MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1807 - IS ER VERSCHIL TUSSEN VERGIFT EN EEN MEIKAMENT EN WAAROM WILLEN WIJ DAN GIFMENGERS

    ***

    Maandag 10 februari

    Zon 8u04-17u50

    H Scholastica, patrones van de Benedictijner orde

     

    *

    *

    Ceci n’est pas une pipe

     

    En al zeker geen EU-polletieker

    *

    In het Zadel

    Een medicament neemt men in, op basis va kennis. Het gaat bijna automatisch, net zoals men een glas water drinkt, omdat men rekent op de kennis van anderen, die daartoe gecontroleerd de nodige kennis hebben vergaard. Dat die medicatie meestal gebaseerd is op gevaarlijke of giftig stoffen, daar staat niemand bij stil.

    In de politiek is het net andersom en hoe hoger die politiek, hoe hoger de graad van charlatanerie…..Wat daarbij de situatie nog verergert, is dat een 30-tonner heel wat moeilijker te besturen valt dan een volkswagentje.

    Stel U één ogenblik voor, dat de medicinale wereld zou bevolkt zijn door opgeblazen kikkers of door fils-à-papa die alleen maar mooie verpakkingen afleveren met daarin zaken die ze links en rechts bijeen gescharreld hebben en kennen ‘van horen zeggen’.. Kunt U zich de ravage voorstellen bij een 30-tonner, waar de chauffeur niet eens aan de pedalen kan, of zelfs, omwille van zijn gestalte, niet door de voorruit kan kijken.

    Ja zeker, er is dus een groot verschil tussen bijvoorbeeld morfine als pijnstiller en de morfine in een drugspuit.

    Ziezo, U bent nu een beetje in de juiste stemming om over te gaan tot het verorberen van onderstaande boterham…..

    .

    EU bepaalt voortaan de strafmaat

    (Door: Martha N.)

    *

    Maximum straf bij financiële fraude is minimaal 4 jaar. Het bericht over een maximumstraf voor handelen met voorkennis: De Europese Unie heeft besloten dat een maximumstraf geldt (de wet is aangenomen) van in ieder geval vier jaar. Dinsdag 4 februari 2014 heeft het Europese Parlement met deze nieuwe wet ingestemd. Deze strafmaat geldt ook voor andere ernstige vormen van financiële fraude, zoals marktmanipulatie. Ook personen die illegaal informatie openbaar maken (voor persoonlijk gewin) moeten celstraf vrezen. Note: vallen hier ook klokkenluiders onder en wat verstaat de EU onder persoonlijk gewin?). De EU-lidstaten moeten nu nog hun formele instemming geven. Dan hebben ze twee jaar de tijd om deze Europese regels om te zetten in nationale wetgeving!

     

    Voor veel landen betekent dit het aanpassen van de strafmaat. Dit alles klink goed, meer in de trend van: “Weg met de bedriegers”, weg met de graaiers, maar ergens klopt er iets niet! Is het dat de EU voortaan de strafmaat gaat bepalen en zo aan de vastgelegde wetgeving in landen voorbijgaat..? Het burgerlijk wetboek van landen en de strafmaat, de vastgelegde juridische bepalingen (goed of niet goed, verouderd of niet), gaan vertrapt worden door de EU, die zelf een strafmaat gaat bepalen..! Dit is toch niet mogelijk, gezien deze mensen hiervoor totaal niet bevoegd zijn. Dit wil zeggen, dat de EU zich opnieuw mengt in zaken waar zij totaal geen bevoegdheid voor bezit. Niet dat ik het eens ben met de gang van zaken in rechterlijke/justitiële uitspraken, waar slechts een enkele komma verkeerd reeds de grootste boef/ moordenaar op vrije voeten weg laat lopen.

     

    Komma’s, die al of niet opzettelijk vergeten worden..! Nee, al die justitiële mankementen, die herziening nodig hebben, daar gaat het hier niet om. We hebben hier te maken met de brutaliteit van de Europese Unie, die voortaan de strafmaat gaat bepalen. Mensen, die niet gekwalificeerd zijn om ook maar enige zeggenschap over landen te hebben, zelf benoemd en door politici gesteund. Politici die hun eigen land verkwanselen voor persoonlijk geldelijk en of eergevoel gewin. Het zijn omhooggevallen politici, uitgerangeerd in de landelijke politieke functies, die gedumpt worden/voor wie een baantje gecreëerd wordt binnen de Europese Unie.

    In feite geldt hetzelfde voor ongekozen burgemeesters. Het zijn vaak uitgerangeerde politici, die men een leuk baantje geeft. Ze zijn net niet goed genoeg om naar Europa afgeschoven te worden.

    Terug naar ons onderwerp: Wat is het volgende, dat men strafbaar gaat stellen? Kritiek op de EU, kritiek op de islam… ? Nog niet zo lang geleden werkte de EU ook aan dit ontwerp en het is erdoor eer de burger het in de gaten heeft. Er wordt hier een grens overschreden, een weg ingeslagen waarvan men niet weet waarheen zij voert. Hoogst waarschijnlijk staan wij hier aan het begin van een ware dictatuur! Met een wetgeving, die alles strafbaar maakt wat onwelgevallig is in de ogen van de machthebbers. De EU is en blijft een sluipend gevaar voor de burgers…Voor de vrijheid van het individu (de autochtoon). We hebben het niet over de vrijheid van moslims en van allerlei buitenlanders die mee willen eten uit de ruif van het door (in dit geval) hard werkende Nederlanders opgespaarde pensioen en of medische voorzieningen. De EU heeft zich opnieuw gemengd in privéaangelegenheden van een land, waarvan de bevolking niet voor de EU heeft gekozen, deze werd hen in de strot gepropt. Hoog tijd dat we opkomen voor onze vrijheid.

    Het is een tijd van goed nadenken waar U voor gaat kiezen: Terug naar onze vaderlandse waarden en vrijheden… mosliminvloed aan banden… geen inmenging meer in onze zaken door de EU… Dit jaar is een belangrijk jaar vanwege de gemeentelijke en Europese verkiezingen. Bent U voor overheersing door de EU en de ondergang van Uw eigen waarden en vrijheid, dan staat het U vrij hiervoor te kiezen, niemand die U tegen zal houden. Kiest U voor Vrijheid, of onderdrukking… Het is aan U..!

    De komende tijd, tot aan de verkiezingen, zullen de Nederlanders alleen mooie praatjes horen. Het gaat goed en de partijen groeien, Rutte praat in Rusland over homo’s, doet het zo goed… alles goed, het gaat weer goed met het werk en de economie… Lees je verder en neem je de moeite een kijkje te nemen achter deze geweldige façade, opgeroepen door onze weldoeners de heren/dames politici, dan blijkt dat het weer verkiezingsverhalen zijn. Een “’Goed Verhaal”, zo denken ze, wiegt de Nederlander wel weer in slaap. Het heeft tot nu toe steeds gewerkt. Wat hebben we aan verhalen..?

    *

    De teugels strak aantrekken

    Hollanders zijn niet beter of slimmer dan Vlamingen, ze zijn alleen veel alerter. Zie hun Gouden Medailles na amper een paar wedstrijden in Suchi. Zo zijn de beste blogs uit ons taalgebied de Hollandse. In Vlaanderen zijn er voorlopig (bij mijn weten) zo geen uitgebreide en druk bezochte sites. Mark Grammens is oud geworden, en zijn ‘Journaal’ is gestopt, zodat de Vlaming, ware daar niet het Antwerps Pallieterke een beetje verweesd is moeten achterblijven. Maar’t Pallieterke, og zo goed, is een commerciële bedoening….

    Laten we dus voor ’t gemak maar aannemen, dat de verschillende sites van de blog-vrienden samen één groot Huis van Vertrouwen zijn, die vuist en voet de vane omtrent, naast de Noorderburen kan staan. Al zou het natuurlijk voor de lezer (tot in Rusland!) veel gemakkelijker zijn, moest hij ons op één en dezelfde locatie kunnen treffen. Waar er zelfs, grootmoedig als we zijn, een West Vlaamse ‘tournee generale’ met een West Vleteren van 12° zou kunnen getrakteerd worden.. Trappist St Sixtus van West Vleteren is, zoals U dient te weten, het beste bier ter wereld….

    Maar terzake. Wat ik bedoeld heb door de Europese Eenheid te vergelijken met de wereld van de chemie, heeft iedereen natuurlijk al lang gesnopen. Fundamenteel is elk medicament een klein mirakel maar misbruik is nooit ver weg. Slaappillen kunnen dodelijk zijn. Zo ook deze EU-vergaarbak van versleten pantoffel-politiekers die allemaal ofwel onbewust maar meestal met opzet, de Marxistisch-Nationaal Socialistische heilsleer achterna hollen.

    De afrekening op 25 Mei is nakende. U kunt dat merken aan de hoeveelheid goede voornemens die momenteel over ons uitgestort worden. Het immigratie-verbod in Zwitserland bij referendum is daarin het enige lichtpunnt. De reactie met economische banbliksems van het Brussels OKW daarover spreekt boekdelen. Gelukkig is daar de veelbelovende actie van Groot Brittannië (wordt getoeterd in de bevriende media) die zogezegd scheepslandingen Islammers wil binnenhalen…

    In de zomer van ’40 staken diezelfde Britten de zee in brand, om andere Europeanen buiten te houden. Alla; dat deed achteraf tenminste de ronde in dezelfde ‘Bevriende Pers’, toen de ‘sluikpers’. Zo ziet U maar: tijden veranderen, mensen ook.

    En wat moest Cameron de vroegere Ferry’s terug van stal halen, om een rechtstreekse veerdienst in te richten tussen Lampedusa en Dover?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!