MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    21-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1829 - WHAT THE HELL ARE YOU DOING MR PRESIDENT?


     

    *

    Vrijdag 21 februari

    Zon 7u44-18u10

    H Pepijn van Landen

    *

     

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    Een nieuwe Koude Oorlog? Ik had al iets in die zin vermoed. Want er zit in de Oekraïne geen addertje onder het gras, maar geheel de onmetelijke valsheid van een natie op haar retour, die daarenboven geleid wordt oor een geniepige ‘Gelovige’ van een ‘Religie’ die uit is op werelddominantie. En neen, ik heb het niet over het sympathieke Oekraïne, waar een ‘straatoorlog’ heerst, maar over de Joenaaitid Steets.

    Eerst hebben ze daar op dat continent de Indianen uitgemoord, dan zijn ze tot tweemaal toe tussenbeide gekomen om de vechtende Europeanen te kunnen overheersen, en nu willen ze de wereld onderwerpen met behulp van de Islam.

    .

    Crisis Oekraïne Amerikaanse poging tot ondermijning Rusland

    *

    Veel Oekraïense demonstranten worden door Amerika betaald om zoveel mogelijk chaos te creëren.

    De 'opstand' of 'revolutie' in Oekraïne, die ondanks een aangekondigde wapenstilstand gewoon door lijkt te gaan, werd zoals we recent al kort aangaven door de Verenigde Staten voorbereid, gefinancierd en ondersteund, en heeft als doel de ondermijning, isolering en omsingeling van Rusland. Ook het Amerikaanse raketschild maakt deel uit van het plan om Rusland uiteindelijk ook militair te kunnen uitschakelen.

    De afgelopen jaren is vast komen te staan dat de 'Oranje Revolutie' in Oekraïne in 2004 werd georganiseerd en gefinancierd door onder andere de overkoepelende Amerikaanse organisatie The National Endowment for Democracy (NED), Freedom House en het links-extremistische Open Society van miljardair George Soros.

     

    Eén van de grootste oppositiegroepen destijds, Spilna Sprava ('De Juiste Daad'), was een integraal onderdeel van Soros' Open Society. Ook toen was het doel een Moskou-vijandig regime te installeren.

     

    Wereldpubliek misleid met fakevideo's

     

    Anno 2014 is het maken van fakevideo's en deze op YouTube plaatsen een uiterst belangrijk onderdeel van het manipuleren en misleiden van de wereldopinie. Oekraïne vormt daarop geen uitzondering. Zo werd een filmpje waarin een aantrekkelijke jonge vrouw het opneemt voor de demonstranten al meer dan 1,5 miljoen keer bekeken.

     

    Iedereen kan opvragen dat het filmpje werd gefinancierd door een of andere Marokkaanse prins, en 'geïnspireerd' door Larry Diamond van de Stanford Universiteit. Diamond zit in een internationaal forum van dezelfde NED die in 2004 de Oranje Revolutie financierde en ondersteunde, zodat de pro-Westerse Viktor Yushchenko aan de macht kon komen.

     

    Zwaar bewapende militanten

     

    Net zoals de zogenaamde opstandelingen in Libië en Syrië, die uiteindelijk explosieven, zware wapens en raketten inzetten, gebruiken de 'demonstranten' in Oekraïne grof geweld tegen de politie en overheidsgebouwen. In het Westen zouden dergelijke zwaar bewapende militanten eveneens hard worden aangepakt.

     

    Vergeet dus de 'burgerlijke protestbeweging' waar de media het over heeft. Dit is niets anders dan een Amerikaanse poging regimeverandering te bewerkstelligen. We schreven al eerder dat de 'demonstranten' contant krijgen betaald om hun gewelddaden voort te zetten.

     

    $ 5 miljard voor 'democratisering'

     

    De Amerikaanse viceminister van Buitenlandse Zaken voor Europa, Victoria 'Fuck the EU' Nuland, gaf in december 2013 toe dat Amerika $ 5 miljard heeft gepompt in 'democratische instellingen' in Oekraïne. Eén van de doelen was letterlijk het 'realiseren van een goede regeringsvorm' - met andere woorden, een regering die loyaal is aan en gecontroleerd wordt door Washington.

    Het 'gelekte' telefoongesprek tussen Nuland en topdiplomaat Geoffrey Pyatt in Kiev -met daarin haar gewraakte 'Fuck the EU' opmerking- ging over welke politici het Witte Huis na de fakerevolutie aan de macht wil helpen. Pyatt merkte op dat de Russen er alles aan zullen doen om deze regimeverandering te voorkomen.

    Nuland bood later haar excuses aan voor haar grove anti-EU opmerking, maar niet voor het feit dat ze was betrapt op de Amerikaanse samenzwering tegen Oekraïne en Rusland. De protesten ontstonden toen Oekraïne een handelsovereenkomst met de EU afwees, ten gunste van Rusland.

     

    Corrupte regering inruilen voor nog corruptere EU?

     

    Het is absoluut waar dat met name in West Oekraïne veel mensen Rusland haten, met name vanwege het Sovjet verleden. Aan de eerste protesten zouden dus wel degelijk mensen kunnen hebben deelgenomen, die oprecht hun onvrede uitten over wat als het 'buigen' van de wil voor het Kremlin werd gezien.

    De burgers klagen terecht over de corruptie in de Oekraïense regering. Maar waarom zouden ze dan bij de EU willen, die op wereldschaal hét toonbeeld van schaamteloze corruptie en machtsmisbruik is? De jaarlijkse kosten van de gigantische corruptie in de EU zijn bijna net zo hoog als het totale BNP van Oekraïne. Met andere woorden: het lidmaatschap van de EU zou de corruptie in het land alleen maar verergeren.

     

    Amerikaanse bemoeizucht

     

    Obama's Republikeinse 'asskisser' John McCain was net als Nuland in december in Oekraïne, en verklaarde dat Amerika het onacceptabel acht als Rusland zich bemoeit met de protesten. McCain stond eerder achter het afzetten van de Libische leider Gadaffi ten gunste van moslimjihadisten, en liet zich in Syrië zij en zij en lachend met Al-Qaeda terroristen op de foto zetten.

     

    Uit Nulands telefoongesprek blijkt onomstotelijk dat het juist de VS is die zich bemoeit met de interne aangelegenheden van een land, dat ver van zijn eigen grenzen verwijderd is, maar wel grenst aan Rusland. Hoe zou Washington reageren als het Kremlin een anti-Amerikaanse opstand in Mexico zou steunen?

    De EU leek zich aanvankelijk uit angst voor Rusland niet te willen bemoeien met de situatie -er loopt immers een belangrijke Gazprom aardgaspijpleiding via Oekraïne naar Europa-, maar lijkt na Amerikaanse druk toch actie tegen Oekraïne te willen ondernemen. De grote vraag is nu of Washington de situatie naar een burgeroorlog wil doen escaleren, waardoor een groot conflict en mogelijk een nieuwe Koude Oorlog met Rusland dreigt. (1)

     

    Militaire omsingeling Rusland

     

    Ondertussen wordt ook de Amerikaanse militaire omsingeling van Rusland langzaam maar zeker strakker aangetrokken. Op 11 februari arriveerde de eerste van vier fregatten met het Aegis antiraketsysteem in Spanje. De USS Cook is het volgende onderdeel van het Ballistic Missile Defense plan (BMD), naar verluid bedoeld als verdediging tegen raketaanvallen uit Iran op Europa.

     

    In Moskou ziet men het BMD, dat reeds deels functioneel is in Polen, Bulgarije, Tsjechië, Turkije en Israël, als een Amerikaanse poging het Russische nucleaire arsenaal te neutraliseren. Het Kremlin heeft een punt, aangezien Iraanse raketten tot op heden geen kernkoppen kunnen vervoeren, en hooguit het uiterst oostelijke deel van Oost Europa kunnen bereiken.

     

    VS wil Russische kernwapens preventief kunnen uitschakelen

     

    Onder president George Bush sprak het Pentagon al van 'Full Spectrum Dominance', het streven naar absolute militaire dominantie over de hele wereld. Dat kan alleen worden bereikt als het enorme Russische nucleaire arsenaal kan worden geneutraliseerd. In een Foreign Affairs artikel werd letterlijk gesuggereerd dat de VS de mogelijkheid wil creëren om door middel van een preventieve aanval dit arsenaal grotendeels uit te schakelen.

     

    Rusland vreest dat het raketschild in en rond Europa juist bedoeld is om zo'n preventieve aanval mogelijk te maken. Dat is één van de belangrijkste redenen waarom de Russen in snel tempo hun nucleaire wapens moderniseren en uitbreiden. In Moskou werd men extra wantrouwig nadat het voorstel van Putin om een gezamenlijk raketschild tegen Iraanse raketten te bouwen, door de NAVO werd afgewezen.

     

    De Amerikaans-Duitse auteur en politieke analist F. William Engdahl noemt dit streven van Washington, en het automatische volgen van de EU, ongelooflijk dom. 'Men is er zich duidelijk niet van bewust dat de Russische beer, ook als hij slaapt, altijd zijn ogen open houdt.' Hij is bang dat de Westerse oorlogsstrategie in Irak, Afghanistan, Libië en Syrië, samen met de opbouw van het raketschild, uiteindelijk zal uitmonden in de Derde Wereldoorlog. (2)

    Xander

    (1) Infowars
    (2) KOPP

    *

    De teugels strak aantrekken

    Ja, ik weet het. U leest hier vaak dingen die U misschien niet altijd bevallen. Maar ze moeten U toch aan het nadenken zetten. Ik pretendeer niet dat ze de asolute waarheid zijn, maar ze werpen toch een ander licht op wat rondom ons gebeurt.

    Zeg nu zelf: wie of wat kan de man in de straat zodanig opdraaien dat hij/zij wekenlang op straat blijft komen? Wie zijn de agitatoren? Door wie worden ze betaald? Komen ze uit dezelfde richting als de aanstokers van hun vuile oorlog, door onze media zo sympathiek mogelijk omschrijven als een frisse Arabische Lentewind?

    Als we bij onszelf eens nagingen, wie voordeel haalt van al deze opstanden/misdaden, komen we dan niet als vanzelf uit bij de schuldige?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!