MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1966

    *

    Donderdag 29 mei

    H Maximinus van Trier

    *

    Hemelvaartsdag. Is hier in mijn nieuwe en beter vaderland (Italia, waar geen PS-gespuis gedijdt) al lang geen betaalde feestdag meer, maar gewone doordeweekse werkdag. Foetsie dus ook de daarop volgende ‘brugdag’ op kosten van de werkgevers.….

    ’n Ideetje voor BDW DeWever? Drie à vier vliegen in één slag: boost voor de economie, een pad in de korf van de kleursyndicaten, een goeie stap vooruit in de ontkerstening van Vlaanderen, en last but not least, een fameuze voorzet voor de mondiale Ideologie van de Wrede, door het neerhalen van de eigen waarden & tradities.

    *

    *

    Deze cartoonist zag de tweeledigheid van De Moeder Aller Verkiezingen…

    kiezen voor de enige twee overtuigingen die er toe doen: de Christelijke traditie en de échte vaderlandsliefde voor Eigen Volk en Taal.

    *

    INLEIDING

    De donderdag volgend op Zondag 25 Mei lijkt het land nog half in doling door de uitslag der verkiezingen. De Vlamingen hebben om te overwinnen, grotendeels zichzelf verslagen en voor de harde kern onder hen, volgt nu de weg naar Canossa. Afstijgen en in het stof de knieval doen , zoals destijds de Duitse Keizer van het H. Roomse Rijk voor de toenmalige Paus.

    BDW als gladiator voor de goede zaak, heeft Vlaanderen na meer dan 1.000 jaar, weer op de wereldkaart gezet. Of hij als informateur even succesrijk zal zijn op het diplomatiek vlak, zal spoedig blijken. Blijf gewoon ‘on hold’ tot volgende week dinsdag. Betrokkene is enerzijds een gewiekst tacticus, maar om te slagen in deze slangenkuil, is dat anderzijds niet genoeg. IJzer wordt gesmeed in het vuur van de strijd, en niet zoals naar CVP-traditie, in duffe achterkamertjes.

    Als kleine burgermannetjes hoeven wij zekerlijk – evident - niet alles te weten. Als het spel maar eerlijk gespeeld wordt. Zie hieronder vanwege Paus Franciscus de tactische zet om met de verraderlijke Ideologie van de Wrede tot een vergelijk te komen, om zodoende mensenlevens te redden.

    Ja Ja! De zekerheden blijven ongeschonden. Alleen blijken ze vandaag de dag wat ondergesneeuwd te zijn. De strijd tegen de Lynxkse ondergang à la Hollande wordt dus gewoon verder gezet. Met open vizier. Recht door zee. Zoals wij Vlamingen daartoe al 184 jaar het geduld opbrengen.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Paus noemt Jodenhatende moslimleider Jeruzalem Gods hoogste vertegenwoordiger op Aarde (?) schudt de hand van de hoogste moslimleider van Jeruzalem, die openlijk de Joden wil uitroeien.

    *

    Als christenen nog illusies koesterden over een eventuele positieve koerswijziging van het Vaticaan onder de nieuwe, onorthodox acterende paus Franciscus, dan kunnen deze nu definitief de prullenbak in. De leider van de grootste christelijke kerk op Aarde, die als dé vertegenwoordiger van God wordt gezien, schudde tijdens zijn bezoek aan Jeruzalem niet alleen de hand van één van de meest kwaadaardige, haat zaaiende moslimleiders die er op de wereld rondlopen, maar noemde hem bovendien ook nog eens zijn ‘broeder’.

    De menselijke geschiedenis bewijst dat vrede onmogelijk is met leiders en volken die erop uit zijn de Joden uit te roeien en hun eigen racistische agenda uit te voeren. Triest genoeg lijkt de wereld anno 2014 de extreem pijnlijke lessen van de Tweede Wereldoorlog vrijwel geheel vergeten.

    Paus Franciscus bracht afgelopen week een bezoek aan de Palestijnen en aan Israël. Daarbij waakte hij voor openlijke politieke steunbetuigingen, maar spraken zijn overige handelingen boekdelen. Zo bad hij bij de ‘muur’ die de Israëlische bevolking beschermt tegen Palestijnse terroristen – aan de Palestijnse kant, wel te verstaan, letterlijk en figuurlijk.

    Grote Mufti sloot pact met Hitler om Joden uit te roeien

    Kon daar nog enige twijfel over bestaan, dan zou die als sneeuw voor de zon moeten verdwijnen nadat de paus enkele Palestijnse leiders, waaronder ook de aanwezige Grote Mufti van Jeruzalem, zijn ‘broeders’ had genoemd. De huidige Grote Mufti van Jeruzalem, Sheik Muhammad Hussein, is de opvolger van de oorspronkelijke Grote Mufti, Haj Amin Husseini, die slechts enkele maanden na Hitlers aanval op de Sovjet Unie naar Berlijn reisde om een pact te sluiten met de Nazi’s.

    Husseini overtuigde de Nazi’s, waaronder Hitler persoonlijk, ervan dat er een wereldwijd Joods complot bestond, en dat hij daarom volledig achter de Duitse plannen stond om de Joden totaal uit te roeien. Let wel: dit was nog ruim vóór het ontstaan van de Joodse staat Israël in 1948, een feit dat vaak door zowel islamistische als Westerse excuus’experts’ wordt aangehaald als de reden van de Arabische Jodenhaat.

    Hitler vroeg op zijn beurt aan Husseini om de moslims in het Midden Oosten tegen de Joden te verenigen, en daar een tweede Holocaust te veroorzaken. De Grote Mufti ontmoette vervolgens SS-leider Heinrich Himmler en dienst ondergeschikte Adolf Eichmann. Met beide Nazi’s werd de Grote Mufti goede vrienden. Himmler gaf Husseini zelfs de rang van ‘SS-Gruppenführer’, vergelijkbaar met een generaal.

    Moslims vormden 13e SS-divisie

    Op de Duitse radio was de Grote Mufti regelmatig te horen met het citeren van Koranteksten, waarin wordt opgeroepen ‘de Joden te vermoorden waar je ze maar kunt vinden’. Husseini wilde daarmee voorkomen dat de Joden van over de hele wereld naar hun thuisland konden emigreren.

    Toen de oorlog een keerpunt bereikte, hielp de Grote Mufti Himmler bij het rekruteren van moslims voor het leger de Nazi’s. Zo werd de Bosnische 13e SS-divisie opgericht, die geheel uit moslims bestond. Husseini noemde deze 30.000 soldaten ‘zijn Arabische legioen’. Omdat SS-troepen niet uit ‘inferieure’ rassen mochten bestaan, werd Husseini op bevel van Hitler als een echte ‘Ariër’ bestempeld. (2)

    ‘Religieuze oorlog tegen afstammelingen apen en varkens’

    De huidige Grote Mufti, Muhammad Hussein, is in alles een ‘waardige’ opvolger van Grote Mufti annex SS-generaal Husseini. In 2012 haalde Hussein tijdens een op de Palestijnse tv uitgezonden bijeenkomst dezelfde haat zaaiende ‘heilige’ teksten uit de islamitische Hadith over de Joden aan.

    De Grote Mufti werd als volgt aangekondigd: ‘Zijn woorden zijn nodig vanwege onze oorlog met de afstammelingen van apen en varkens (de Joden). Dit is een religieuze geloofsoorlog.’ Vervolgens nam Hussein het woord: ‘De oordeelsdag zal niet komen totdat jullie tegen de Joden vechten. De Jood zal zich achter stenen en bomen verschuilen. Die zullen uitroepen: ‘O moslim, dienaar van Allah, er schuilt een Jood achter mij. Kom en dood hem.’

    Franciscus toont ware kleuren

    Paus Franciscus schudde deze man de hand, noemde hem zijn ‘broeder’, en maakte geen woord vuil aan de haat van de moslims tegen de Joden, die ruim vóór de oprichting van Israël in 1948 net zo virulent was als daarna.

    Het enige wat de Katholieke leider kon verzinnen was de wens om ‘elkaar als broeders en zusters te respecteren en lief te hebben, en we het lijden van anderen zullen leren begrijpen. Dat niemand de naam van God misbruikt voor geweld. Dat wij samen zullen mogen werken aan gerechtigheid en vrede. Salaam!’

    De God van de Bijbel, die paus Franciscus zegt te vertegenwoordigen, maakt een messcherp onderscheid tussen goed en kwaad. Een grijs gebied bestaat er niet, zeker niet voor de persoon die door veel christenen als Gods hoogste vertegenwoordiger op Aarde wordt gezien. Franciscus heeft bij de Palestijnen duidelijk zijn ware kleuren laten zien. Beoordeelt u zelf of de paus daarmee een vriend of juist een vijand van Gods twee getuigen op Aarde –het Jodendom en het Christendom- is.

    Xander

    1)               Shoebat
    (2) YouTube (documentaire)
    (3) YouTube (Memri TV)

    *

    UITLEIDING

    Hitler en de Mufti waren toendertijd twee duivels met de handen op één buik, die elkaar versterkten. Nu is Franciscus de engel die de duivel wil bekeren. Waarschijnlijk onder het motto, dat men met azijn geen vliegen vangt. Zijn voorganger, die van Assisi, boekte vele honderden jaren geleden succes met deze formule, waardoor tot op heden er toch een soort bestand gecreëerd werd die gunstig uitviel voor de Christenheid.

    Maar het Rijk des Duivels van Hay! Koe Herman, als opvolger van Hitlers Duizendjarig Nazi Rijk is nu toch wel zijn hoogtepunt voorbij, na weeral eens, en dan nog met de ganse familie, gehuldigd te zijn met de Orde van Karel de Grote. Hoe hoger de aap klimt, hoe beter hij zijn blote billen laat zien. Nobelprijs voor de Vrede, Orde van Karel de Grote, en wie weet wat er zo nogal volgt: de tijd is er rijp voor: le nouveau CVP est arrivé...en moet dringend geconsumeerd worden. Sommelier de service is BDW…..

    EINDE

    *





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!