MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1851 – DE PROFIONDIS CLAMAVI AT TE DOMINE. WAAROM TOCH LOOPT OOK NU WEER ALLES VERKEERD RONDOM ONS?

    *

    Dinsdag 11 maart 2014

    Buienmaand

    Zon 7u06-18u40

    H Rosina

    *

     

     

    *

    Is dàt wat de nachtelijke uitgangswereld wil?

     

    Poen scheppen en later afvoeren wat tegensloeg?

    *

    In het Zadel

    De afbeelding hierboven zoekt naar de verantwoordelijken die het Gerecht weigert te zoeken. Het zijn niet zozeer de inzittenden van deze ongelukswagen, maar wel zij die dergelijke ritten altijd voort mogelijk maken door niet of verkeerd op te treden.

    Op dat heerlijk stukje Limburg rijden zeven jonge mensen, kinderen bijna nog, zichzelf te pletter om in de door hen veroorzaakte vuurzee, de helle-dood te sterven. Gelovig of niet, daar begon voor hen de Eeuwigheid. Elders verdween een Boeing 777 gewoon zo maar van de aardbol in zee, alsof de duivel ermee gemoeid was. En misschien was het in beide gevallen wel de duivel die er zich mee bemoeid had. In Leopoldsburg de weelde-duivel, en in Maleisië de duivel der Terroristen van de Wrede. In Paradisum, of naar de Grote Leegte begeleiden hen de engelen. Dan draaien we gewoon de bladzijde om. Ja, toch? Want wat betekent dat beetje menselijk verdriet tegenover het feit dat het nachtelijk wallebakken van het uitgangsleven gewoon verder gaat. Laten we dus van het leven genieten, morgen kan het te laat zijn.

    Ook wij zijn ouder en grootouder en ook wij betreuren jonge levens bij de onzen van het eigen volk, geknakt voor het allemaal nog moest beginnen. Ook wij reizen voortdurend rond, per vliegtuig en per auto, omringd door allerlei risico’s, in een vijandige wereld,. En altijd rijdt of vliegt de Man met de Zeis mee. Hij kan ons zelfs een mes in de buik planten in de straten van onze steden, want samen met de ‘diversiteit’ werd ons ongevraagd het achterlijk bijna dierlijk Islam-geweld opgedrongen. Veel gevaarlijker dan het fijn stof in de lucht, want alom tegenwoordig.

    En alsof dat allemaal nog maar een prélude zou zijn, rijden in Centraal Europa op dit ogenblik, vervoerd per trein zoals in de beste Nazi-tijd, de tankcolonnes op elkaar in. Waarbij wij wel moeten weten, dat onze eigen geniale Overheid die we zelf gekozen hebben, daarvoor de boter op het hoofd heeft. De oorlogsstokers deze keer zijn wij zelf. De EVP in de voetsporen van de Nazi-oorlogsmachine voor een Vesting Europa.

    Wat is er dan verkeerd met onze eigen samenleving dat kinderen ieder weekeind bij nacht en ontij ’s nachts in plaats van in hun bed te zijn, ongestraft de dancings mogen afdweilen? Zij sterven bij bosjes door overmoed, drank, drugs en experimentele seks. Ze vernietigen daarenboven meteen de vele levens van hun ouders en familieleden. Wat meer is: de Overheid treedt niet op, tenzij zijdelings door op onze wegen voor iedereen burgertje-pest te spelen op uren waar de jeugd om allerlei redenen nog niet op de baan is. Alohol-controle tijdens de week, vanaf 22 uur tot 24 uur op 25 meter van een befaamd restaurant waar alleen volwassenen komen; dat is schering en inslag. Maar later zijn die wetsdienaars ook naar bed. En zijn de wegen in de weekeinds vrij voor de uitgaande jeugd. De statistieken worden gevuld, vooral met weekeind-slachtoffers, maar aan de liederlijke losbandigheid van de jeugd mag niet worden geraakt. Daar blijft het ‘Verboden te Verbieden’ want de Mei ’68 revolutionairen bevolken nog altijd de ‘Instellingen’. Het is eigen aan de jeugd om te experimenteren om te zien hoe ver en hoe dikwijls men kan te ver gaan. Zeker, altijd en overal treffen de ouders ook schuld, maar het is de Overheid die collectief verantwoordelijk is voor dingen zoals die van zaterdagnacht in Leopoldsburg. Wie de roede spaart, haat zijn kind! Daarom zou het goed zijn, dat minder misbaar wordt gemaakt omwille van deze 7 slachtoffers van politieke onwil, om de uitgangswereld in zogezegd on-christelijke nachtelijke omstandigheden te verbieden. Wat in den donkere moet gebeuren, is het werk van de duivel. Tenzij het natuurlijk de bedoeling is om juist dààr hoge sterftecijfers te halen, zodat er op den duur voor gewoon verkeer niets anders meer zal overblijven dan terug met paard en kar te rijden.

    *

    De mensen van http://www.vrijspreker.nl/wp/2014/03/wat-hebben-wij-te-zoeken-in-de-oekraine/ pleegden deze morgen onderstaand stukje over de situatie in de Krim. Lees even mee, met in het achterhoofd dezelfde bedenking als hierboven inzake de ‘verkeersveiligheid’. Waarbij de vraag luidt; wat wil men in werkelijkheid bereiken? Waar staan in het bos de bomen?

    *

    Wat hebben wij te zoeken in de Oekraïne?

     

    h oekraine

    Net zoveel als we te zoeken hebben in Afghanistan, Syrië, Irak, Libië en Mali. Afghanistan is al 10 jaar door ons westerlingen bevrijd. Maar er is verzet tegen de bevrijding. Resulterend in een niet aflatende stroom body bags. Mag ik een geheimpje verklappen? Wellicht zijn we daar in de ogen van veel inwoners niets anders dan bezetters?

    De “bevrijding” van Libië noodzaakt ons tot een bevrijding van Mali. De Weapons of Mass Destruction, link met Alquaida, regime change in Irak kostte veel mensenlevens. Alleen al de aanloop, de economische sancties zouden een half miljoen kinderen gedood hebben. Zoals een echte collectivist betaamt is dit een prijs die betaald moet worden:

    Als een half miljoen kinderen een redelijke prijs zijn voor de “bevrijding” van Irak, hoeveel kinderen zijn dan de prijs voor de liberatie van Syrië of de Oekraïne? Ook een half miljoen? Zouden onze vrienden van Baalen en Verhofstadt dit detail ook willen overbrengen aan hun toehoorders? Of ligt de prijs voor de bevrijding van de Oekraïne lager en is dit maar een bescheiden aantal van honderd duizend dode kinderen? (plus natuurlijk 20 miljard euro op te brengen door de belasting slaven der Europese Unie).

     

    Tenenkrommend……..

     

    Het bizarre is dat we thans paspoorten innemen van mogelijke verzetsstrijders in Syrië terwijl we onze troepen zonder aarzeling naar Mali sturen. En we ooit serieus overwogen zij aan zij met de tegenstanders van Assad te gaan strijden. Onze mariniers zouden als helden worden verwelkomd na hun strijd tegen Assad. Prive personen die precies dat doen wat de overheid overwoog worden thans als criminelen behandeld en hun paspoort wordt afgenomen. En ze worden na terugkomst als gevaar voor de samenleving gebrandmerkt. Een beter bewijs voor de newspeak waar de media thans in zijn gevangen is bijna niet te verzinnen.

    Gaan we de Oekraïne ook bevrijden? Gaat de EU daar de “democratie” brengen? Een instituut dat ons Nederlanders na een democratisch luid en duidelijk NEE ondemocratisch door de strot is geduwd? Hoeveel doden mag deze “democratische” regime change wel niet gaan kosten?

    Ook hier een oorverdovende stilte van wat ooit links Nederland was. Linkse media die vanuit hun verstokte dogmatiek iedere scheet die een Israëlier laat betitelen als een chemische aanval gericht op de zielige Palestijnen zien de balk in hun eigen oog niet. Zal de EU net zo succesvol zijn met zijn Oekraïne crisis beleid als met zijn Joegoslavië beleid? Ik betwijfel het, er zijn ruim 40 miljoen inwoners in de Oekraïne. Velen zijn Russisch. Het aantal dood te schieten burgers is vele malen hoger dan in Joegoslavië, als de etnische zuivering geest eenmaal uit de fles is, gaat deze meestal door totdat de kogels op zijn en de kapmessen bot.

    oekraine

    De EU, die zogenaamd democratisch is maar als het haar uitkomt de democratie negeert, zal deze de morele autoriteit zijn die de Oekraïne tot richtsnoer kan zijn? Driewerf neen. De EU heeft niet de militaire macht om de Oekraïne te beschermen. Slechts economische sancties waarbij we onszelf goedkoop gas ontzeggen, en toezien aan de zijlijn hoe de etnische zuiveringen in de Oekraïne plaatsvinden, zijn de beleidsopties voor de eurocraten.

    Het trieste is dat Poetin dit natuurlijk weet. De toekomst van de Oekraïne wordt bepaald in Moskou, Washington en Peking. Achter de schermen wordt wellicht een grand deal gesmeed. Een geopolitiek spelletje waarbij de toekomst van de Oekraïne wisselgeld is. Van Baalen mag keffen in Kiev, maar de militaire macht ligt bij de Verenigde Staten.

    Het meest triest is het echter dat er thans geen enkel land een moreel gids kan zijn voor de Oekraïne. Alle landen zijn slachtoffer van een in meerdere of mindere mate verstikkend collectivisme.

    Wij hebben noch moreel, noch militair en eigenlijk ook niet economisch de Oekraïne iets te bieden. Daarnaast hoop ik dat de Oekraïne zich tijdig bezint op wat er in landen als Irak, Afghanistan, Joegoslavië en Libië is gebeurd. Hoe goed onze jongens in staat waren de inwoners te beschermen…..

    *

    De teugels strak aantrekken

    Eigenlijk denk ik te weten waar de bomen staan die het bos aan onze ogen moeten onttrekken.

    Zowel in het verkeer als in de politiek, de ‘Grote als de ‘Kleine, gaat het om de zeer prozaïsche reden van de eigen carrière en de wisselvallige grootheid ervan. Optreden tegen het nachtelijk wallebakken zou inderdaad het maandinkomen van de politiekers kunnen schaden, door hun achterwerk van de pluche te lichten.

    *

    Ja, boeken toe. Het parket treedt niet op. Iedereen is dood, dus ook de schuldige(n). Mooie democratie, zou ik Pim Fortuyn nazeggen. Een gezamenlijke ‘burgerlijke dienst’ voor drie in de zaal van het crematorium en hier en daar verspreid nog een Kerkelijke Dienst. Dan vlug de grond in, en de Heren Advocaten kunnen nog jarenlang vechten om de brokken.

    Juist, waarde Pim: wat ’n hel van een democratie.

    En die 239 passagiers die, waarschijnlijk zonder het goed te beseffen, daar hoog in de lucht waren, toen de hel losbrak: zullen die op de bodem van de Chinese Zee alleen als voedsel voor de vissen dienen? Hoe lang zal het nog duren voor de eer van deze terreur-daad wordt opgeëist? Allahu Akbar onderweg naar Het Plein van de Hemelse Vrede?

    En als we ons dan toch afvragen wanneer? Hoe? en Waarom? het nu de beurt is aan Oekraïne om uiteengereten te worden, laat ons dan overwegen wie voor dat alles de verantwoordelijkheid draagt. We zien het in eigen V-rangen, waar tweedracht en broedernijd de toon aangeeft.

    By the way: is er al nagedacht wat er in de plaats komt als al die lege kerkgebouwen worden afgebroken omdat het onderhoud niet meer te betalen is? Of komen op die plaats de beloofde flatgebouwen die gratis ter beschikking beloofd zijn aan de binnenstromende horden gelukzoekers? Zeker, het zal allemaal achter onze rug bekokstoofd worden om te worden voorgesteld als een ‘verrijking’.

    Waarbij waarschijnlijk bedoeld wordt een verrijking van de armoede. In minder dan 3 maand moeten wij dus leren het kaf van het koren te onderscheiden.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!