarde dat ze DeWinter niet voor altijd aan de kant zet. Onze voorouders hadden De Maagd van Vlaanderen, om naar op te kijken, maar modern als we zijn, moeten we daarvoor Pas-sen.

    Komt er een andere fel gebekte klepper, hij zal toch overal kopje-onder geduwd worden. Want, als het Establishment hem laat uitspreken, weten ze goed dat zulks hun eigen graf delven is. Kijk maar naar La Pen in Frankrijk: men zou haar kunnen levend villen, maar de galanterie blijft toch de bovenhnd halen. Misschien zelfs dat Barbaraatje de verloning voor ‘ghost-writers’ weer kan in voege brengen, zodat Diabolorum, net als vroeger, op de loonlijsten van het VB geraakt.

    Ondertussen moet het mij van het hart. Fluppe DeWinter ‘ranzig’ noemen, is noch min noch meer de taal overnemen van onze vijanden, die aldus hun doel bereikt menen te zien. Denk daarbij gewoon aan de uitspraak van Pim Fortuyn bij Walter Zinzen, die ooit moest bekennen DeWinter niet eens te kennen, omdat er met hem niet mocht gesproken worden. ‘Mooie democratie bij de Pelgen’, zei Pimmeke, en Walterke wist meteen niet meer waar kijken.

    De enige juiste houding op het monument DeWinter, die vanaf het eerste begin naast de Stichter Karel Dillen, het Vlaams Blok/Belang heeft helpen grootmaken, meer nog, die daaraan zijn hele leven heeft gewijd, is zijn en onze belagers van antwoord dienen.

    En dan komt mijn grootste argument: wie niet horen wil, moet voelen. Al die in een democratie niet willen luisteren naar afwijkende meningen, maar iedereen meteen achter prikkeldraad steken (zoals Hitler, de Socialist-bij-uitstek, deed met de Joden en andere ‘Untermenschen’), moeten zij het wel voelen. Hen dus met gelijke munt terugbetalen.

    Ook hier heb ik dikwijls kritiek gehad tegenover Fluppe, maar diep in mijn hart heb ik hem altijd moeten gelijk geven. Want tegenover gangsters als de belziekse politiekers en hun slippendragers van de Pers, helpen geen fijne maniertjes. Het beste bewijs is het lot van de vroegere VU, die eenmaal ‘salonfähig’ niet rap genoeg konden lopen om ook Belziekse slippendrgers te mogen worden. In ruil voor wat bordjes linzensoep.

    Zo lang de Belziekenaers de elementaire wellevendheidsnormen niet willen volgen faco-to-face voor een Vlaming die niet meteen buigt en in het stof kruipt, moeten wij een middel vinden om eindelijk te bewijzen dat wij Vlamingen de numerieke meerderheid zijn in dit kloteland.

    Als de Vlamingen geen comfortabele zachte kussens onder hun achterste kregen zoals de andere genodigden aan de tafel van de Franse Koning, behielden zij het voorrecht om even onbeleefd de koning te beledigen, door hun rijke met goud bestikte mantels, die ze als kussens gebruikt hadden, achter te laten. Met de boodschap voor de koning, dat Vlamingen nooit het huisgerief van hun gastheer zouden stelen.

     

    Dat is een oud verhaal, en ik vergeef het Leterme nooit mij in een persoonlijke fan-mail te hebben verzekerd, dat hij zijn 80.000 voorkeurstemmen waard zou zijn, door de onderhandelingen voor de nieuwe regering toen, in het Nederlands te doen. Wat een pertinente leugen bleek te zijn.

    Die Leterme is dus een kruipdier, maar de Fluppe is een Leeuw. En zulke Zwarte Beesten brullen en bijten, waar het moet. Zelfs de koppen af. Want onschuldig voor het oog van de wereldcamera’s, als een worst aan handen en voeten gebonden te worden op de Brusselse Grote Markt, is iets dat normaal alleen met bloed kan uitgewist worden. Maar Filip maakt zijn handen niet vuil: hij blaft alleen wat luider en wat spottender.

    Linxe ratten, rolt Uw matten. Nog nooit is een strijdleuze zo goed van pas gekomen als bij Diabolorum. Hun rijk is al een heel tijdeke uit, maar ze beseffen het nog altijd niet, zelfs niet boj het Islamo-Nazificeren van heel het Avondland.. Ze doen me deken aan zombies, die jaren na hun dood om middernacht komen ronddwalen op de kerkhoven.

    Het katholicisme is evengoed op sterven na dood. Ook dàt is de verdienste van al die ‘Verlicjters’ die het kind samen met het badwater hebben weggegoten. En nu staat de Westerse wereld open en bloot voor de dodelijke Islamo-Nazificatie, die op kousevoeten door de Brusselse Nazi-kopstukken als Haiku Herman, binnen gesmokkeld wordt.

    Hier helpt geen filosoferen. Hier helpen alleen de vuisten van de besten onder ons.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2266

    *

    Senaat kortwiekt Vlaams-nationalistische oppositie

    Vlaams Belang laat zich niet intimideren

    *

    De voorbije twee weken werden respectievelijk de deelstaatsenatoren en de gecoöpteerde senatoren beëdigd na het onderzoek van hun geloofsbrieven. Het Vlaams Belang wees er toen bij monde van fractievoorzitter Anke Van dermeersch op dat de Senaat hiermee eigenlijk het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens schendt omdat het rechter en partij is in eigen zaak wat de geldigverklaring van de verkiezingen betreft. Tevens wees zij erop dat de coöptatie van senatoren een zuivere vorm van particratie is. Zij worden immers door de partijcenakels aangeduid en hebben geen enkele democratische legitimiteit.

     

    Vandaag wordt het Bureau van de Senaat aangeduid. Het Vlaams Belang stelt daarbij vast dat het door de traditionele partijen, als enige partij, vakkundig uit de commissies en het Bureau wordt geweerd. Weliswaar is het zo dat dit reglementair correct is, maar daar kon een mouw aan gepast worden, door het Vlaams Belang een louter waarnemend mandaat in het Bureau te geven, zoals fractievoorzitter Van dermeersch had gevraagd. De traditionele partijen, inclusief de N-VA, willen daar evenwel niet op ingaan.

     

    In het verleden is dat wel even anders geweest. In 2003 viel het cdH reglementair ook uit de boot wat de commissies en het Bureau van de Senaat betreft. Toen werd speciaal voor deze partij het aantal commissieleden van 15 op 17 gebracht om het cdH vooralsnog op te vissen voor de commissies en het Bureau, zogezegd om de Franstalige oppositie een stem te geven.

     

    Voor de Vlaams-nationalistische oppositie wil men een dergelijke regeling, zelfs in sterk afgezwakte vorm, dus niet treffen. Dat is uiteraard niet verbazingwekkend. In 2007 had het Vlaams Belang reglementair recht op een commissievoorzitterschap, maar werd dit wederrechtelijk vervangen door twee politiek onbeduidende ondervoorzitterschappen. Het weren van het Vlaams Belang uit de commissies en het Bureau heeft in alle geval niet alleen een politieke betekenis, maar heeft ook financiële en organisatorische gevolgen. Het is dan ook duidelijk dat de traditionele partijen de Vlaams-nationalistische oppositie zoveel mogelijk willen verzwakken door in deze aangelegenheid met twee maten en twee gewichten te meten.

     

    Een democratie waar met twee maten en twee gewichten wordt gemeten, is geen democratie die naam waardig. Het Vlaams Belang laat zich echter niet intimideren. Het zal zich alvast niet gebonden achten door beslissingen van het Bureau indien het daarover niet behoorlijk wordt ingelicht. Tevens zullen de senatoren Van dermeersch en D’haeseleer de plenaire vergadering van vandaag boycotten. Mogelijk is dit politiek niet helemaal zonder betekenis. Bij de aanduiding van het voorzitterschap is bij geheime stemming een volstrekte meerderheid van de aanwezige leden nodig. Door afwezig te blijven, verandert alvast het vereiste quorum bij de voorzittersverkiezingen.

     

    UITLEIDING

    Anke is een knappe vrouw, en hoogst waarschijnlijk een knappe juriste in fiscale materies. Ze is, als gewezen Miss Belziek, al een eeuwigheid als Senator lid van het Vlaams Blok/Belang. Geen onvertogen woord over haar. Anke is de diamant aan de Vlaamse kroon op het hoofd van elke Vlaams Belanger..

    Maar indien niet mits een beetje ‘vuil’ aan de rand, even gewoon genegeerd als Frank Van Hecke, Bruno Valkeniets en Gerolf Annemans. Dat waren/zijn Heren van stand, en toch luistert niemand naar hen.

    Filip DeWinter zal nooit gemarkeerd kunnen worden als een ‘voetnoot’ in de Geschiedenis van de Vlaamse ontvoogdingsstrijd. Net zoals men de ‘Oud-strijders’ van Groeninge niet onder het tapijt kan wegmoffelen. En dat komt omdat zij na de slag, de Gulden Sporen in het dak van de OL Vrouwkerk konden ophangen. Die hadden ze niet toevallig gevonden of gekregen bij een gezondheidswandeling langs de romantische Leieboorden, maar als oorlogsbuit bemachtigd, dank zij de moordende ‘Goedendag’.

    Zo’n ‘Goedendag’ was misschien ook een beetje ‘ranzig’, want Philips de Schone maakte lelijk zijn beklag bij de Paus, dat die boerenpummels van Vlamingen, tegenin de gewoontes van die tijd, de Franse ridders grondig hadden afgemaakt, in plaats van over hen achteraf maandenlange palavers te voeren….

    Moraal van het verhaal: aan overwinnaars worden geen lastige vragen gesteld.

    Ik hoop dat in Oktober de jonge generatie uit hetzelfde harde hout gesneden zal blijken te zijn, als de zeldzame Vlaamse keikoppen die bij ons de maat slaan, maar bij leven en welzijn o zo weinig navolging kennen

    Filip, we rekenen op U, om desnoods achter de schermen, de Partij te blijven inspireren. Uw levenswerk zal pas af zijn, als onze tegenstanders van het ‘cordon sanitire’ eindelijk met twee woorden hebben leren spreken tegen ons. Liefst nadat wij voor altijd verlost zullen zijn van hun arrogantie.

     

    EINDE

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!