MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1897 – DE STAD ROME VIERT HAAR VERJAARDAG: 2767 OF MISSCHIEN WEL MEER DAN 3000 KAARSJES ZIJN ER UIT TE BLAZEN…

    *

    Maandag 14 april

    Zon 6u51-20u36

    H Lidwina van Schiedam

     

    Op Sint-Lidwina na de noen worden alle velden groen

    *

     

    *

    Romolus & Remus, vòòr Tarquinius

     

    En de Etruskische Gelijke Mensenrechten.

    *

    In het Zadel

    U komt toch ook? Rome, de Eeuwige Stad, straks in volle feest! U komt toch, ja? Zeker weten?! Neen, niet naar de voetwassing op de avond van Witte Donderdag, om de Paus geknield op de trappen van het Colosseum, bezig te zien om een tiental clochards die eer te bewijzen die hem 2000 jaar geleden werd voorgedaan door zijn Goddelijke Meester, de Mensenzoon.

    U komt ook liefst niet om deel te nemen aan de gewelddadige betogingen van ‘De Mestvorken’, die gisteren, zondag 13 april, als protest tegen Haiku-Herman en die bende imbecielen in Broelzèl, de stad hebben geteisterd. Tja, op de VRT of in de Media zult U dat niet hebben mogen meemaken, wegens de omertà, de zwijgplicht van alle maffiosi ter wereld.

    Tot en met Pasen, volgende zondag, komt U liefst helemaal niet. Op Goede vrijdag zal de stad één grote openluchtkerk zijn, waar in meerdere wijken de Kruisweg zal nagespeeld worden met in de straten duizenden wenende moeders en treurende vaders. Dan heerst er de volgende dag overal een doodse stilte omwille van de Mensenzoon die op het Kruis gestorven is en begraven, al sluimert onderhuids reeds de uitbundige vreugde van de Verrijzenis, op Paas Zondag.

    De volgende week dan, vervalt men dan eindelijk in het vroegere heidendom, met de herdenking van Romulus en Remus, de wolfskinderen die naar men zegt, Rome hebben groot gemaakt. D.w.z. dat vanaf toen, Tarquinius, de laatste in functie zijnde Koning der Etrusken, het roer daar heeft overgenomen. Waardoor aan de Romeinen werd ingehamerd, dat vrouwen evenveel rechten hadden als mannen, voornamelijk om gezamenlijk te feesten en te fuiven. Het zijn dus niet de Romeinen die de Etrusken hebben klein gekregen, maar de Etrusken die zich opgewerkt hebben tot de hoogste kaders van de Romeinse hiërarchie.

    Was het andersom gebleven, dan hadden we nooit filmdiva’s gekend, maar zouden er nu films bestaan hebben met half blote wolvinnen in de hoofdrol.

    *

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bijhttp://www.demorgen.be/

    *

    Volgende week is Rome in feest

    Terwijl de 2.767ste verjaardag van Rome nadert, hebben archeologen een muur blootgelegd die aantoont dat de stad wel eens veel ouder zou kunnen zijn. Dat schrijft de krant The Guardian.

     

    De vondst werd gedaan vlakbij de Lapis Niger, een ondergronds complex dat is afgedekt met een zwarte marmeren plaat.

     

    De Italiaanse hoofdstad viert volgende week zijn officiële 2.767ste verjaardag. Volgens de traditie werd Rome op 21 april in 753 voor Christus gesticht door de broers Romulus en Remus. Maar als de nieuwe archeologische ontdekking correct blijkt, is de 'eeuwige stad' zelfs nog ouder dan tot nu gedacht werd.

    De vondst, een muur van vulkanische steen vlakbij het heiligdom Lapis Niger (letterlijk: zwarte steen) op het Forum Romanum, zou gebouwd zijn om water te winnen van een aquifer (een watervoerende laag in de grond) onder de Capitoolheuvel. Volgens archeoloog Patrizia Fortini, verantwoordelijke voor de opgravingen op het Forum Romanum, is er bewijs gevonden dat de infrastructuur honderd jaar ouder is dan de vermeende stichtingsdatum van de stad.

    Rond de muur vonden archeologen stukken aardewerk en voedselresten. "De vondst van het aardewerk was cruciaal; zo konden we de bouw van de muur situeren tussen de negende en het begin van de achtste eeuw voor Christus", aldus Fortini in de Italiaanse krant Il Messagero.

    Dat de traditionele stichtingsdatum een verzinsel was, was al geweten. De stichting van Rome was een gradueel proces. Er is bewijs van mensen die al in de tiende eeuw voor Christus arriveerden op de Palatijnheuvel, één van Romes zeven heuvels. Deze vondst is echter het oudste stenen bouwwerk dat ooit gevonden is in de Italiaanse hoofdstad.

    *

    De teugels strak aantrekken

    En als kroon op het werk der Romeinen, hebben de Christelijken achteraf de Moeder Gods ten tonele gevoerd: Koningin en Middelares van de lijdende mensheid.

    Spijtig genoeg werd dit fenomeen grotendeels verdrukt, door de fameuze ‘Scheiding van Kerk en Staat’, zodat de vrouw dreigt te worden terug gedrongen naar lustobject, de waanzin der Islam.

    Ja Ja, vrouwen moeten 50/50 op de hoogste posten geraken. Zie Moe Merkel die staat zelfs helemaal alleen bovenaan op het verlanglijstje van elke goede EU-er. Liever opnieuw de stem uit de Reichskanzlerei dan de vaderlijke hand uit het mild geworden Kremlin.

    Ha Ja, want Poetin, dat is toch ’nen echten dictator! Die handelt voor de belangen van zijn eigen Rusland, i.p.v. de bevelen te volgen van Haiku-Herman. Dus: Weg met hem! Aan het kruis met hem. Wij kiezen Barabas!

    Maar ach ja, die Romeinse Landvoogd uit die dagen van Koning Herodes, die Pontius Pilatus, blijkt nu de plaats die de Geschiedenis hem heeft opgedrongen, niet te verdienen. Volgens de ‘Heemkundige Kring’ (!) van Sutri, zijn geboorteplaats, een onnozel bergdorpje hier in de buurt, was die familie Pilatus een verlopen geslacht van hoerenlopers. Alleen dat verre neefje, Pontius genaamd, was door voorspraak van de politiek op een vet betaald postje geraakt in die verre uit-provincie van Judea. Waar hij uitblonk door zijn stupiditeit en in Rome bekend bleef als de sluikharige onnozelaar die ijverde voor de euthanasie van jongeren, om zelf als slimste over te kunnen blijven. Het had, toen ook al, gene naam!

    U kunt zich deze Pilatus het best voor de geest halen, door U in gedachten Zjaan Zaak, zoon van, voor te stellen. De vergelijking is treffend, mede door de triestige afloop van de levensloop van Pa Carolus Pilatus, die later in Rome voor de leeuwen werd gegooid. Veroordeeld door SPQR, de toenmalige BBI, zijnde de Senaat en het Volk van Rome, wegens zware fiscale fraude, afzetterij en diefte allerhande.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    23-09-2014
    TURKIJE EN IS
    TURKIJE STEUNT IS. Bijna iedere dag bereiken ons berichten dat de macht van de Islam in Turkije enorm aan het toenemen is. Dit ondanks het feit dat de AK partij van Erdogan lange tijd als gematigde moslim organisatie door het leven is gegaan. Ze hebben dit imago zo zeer naar voren kunnen schuiven dat zelfs de EU en VS er in trapten... Het gaat hierbij om een organisatie die bezeten is van wereldmacht en de Islam als een handig voertuig gebruikt om haar doelen te bereiken. En ook deze bloedlinke club heeft er een handje van buitenstaanders zand in de ogen te strooien. Steeds word benadrukt dat de AKP en IS tegenstanders zijn. Weer een mythe die in leven wordt gehouden om de aandacht af te leiden van de Islamisering van Turkije. Intussen gaat het nog verder en worden er leidende leden van IS opgeleid door de Turkse geheime dienst die ook in Nederland actief is. Speciale eenheden van Turkse leger trainen de IS strijders..Deze moordenaarsbende heeft een groot aantal levens op haar geweten, vooral onder Koerden. Als onderdeel van de staat werd IS ingezet tegen de Koerden. Turkse islamitische partij AKP bestaat uit de Soenitten/ Salafisten en steunt IS. AKP als een gevaarlijke partij, is een implementatie van Moslim Broederschap en HAMAS in Turkije. IS, AL-NUSRA, Morsi en Hamas zijn nu de beste vrienden van Turkije. Turken zijn een grote voorbeeld van de onderdrukking en barbarisme. Navo heeft Patriots in Turkije neergezet om de Turken te beschermen, terwijl de Turken zelf alles doen om IS te steunen. Dat laatste is overigens ook bevestigd door terugkerende Jihadisten. Eeuwenlang waren de Balkan, zuid en Oost Europa slagvelden met ontelbare slachtpartijen onder leiding van Soenitische jihadistische turken. Zelfde proces wordt nu onder leiding van IS hervat! Turkse president Erdogan staat nog steeds achter IS. Aanvallen op de Koerden in Irak en Syrie worden door de Turkse officieren en geheime dienst gecoördineerd. Zonder Turken waren de successen van IS niet mogelijk! TURKIJE EN ISLAM! Turkse leider Erdogan pocht nu al dat binnen tien jaar een op de twee Europeanen moslim zal zijn door migratie, hoge islamitische en lage Europese vruchtbaarheid en gedwongen bekeringen (IS ideologie!).  Voor de Turken, import uitstoot naar EU landen, dubbel nationaliteit, extra privileges in de gastlanden en moskeebouw is levensbelang! Om continuïteit van hele proces te waarborgen, betaalt Turkije de corrupte politici in EU landen...! Onder leiding van islamitische machthebbers, door het houden van hun Turkse nationaliteit (dubbel nationaliteit) blijven zij onderworpen aan Buitenlandse islamitisch overheden en staatsambtenaren (imams). Uitstoot zelf verzet zich tegen ieder norm van gastland en volgt de opdrachten van herkomstland... Imams, de moslimfundamentalisten, zijn buiten hun kennis van de koran en de overleveringen in feite ongeletterd, zonder enige kennis van een westerse samenleving en cultuur, verkondigen ze alleen de islam en bevorderen het isolement van moslims, de segregatie en ondergang van ons samenleving.  De Turkse export uitstoot in Europa dreigt uit te draaien op de aanhechting van Europa bij het islamistische Turkije. De miljoenen in Europa levende Turken zijn de vijfde colonne van het 77 miljoen inwoners tellende land. De Turkse leider Tayyip Erdogan eist nogmaals van de in Europa wonende Turken, dat ze de Turkse en islamitische cultuur in ere blijven houden. Turkije koloniseert Europa voor de islam  Desondanks beschouwen Nederlandse autoriteiten, ministers, Kamerleden, burgemeesters en wethouders, deze imams en andere moslimleiders als de juiste informatiebron als basis voor hun beleid. Daar wordt ze verteld dat de islam juist een heel gematigde, vreedzame en zachtmoedige godsdienst is, het enige middel om te komen tot een harmonische multiculturele democratische samenleving. Mohammed zei immers dat oorlog list en bedrog is. Geen van deze autoriteiten neemt de moeite om de koran en de hadith te lezen en een eigen mening te vormen.  De moslim die net binnen komt kan zich buiten de islamitische gemeenschap nergens mee identificeren. Ze gaan meteen naar de moskee voor een grondige hersenspoeling... Daar reciteren zij weer de koran met alle verboden om de waarden van gastland te accepteren. Zij worden vanaf het begin als vijand georganiseerd! Turken hebben veel ervaringen met de massaslachtingen, etnische zuiveringen, genocides etc... Huidige strategie van IS is juist een kopie van de Turkse praktijken. IS heeft niet alleen de oude officieren van Saddam Hossein georganiseerd, maar ook Turkse geheime dienst en ca. 2 000 Turkse officieren werken samen met de IS strijders. Turkse geheime dienst,MIT die ook in Nederland actief is, geeft leiding aan de militaire operaties, vooral tegen de Koerden. Turkse organisaties onder leiding van geheime diensten zijn onacceptabel en mogen nooit voorkomen. Turkije als Trojaanse paard in NATO, geeft de belangrijkste informatie door aan IS. IS heeft nu toegang tot de kritische inlichtingen via de Turken, IS is dankzij de Turken een grote macht geworden.Turken hebben een eeuwenoude geschiedenis van bezetting, onderdrukking en genocide van dozijnen volkeren en naties. Turken rukken ook in Nederland op...Toenemende islamisering zet automatisch druk op de vrijheid en democratie die we in Nederland hebben en je hoeft geen profeet te zijn om te zien dat dat tot problemen gaat leiden. Turken zijn een grotere bedreiging dan IS zo onderhand! Er is geen andere mogelijkheid dan het volledig stoppen van de instroom uit islamitische landen. Het hele sociale verzekeringssysteem is al bezweken onder de miljoenen uitkeringstrekkers in dit kleine land plus alle kosten voor huisvesting, onderwijs en onbetaalde ouderdomspensioenen en noodzakelijke stedenbouw voor de door immigratie nog steeds toenemende bevolking. 

    23-09-2014, 11:13 geschreven door victor


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!