MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1815 - THE BROKEN ILLUSION BREAK DOWON OMGEZET NAAR DE EUROPESE REALITEIT

    ***

    Donderdag 13 februari

    Zon 7u59-17u55

    H Beatrijs

    *

     

     

    *

    Es hätte so schön sein können

     

     

     

     Net als bij de Feldgrauen zouden we later elke dag

    Schweinepuppefleish gekregen hebben…

     

    *

    In het Zadel

    De illusie van dit eengemaakt Europa, een flauwe nagalm van wat ons door Napoleon en door Hitler werd nagelaten…. Het is als een donkere schaduw op de muur en o zo moeilijk te vatten.

    Vandaar wat voor elke Vlaams Nationalist ook een goede beeldspraak zou zijn, is over de Europese Unie spreken als over autostrade. Zonder autostraden zou de klok meteen vele honderden jaren terug gedraaid zijn.

    Het is dan ook zinloos zowel tegen autostraden als tegen de Europese Unie te zijn.

    Maar wat er wèl is, is dat waar van een autostrade de funderingen goed zijn, de tunnels en de viaducten OK, de wegwijzers en het ‘meubilair’ up-to-date is, dat het wegdek moet vernieuwd worden daar war de ’slijtlaag’ het begeven heeft. Wegens de weeromstandigheden, het intens gebruik, de winterse chemicaliën, of wat dan ook, maar meestal omdat de gebruikte materalen niet deugden.

    De autostrade, goed of slecht onderhouden, is er. Of ze komt er niet. Zie het Oosterweel Omdat de Geniën die het land bestieren, eerst rijk betaalde verwarring stichten, om nadien te kunnen aantonen dat ze er niet uit geraken, omdat de verwarring te groot is. Het lukt ook zeker niet, als de Leider met virale infecties moet opgenomen worden. Of is dat de wraak der Coburgers? Bij Leterminator was dat rattenvergift als dodende bloedverdunner. Nu is het virale vergiftiging in het bloed….

    Wel, na 25 Mei worden de werkzaamheden in gang gezet. Gedaan met mossels en andere de schaaldieren als dat Cevitske aan de knoppen. Nieuwe aannemers zullen met nieuwe formules en nieuw materieel de klus klaren. De werken zullen voor iedereen een veilig gebruik waarborgen en door de uitgestrektheid ervan, zo min mogelijk stilstaand verkeer veroorzaken…. Rekeningrijden zal er niet meer inzitten.

    Op deze autostrade zullen alle beschaafde wereldburgers met waaiende haren en luid toeterend loveren zwaaiend naar hun toekomst kunnen rijden.

    *

    De vroegere slijtlaag? Ha, die! Moet iedereen toch zelf weten die ooit in de file gestaan heeft om vervolgens voetje-voor-voetje aan te schuiven naast de wegwerkzaamheden. Nog nooit gezien hoe het asfalt met vlammenwerpers wordt losgebrand en samengeschraapt, of bijeen geborsteld om af te voeren voor hergebruik?

    .

    Op weg naar het einde van de EU?

    Aan het front van de Europese Unie zijn de dingen steeds meer en meer veelbelovend. Al jaren is nu het merendeel van de Britten voor terugtrekking van hun land uit de EU, die premier David Cameron noodzaakt tot het heronderhandelen over de voorwaarden van het Britse lidmaatschap en de belofte van een referendum over een EU-uittreding na de algemene verkiezingen van volgend jaar. Dee afgelopen dagen heeft “The Telegraph” een stijging van de steun bij kiezers opgemerkt voor de UK Independence Party (UKIP), die een snelle EU-uittreding voorstaat, en dat dit heel goed wel eens “het politieke verhaal van 2014″ kan worden; ondertussen omschreef “Le Monde” de UKIP als “de wind in de zeilen” hebbend (terwijl ze de aanhangers in een nieuwsbericht niet minder dan “irrationeel” karakteriseerde). Waarnemers wijzen erop dat de UKIP bij de verkiezingen in mei voor het Europees Parlement heel goed meer stemmen dan de Tories kan behalen.

    Een vorm van succes van de UKIP is dat EU-getrouwen haar nu serieus beginnen te nemen – waardoor de partij een object van hun gebruikelijke desinformatie en demonisering wordt. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier, die naar EU-tegenstanders heeft verwezen als “hersenloze mensen die zichzelf eurosceptici noemen”, waarschuwde onlangs dat wanneer die eurosceptici partijen vormen “terwijl Europa in een crisis is”, “dat ons werk niet gemakkelijker maakt.” (een man die begrijpt hoe democratie werkt!). De EU, drong Steinmeier aan, heeft de Europese landen sinds 1945 uit oorlogen met elkaar gehouden, de gebruikelijke ongefundeerde claim, nu zo’n beetje het enige legitiem klinkende argument dat pro-Europese politici is gebleven. (Immers, ze kunnen moeilijk zeggen: “Het ontmantelen van de EU zou mijn carrière schaden”).

     

    Ondertussen is Viviane Reding, de Europese Commissaris voor Justitie, die geen geheim van haar verlangen heeft gemaakt dat de EU uitgroeit tot een Verenigde Staten van Europa, zo geïrriteerd door acties van Cameron dat ze hem onlangs beschuldigde van “populistische mythen”, zich aan te sluiten bij “populistische bewegingen” en het doen van “populistische toespraken” (de standaard manier van de Europese elite om politici, die eigenlijk naar hun kiezers luisteren, de mond te snoeren). Maandag sprekend in Londen maakte Reding de Britse kiezers uit de hoogte duidelijk dat ze te slecht geïnformeerd over de EU zijn om een verstandige beslissing over het EU-lidmaatschap te kunnen nemen: “Het feit is dat ik heel vaak zie dat een heel vertekend beeld van de waarheid wordt gepresenteerd en hoe wil je vervolgens dat mensen een afgewogen besluit nemen? Ze kunnen dat gewoon niet.” (Wat maakt Reding tussen haakjes zo’n fervente EU-aanhanger? Zou het iets te maken hebben met het feit dat ze uit Luxemburg komt, een land dat twee derde keer de grootte van Rhode Island heeft en met een bevolking iets groter dan San Francisco – wat betekent dat zonder de EU haar politieke carrière niets waard zou zijn)?

    Eurosceptici worden niet alleen door enkele Europese politici verguisd. Integendeel, de superstaat zelf, in strijd met zijn eigen regels, neemt systematisch – en clandestien – zijn critici op de korrel. Zoals “The Telegraph” recent berichtte, beschrijven geheime documenten van de EU een geplande “propaganda blitz”, ontwikkeld om euroscepticisme in de aanloop naar de EU-verkiezingen tegen te gaan. Miljoenen dollars aan belastinggeld zullen worden besteed aan anti-EU blogs en andere media om deze te identificeren en te monitoren en pro-EU-commentaar te posten – undercover, natuurlijk – als tegenwicht met de boodschap “dat het antwoord op de huidige uitdagingen… ‘meer Europa’, niet ‘minder Europa’” is.

    Met verlakkerij als dit is het geen wonder dat mogelijk niet alleen Groot-Brittannië op weg is naar een exit. In Nederland groeit in de afgelopen maanden Geert Wilders’ Partij voor de Vrijheid gestaag – net als UKIP – en deed iets interessants: zij gaf een opdracht tot het maken van een rapport aan Capital Economics, een macro-economisch onderzoeksbureau in Groot-Brittannië, om te bepalen welke economische gevolgen Nederland zou ervaren als het de EU verliet. Het rapport, dat werd uitgebracht op 6 februari, kwam tot een eenduidige conclusie. Eén van de belangrijkste punten is dat het elimineren van de EU-overregulering in Nederland “ de kosten van het zakendoen in Nederland met minimaal 20 miljard per jaar in 2035 zou verminderen”; herzieningen in het Nederlandse immigratiebeleid na het verlaten van de EU zouden in 2035 “de overheidsuitgaven met minimaal 7,5 miljard per jaar” beperken, de Europese export zou stijgen en de macro-economische cycli zouden efficiënter worden beheerd, wat resulteert in 309 miljard aan toegevoegd nationaal inkomen in 2035. Ja, er zouden ook kosten aan verbonden zijn, maar ze zouden “bescheiden en beheersbaar” blijven. Ook zou de stabiliteit van de banken of overheidsschuld niet in gevaar worden gebracht.

    Kortom, Nederlandse terugtrekking uit de EU (“NExit” genaamd) vertegenwoordigt “een voordeel op de lange termijn voor de Nederlandse economie en, meer dan waarschijnlijk, op de korte termijn een hulp bij het verlichten van de Nederlandse situatie tegenover de huidige economische tegenslagen.” De PVV vatte de impact die NExit op de Nederlandse huishoudens zou hebben, bondig samen: “De Nederlandse economie zal in 2024 tien procent groter zijn geworden …. het gemiddelde jaarlijkse voordeel is in de komende twee decennia bijna € 10.000,- per huishouden”. Wilders zelf merkte op dat op een moment dat de Nederlandse economie stagneert, uit het rapport “blijkt dat het verlaten van de EU onze uitweg uit de crisis is.” Bevrijd van Brussel zal “de Nederlandse staat de belastingen, BTW en accijnzen kunnen verlagen. De Nederlanders zullen niet langer hun belastinggeld naar Griekenland moeten blijven sturen en zullen in staat zijn met het betalen van uitkeringen aan Roemenen en Bulgaren te stoppen”.

    Het rapport heeft zijn critici gehad. Mathijs Bouman, een klassiek liberale econoom, vindt het gedegen en professioneel, maar betwist veel van zijn aannames en conclusies zeer. Tegelijkertijd is hij een fervent voorvechter van zowel de EU en de euro, dus is zijn reactie niet verwonderlijk. Yernaz Ramautarsing, de eenzame anti-linkse moloch aan de Universiteit van Amsterdam, over wie ik hier in december schreef en die ik eerder deze maand in Amsterdam ontmoette, vertelde me ondertussen dat het rapport “tegenstanders niet zal overtuigen”, maar het zal “hen dwingen meer concreet over hun plannen voor Europa te zijn.” Yernaz’ zorg is dat, terwijl de EU antikapitalistisch en anti individuele rechten is, dat ook de meeste leden van de nationale parlementen in Europa zijn. De PVV steunt vrije markten op EU-niveau, zei Yernaz, maar “slaagt er niet in om vrije markten op een nationaal niveau te beschermen.”

    Goed. Toch kan ik er niets aan doen enorm plezier aan deze anti-EU-ontwikkelingen in zowel Groot-Brittannië en Nederland te hebben – want het lijkt me glashelder dat de absolute en totale ondergang van de door corruptie geteisterde, op macht beluste EU die alles wil regelen, de noodzakelijke eerste stap is naar een Europa, waarin politici die daadwerkelijk gehoor geven aan de meningen van hun kiezers niet reflexmatig als minderwaardige populisten worden besmeurd, waarbij verstandig immigratiebeleid niet routinematig vanaf de preekstoel in Brussel als onuitsprekelijk racistisch veroordeeld wordt en waarin het continent, van Cyprus tot de Shetlands, niet geregeerd wordt door afstandelijke, arrogante technocraten die de individuele vrijheid zien als een verouderd concept en het democratisch proces als een belemmering voor de vooruitgang.

     

    Bron:

    http://www.frontpagemag.com
    Auteur: Bruce Bawer

    Vertaald uit het Engels door:
    Vederso
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

     

    De teugels strak aantrekken

    Het beeld om de EU te vergelijken met een autostrade, is zelfs geografisch verantwoord: dezelfde autosnelweg in alle logische richtingen over ons werelddeel, maar op ieders grondgebied is ze de eigendom van de grond-eigenaars van die plaats, en niet van een kunstmatige Overheid, ergens in een stad als een waterhoofd vol criminelen, beheerst door de sky-line van utopie-bouwsels, tussen ivoren torens van zelfgenoegzaamheid, omringd doorn met goud beslagen minaretten.

    *

    Hoe slim de huidige EU-Geniën wel zijn, moge blijken uit het feit, dat de bewegwijzering naar de bestaande autostraden afwijkt land per land. Bij ons zijn ze blauw-wit, in Frankrijk groen-wit en in Italië dan weer nog anders. De kleur van het ene land kan zelfs verwijzen naar een… alternatieve voorrangsweg en juist niet naar een autostrade.

    Maar om kinderen te mogen doodspuiten, is iedereen rap ‘wilsbekwaam’, zelfs vanaf de geboorte, en lijdt hij volgens anderen, nog rapper aan ‘ondragelijke pijnen’. Dat zijn twee begrippen die iedere dag kunnen veranderen, net zoals met de geesteszieken in Das Dritte Reich.

    Is het dan te verwonderen, dat deze EU na amper 10 jaar gebruik, zo goed als aan afbraak toe is?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!