MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1803 - ENERZIJDS IS EEN ABNORMALITEIT GEEN AFWIJKING EN ANDERZIJDS IS EEN AFWIJKING GEEN ABNROMALITEIT

    **

    Zaterdag 8 februari

    Zon 8u08-17u47

    H Theodorus van Heraclea

    *

    *

    *

    In het Zadel

    In voorgaande bijdrage, hier gepubliceerd voor het nageslacht en voor de wereld URI et ORBI daar omheen, heb ik de wereld ingedeeld in gewone alledaagse slechterikken, in slechterikken buiten categorie, en in slechterikken in de overtreffende trap. Dat is een eerder theoretische benadering van het probleem, want ik had evengoed de verzamelnaam kunnen gebruiken, en dan had Rode Tsjeef kunnen volstaan, of Tsjeefse Rode: het verschil is microscopisch klein.

    Want dat is de juiste benaming voor de aanpak van de VRT: op z’n Tsjeefs, niets zeggen met veel woorden. Of, omgekeerd, veel zeggen zonder woorden. Zij denken namelijk dat ze slim zijn!

    Ik geef toe: het wordt met de minuut ingewikkelder. Al doet onderstaand artikel daarvan juist veel wikkels los. Zo heeft de VRT met de hele sliert vettige media in de slipstream, juist gezien: hun homo-adoratie vangt tegenwind, maar verdorie, dat is niet de schuld van die katholieke Poetin, zoals ze dat gewild hadden, maar van Obama, hun Moslim-vriendje. Hoekandanaa? Met hun stomme kop zo maar in de val getrapt?! Tè slim willen zijn?

    Wel, Walter, mag ik het in ’t Frans zeggen? C’est le momeng, mentenang ou jamais. De geniën van de Staatsomroep zitten onherroepelijk vast in hun geschipper om de Ideologie van de Wrede te helpen. Ze zitten vast in de M/V onderbuiken waarmee o.a. de de Turkeys onze landen veroverd hebben. Moslims behandelen de vrouwen als kweekzeugen - vandaar dat ze zo pertinent tegen de varkens-concurrentie zijn – en mannen mogen hun eigen voortbrengmachine slechts daarvoor inzetten mits onmiddellijk rendement. Alles tot meerdere eer en glorie van de Dar-al-islam en het Kalifaat. Het is de wildere vorm van het gezegde van Bonaparte, als hem uitleg gevraagd werd over de zovele gesneuvelden in een bepaalde veldslag. Hij zie het in ’t Frans, want iets anders verstonden zijn onderdanen niet? Och zei die, ‘Une seule nuit à Paris récompense ces pertes largement’. Hoe rapper de Islammers elkaar uitmoorden hoe rapper de productie moet volgen…. Zo moeilijk is dat toch niet. Heeft zelfs niets te zien met Beschaving, maar alles met de natuur zelf. Dieren doden elkaar echter om zelf te kunnen overleven. Islammers doen dat voor hun divertimento.

    En aan die primitieve ingesteldheid kunnen deze geniën niet bij. No fun=No money, langer is hun neus niet. Dus is de vraag: volgen ze nu de ‘fun’ en gaan ze daaraan ten onder wegens uitsterven, of volgen ze hun primitieve reproductie-instinct, en gaan ze vervolgens daaraan te vuur en te zwaard ten onder?

    Zoals U ziet: voor Linkx een onoplosbaar probleem om er zonder gezichtsverlies van onder te kunnen muizen.

     

    Westen liegt over zogenaamde Russische anti-homowetten

    Hypocriet: Rusland onterecht verketterd, maar geen enkele kritiek op discriminatie en vervolging minderheden in moslimbondgenoten

    Bizar genoeg protesteerden Russische homo's tegen wetten, die hun positie juist verbeteren en minderjarigen beschermen.

    Westerse politici en media toonden zich de afgelopen tijd verontwaardigd over de zogenaamde Russische 'anti-homowetten'. Premier Mark Rutte, in Rusland vanwege de Olympische Winterspelen in Sochi, bracht het onderwerp zelfs ter sprake tijdens zijn ontmoeting met president Vladimir Putin. De indruk wordt steevat gewekt, dat met de wetten homoseksualiteit in Rusland wordt gecriminaliseerd. Dit is echter pure propaganda. Brian M. Heiss, een homoseksuele journalist en jarenlange LGBT (Lesbian/Gay/Bi/Trans) activist, nam de Russische wetten onder de loep, en kwam tot een totaal andere conclusie.

     

    De kwestie werd voor het eerst op 21 juli 2013 opgerakeld door de links-liberale New York Times, die schreef dat 'Vladimir Putin de oorlog heeft verklaard aan homoseksuelen', en 'pro-gay' toeristen die de Winterspelen zouden bezoeken, konden worden gearresteerd en 14 dagen zouden kunnen worden vastgehouden, ook als ze er enkel van zouden worden 'verdacht homo te zijn'. Volgens de NY Times zou dit zelfs atleten kunnen overkomen.

    Heiss startte enige tijd later zijn onderzoek omdat hij enkele collega's, die beweerden dat de Russische wetten helemaal niet anti-homo zijn, wilde weerleggen. Wat blijkt: het verhaal dat wij nu al maanden van 'onze' politici en in de media horen, blijkt van geen kant te kloppen.

    Wetten enkel gericht op beschermen minderjarigen

    Zo hebben de Westerse media vrijwel genegeerd dat de Russische wetten uitsluitend van toepassing zijn op seksuele propaganda die is gericht op minderjarigen, en helemaal niets met de homoseksuele geaardheid van volwassenen te maken hebben. Nergens staat dat homo's, of mensen die ervan worden verdacht of beschuldigd homo te zijn, in Rusland kunnen worden gearresteerd.

    Daarnaast komen de woorden 'gay', 'lesbian', 'homosexual' en 'LGBT' welgeteld NUL keer voor in de Russische wetten. Desondanks wordt ons steevast wijsgemaakt, dat het hier om discriminerende wetten gaat die zijn gericht tegen homo's.

    Heksenjacht op homo's is mythe

    Heiss constateerde zelfs, dat de wetten een forse verbetering zijn ten opzichte van de oude Russische wetgeving, waar wel woorden zoals 'sodomie' en 'lesbianisme' in waren opgenomen, en waar soms draconische -maar slechts zelden daadwerkelijk opgelegde- straffen op stonden.

     

    De hysterische bewering dat de wetten homoseksualiteit illegaal maken en er zelfs een 'Nazi' achtige vervolging van Russische homo's kan losbarsten, zijn dan ook niets anders dan een mythe. Dat hadden Rutte en alle politici, kamerleden en journalisten kunnen weten, als ze tenminste de moeite hadden genomen om de tekst van de wetten te lezen.

     

    Russische homo's beter beschermd dan Amerikaanse

     

    In de 7 maanden dat de nieuwe Russische wetten geldig zijn, werden slechts 3 arrestaties verricht. Iedere keer betrof het activisten die symbolisch tegen de wetten protesteerden. Van een heksenjacht op homo's is dus in de verste verte geen sprake. Sterker nog: met de wetten worden leden van de LGBT-gemeenschap juist veel beter beschermd.

    Zelfs beter beschermd dan in de zo liberale Verenigde Staten. In 12 Amerikaanse staten zijn homoseksuele handelingen nog steeds verboden, terwijl Rusland dat verbod in 1993 geheel ophief. Ook mogen in Rusland mensen wettelijk niet vanwege hun seksuele geaardheid worden ontslagen. In de VS bestaat dergelijke alomvattende beschermende wetgeving niet. Ook stond Rusland 8 jaar eerder dan Amerika toe dat militairen openlijk voor hun homoseksuele geaardheid mochten uitkomen.

     

    Veel meer hatecrimes in VS

     

    Tevens is het aantal haatmisdaden tegen homo's in de VS (2012: 1376) vele malen hoger dan in Rusland (2012: 12). Sommigen zullen zeggen dat Rusland dit soort haatmisdaden simpelweg niet registreert, maar Heiss wijst erop dat dit wel degelijk het geval is. Een onafhankelijke, pro-LGBT mensenrechtenorganisatie -dus niet de politie- registreert alle anti-homomisdrijven in Rusland.

     

    Geen kritiek op Westerse moslimbondgenoten

     

    Bovendien heeft het Westen minstens 10 belangrijke bondgenoten waar homoseksualiteit illegaal is en soms zelfs met de dood kan worden bestraft. Noch van de regering Obama, noch van de regeringen van de EU-landen, horen we ooit maar één woord van kritiek op landen zoals Saudi Arabië, Jemen, Kenya, Afghanistan en Pakistan, landen die niet geheel toevallig bijna allemaal moslim zijn.

     

    Financieel motief

     

    Heiss vraagt zich dan ook af waarom de Westerse media deze totaal onterechte hetze voeren tegen Rusland. Het motief kan worden gevonden in de wet, waarin niet zozeer individuen, maar met name buitenlandse bedrijven en media die minderjarigen benaderen met homopropaganda, boetes kunnen worden opgelegd. Dit kan vooral voor de Westerse entertainment industrie, dus 'Hollywood', zeer nadelig uitpakken.

     

    De Westerse verontwaardiging heeft volgens Heiss in werkelijkheid helemaal niets te maken met het beschermen van homoseksuelen, maar heeft dus voornamelijk een financieel motief. Heiss geeft het voorbeeld van Viacom, dat in het geval van een boete 90 dagen lang op geen enkele wijze films mag vertonen en verkopen in Rusland. Dat zou het bedrijf enorm veel inkomsten kosten.

     

    Rusland afgeschilderd als intolerant

     

    Naast het financiële is er nog het geopolitieke motief. De Westerse gevestigde orde meent er baat bij te hebben, dat Rusland als een toenemend intolerant land wordt afgeschilderd, terwijl juist het tegendeel het geval is. Het hypocriete Westen zegt echter geen woord over de extreme discriminatie en steeds vaker keiharde vervolging van homo's, vrouwen, christenen en andere minderheden in veel islamitische landen, omdat deze als 'bondgenoten' worden beschouwd.

     

    Westerse propaganda pusht homoseksualiteit als voorkeur

    Heiss -nogmaals: zelfs een LGBT-activist- concludeert dat de bevolking in het Westen wordt voorgelogen over de Russische wetten (1). De wetten zijn hoofdzakelijk gericht op het tegengaan van de almaar groter wordende stroom Westerse propagandistische films en series, waarin niet alleen homoseksualiteit steeds vaker als de 'betere voorkeur' wordt gepresenteerd, maar ook iedere groep, en met name christenen, die zich daar op grond van hun geloof niet in kan vinden, verketterd wordt als intolerante extremisten.

    Xand

    *

    De teugels strak aantrekken

    Een paar van de trouwste Islammers hebben geprobeerd om vliegtuigen (enkelvoud) te kapen. Poetin heeft wel gedreigd de terroristen met huid en har te verdelgen, zolang zij leven, maar een echte Moslimmer gaat niet achteruit, nog voor geen 10 Poetins. Het beetje hersenen dat hij heeft, staat gefixeerd op Allah met die 72 begeerlijke ongesluierde en onbesneden Maagden die met het hoofd tegen de grond hun achterste tot Allah verheffen.

    In de Beurzen in de Arabische Golfstaten moet er een euforische stemming heersen, maar die geruchten mogen niet doordringen. Stel U voor: het Poetin Wintercircus krijgt tegenwind zowel in Europa als in Ameria en dus zal de pietrol aan de pomp weer flink omhoog kunnen Met een beetje geluk, moeten er weer miljoenen beschikbaar komen voor de bouw van nog meer moskeeën en de geforceerde verspreiding van het woord van de Profeet.

    Die dommerikken zijn er weer in gelopen. Nu nog een paar van die jaarlijks terugkerende tropische cyclonen disproportioneel opblazen, wat beurscrisissen uitlokken, een paar honderd bom-aanslagen subsidiëren, en de wereld is òns!

    *

    Het zou goed zijn, moesten die bietekwieten van de TV eens een half uurtje Googelen. Boeken daarover lezen gaat immers hun petje te boven. Ze moeten zelfs het scharrelen en frutselen inmiddels niet eens laten. De trefwoorden zijn: Beleg van Wenen (over de eendracht) – Val van Jeruzalem 1099 (over de rol van de Vlamingen) – De val van Akko (veroorzaakt door tweedracht onder de Kruisvaarders). Het zal wel niet baten, maar wie weet; misschien wel schaden.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!