MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1850 – EEN IJZEREN GORDIJN OF EEN STEVIG STALEN PACT: OM HET EVEN DE VOORNAAM, ALS DE FAMILIENAAM MAAR DEZELFDE BLIJFT

    *

    Maandag 10 maart

    Zon 7u08-18u39

    H John Ogilvie

    *

     

     

    *

    De Duitse Iron Lady

     

    Nationaal of Internationaal Socialisme is de naam.

    *

    In het Zadel

    Ooit, lang geleden, was Jungfrau Merkel in de DDR van Honnecker en trouw lid van de Communistische Partij die zonder nadenken opstapte in de partijlijn van het Marxisme. Thans speelt ze, zij het ietwat op de achtergrond, zoals alle Grote Staatslui doen, eerste viool in Bruxellabad. Berlijn als Hoofdstad van Het Vierde Reiche zou als hoofdstad inderdaad ietwat voorbarig zijn. Een ijzeren vuist in een stalen gladde handschoen. Het zal U bekend zijn, dat de EVP, de dada van wijlen Wilfried Martens, vrijdag laatst in Dublin de maskers heeft afgeworpen. Inhoud: alles aan onze eigen verleden is verkeerd, buiten het nieuwbakken Europa. Niemand heeft nog een eigen vaderland, alleen de eenheidsworst Europa telt. De hoofden volstoppen van de Europese Jeugd met alleen nog plaats voor allemaal nieuwe mensen van de Verenigde Staten van Europa en de Noord Atlantische Verdrags Organisatie. Die jeugd moet straks als willoze zombies, gelaarsd, gehelmd en gepakt-geranseld in al onze straten marcheren, zingend dat ze ‘gegen England wollen fahren’. Alles is inderdaad nog maar eens de schuld van het perfide Albion, meer bepaald in de figuur van Nigel Farage.

    Het zal wel een ander soort Englandlied zijn, geschreven in Arabische spaghetti-slierten die iedereen tegen dan zal moeten kennen. De schot-per-schot Mauser-spuiten uit de jaren ’40, zullen wel vervangen zijn door snelvuur FN’s uit Herstel, in heel Europa alleen Waalse wapens, net zoals bij de Nazi’s alleen Krupp-staal hard genoeg was.

    De EU-VS onder Führerfrau Angela hebben geleerd uit de fouten van hun voorgangers, die onderweg naar hun doel, alles veel te haastig hebben willen forceren. De Tsjeven, onder leiding van Junker, zullen over meer tijd beschikken. Voor ze de wereld hun gedachtengoed kunnen opleggen, moeten hun onderdanen van in de wieg tot het graf overtuigd zijn, dat geen enkele andere waarheid bestaat, buiten die van Bruxellabad. Afwijkende meningen moeten overal net als bij ons, via schutkringen uitgesloten worden, gebroodroofd en vervolgd. Maar vooral de mening dat elk volk zijn eigen rechten heeft, moet uitgeroeid worden. Zoiets, onderwijzen ze, leidt tot oorlog onder elkaar.

    Waarbij voor het gemak van redeneren wel even vergeten wordt, dat geld, ideologieën en imperialisme de hoofdredenen zijn van alle oorlogen. Twee hoofdzonden waarin de EU nu al uitblinkt. Of heeft U een ander woord voor de ingevoerde ‘bankencrisissen’, de Islammerij, en voor de annexatie-pogingen van de Oekraïne? Of zelfs van Turkije dat hoognodig bij Europa moet ingelijfd worden?

    *

    Merkel steunt oproep voor EU-lessen op school om de ‘groeiende euroscepsis’ tegen te gaan

    *

    De Duitse bondskanselier wil “EU-onderwijs op de scholen in heel Europa om de volgende generatie voor te bereiden en om een Europese aanpak te bevorderen”. Scholieren moeten in de klas een ‘Europese Unie vorming’ krijgen om ‘onwetendheid’ en de groeiende publieke euroscepsis aan te pakken, volgens een verkiezingsprogramma dat ondertekend is door Angela Merkel en acht andere Europese leiders. De Europese Volkspartij (EVP), de grootste politieke groepering van de EU, is ervan overtuigd dat een dergelijk programma het imago van Brussel, dat nooit slechter is geweest, zou verbeteren.

     

    Het manifest voor de Europese verkiezingen van mei roept op tot de invoering van “EU-onderwijs op scholen in heel Europa om de volgende generatie voor te bereiden op toekomstige uitdagingen en om een Europese aanpak te bevorderen”. “Europa bevindt zich al meer dan vijf jaar in een crisis. Veel mensen, vooral de jongeren, verwachten geen positieve toekomst. De euroscepsis groeit”, werd in het manifest beweerd. “Gezamenlijk kunnen we ervoor zorgen dat de jonge mensen met optimisme, hoop en vertrouwen naar de toekomst kijken”.

    Bondskanselier Merkel is een ‘groot voorstander’ van het voorstel, zeiden functionarissen, omdat ze gelooft dat lessen over de EU ‘bijdragen tot een gemeenschappelijke Europese identiteit en kennis over de geschiedenis”.

    De EVP zal, in plaats van de EU terug te draaien, campagne voeren rond een vijfjarig programma, dat is bedoeld om de EU tot ‘een echte politieke unie’ om te vormen.

    De Duitse bondskanselier en de leiders van Ierland, Polen, Spanje, Hongarije, Portugal, Griekenland, Cyprus en Letland lanceerden het manifest toen zij vrijdag in Dublin waren. De roep om een federaal Europa en de schoollessen over Europa zullen de minister-president [van GB] op gespannen voet brengen met de Duitse bondskanselier, die wordt beschouwd als zijn belangrijkste bondgenoot en zal Groot-Brittannië verder isoleren op een moment dat andere EU-landen op zoek zijn naar een nauwere integratie.

    In schril contrast met Duitsland en het blok van EVP-landen, die de ‘politieke unie’ willen, probeert Cameron de bevoegdheden van Brussel terug halen en vorig jaar haalde de regering verwijzingen naar de EU uit het ‘nationaal curriculum’ [nationaal leerplan], omdat de lessen als politiek bevooroordeeld werden gezien.

    Syed Kamall, de leider van de Britse conservatieve afgevaardigden [naar het Europese parlement], zei dat uit het voorstel is gebleken dat de minister-president juist had gehandeld toen hij de Tories [conservatieven] uit de EVP had gehaald en zijn eigen groep had opgericht, toen hij vijf jaar geleden leider van de oppositie was. “Scholen moeten studenten toerusten met de vaardigheden en de kennis die ze nodig hebben om een wereldwijd concurrerend Europa vorm te geven voor de 21e eeuw – niet navelstaren met betrekking tot een visie uit 1950 over wat Europa betekent”, zei hij.

    Jean-Claude Juncker, de voormalige premier van Luxemburg, werd vrijdag door de EVP gekozen als haar topkandidaat tijdens de EU-verkiezingen en als mededinger naar de volgende president van de Europese Commissie in oktober van dit jaar. De heer Juncker, 59 jaar, is een gepassioneerd aanhanger van het idee van een ‘Verenigde Staten van Europa’ en hij zat vergaderingen van de eurozone voor op het hoogtepunt van de schuldencrisis rond de EU-eenheidsmunt, totdat hij terugtrad als leider van Luxemburg vanwege een schandaal over het illegaal aftappen van telefoongesprekken.

    “Ik ben helemaal voorstander [van de EU]. De kennis over Europa moet worden verdiept in schoolprogramma’s”, zei hij. “Er is onwetendheid over de grondbeginselen en dit kwam naar voren tijdens de zogenaamde eurocrisis”.

    In 2011 veroorzaakte de heer Juncker veel controverse toen hij op een video werd betrapt terwijl hij zei dat hij ‘moest liegen’ in zijn rol als voorzitter van de eurozone en dat belangrijke economische beslissingen “alleen konden worden genomen in donkere geheime kamers” .

    “Ik ben erop voorbereid om te worden beledigd dat ik niet democratisch genoeg ben, maar ik wil wel serieus worden genomen”, zei hij op een video die opgenomen was door de website EUobserver. “Als de situatie ernstig wordt, dan moet je liegen”.

    N²…..igel Farage, de leider van UKIP , beschuldigde de alliantie van Europese leiders ervan “de kinderen te willen persen in een ‘one-size-fits-all’ [uniform] denkschema. Nadat zij de nationale economieën hebben vernietigd en het politieke pleit hebben verloren, wil de gedachtepolitie van de EU nu de geest van uw kinderen in handen krijgen”, zei hij.

    Bron:
    www.telegraph.co.uk
    Auteur: Bruno Waterfield

    Vertaald uit het Engels door:
    Wachteres
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    De teugels strak aantrekken

    Merkel en Hitler, twee zeer Pruisisch klinkende namen met precies evenveel lettertekens om in het draaiboek der Geschiedenis ieder vakje te vullen. We zullen er stilaan moeten aan wennen. Deze vrouw heeft geen snor, ze zwaait niet met gebalde vuisten over ‘Deutschland über Alles’ maar weet, wat ze vertegenwoordigt, in feite Gross Deutschland is waarvan Hitler droomde. Van de Noordzee tot de Oeral…..

    Tot op zekere hoogte kon hiermee tot vrijdag geleefd worden. De voordelen (Deutsche Grundlichkeit) overtroffen ruim de nadelen (de Tsjevenwereld), maar nu de maskers van de indoctrinatie afgeworpen zijn, zijn we nog net ontsnapt aan het allerergste.

    Op 25 Mei zal ons antwoord dan ook klaar en duidelijk zijn. Deze politiek van verknechting, ’t zij die der Tsjeven, die der Roden of der Blauwen, heeft afgedaan. Geen halve maatregelen meer.

    De wachtwoorden van Wilders, Marine Le Pen, Nigel Farage, het Vlaams Belang, en alle andere vrijheidsstrijders van de Defense Leagues van Noord naar Zuid in de buurlanden, moeten opgevolgd worden. Er is geen andere mogelijkheid, willen we niet voor jaren in de verdrukking gaan.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!