MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1799 - DE EURO-DICTTUUR HAALT EINDELIJK DE NETTEN OP. ER ZIJN ZELFS GEEN MAZEN MEER OM DOOR TE ZWEMMEN

    *

    Vrijdag 7 februari

    Zon 8u09-17u45

    H Richard van Engeland

    *

     

    *

    En wat als dat eens allemaal

     

    Haaien moesten zijn?

    *

    In het Zadel

    Ik maak er al lang geen geheim van dat bij ons al jàren geen enkele gazet meer binnenkomt. Ik hou het graag vrolijk en geestelijk gezond. Daartoe volstaat ’t Pallieterke, dat trouwens elektronisch toekomt. Wel wordt http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL& dagelijks op een drafje overlopen, iets dat met de dag eenvoudiger wordt, want de meeste aangekondigde rubrieken zijn overal dezelfde, zelfs met letterlijk dezelfde woorden, dezelfde letters en dezelfde punten en komma’s. Het zit er dan ook dik in, dat ingevolge de economische wetten, binnenkort al deze gazetten onder een en dezelfde naam zullen verschijnen. Waarschijnlijk onder de veelzeggende titel ‘Salami Wijs – ‘Altijd Prijs’.

    In die ‘Krantenkoppen’ van vandaag viel mij direct bij de GVJ onderstaande kop op: De vreemdelingenwet wordt versoepeld. Om 8 uur stond die in vetjes helemaal bovenaan. Om 9 u was hij al wat opgeschoven, en om 10 uur was hij verdwenen. Dat zal wel, want schrijven over iets dat de eigen ruiten insmijt, dat kan niet! Toch niet bij de GVJ…. Daar spint alleen het Vlaams Belang garen bij. Enfin, leest U maar.

    .

    Vreemdelingenwet wordt soepeler

    profiteurs uitwijzen wordt moeilijker

    *

    08:06 Update Binnenland De vreemdelingenwet wordt versoepeld onder druk van de Europese Unie. Gezinshereniging met EU-burgers wordt makkelijker en het wordt moeilijker om EU-ers die van de sociale zekerheid profiteren buiten te gooien.

    De Kamer keurt volgende week een wet goed die een reeks Europese regels verplicht in België toepast. Ook binnen de meerderheid zijn sommigen niet echt te vinden voor die veranderingen. Vooral het Antwerpse kamerlid Nahima Lanjri (CD&V) heeft serieuze problemen met de Europese verplichtingen.

    1. Profiteurs verwijderen

    Het wordt veel moeilijker om een EU-onderdaan die profiteert van onze sociale voorzieningen (dop, leefloon) terug te sturen naar zijn herkomstland.

    Lanjri: "In 2013 ging het om 2.712 EU-burgers, 13% meer dan in 2012 en zelfs 76% meer dan in 2011. De top-drie bestaat uit Bulgaren (816), Roemenen (393)en Spanjaarden (323)".

    Voortaan moet België van de EU een"proportionaliteitstoets" toepassen. Vooraleer zo iemand terug te sturen moet België nagaan hoe lang hij hier is, of de profiteurssituatie niet tijdelijk is, België moet rekening houden met de leeftijd, de gezondheid, de gezinssamenstelling, de maatschappelijke en sociaal-economische situatie van de betrokkene en zijn band met het herkomstland. In de Kamercommissie Binnenlandse Zaken vreesde Nahima Lanjri (CD&V) eerder dat onze Belgische regels hierdoor "drastisch worden beperkt".

     

    Lanjri: "Uiteindelijk kan dit een trek naar de lidstaten van de EU met het gulste sociale systeem bevorderen. Daarom moet er dringend een eenvormig sociaal beleid in heel de EU komen. Een Europees migratie- en asielbeleid kan niet zonder een sociaal Europa".

     

    2. Ruimer gezinshereniging

    De gezinshereniging wordt flink makkelijker voor bewoners van een andere lidstaat uit de Europese Unie. Momenteel mogen Belgen en burgers van buiten de EU alleen maar hun echtgenoot, hun geregistreerde partner en hun minderjarige kinderen laten overkomen. Burgers van een ander EU-land mogen momenteel daarnaast ook nog de ouders en de grootouders laten overkomen.

     

    Door de nieuwe wet mogen burgers van de EU nog veel meer mensen laten overkomen. Dat geldt o.m. voor: hun niet-geregistreerde partners, alle familieleden die ten laste zijn van het gezin, familieleden die wegens ernstige gezondheidsproblemen een verzorging nodig hebben van de EU-burger die hen laat overkomen. Iedereen moet wel een duurzame relatie bewijzen, maar dat mag met alle mogelijke middelen.

     

    In de Kamercommissie Binnenlandse Zaken vreesde Nahima Lanjri (CD&V) eerder dat dit "misbruiken zal aanwakkeren en de strijd tegen schijnhuwelijken en schijnsamenwoonsten opnieuw zal ondergraven". Ze denkt dat er nieuwe "routes"zullen ontstaan. "Een Marokkaan die Belg is geworden kan immers alleen maar zijn vrouw en kinderen laten overkomen. Want hij is een Belg. Als hij naar Nederland vertrekt is hij daar een EU-burger en dan kan hij ook alle andere familieleden laten overkomen. De nieuwe Europese regels zullen dus routes creëren om zo te kunnen profiteren van het EU-statuut". Ook het feit dat het partnerschap niet meer geregistreerd moet zijn en dat het duurzaam karakter "met elk passend middel mag worden bewezen"kan volgens Lanjri tot vele misbruiken leiden.

     

    3. Makkelijker langdurig ingezetene

    Ten derde wordt het voor iemand van buiten de EU (een "derdelander" makkelijker om het statuut van "langdurig ingezetene"t e krijgen. Momenteel moet je hiervoor minstens vijf jaar in België verblijven en op het moment van je aanvraag een verblijfsrecht van onbeperkte duur hebben. In de toekomst moet je nog gewoon vijf jaar wettig in België verbleven hebben. Veel meer derdelanders zullen dus het statuut van langdurig ingezetene kunnen krijgen. Daardoor zullen ze zich makkelijker in een ander EU-land kunnen vestigen.

     

    4. Hogere boetes

    Tenslotte gaan de boetes voor luchtvaartmaatschappijen die illegalen binnenbrengen omhoog: van 3.750 euro per passagier naar maximum 5.000 euro. Maar tegelijkertijd kan de staat een protocolakkoord met de vervoersmaatschappijen afsluiten, waarin een lager bedrag wordt overeengekomen in ruil voor een vorm van zelfregulering.

    *

    De teugels strak aantrekken

    Excuseer de langdradige tekst en de vele herhalingen: het vat kan maar geven wat het inhoudt en het komt de Tsjeven ten goede, want het is nota bene een geïmporteerde volksvertegenwoordigster die met de eer gaat lopen.

    Eigenlijk staat er kort en goed samengevat wat vroeger klonk als ‘Das OKW gibt bekannt’, daar waar OKW stond voor Ober kommando der Wehrmacht’: de Verenigde Staten van Europa verordonneren dat ieder land de laatste netten opbergt die vreemdelingen zouden kunnen beletten om binnen te zwermen. Dat gebeurt op het laatste nippertje, want ze gaan er uit a 25 Mei. Dat was dus een laatste staaltje van goed Europees Bestuur.

    Gisteren heeft de Italiaanse Kustwacht op Lampedusa een zestal wrakke scheepjes met ongeveer 1.000 bootsukkelaars van de verdrinkingsdood moeten redden. Dat kreeg bijna nergens enig respons, want in Suchi begonnen de Winterspelen, en dat was ideaal om reclame te maken ter bevordering van de seksuele afwijkingen bij mannen en vrouwen. Iets dat die achterlijke Poetin samen met die achterlijke Russische bevolking zo tegen zijn. Zij, ze zijn daar voor, want het is een neven-product van de algemene leuze ‘Weg met Ons’.

    Bonafide-vissers halen de netten op, as die dreigen te scheuren door de vele gevangen vis. Euro-zwanzers gebruiken visnetten op een tegen-natuurlijke manier. Als de landen al honderden jaren dergelijke netten aan hun grenzen hadden om ongewenst ongedierte buiten te houden, dan hebben die nu het bevel gekregen die nette op te bergen.

    Niemand gaf ‘Brussel’ die macht, en zelf werden ze alleen op die plaats verkozen door hun gelijken, zonder dat enig volk van enig land daar aan te pas is gekomen.

    *

    Zo werkt nu eenmaal elke dictatuur: tegen het Volk. Dat zo iets nooit lang duurt, leert ons de Geschiedenis De laatste die we bij ons gekend hebben, was die van ‘Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer’. Nu hebben we juist hetzelfde, met dat kleine verschil dat er in naam geen Führer, maar een Parlement als wetgever fungeert. Al weet het kleinste kind, dat het Euro Parlement maar een bende JA-knikkers is, om goed te keuren wat de ‘nomenclatura’ in de achterkamertjes heeft beslist. En dat, Dames en Heren, was ook wat er in het Dritte Reich in de ‘Reichstag’ gebeurde: net hetzelfde als in de ‘Duma’ in wijlen de Sovjet Unie. Daar werd alleen officieel gemaakt wat intern beslist werd.

    Denk daaraan, als men U dag-na-dag Kwibus Peeters of Pippo Di Puppo opdient: zij zijn de marionetten die onze stemmen moeten krijgen om straks ‘Das Vierte Reich’ mogelijk te maken. Als we BDW-ers afvaardigen, zal dat enige vertraging met zich meebrengen, maar als we Vlaams Belangers afvaardigen wordt hen definitief de pas afgesneden. Het volstaat te kijken wat in de ons omringende landen bloeit, om te begrijpen dat het lot van ons allemaal alleen in goede handen komt, als het in onze eigen handen komt. U geeft de zorg voor Uw gezin en de Uwen toch ook niet in handen van een bende grote en kleine criminelen van hetzelfde kaliber als Dolf-met-de-Snor?!!!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!