MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1834 - IN 1096 WAREN ER HEEL WAT MINDER GRUWELDADEN NODIG OM KRUISRIDDERS TE WAPEN TE ROEPEN

    *

    Maandag 24 februari

    Zon 7u38-18u15

    Z Ameel van Ter Duinen

     

    *

     

     

    *

     

    *

    In het Zadel

     

    Op 22 Februari, twee dagen geleden, was het precies 71 jaa   r geleden, dat een groepje jonge mensen onder de oorlog in München werden terecht gesteld, omdat zij in naam van de Vrijheid, de Hitleriaanse dictatuur hadden aangevochten onder het teken van Die Weisse Rose.. Hieronder krijgt U een lange bloemlezing over de verrijkende weldaden van de Islam, als inleiding tot dit verhaal van ‘Die Weisse Rose’, een kleine maar dappere verzetsbeweging in Duitsland in de jaren ‘42-‘43.. Die jonge intellectuelen die uit nobele beweegredenen de Nationaal Scoialistische Arbeiders Partij van Duitsland (de Nai’s) bestreed en het met de dood moesten bekopen.

    Vandaag staat de Islam in Europa gelukkig nog niet ze ver als de Nazi’s toen in Duitsland, al wordt het toch al op eieren lopen. Even Googelen op naam van De Witte Roos en U zult begrijpen waarom 22 Februari 1943, de dag van hun onthoofding, in naam van onze eigen vrijheid, best nooit meer vergeten wordt. Wan t onthoofding is weer in.

    De tijd dringt, willen wij niet het volgende land zijn, dat het lot van Syrië ondergaat; waar Moslims elkaar uitmoorden, en passant ook alle ‘Ongelovigen’ opruimt.

    .

    Oorlog tegen christenen: Lijst gruweldaden moslims wordt dagelijks langer

    *

    Syrisch meisje geëxecuteerd vanwege Facebook-account - FBI vernietigt de door dominee ingezamelde kleren voor christelijke wezen in Soedan

    Vernielde kerk in Homs, Syrië. Als het zo doorgaat, blijft er in het Midden Oosten straks niets over van het christendom.

    Terwijl de Nederlandse regering zich de afgelopen weken vooral druk maakte over de rechten van Russische homo's, wordt de islamitische uitroeiingsoorlog tegen het christendom in het Midden Oosten en Noord Afrika nog altijd compleet genegeerd. De lijst gefilmde en gedocumenteerde gruweldaden van moslims tegen christenen is sinds onze laatste update weer fors langer geworden. Afgelopen woensdag slachtten moslims in Nigeria 115 mensen af, vernietigden 400 auto's en staken 1500 gebouwen in brand. De jihadist die de bloedpartij organiseerde, Abubakar Shekau, zei in een video dat 'wij tegen christenen vechten waar we ze maar tegenkomen. Iedereen die in democratie gelooft is een ongelovige en mijn vijand.'

    Degenen die hun kinderen een 'Westerse opvoeding' geven moeten eveneens worden gedood, aldus Shekau, leider van de terreurgroep Boko Haram. 'Wij vergieten met plezier hun bloed. De Koran moet het hoogste zijn, wij moeten de islam in dit land vestigen.' (1)

     

    Afgelopen zondag bestormden Nigeriaanse moslims het christelijke dorp Izge. Onder luide 'Allahu Akbar!' kreten werd een ware slachting aangericht: 93 mensen werden in koele bloede vermoord en veel anderen verwond. (5)

    Soedan

    In Soedan gaat de strijd van president Omar al-Bashir tegen het christendom onverminderd verder. In het afgesplitste Zuid Soedan verwoestten moslims een kerk met 300 leden. Zoals we al vaker hebben laten zien wordt al-Bashir, die christenen arresteert en deporteert omdat hij Soedan geheel wil islamiseren, gesteund door president Obama's broer Malik. (2)

    Het Witte Huis heeft dan ook duidelijk de kant van al-Bashir gekozen. Dat bleek toen de FBI het huis van Sam Childers, bekend als de 'Machine Gun Preacher' die vorig jaar de Moeder Teresa Prijs ontving, binnenviel, en alle ingezamelde kleren voor de christelijke wezen in Soedan vernietigde. (14)

    Egypte: Bus met christelijke toeristen opgeblazen

    De bus die in Egypte door een aan Al-Qaeda verwante jihadgroep werd opgeblazen, was gevuld met Zuid Koreaanse christenen. Drie passagiers kwamen om het leven, veel anderen raakten gewond. In een verklaring zeiden de moslimstrijders van Ansar Bayt al-Maqdis dat de aanslag was gericht tegen de (christelijke) 'Zionisten'. (3)

    Syrië: Meisje geëxecuteerd vanwege Facebook account

    In het Syrische Homs werden de 62 jarige Nafeh Toume en zijn 34 dochter Abeer door moslims vermoord en verbrand omdat ze christenen waren. (10) Ruim 600.000 christenen zijn voor het jihadistische geweld op de vlucht geslagen. Als ze niet weg kunnen, lopen ze groot risico te worden doodgeschoten of onthoofd. (11)

    Een meisje -waarvan niet duidelijk is of ze christen was- uit Al Raqqa werd op heterdaad betrapt terwijl ze op haar Facebook-account zat. Moslims leverden haar uit aan de rechtbank, die haar op grond van de Koran ter dood veroordeelde. Facebook zou een vorm van overspel zijn, redeneerde de rechter. Het meisje werd vervolgens gestenigd. (12)

    In deze video wordt een ander jong onschuldig Syrisch meisje midden op straat langzaam door moslims gewurgd. Let op: schokkende beelden. (13) Elders deden moslims hun behoefte in een kerk, scheurden pagina's uit de Bijbel, vuurden op kruizen, en overgoten een christelijke man met benzine en staken hem in brand (16). Zo'n 30% tot 40% van de Syrische kerken is inmiddels verwoest.

    In Aleppo werden twee Armeense christenen door moslims uit een bus gesleept. De jihadisten keerden even later met een doos terug, waar 'cakejes' in zouden zitten. Toen de doos werd geopend, lagen daar echter de twee hoofden van de christenen in. (18)

     

    Al-Nusra / Al-Qaeda zweert christendom uit te roeien

     

    Het aan Al-Qaeda verbonden Jabhat al-Nusra waarschuwde in een verklaring alle christenen dat 'in jullie eigen huizen de getrokken zwaarden van de islam in jullie nekken zullen worden gezet... Wij zullen de dageraad met ons bloed kleuren. De nacht van het polytheïsme (waarmee de christelijke leer van de Drie-eenheid wordt bedoeld) en het atheïsme zullen voor altijd verdwijnen.' (19)

    De Republikeinse senator John McCain, die zich vorig jaar in Syrië lachend met Al-Qaeda terroristen op de foto liet zetten, wil echter geen enkele kritiek horen op de Amerikaanse steun aan de moslimterroristen. Tijdens een hoorzitting van een parlementair comité liep hij schreeuwend van woede weg, omdat hij vond dat enkele Syrische kerkleiders niet eens in de zaal hadden mogen worden toegelaten, laat staan dat ze hun verhaal mochten doen. (20)

     

    Irak

     

    In Irak, waar het overgrote deel van de christenen inmiddels is verjaagd of vermoord, vielen moslims een bakkerij binnen en stopten de medewerkers vervolgens in hun eigen ovens - een gruwelijke herinnering aan de miljoenen Joden, die hun einde vonden in de ovens van de Nazi's. (21) Van de 300 kerken in Irak zijn er nog maar 52 overgebleven. De overige 248 zijn verwoest door moslims (23).

     

    Pakistan

     

    De kreupele, vanaf zijn middel verlamde Pakistaanse christen Shagufta Kausar en zijn vrouw werden door een bende moslims naar de gevangenis gesleept, enkel vanwege hun geloof. Rescue Christians vangt hun kinderen op. De moslims eisen dat de man wordt geëxecuteerd, en de vrouw 35 jaar gevangenisstraf krijgt. (6)

     

    Een andere christen kreeg een pistool tegen zijn hoofd, en kreeg te horen dat als hij zich niet bekeerde tot de islam, zijn kinderen zouden worden ontvoerd. Vervolgens werd hij zo erg in elkaar geslagen, dat hij bijna stierf. (7)

     

    Er is gelukkig ook goed nieuws: in hetzelfde land wist Rescue Christians gedeeltelijk vrijspraak te krijgen voor Sajjad Masih, een christen die vanwege 'godslastering' tot levenslang was veroordeeld. De organisatie werkt er nu hard aan dat ook de andere aanklacht wordt geseponeerd. (4)

     

    Rescue Christians wist een andere christen met dezelfde achternaam, Younis, vrij te krijgen. In 2005 werd ook hij vanwege het beledigen van de islam ter dood veroordeeld. Jarenlang zat hij gevangen en gemarteld, zodat hij bijna het leven liet. Zelfs na zijn vrijspraak werd hij weer door moslims mishandeld. Inmiddels verblijft hij in een safehouse van Rescue Christians (15).

     

    Hand Indiase professor afgehakt

     

    In 2010 werd in India de christelijke professor TJ Joseph door een groep moslims aangevallen omdat hij Mohammed zou hebben beledigd. Zijn rechterhand en een deel van een arm werden afgehakt. Pas eind vorig jaar werd de man vrijgesproken van het belasteren van de islam, en kreeg hij zijn baan terug.(8)

     

    CAR

     

    In de Centraal Afrikaanse Republiek (CAR) werd christen Polin Pumandele door moslims gegrepen en neergestoken, waarna zijn keel werd doorgesneden. Zijn lichaam werd in een greppel gedumpt. 'De moslims gaan ons allemaal vermoorden,' zei een van zijn familieleden. Een woedende christelijke vrouw dreigde dat juist het tegenovergestelde zal gebeuren. (9)

     

    Elders in Afrika, mogelijk ook in de CAR, maakten moslims deze video, waarin ze laten zien hoe een vrouw onder het gezang van Koranteksten in een kuil wordt ingegraven en wordt gestenigd (24).

     

    Straks ook in Europa?

     

    Ook in Europa beginnen moslims en christenen incidenteel met elkaar te botsen. Tijdens een intergeloofdienst in een reformatorische kerk in het Duitse Speyer, een speciaal monument ter nagedachtenis van Maarten Luther, begon een imam de islamitische gebedsoproep te zingen. Heidi, een Duitse christin, stond vervolgens op, riep dat Jezus Christus de Heer van Duitsland is, en zei 'ik verbreek deze vloek!'. Ook waarschuwde ze het publiek dat wat er gaande was -namelijk de implicatie dat Allah en Jahweh dezelfde God zouden zijn-, een leugen is. Daarop werd ze de kerk uitgezet.

    Miriam is lid van de 'Witte Roos' beweging, die dezelfde naam draagt als de groep die in de Tweede Wereldoorlog de Nazi's bestreed. 'De Witte Roos' richt zich nu tegen de islam, die in veel opzichten een vergelijkbare ideologie heeft. (17)

     

    Westerse wereld en kerken zwijgen

     

    Bovenstaande is slechts een greep uit de berichten van de laatste paar weken. Patrick Sookhdeo, voorzitter van het Westminster Institute, waarschuwde dat 'de kerk mogelijk wordt uitgeroeid, niet alleen in Syrië. We hebben het eerder gezien in Irak, en ook in Libanon kan de kerk vallen.' Bisschop Julian Dobbs bevestigde dit, en veroordeelde het trieste feit dat 'het grootste deel van de Westerse wereld, de kerk en de media, zwijgen over deze situatie' (22).

    Xander

    1) Al Jazeera (via Shoebat)
    (2) Aina (via Shoebat)
    (3) Christian Today / YouTube (via Shoebat)
    (4) Shoebat / YouTube
    (5) Nigerian Tribune (via Shoebat)
    (6) Shoebat / YouTube
    (7) Shoebat / YouTube

    (8) AsiaNews (via Shoebat)
    (9) The Washington Post (via Shoebat)
    (10) The Voice of Truth  (via Shoebat)
    (11) Fox News (via Shoebat)
    (12) Shoebat
    (13) LiveLeak / Shoebat
    (14) The Blaze (via Shoebat)
    (15) Shoebat / YouTube
    (16) Shoebat / YouTube (Journeyman TV)
    (17) CBN (via Shoebat)
    (18) Christian Today (via Shoebat)
    (19) Al-Monitor (via Shoebat)
    (20) Judicial Watch (via Shoebat)
    (21) Alalam / YouTube (via Shoebat)
    (22) World Net Daily (via Shoebat)
    (23) Catholic (via Shoebat)
    (24) LiveLeak (via Shoeb

    De teugels strak aantrekken

    De gruwel van de Europese Eenmaking onder het Nationaal Socialisme is amper 70 jaar voorbij, en reeds dient zich de volgende aan, die net als toen, door een bende nieuwlopende technocraten wordt uitgedokterd. Net als toen moet als verweer de behoudsgezinde gedachte gebaseerd zijn op de eeuwenoude Christelijke Beschaving, die iedere dag nieuwe horizonten opent.

    Net als toen, zo lang Hitler zijn ware aard kon verbergen (totdat na verloop van tijd de omstandigheden hem tegen zaten), zo begint de Europese Unie zich te gedragen. Zie de houding van alle Euiro-bonobo’s na de vrije keuze van Zwitserland, dat niet eens deel uit maakt van de Unie. Net als Hitler zich door Italië en Japan tegen de rest van de wereld gesteund wist, zo weten de EU-technocraten zich gesteund door de Islam, waarmee ze als twee handen op één buik zijn. Waardoor weer, net als toen, vele, van ons door een poort zullen moeten, waarop staat ‘Arbeit Macht Frei’, om als grondstof te dienen voor de zeep-fabricatie…..

    Met de ervaring van die jonge mensen van Die Weisse Rose in ons achterhoofd, mogen we nu niet wachten tot de dag waarop de onthoofdingen ook bij ons, zoals in Syrië, zouden beginnen. Wij willen elkaar geen ‘tot ziens in de eeuwigheid’ wensen op het ogenblik dat ons doodvonnis zou voltrokken worden. Wij willen de vrijheid om te leven. En om te leven zoals wij zelf willen, niet zoals wij gedwongen zouden woorden om te buigen voor een primitieve mensensoort, die kleine meisjes stenigt omdat zij op Facebook staan.

    Voor ons part mag Allah altijd en overal de Grootste zijn, maar niet bij ons! Al dat vreemd ‘goddelijk’ gedoe door mensenhanden gebracht heeft ons al kwaad genoeg berokkend. Wij willen geen ‘God’ die ons beveelt andere mensen de kop af te slaan. Wij willen een God die we kunnen danken voor het dagelijks brood dat we met eigen handen verdienen. Dat we niet moeten gaan roven bij andere volkeren. Wij   willen een Goed die iedereen VRIJ laat in zijn denken en doen. Zodanig vrij, dat iedereen zelfs vrij is om te leven alsof Hij er niet zou zijn. De Witte Roos is daar het mooiste symbool van.

    sGeschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!