MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1857 - VAN HET OOSTELIJK FRONT NOG ALTIJD GEEN DEFINITIEF NIEUWS

    *

    Zondag 16 maart

    Zon 6u55-18u49

    H Heribert van Keulen

    *

     

     

    *

    John Kerry (L) en zijn droom (R)

     

    Links en Rechts? Beide kanten zijn toch gewoon inwisselbaar….

    *

    In het Zadel

    Er was ooit een boek over Wereldoorlog I, dat seffens na Wereldoorlog II overal in Europa enorm veel succes kende. Het was getiteld

    ‘Van het Westelijk Front geen Nieuws’

    en was het oorlogsdagboek van een romantische jonge Duitse kunstenaar die ‘per ongeluk’ sneuvelde een paar uur voor 11 November 1918, een paar uur voor om 11 uur de wapens zouden zwijgen. Het boek ging om de zinloosheid van de oorlog en was derhalve pas kunnen verschijnen, toen het ergste van de Nationaal Socialistische waanzin van de jaren ‘30-’40 voorbij was.

    Van ‘Het Westelijk Front geen Nieuws’ was in het oorlogvoerend Duitsland van ’14-’18 jarenlang de openingszin geweest op de radio, die dus bijna dag na dag diende te berichten dat er in het Westen ‘nichts neues’ was omdat de legers daar ter plaatse bleven liggen sneuvelen.

    Over Wereldoorlog II verscheen quasi gelijktijdig de soldatenroman 08/15,tot in het oneindige vertaald en verfilmd, maar beter bekend werd onder de Franse benaming ‘Zéro Huit/Quinze’. Het was een trilogie, met een al even negatieve benadering van het soldatenleven voor, tijdens en na de oorlog van ’40, maar al flink gelardeerd met de moderne accenten die toen al begonnen opgang maken, en borg stonden voor succes: erotiek, heldhaftigheid gemengd met plantrekkerij, avontuur, kameraadschap, enz, maar allemaal in een soort afweerreactie voor de soldateske Rode Heilsleer. Sneuvelen voor het vaderland was goed, blijven leven was beter.

    In al die tijd was Vadertje Stalin ondertussen bezig met de eigen maar vooral de veroverde gebieden tot aan de Rijn, grondig te her-bevolken. Dat ging brutaler dan van arm naar rijk, zoals nu, met emigratie en immigratie op vrijwillige en dus beperkte schaal. In het teken van Hamer en Sikkel, of van de Rode Roos (eerst met doornen, later zonder) werden hele landstreken gedeporteerd en weer opgevuld. Zelfs de huisraad moest blijven voor de nieuwkomers, die op hun beurt ook alles hadden moeten achterlaten. En wie lastig deed kwam in Siberië terecht. De volksverhuizingen die we nu kennen worden met fluwelen handschoenen begeleid, maar toen ging het, opeen getast als vee per veewagon of te voet, want hoe minder volk ter bestemming kwam, hoe gewilliger die waren. De Grote Besnorde Russenleider zei later over deze werkwijze, dat één mens vermoorden een drama was, maar dat één miljoen mensen vermoorden, een statistiek was.

    Voilà, dat is zo wat de wereld waarin wij, maar ook de volgende generaties, de volgende jaren zullen doorbrengen. Want de nakomelingen van al die deportaties in het Oosten zijn ondertussen mondiger geworden. En de Ideologie van een ‘Arbeiderspáradijs’ is al vele jaren niets meer dan een zinloze nachtmerrie gebleken. Nu kijkt iedereen op tegen de realiteit, wat alleen maar verscheurdheid brengt. Wie afstamt van de gebleven ‘originelen’ wil revanche, en wat voortkomt uit de vernieuwde bovenlaag, wil geen verandering. Waarbij iedere strekking haar tussensoort heeft. Dus moeten weer de wapens spreken, want met gezond verstand alleen lost men geen wereldomvattende misdaden op. Vooral niet omdat ondertussen de Halve Maan niet aan het firmament, maar overal op deze wereld is gaan schijnen, en omdat bij ons, in het Vrije Westen, de Rode Roos van geen wijken weten wil.

    Eigenlijk staat hier, in een paar alinea’s, de ‘Vaderlandse Geschiedenis’ geschetst van het stukje Europees vasteland, dat we nu Oekraïne noemen. Wie hierover meer wil weten, raadplege op Google het begrip ‘Köningsbergen’, thans Kalingrad. Of via Google Earth gaat hij eens op sight seeing naar de Karpaten.

    Maar vandaag, dag van het referendum in De Krim, en dus wellicht voor ’t laatst, luidt de titel van een blogbijdrage hier : Van het Oostelijk Front geen Nieuws.

    *

    Oekraïne wil Westers ingrijpen forceren met bericht over Russische inval

    Sturen de 0merikanen (afgebeeld: minister Kerry) en de EU aan op oorlog met Rusland?

    De ongekozen, door het Westen in het zadel geholpen fascistische regering van Oekraïne probeert de VS en de NAVO zover te krijgen een oorlog te beginnen tegen Rusland, en laat daarbij geen middel onbeproefd. Het ministerie van Defensie beweerde vandaag dat Oekraïense vliegtuigen en troepen een ‘Russische inval hebben afgeweerd’. Totaal ongeloofwaardig, want als Rusland echt een invasie was begonnen, dan hadden de Oekraïners geen schijn van kans gehad.

    Oekraïne wil referendum verstoren

    Het bericht over de Russische ‘inval’, die zou hebben plaatsgevonden in de aan de Krim grenzende regio Kherson, kwam nadat de Russische minister van Buitenlandse zaken gisteren nog had benadrukt dat Rusland absoluut geen invasie van plan is.

    Rusland is bovendien absoluut niet gebaat bij een militair treffen, omdat pas morgen het referendum in de Krim wordt gehouden over de aansluiting van het schiereiland bij Rusland. Daarentegen is het regime in Kiev er alles aan gelegen om dit referendum op wat voor wijze dan ook te verstoren. Een zogenaamde Russische ‘inval’ zou daar uitstekend in passen.

     

    Rusland neemt verzoek om bescherming in beraad

     

    Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zei overigens wel een verzoek te overwegen om de burgers in Oekraïne te beschermen. Bewapende neofascistische radicalen zorgden al eerder voor 2 doden bij een pro-Russische demonstratie in Kharkiv. Inmiddels zouden er nog meer relschoppers naar de stad onderweg zijn.

    Dit zouden huurlingen zijn in dienst van de ‘rechtse sector’, wier leiders aankondigden een ‘Oostelijk Front’ tegen Rusland te zullen openen. Minister Lavrov verzocht zijn Amerikaanse collega John Kerry gisteren er alles aan te doen om de invloed van deze ultranationalisten in Kiev te beperken. Dat was hoogstwaarschijnlijk vergeefs, omdat die nu juist dankzij Washington en Brussel aan de macht zijn gekomen.

    VS: Negatief reisadvies voor grensregio's

    Het Amerikaanse geleidewapenfregat USS Truxtun zal als onderdeel van de ‘internationale reactie op de Russische acties in Oekraïne’ deelnemen aan een nieuwe oefening met Roemeense en Bulgaarse marineschepen in de Zwarte Zee, zo meldde commandant Andrew Biehn vanuit een Bulgaarse haven. Tevens heeft de NAVO besloten om met AWACS radarvliegtuigen de Russische militaire bewegingen nauwlettend in de gaten te gaan houden.

    Het Pentagon heeft ontkend dat een Amerikaanse MQ-5B verkenningsdrone gisteren boven Oekraïne is neergehaald door de Russen. De inmiddels beruchte oorlogsenator John McCain pleitte gisteren voor het sturen van onder andere antitankwapens naar Oekraïne. (2)

     

    Sturen de VS en de EU echt aan op oorlog met Rusland? Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft in ieder geval een negatief reisadvies afgegeven voor een aantal aan Oekraïne grenzende regio’s in Rusland, omdat er het risico bestaat op ‘militair geweld’. (1)

    Xander

    *

    De teugels strak aantrekken

    Hier in Centraal landelijk Italië leven horden (volgens hun paspoorten) brave Polen, Oekraïners, Roemenen, Bulgaren enz. Moslims zijn er alleen in de grootsteden, en als men het barre landschap bekijkt, is zulks heel normaal. (*) Iedereen is zeer werkzaam, zeer Katholiek, of zeer Orthodox, en over het algemeen, veel bewuster dan de doorsnee katholieke Italiaan. Eigenlijk zijn het samen met hun kinderen, al lang Italianen onder de Italianen geworden, bij wie de goede kanten van hun vroegere vaderland ten allen tijde moeten benadrukt worden.

    Bij dergelijke gesprekken komt het accent, meestal ongewild, op de melting pot van de Stalin-deportaties, samen met het gevoel een ondeelbaar geheel uit te maken van de andere Europese volkeren. Nazi-sympathieën worden met klem ontkend, buiten de ene maand van 30 dagen, zeggen ze, dat in juni ’40 ze zich laten bedwelmen door de opportuniteit om door Beëlzebub (Hitler) bevrijd te worden van Satan (Stalin).

    In doorsnee kunnen ze leven met de Russische mens. Alleen zijn ze duivels bang dat Poetin zich vroeg of laat zal ontpoppen tot een tweede Stalin. Dus moeten zij hem niet. Of juist wel, omdat hij als ex KGB-er, de weg van de verdrukking kent en dus geen tweede keer over dezelfde steen zal vallen….

    Als ik probeer een beetje – in mijn beste Italiaans!, stel U voor - aan ‘volksopleiding’ te doen door te wijzen op de Vlaamse ‘bandiera’ (vlag) die verduiveld veel gelijkenis vertoont met de zwart-gele vlag in Kiev van de Svoboda (Russisch voor “Vrijheid’) dan is iedereen gevleid, ik zou bijna willen schrijven verbroederd, ware daar niet dat Kaïnsteken, die in de rüne-taal zou verwijzen naar de Swastika. Onmogelijk, zeggen ze, onder luid protest: wie dat beweren zijn vuige lasteraars…. Foto’s van Ministers in de Nieuwe Regering die met gestrekte rechterarm tonen hoe hoog de sneeuw lag, zijn getrickeerd, zweren ze bij hoog en laag. Als ik even vooruit blik, naar wat in Brussel zou verschijnen over BDW, of – de hemel sta me bij – over Filip DeWinter, mest den Cleynen Toeback ooit zijn nederlaag moeten toegeven, dan vrees ik een Zwarte Leeuw te zien met een Rode Haan tussen de tanden. De wereld wil nu eenmaal bedrogen worden, en dat weten de Roden heel goed.

    *

    Zo ziet U maar, dat inderdaad de ene oorlog altijd en overal de kiemen in zich draagt van de volgende. Allemaal de schuld van Adam en Eva!

    En neen, die Maleisische 777 gekaapt en afgeleid naar Kazachstan door middel van nieuwerwetse Russische GSM-speeltjes? Vertel mij liever over die Amerikaanse drone die boven de Krim is neergehaald…

    Ziet U, nog een paar keer slapen, en waarachtig, er zullen weer overal 5de Colonnes opduiken…. Om nog maar te zwijgen over het CGKR en de Staatsvuiligheid.

    *

    (*) Over de ‘te werkstelling’ in een verarmde landbouwstreek hoeft men zich geen begoochelingen te maken. Iedereen, d.i de ouderen, doen hier hun eigen werk op hun eigen veldje op ritme van de jaargetijden. De jeugd na hun schooltijd, is vertrokken naar de grootsteden. Wat daarnaast aan ‘werk’ overschiet is wat niemand wil of kan doen. Nieuwe frisse werkkrachten, op zicht niet te onderscheiden van het ‘Eigen Volk’ (!) zijn dus zeer welkom. Niemand stelt vragen en de criminaliteit scoort niet hoger dan 100-200 jaar geleden. Het dorpje telt twee partijen en twee kerken, waarvan de ene bij iedere dienst tot de nok gevuld is. Eenmaal op pensioen, komen die ‘jongeren’ dan terug naar de voorvaderlijke heuvels, waar, God-zij-dank, de tijd is blijven stilstaan.

    Het is maar hoe U het bekijkt, maar ‘Eigen Volk Eerst’ kan ook met een ruimere blik ingevuld worden.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!