MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1904 - ALS DE “VERRIJKING” OP ZEKERE NACHT ONAANGEKONDIGD NAAST UW BED OPDUIKT

    *

    Donderdag 17 april

    Zon 6u44-20u41

    Witte Donderdag

    H Geerwijn van Oudenburg

    *

     

     

    *

    Ook bij de Duitsers in 1940 was maar 5% echte Nazi….

    .

     

    Een hele geruststelling voor de vele slachtoffers….

    *

    In het Zadel

    Op BVN zagen we deze morgen bij de koffie een korte reportage hoe de gepin-helmdeenhelmboswuivende Keizer Wilhelm II op 9 November 1918 bij de Noorderburen politiek asiel kreeg, en er op 4 Juni 1941 overleed, 82 jaar oud. Werkelijk hallucinant, die prent, omdat daar de kleine kantjes van de toenmalige wereldgeschiedenis belicht werden.

    Nederland, even herhalen voor de onwetende lezer, was buiten deze oorlog gebleven. Maar de hype om WO I te ‘vieren’ is dus blijkbaar ook naar daar overgeslagen, want het domein ‘Doorn’, eigendom geworden van de banneling, nu Nederlands Staatseigendom, wordt als museum ingericht niettegenstaande het tegenwoordig geclaimd wordt door de Hohenzollern-erfgenamen. Hollandse koopmansgeest, ziet U. Want er wordt gerekend, net als aan het gewezen IJzerfront, op dag-dag-dagelijkse aaneengesloten drommen nieuwsgierige ramptoeristen.

    Die TV-zender BVN is soms goddelijk. Zo ook de reportage gisterenmorgen over ‘De Koepel’ in Breda, een heerlijke (!) staatsgevangenis die is komen leeg te staan. Te koop of te huur. Omdat er in NL ‘een tekort is aan gevangenen en een teveel aan gevangenissen’. Heerlijke BVN! Of anders gezegd: wij met z’n allen naar NL!!!!!!

    *

    Als kers op de taart, en aansluitend op het verhaal van de Nationaal Socialisten in WO II hieronder, de bedenking dat de hedendaagse Islamisering in veel opzichten doet terugdenken aan de verschrikkingen van de jaren 30-’40 voor heel Europa. Neen, tot tweemaal toe hadden die brave geciviliseerde Deutschen ‘das nicht gewusst’. Tot ze er tot over de nek midden-in zaten.

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Waarom u uw “vredelievende” moslimburen moet vrezen

    *

    De schrijver van dit stuk is Dr. Emanuel Tanya, een bekend en gerespecteerd psychiater. Een man wiens familie voor WOII tot de Duitse aristocratie behoorde. Zij bezat fabrieken en landhuizen. Toen men hem vroeg hoe het toch kwam dat zo veel Duitsers Nazi’s waren, gaf hij het volgende, verhelderende antwoord.

     

    “Heel weinig mensen waren echte Nazi’s, maar velen waren wel blij met de terugkeer van de Duitse trots. Anderen hadden het gewoon te druk met dagelijkse dingen. Ik was iemand die dacht dat de Nazi’s niet meer dan een paar idioten waren. De meerderheid liet alles gewoon gebeuren. Toen, voor we er erg in hadden, hadden ze ons te pakken, waren we de controle kwijt en was het einde der tijden gekomen. Mijn familie verloor alles en ik eindigde in een concentratiekamp. De geallieerden vernietigden mijn fabrieken”.

    “Experts” vertellen ons steeds maar weer dat de islam de religie van de vrede is en dat de grote meerderheid van de moslims gewoon een normaal leven wil leven. Hoewel deze onbewezen stelling waar zou kunnen zijn, is zij totaal irrelevant. Het is betekenisloze onzin die wordt verspreid om ons beter te doen voelen en om de aandacht af te leiden van de hordes fanatici die wereldwijd dood en verderf zaaien uit naam van de islam. Het is nu eenmaal een feit dat de fanatiekelingen momenteel de islam beheersen.

    Het zijn de fanatiekelingen die marcheren, die wereldwijd 50 oorlogen voeren, die in Afrika systematisch christenen – en anderen – afslachten en die geleidelijk het hele Afrikaanse continent in hun macht krijgen. Het zijn de fanatiekelingen die doden, onthoofden, moorden en dingen opblazen. Ze nemen moskee na moskee over. Zij zijn het die onophoudelijk het stenigen en ophangen propageren van verkrachtingsslachtoffers en homoseksuelen. Zij leren hun kinderen te moorden en zichzelf op te blazen.

     

    De harde, meetbare waarheid is dat de vredelievende, “zwijgende” meerderheid haar mond houdt en er niet toe doet. Het communistische Rusland bestond uit Russen die gewoon in vrede wilden leven, maar de Russische communisten waren desondanks verantwoordelijk voor 20 miljoen doden. De vredelievende meerderheid was irrelevant. De gigantische Chinese populatie was eveneens vredelievend, maar de communisten wisten toch liefst 70 miljoen Chinezen te vermoorden. De gemiddelde Japanner was, voor het uitbreken van WOII, evenmin een oorlogszuchtige sadist. Maar toch zijn ze een orgie van geweld gestart in Zuid-Oost Azië en hebben ze 12 miljoen Chinezen omgebracht, de meesten d.m.v. het zwaard, de schop en de bajonet. En we herinneren ons Rwanda. Kan het zijn dat de meerderheid der Rwandezen vredelievend was?

     

    Geschiedenislessen zijn vaak heel simpel en bot, maar we missen vaak de meest basale punten; vredelievende moslims zijn irrelevant geworden door hun zwijgen. En ze zullen onze vijanden worden, zodra ze erachter zijn gekomen dat de extremisten de macht in handen hebben en het einde van hun wereld is gekomen. Vredelievende Duitsers, Japanners, Chinezen, Russen, Rwandezen, Afghanen, Irakezen, Palestijnen, Somaliërs, Nigerianen, Algerijnen, enz. zijn omgekomen, omdat de vredelievende meerderheid zijn mond hield totdat het te laat was.

     

    Islamitische gebeden klinken tegenwoordig in scholen in Toronto en op andere scholen in Ontario, alsmede in Ottawa waar het bidden tot Onze-Lieve-Heer eerder werd afgeschaft. De islam is nu wellicht vredelievend (in Canada, vert.), maar dat duurt slechts totdat de extremisten de macht hebben overgenomen.

    Onder andere in Australië is veel van het dagelijks voedsel inmiddels “halal” gelabeld. Kijk maar eens op chocoladewikkels en etiketten in de supermarkt. Vliegtuigmaaltijden zijn inmiddels halal om de bevoorrechte minderheid – die zich razendsnel uitbreidt – te plezieren. In het VK weigeren moslims te integreren en er zijn vele “No-Go” wijken in de grote steden waar de politie niet meer naar binnen durft. Sharia-wetgeving heerst daar, omdat de Britse wetten niet worden erkend.

    Wat voor ons dus van belang is, is de enige groep die ertoe doet; de extremisten die ons bedreigen.

    We moeten wakker worden voor het te laat is. Stuur deze boodschap door en laten we hopen dat duizenden het gaan lezen, erover na gaan denken en het doorgeven.

    Bron:
    www.barenakedislam.com
    Auteur: Dr. Emanuel Tanya

    Vertaald uit het Engels door:
    Ekster
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    De teugels strak aantrekken

    De schrijver hierboven weet blijkbaar zeer goed waarover hij spreekt. Ik geef hem dus volmondig gelijk, en dring er bij mijn lezers op aan, zijn boodschap zoveel mogelijk door te geven. De man spreekt/getuigt ‘zonder haat of vrees’ en heeft heel zeker geen financieel gewin op het oog. Wat niet kan gezegd worden van onze traditionele partij-potentaten. Integendeel.

    Ook ik spreek (voorlopig) zonder haat of vrees en al zeker zonder financiële bijbedoelingen. Omdat we nu in 2014 leven en er voldoende technische mogelijkheden zijn om ons woord uit te dragen. Zodat heel misschien het Kwaad van de Wrede kan gestopt worden.

    Ik hoop dat het aantal van ons, gelijkgezinden, zal blijven groeien, zodanig de Oude Wijsheden bewaarheid worden, waarover de Dichter schreef ‘ter wille van de boer die ploegt, bestaat de wereld voort’.

    *

    In concreto betekent ons verzet niet het opnemen van wapens om een tegen-terreur te ontketenen. Wat we trouwens niet eens zouden kunnen zonder tegen onze eigen wetten tegenaan te lopen. De Parti Scandale heet er immers voor gezorgd, dat we als vrije burgers, niet eens een schietlap mogen bezitten, daar waar het vreemd gespuis een ‘Special Black Trading Market’ mag opzetten met de vreemdsoortigste vuurwapens, en waar vlindermessen die hun degelijkheid al hebben bewezen, tegen een prikje voor herverkoop worden aangeboden.

    Ons verzet moet ononderbroken gericht zijn op het ontmaskeren van de wolven in schaapsvacht onder ons. Waarheidsgetrouwe details verspreiden die bewijzen dat Obama, zogezegd de machtigste man ter wereld, een Moslim is. Die doet wat zijn Moslim-geloof hem voorschrijft: ‘zuinig omspringen met de waarheid’, in mensentaal; liegen dat hij zwart ziet om onderduims zoveel mogelijk eieren in de mand der Moslims te leggen.

    We moeten vooral onze eigen systeem-dragende partijen ontmaskeren, die (Geert Burger) almaar meer moskeeën financieren. Die toelaten (of opdragen) dat Het Onderwijs Islamiseert. Die van jonge meisjes hitsige Moslima’s maken, omdat ze tot over de oren verliefd zijn op een Turkse of Marokkaanse loverboy die daarop getraind is.

    Wij moeten onze eigen gelijkgezinde Leiders volgen en het onmogelijke presteren om hun macht en invloed te doen groeien.

    Voor de sportliefhebbers zullen de ‘voorjaars klassiekers’ er straks weer opzitten. Wij bidden de Hemel dat 25 Mei, de dag van ‘De Moeder aller Verkiezingen’, er een gongslag over het land weerklinkt, die gehoord wordt tot in Spanje, Schotland, Sardinië, Bretagne, enz. Misschien zelfs dat er felicitaties komen en het aanbod tot samenwerking met Geert Wilders en Marine Le Pen. En wie weet, mogen we in de opgepoetste hoofdstad van Vlaanderen, President Poetin ontvangen, de dag van de Feestelijke Onafhankelijkheidsverklaring. Want ‘The American Dream’ is voorlopig over. Gedaan met 95% Amerikaans geswatel op de TV’s. Wij eisen een Europese cultuur-beleving, en geen hersenvullende lege Holywood-humbug.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!