MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1856 - ONTHUTSENDE BLOEMLEZING OVER DE DIEPERE WAANZINNIGE ACHTERGRONDEN IN ‘DE OEKRAÏNE’

    *

    Zaterdag 15 maart

    Zon 6u57-18u47

    Mirakel van Amsterdam

    Een koekoeksroep half maart is voor de boer een daalder waard

     

    *

     

     

    *

    KIEV vandaag. Goed kijken AUB

     

    Het is niet wat U denkt. Maar daar staan ze erveur,

    en ze moeten erdeur.

    *

    In het Zadel

    Deze JIENAITID STEETS OF AMERICA en onze waterdragers, de EU, hebben in al hun hoogmoed, het smeulend vuurtje in Oekraïne goed opgestookt. En nu zit heel Het Vrije Westen met een lelijke pad in de korf. Met een beetje verbeelding zien we Meester Guido Gezelle daar over zijn gedichtje op papier zetten over de kwajongen die een bie had gevangen en aan het kleine jongetje naast hem vroeg de ogen te sluiten, want hij zou in zijn gevouwen handjes iets moois krijgen. Toen het ventje door die bie werd gestoken, en dus de handjes moest openen, zei het met betraande oogjes wat vandaag voor Oekraïne van toepassing is: ‘het beestje is wel schoon genoeg, maar ’t heeft zulke hete pootjes’.

    Hete pootjes, dàt is waarmee de Nieuwe Wereld Orde ons allemaal heeft opgescheept!

    En alsof dat alles nog niet volstaat, brengt de tam-tam via het Internet uit wat de regime-media verzwijgen: Amerika wringt zich in alle soorten bochten, om de burgers daar onder de ogen van de Russische Beer, van wapens te voorzien… Een provocatie die Hitler zich nooit heeft durven permitteren……

    There is something rotten in the State of Russia en het zal niet lang meer duren, of de verzamelde hyena’s zullen (zie bovenstaande vlaggen) bij de Vlaamse Beweging uitkomen. Een drijvende kracht die tegen abortus is, en die vreemdelingen weg wil, dat moeten toch pure Nazi’s zijn?! Ze hebben het tot op vandaag niet in de mot, dat er een nieuwe stok om de hond te slaan, voor hun neus ligt…. Want het is natuurlijk altijd gemakkelijk zijn eigen naam weg te geven.

    *

    Via de vertrouwde blog van E.J. Bron, altijd goed voor een stevige verrassing, kwam ik terecht bij http://www.express.be/joker/nl/brainflame/de-oekraiense-horrorregering-ultra-liberalen-neo-nazis-en-ander-uitschot/203365.htm

    Zonder te willen vooruitlopen op wat in de sterren staat geschreven, proberen we toch de essentie te snappen. Onder de dekmantel van het woord ‘democratie’ maken we kennis met de haat tegen de vroegere Sovjet-Russische ter ziele gegane USSR en (gedeeltelijk) hun voorliefde voor het volk dat ze ooit (1941) als bevrijders met bloemen hebben ontvingen. Net als nu, liepen de popen rond om de zegen van de Allerhoogste af te smeken voor deze verbetering van hun slavenjuk.

    Enfin, U leest maar. U zult rap zien, dat het geen ver van ons bed show meer is, maar harde brutale realiteit, de Hunnen achterna. Tsaar Poetin, en in de nasleep daarvan, wijzelf, zitten in rare papieren.

    Wat mij betreft: (in aansluiting met de Hete Pootjes van Meester Gezelle) zou ik hier met Faust van Goethe even dramatisch kunnen stellen ‘Das war also des Pudels Kern’: van die boer geen tikkeneitjes meer. Deze keer geen oorlogen meer in onze eigen Vlaamse Velden!

    *

    Wat men u vergat te zeggen over de neo-nazi's en ander uitschot in het 'democratische' Oekraïense horrorkabinet

    © - VIKTOR DRACHEV / AFP

    *

    ‘Fuck the EU’ is de zin die het Westen is bijgebleven van een via YouTube gelekt telefoongesprek dat de Amerikaanse vice-staatssecretaris voor Europese en Euraziatische Zaken Victoria Nuland met de Amerikaanse ambassadeur in Kiev had.  Wie een maand later het gesprek nog eens her beluistert kan enkel vaststellen dat de voorstellen die door Nuland worden gedaan, ondertussen minutieus zijn opgevolgd.

    De Amerikanen zagen « Klitsch » (ex-wereldkampioen boksen Vitali Klitschko) liever niet als premier en hadden een voorkeur voor « Yats » (Arseniy Yatsenyuk). Ook voor de neonazi’s van Svoboda (Vrijheid) en Pravy Sektor - de terroristische arm van de Euromaidanbeweging - moest plaats gemaakt worden in de nieuwe regering.

    De aanstelling van een regering door een coup (wat niets afdoet aan het corrupte karakter van zijn voorganger, noch aan de bewonderingswaardige strijd van de Oekraïense burgers voor meer individuele vrijheid...), die in onze contreien als een democratische overwinning wordt voorgesteld... De bejubeling van een reeks fascisten die in Kiev aan de macht zijn gekomen... Zelfs onze media krijgen het steeds moeilijker om de Oekraïense maskerade aan het volk te verkopen...

    Een kort overzicht van de belangrijkste persoonlijkheden in de nieuwe Oekraïense regering:

    Premier Arseniy Yatsenyuk is een 39-jarige bankier en voorzitter van Batkivchtchina (« Vaderland »), de partij van oligarch Julia Timosjenko. Yatsenyuk is de favoriet van de VS en heeft zowat alle sleutelposten al bekleed: voorzitter van het Parlement, minister van Buitenlandse Zaken, minister van Economie, voorzitter van de centrale bank. Hij staat bekend om zijn pro-Europese koers en zijn onderwerping aan de diktaten van het FMI in ruil voor geld. Tijdens de presidentsverkiezngen van 2010 haalde hij de monsterscore van... 7%. Dat Arseniy Yatsenyuk niet tot een extremistische partij hoort maakt dat hij makkelijker aan het Westen kan worden 'verkocht'.

    Yatsenyuk heeft al aangekondigd de minst populaire premier in de geschiedenis van Oekraïne te zullen worden, omdat zijn regering maatregelen zal moeten treffen die enkel als ‘kamikaze’-missie kunnen worden omschreven. Hij staat dicht bij Duitsland en de EU, waar zijn land al ‘het Griekenland van het Oosten’ wordt genoemd.

    Arseniy Yatsenyuk staat aan het hoofd van een ‘horrorkabinet’ met aan een kant de voorstanders van brutale besparingen, die alles zullen doen om aan de voorwaarden van de EU, het IMF en de VS te voldoen in ruil voor financiële hulp, en aan de andere kant een reeks extremisten, die Oekraïne willen zuiveren van een aantal etnische groepen of minderheden, collaborateurs uit de nazi-periode in eer willen herstellen en Rusland willen blijven provoceren.

    De nieuwe Oekraïense regering telt 4 strekkingen: de pro-Europa/ultra-liberalen, een aantal burgers die rechtstreeks uit het Maidanprotest naar voren zijn gekomen, een groep nazi’s en nog wat krapuul. Het gaat om een ongelijksoortig, maar wel coherent kabinet: bankiers die naar het pijpen van het IMF dansen, in de VS opgeleide zakenlui die hun fortuin maakten op het graf van de USSR en een groep pro-Europese beroepspolitici, die dichtbij de verschillende oligarchen staan, en alle in corruptieschandalen zijn verwikkeld.

    Opmerkelijk genoeg levert de neonazipartij Svoboda - wiens originele logo hierboven staat en voor zichzelf spreekt - 6 van de 19 ministers.

    Onder hen vice-premier Oleksandr Sych, de ideoloog van Svoboda, bekend voor zijn diatribes in het parlement, zijn anti-abortus- en anti-communistische kruistocht. Sinds zijn aanstelling heeft hij een wetsvoorstel ingediend om abortus te verbieden, zelfs wanneer men slachtoffer is van verkrachting. Hij sprak daarbij een zinnetje dat weinig uitleg behoeft:

    ‘Vrouwen zouden er beter aan doen er een levensstijl op na te houden die het risico op verkrachting vermijdt, misschien door geen alcohol te drinken of in slecht gezelschap te vertoeven’

    Minister van Landbouw is Ihor Shvaika. Deze 38-jarige advocaat werd er door zijn derde vrouw van beschuldigd hun zoon te hebben ontvoerd. De Vietnamese gemeenschap in zijn stad Kharkiv heeft hij vergeleken met 'een kwaadaardige tumor die de Oekraïense straten en bedrijven bedreigt.'

    Ook in de kabinetten zit gevaarlijk volk. Zo wordt Dmytro Yarosh kabinetschef van minister van Defensie Andriy Parubiy, zelf een notoir fascist. Yarosh leidde de paramilitaire arm van de fascistische Pravy Sektor bij de rellen op en rond Maidan. In een recent interview met de BBC zei een van de leiders van Pravy Sektor: “De nazi-ideeën zijn populair bij ons. We willen een zuivere natie, niet zoals Hitler,  maar een beetje in die stijl toch...'

    Last but not least is er de voorzitter van Svoboda Oleh Tyahnybok, die hierboven staat afgebeeld. Hoewel deze een ministerpost weigerde - hij richt zijn pijlen op het presidentschap - is hij nu een van 's lands machtigste mensen. In 2004 gaf Tyahnybok een speech bij een herdenkingsplechtigheid voor een gesneuvelde van het Oekraïense Verzetsleger dat met de nazi's collaboreerde en tienduizenden joden, Polen en communisten ombracht.

    Hij riep bij die gelegenheid de Oekraïners op 'de Moskovitisch-joodse maffia' die het land regeert te blijven bekampen. Hij prees ook de collaborateur Stepan Bandera die 'vocht tegen Russen, Duitsers, joden en ander 'uitschot', dat onze Oekraïnese staat wil afnemen.'

    Het eerste wetsvoorstel van Svoboda? Een verbod op de communistische partij van Oekraïne.

    Onder 'het uitschot' bevindt zich de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken Arsen Avakov. Die staat op een lijst van internationaal gezochte mensen van... Interpol. Hij is veroordeeld voor het onrechtmatig privatiseren van grond en machtsmisbruik. In 2012 vluchtte hij naar Italië. Zijn fortuin wordt op 400 miljoen dollar geschat.

    Tenslotte is de minister voor Sociale Zaken Lioudmila Denisova. Zij is door verschillende ngo's aangeklaagd wegens machtsmisbruik, nepotisme en geldverduistering.

    *

     

    De teugels strak aantrekken

    Zonder op dit onheilspellend verhaal dieper te willen ingaan (dat is het werk van een beslagen historicus, die dan ook best wacht tot maandagmorgen, als de Verkiezingen in de Krim duidelijkheid hebben gegeven en als tenminste de Olympische Spelen in Soeshi eindelijk helemaal zullen zijn afgelopen) ontwaar ik toch de getormenteerde ziel van een volk dat nu voor de zoveelste keer misleid wordt. Inderdaad, zoals Guvaal een tijdje geleden op zijn blog al schreef, een situatie die een heel klein beetje aan ons eigen Vlaanderen doet denken, maar die door het zogezegde ‘Vrije Westen’ misbruikt wordt. Om Poetin te treiteren, wordt daar gekoesterd wat aan ons, Vlamingen, belet wordt: Vrijheid en Onafhankelijkheid.

    *

    Of de situatie in Oekraïne invloed zal hebben op de verkiezingen in eigen land? Daar zou alles gedaan worden, moest er maar een uitleg zijn om de Oekraïners gelijk te geven, en terzelfdertijd de harde kern van de Vlamingen niet, die toch juist hetzelfde vragen. En in afgeleide termen, de BDW-ers op de achtergrond. U zou de wolven horen huilen, al is hier geen toendra…. En zeggen, dat wij ons zelfs op deze blog vernietigend hebben uitgelaten over de kinder-euthanasie van Zaan Zaak, die al wat niet tijdig kon geaborteerd worden, met een spuitje zeer liberaal naar de andere wereld heeft willen helpen….

    Op slag zullen wij binnenkort (willen we niet voor neo-nazi versleten worden) moeten schrijven, dat alle kerken zonder verder uitstel mogen omgevormd worden tot moskeeën, en dat de leeftijd voor meisjes om te mogen huwen, best verlaagd wordt tot 8 jaar. Dat is één jaar beter dan de Profeet deed met Aïsha…..

    In de veronderstelling dat er rap een link zou kunnen gevonden worden tussen de ‘Neo Nazi’s’ in de aanbeden nieuwe Oekraïense Regering en die van het Vlaams Belang, zullen nu al in Mons en in Laeken de champagnekurken knallen!!!! Gered door de bel, zullen we maar zeggen. Of is het meer iets in de zin van ‘de bedrogen bedrieger’?

    Arme Poetin, ik heb met hem te doen! Die man zal een halve heilige moeten zijn, als hij zonder nucleaire kleerscheuren uit deze dreiging komt. Wat gelijk zou staan met de kernramp waarvan sprake in de ‘Eindtijden’.

    Moge de Hemel hem en ook ons bijstaan.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!