MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1907 - MEIN CAMPo IN ZIJN GEWOON DELIRIUM TREMENS, DEZE KEER OVER PASEN ZONDER RAMMADAM

    *

    Zaterdag 19 april

    Zon 6u40-20u44

    Stille Zaterdag

    H Emma

    *

    Morgen Paaszondag, zijn de klokken zelfs in Moskou

     

    Want daar zijn ze welkom, als tenminste ze niet door de Navo boven de EU worden afgeknald om te beletten dat Moslims bij ons zich zouden beledigd voelen.

    *

    Paaszaterdag. Rotweer vandaag. De Paasklokken die amper hoogte hebben gehaald sedert ze hier vlakbij, in Rome zijn opgestegen, horen we zelfs niet boven onze hoofden voorbij komen. Alles is stil, buiten de druilerige regen. Ze vliegen dus incognito, als drones uit onze kinderjaren, maar in stilte en waarschijnlijk ook op automatische piloot. Het is me niet bekend of er camera’s aan boord zouden zijn. Ze vliegen richting Vlaanderen, met een felle zuiderwind in de rug, om pas daar en met gedempte klokkenstem (om niemand te beledigen), te kunnen beginnen beieren. Nooit werden ze aan om het even welke grens opgehouden, al zou dat spoedig wel eens kunnen veranderen. Want ze zijn persona non grata boven Islam-gebied.

    Die klokken brengen dit jaar, naast paaseieren en vrolijke wensen, ook van Rome de boodschap over, dat Vlaanderen ook daar weer op de kaart staat. Dat wij een volk zijn die niet alleen leiding kan geven, maar die de voorvaderlijke gedrevenheid voor het Goede niet is vergeten. Zelfs de VRT heeft er minstens 3 minuten van hun kostbare zendtijd aan besteed.

    Ze brengen meteen een boodschap van Hoop, Geloof en Liefde. Eerst werd korte tijd tussen de kerktorens van Vlaanderen vergaderd per video-conferentie, om de afreis naar Rome uit te stellen tot nà de verkiezingen van 25 Mei, maar na stemming bleek dat de Kerk voortaan de kant van het Volk zou kiezen en dus werd er besloten de reis heen en terug in het licht te stellen van de komende Overwinning van het Goede op het Kwade.

    Benieuwd waar en wanneer we na de wonderbaarlijke Kruisweg van gistrenavond rond het Colosseum in Rome, een woordje erkenning voor Paus Franciscus zullen lezen. Men heeft immers meer dan genoeg gekapt op de man, omdat hij ‘het misbruik’ in de Kerk zogezegd wilde toedekken. Waarbij ze dus voor de zogezegde ‘seksuele revolutie’ rouwhartig op zijn borst sloegen, in plaats van op de hunne. “Misbruik” van kinderen, zeggen ze! Precies alsof er voor dat doel ook een goed gebruik van kinderen zou bestaan!

    Om in de stemming van de dag te blieven: hiervoor past rond Pasen perfect een treffende vergelijking die we nog hebben uit Djezekens’ tijd: ze zijn lijk witgekalkte graven…

    *

    *

    Zich God voelen, en toch iedere dag naar de WC moeten

     

    Zoiets moet een mens wel doen kakken

    *

    In het Zadel

    het bij uitstek Linxkse idool, de Heer Hugo Camps (de gelijkenis met Mein Kampf van een zekere A.H. is niet toevallig, want beiden in hoge mate zowel geniaal als kwaadaardig, die columns schrijft in De Morgen, is elke gelegenheid goed om verder onze beschaving te ondermijnen en af te breken. Want mensen zoals Camps gaan de kleine man verheffen, door hem al het hogere te ontnemen. Dat de Wrede van de Islam al vlug de vrijgekomen plaats zal innemen, ontkent dat soort mensen, want zij achten hun niet-chewo-doctrine sterker dan het kromzwaard. Waarbij ze wel de ogen (en de neus) dichtknijpen voor het bloed dat rond hen wereldwijd boven drijft, overal waar de Islam zich een weg baant.

    Met zijn geschrijf brengt Camps die terminale De Morgen iedere keer een paar druppels zuurstof bij. Want zelfs de vuilste onderwerpen inzake ophitsing, tegen et Geloof der Voorvaderen, brengen nieuwsgierige lezers aan. En als iemand als Camps, mens, wat kàn die man schrijven!, die vuiligheid spuit, dan is het applaus nooit ver af.

    Camps is als oude wijn. Die wordt ook beter met ouder worden. Het verschil is alleen, dat de Vino Campo, naast meer kwaliteit, ook meer gif bevat.

    Ik wens hem bij deze een bloemlezing toe over afgehakte ledematen, en een serie op een stok gespieste afgehakte hoofden. Onze vriendinnen van

    http://www.golfbrekers.be/

     

    brachten gisteren die ‘Gruwek’ op zeer voorzichtige wijze onder de aandacht. Zie Waarschuwing: niet voor gevoelige lezers! Zodoende zou het Linkxe genie een realistisch toekomstbeeld voor zijn lezers kunnen schilderen. Geen Paasklokken meer, maar afgehakte kinderhoofdjes. Echt een ‘Suikefeest’ voor iedereen…. Ook voor leverlijdertjes….

    Camps zelf zou er zich kunnen in verlustigen misschien in samenwerking met Herman Brusselmans en Thomas Lanoye. Want (om het in hun op het lijf geschreven stijl te zeggen) die sc..ten toch door hetzelfde gat.

    *

     

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/

    *

    Het publieke leven laat zich niet meer stollen in religieuze kalenderdagen

    *

    Pasen of niet, er wordt gefietst en gevoetbald. Het publieke leven laat zich niet meer stollen in religieuze kalenderdagen. Al blijft er in het straatbeeld wel iets hangen - noem het Paasswing, passanten wat losser in de lenden.

    En dansant, soms.

    Onze christelijk-humanistische achtergrond is voor de meesten alleen nog behang. Pasen is geseculariseerd: eitjes rapen in de tuin, fietstocht door de polder, weekendje aan zee, musical. En gespannen uitkijken naar de uitslag van de wedstrijd Club-Standard.

     

    Voor de renners in de Amstel Gold Race wordt Pasen zelfs een dag van zwaar labeur. In de Limburgse heuvels staan meer dan dertig beklimmingen te wachten. Amuse-gueule voor de Ardense klassiekers, verderop in de week.

     

    Er wordt vaak met dedain gesproken over sportlevens. Dure dames, dito auto's, kommer noch kwel.

     

    Zondag zal een renner de Cauberg trotseren op een moment dat hij in onzekerheid leeft of zijn vader nog het einde van het paasweekeinde haalt. Hij had wat graag met hem en aanhang nog een laatste keer in culinaire tederheid van een paaslam geproefd. Toch zal hij doodstil aan de start staan, want gedoodverfde kanshebber.

    En natuurlijk staat het commerciële belang van de ploeg ook op de Cauberg voorop. Ineens wist hij weer wat Pasen betekende, zei hij me gisteren.

    Hij verlangde ernaar.

    Hugo Camp

    Bron: http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/1857704/2014/04/19/Het-publieke-leven-laat-zich-niet-meer-stollen-in-religieuze-kalenderdagen.dhtml

    *

    De teugels strak aantrekken

    Verdere onderwerpen voor een Progressief Verlicjht Beest.

    Camps die schrijft over ‘Martijn’, de thans bij Wet ontbonden vereniging van en voor pedofielen in Nederland. Nooit van gehoord?

    Camps die schrijft over de Vlaamse vrouw, die gisteren op de VRT bekend gemaakt werd als het Hoofd van de pedofielen-bestrijding en dus de Kinderbescherming in Rome. Nooit van gehoord?

    Camps is dus goed op weg om een goede Moslim te worden: hij kan zeer creatief omgaan met de waarheid.

    Maar of dat een positieve inbreng is in de sociaal rechtvaardige zaak waarvoor de Linkxen beweren te staan? Ze vangen er echter veel vliegen mee, iets dat ze proberen te imiteren van een zekere o zo Christelijke soort die het Christendom in Vlaanderen in de vernieling hebben gereden…..

    Ja, natuurlijk is Pasen, de Goede Week, de Verrijzenis, méér dan ’n belachelijk onderwerp voor meer dan 2 miljard Christenen over de gehele wereld, dan voor een afgeleefd zuipzwijn als Camps, die meestal zijn inspiratie uit de whiskyfles haalde.

    Nog één vraagje, slimmeke: als heel dat Christelijk gedoe alleen nog behangpapier is, waarom blijft men maar de verlof-lonen voor Paasmaandag uit de zakken van de werkgevers plukken? Kan die financiële last dan niet beter overgenomen worden door de syndicaten? Sociaal voelend zijn met andermans geld, dàt is pas vooruitstrevend!!!

    Hoe naïef kan een Joods-Christelijke en ja ook humanistische samenleving zijn, als ze zelfs de aanwezige Moslims voor die vrije dag vergoedt omdat de Christelijken ooit, lang geleden, die vrije betaalde dag hebben ingevoerd?

    Het zijn deze keer niet de Pastoors die het geld uit de zakken van de mensen kloppen, Hugoo-ke, maar de Sportdirecteurs…..

    Post Post Post Scriptum

    Om te bewijze dat wij op deze blog breed van geest zijn, nog een woordje over de Paashaas. Die komt hierin het wilde niet voor (nooit geweest), alleen in de rakken van de op Amerikaas geïnspireerde big buziness beluste grootwarenhuizen. Een van de vele in het oog springende nadelen van de globalisatie en.. de stijgende werkloosheid.

    Precies omdat we hier in een verarmrde streek wonen, durven Paashazen zich niet in de vrije natuur bewegen, uit schrik als Paaslam te eindigen op de tafels van de vele keuterboertjes. Per slot van rekening was het hier tot 1927 de Pauselijke Staten. Zelfs de hazen gruwen nog van deze toestanden….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!