MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1800 - BRITS GEZOND VERSTAND EVEN STERK ALS IN 1940?

    **

    Vrijdag 7 februari

    Zon 8u09-17u45

    H Richard van Engeland

     

    *

     

    *

    Pmease, Vera Lynn: Shall we meet again?

     

    On the white Cliffs of Dover….

    *

    In het Zadel

    Vandaag dus is het de Feestdag van de H. Richard van Engeland. Of dat dezelfde is als Richard Leeuwenhart laat ik hier in het midden, maar in ieder geval is die UKP-leider van hieronder uit hetzelfde goede hout gesneden. De UKP kennen we zo een beetje via de persoon van de flegmatieke Nigal Farage in de Brusselse ‘Reichstag’. ’n Tweede Churchill (letterlijke vertaling van ‘kerkheuvel’, zeer toepasselijk!) ware beter geweest.

    Net als de echte Richard Leeuwenhart slaat deze man nagels met koppen. Alleen spijtig dat hij geen zwaard gebruikt, zoals die Leeuwenhart, zodat die platgeslagen koppen werkelijk rollen. Dat duurt misschien nog tot niet alleen hun Frak maar ook hun Euro zal gevallen zijn, en dat de Britten net als vroeger weer in Pond Sterling, in Shillings en ‘Pence’ mogen boodschappen doen. Moet voor hen veel sympathieker zijn, omdat het mijlenver hoger staaat tegenover het Decimaal Kilometer Stelsel van hun aartsvijand Napoleon Bonaparte. Dat was de Italiaans-Corsicaanse veldheer en wegbereider van Adolf Hitler, de nagel van de doodskist van elke Brit.

    Kijk Kijk! Daar raken we zowaar aan de tweespalt tussen de Europese volkeren, waardoor de Brusselse ‘Reichstag’ profiteert om het laken naar zich toe te trekken. Zij willen die tweespalt dempen door van iedereen willoze handpoppen te maken die als automaten allemaal maar hetzelfde moge denken. Bij de Nationaal Socialisten (de Nazi’s) heette dat ‘Ein Führerbefehl’ wat stukken hoger stond dan een Goddelijk Bevel dat rechtsreeks uit de Hemel had kunnen komen.

    Een paar van de taaiste Füuhrer-bevelen hebben stand gehouden tot bij de huidige ‘ACW-Reichsleituing’ waaronder de Islam-geliefde ‘JUDEN RAUS’

    Het zal dan ook geen toeval zijn, dat het Joodse Volk juist door de Britten in 1917, na vele honderden jaren, terug n het bezit zijn kunnen komen van hun eigen vaderland. Al ziet dat, met de huidige evolutie van de Islam in Engeland, er niet goed uit. Time, deze keer is geen money, maar time = life. Binnenkort moet er dus een Arabische vertaling van ‘We shall meet again’ van Vera Lynn op de markt komen; ofwel zullen de ‘White Cliffs of Dover’ naar elders moeten overgebracht worden.

    Daarom juist is de stem van de UKP, net als de stem van Churchill zaliger, zo belangrijk voor de toekomst van gans Europa. Vandaar dat bij ons beide V-partijen dat V-teken van toen hebben overgenomen. Omdat, net als toen, de Socialisten daar ziek van worden….

    .

    Britse UKIP-woordvoerder wil Europees verbod op bouw nieuwe moskeeën

    'Islam onverenigbaar met Westerse cultuur - Koranteksten over uitmoorden Joden moeten worden veranderd'

    *

    Gerard Batten, woordvoerder Immigratiezaken van de Britse Onafhankelijkheidspartij (UKIP) wil dat moslims een gedragscode ondertekenen, waarin ze het door de islam gepropageerde geweld en terrorisme verwerpen. Eerder pleitte hij al voor een Europees verbod op de bouw van nieuwe moskeeën. Verder heeft de Koran een 'update' nodig, vindt hij. De uitspraken van Batten zijn opmerkelijk, omdat de bekende leider van de UKIP, Nigel Farrage, tot nu toe weigerde te praten over het tegengaan van de groei van de islam in Europa.

    Batten, lid van de leiding van de UKIP en voormalig kandidaat voor het burgemeesterschap van Londen, waarschuwt dat Europa een 'grote fout maakt door overal een explosie van moskeeën' toe te laten. Al in 2006 stelde hij een gedragscode op, waarmee moslims vrijwillig het in de Koran bevolen geweld tegen alle niet-moslims zouden moeten verwerpen. Verder zouden ze het Westerse gelijkheidsprincipe moeten accepteren, en zouden de Koranteksten die de gewelddadige jihad preken, officieel als 'niet toepasbaar, ongeldig en niet-islamitisch' moeten worden bestempeld.

     

    'Teksten over uitmoorden Joden moeten worden veranderd'

     

    Volgens Batten heeft hij de gedragscode samen met een voormalige islamitische geestelijke geschreven, en kan hij niet bedenken waarom 'iedere redelijke, normale persoon' bezwaar zou kunnen maken tegen het ondertekenen ervan. Hij herhaalde dat sommige Koranteksten, met name die waarin wordt opgeroepen de Joden uit te moorden, een 'update' nodig hebben.

    'Want als dit het denken van moderne mensen vertegenwoordigt, is er iets mis, en zouden ze hun denken wellicht moeten bijstellen. Als ze zeggen dat ze dat niet kunnen, wie heeft er dan een probleem - wij of zij?' voegde hij eraan toe.

     

    Gevraagd waarom hij zich specifiek op moslims richt, en niet op andere gelovigen, antwoordde hij: 'Omdat christenen geen mensen opblazen, is het niet? Zie je ook maar ergens op de wereld bommen afgaan die worden opgeëist door christelijke organisaties? Ik dacht het niet.'

    'Islam onverenigbaar met Westerse cultuur'

    Al in 2010 stelde Batten een verbod op de bouw van nieuwe moskeeën in Europa voor. Moslimlanden zouden niet langer 'gepaaid' moeten worden, stelde hij, omdat de islam onverenigbaar is met de Westerse samenleving en cultuur. Hij waarschuwde dan ook tegen de gevaren van 'twee onverenigbare systemen die tegelijkertijd op dezelfde plek naast elkaar bestaan.'

    Batten vindt dat er sowieso al teveel moskeeën in Europa zijn. 'Zelf staan ze in veel landen de bouw van christelijke kerken, hindoeïstische tempels of gebouwen van andere religies niet toe, zeker niet in het hartland van hun geloof (Saudi Arabië). Hoe kunnen ze dan verwachten dat hun religie ergens anders wel wordt getolereerd?'

    Op de opmerking dat hij individuele moslims zo op één lijn stelt met de handelingen van sommige moslimlanden, antwoordde hij: 'Ze zouden moeten protesteren tegen de arrestaties van mensen met een Bijbel in Saudi Arabië. Misschien zouden ze daar eens boos op moeten worden en tegen moeten protesteren, en laten zien dat ze dezelfde instelling hebben als de rest van ons.'

     

    Wie is er nu eigenlijk extreem?

     

    Conservatieve en socialistische parlementariërs reageerden geschokt op Battens standpunten, en vinden dat hij met zijn 'extreem rechtse' opvattingen de honderdduizenden moslims in Groot Brittannië voor het hoofd stoot.

    Batten: 'Fundamentalisten zullen het denk ik met mij eens zijn dat de democratie onverenigbaar is met de fundamentalistische islam. Gematigde moslims moeten kiezen aan welke kant ze staan... Het is amusant dat mijn verzet tegen extremisme en jihadisme 'extreem rechts' wordt genoemd. Zijn linksen en liberalen dus vóór de jihad?'

    UKIP ondanks 'schandaal' op forse winst

    Een dag eerder had de UKIP, die in alle peilingen op forse winst staat, zich gedistantieerd van Mujeeb ur Rehman Bhutto, de voormalige partijwoordvoerder voor de Britse Commonwealth. Dat gebeurde nadat de BBC had onthuld dat Bhutto ooit lid is geweest van een Pakistaanse bende ontvoerders (2).

     

    Batten houdt er meer standpunten op na die het politieke establishment niet prettig vindt. Zo wil hij voor sommige misdaden de doodstraf herinvoeren, probeerde hij de 'geheime' Bilderbergbijeenkomsten aan de kaak te stellen, en wil hij paal en perk stellen aan de immigratie van Roemenen en Bulgaren.

    Xander

    *

    De teugels strak aantrekken

    We beleven historische tijden. Als U wilt: ze worden met de dag nog historischer. Tenminste, als de wereld ondertussen niet verzuipt, want dan zouden we meer over ‘Bijbelse’ tijden moeten spreken. Alles modder en goor, zoals Al Gore de opwarming van de aarde heeft uitgevonden om de media aan kopij te helpen die ons de opmars van de Islam moet doen vergeten. Goed gevonden, moest het zo doorzichtig niet zijn.

    Ja, en voor ik het vergeet, het Gerecht zal (rijkelijk laat) eindelijk de Rechts-Extremisten van Bloed & Bodem oordelen. Geen tweede ‘Bende van Nijvel’ in ons land! De eersten maakten in tijd van jaren veel laweit, maar schoten niet. De tweeden maakten helemaal geen laweit, maar maakten op korte tijd meer dan 30 dodelijke slachtoffers. Dezen komen dan ook ingevolge speciale arrangementen, nooit voor de Rechtbank. Curieus, hé. Misschien dat ooit een van de daders op zijn sterfbed zal spreken? Dat is inderdaad zo een beetje een vast gebruik in Résistance-middens. Lees er maar het lijdensverhaal van Irma Laplasse op na van Professor Van Isacker. Juist door zo’n biecht kreeg die arme vrouw een herziening van haar doodvonnis, dat 30 jaar nadat ze door Rijkswachtkopgels stierf, omgezet werd in… levenslang.

    Maar laten we tegen die Belgische Just-is-Just niet protesteren, want dat is zeer on-vaderlands. Laten we integendeel samen met alle Linken ter wereld, dergelijk systeem toejuichen die idealisten treft, maar Prinselijke Hoogheden en Hoog Geplaatste Hovaardigheidsbekleders beschermt.

    Agge mor leut êt, zei Pa Pinkelman bij wijlen Godfried Bomans altijd.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    09-05-2014
    2AxIjjJtZqL
    If I coneimucatmd I could thank you enough for this, I'd be lying.

    09-05-2014, 02:23 geschreven door V2AreQHBh


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!