MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1789 - OVERZICHT VAN EEN TOT VERDWIJNEN GEDOEMDE BESCHAVING: DE ONZE

    **

    Maandag 3 februari

    Zon 8u16-17u38

    H Blasius

    Blasius de blazer wijst de winter de deur

    *

    3/2/313 EDICT van MILAAN is het verdrag waardoor het uitgestrekte Romeinse Rijk onder Constantijn de Grote, Augustus, Imperator en Keizer, een einde gebood voor Oost en West; aan de Christenvervolging. Hij bouwde zijn nieuwe hoofdstad Constantinopel aan de Bosphorus, gelegen op het kruispunt van de zeevaartroutes die de welvaart en de zwaartekracht van het Rijk bewaakte. Deze eendracht en welvaart in een bloeiende Christelijke Gemeenschap kwam abrupt ten einde door de inval der Turken (1283) en de verovering van Constantinopel, die prompt werd omgedoopt tot Istambul. Het verloor het grootste deel van zijn grondgebied (het Oosten, bijna tot aan de Oeral) en zijn rijkdom aan de Turken, die van Istambul nu hun eigen hoofdstad maakten en alle Christenen die geen Moslim wilden worden, ‘over de kling joegen’, een specialiteit waarin ze nog altijd uitblinken. Rome werd dan maar het hoofdstadje van het romp-rijkje, dat wij kennen als het Westelijk Romeinse Rijk. Het lag in de tang tussen het Islamitische Andalusië en het Islamitische Istambul. In die gebieden, net als nu, had de Islam zich gedragen als koekoeken, die hun eieren in andermans nest leggen, om later de eigen soort uit het nest te wippen…

    Of het ooit weer goed komt met Constantinopel? Ach jong, wie ligt daar nu nog van wakker? De Turken zijn al lang over de Bosphorus. Rome en het Westen onderwerpen is alleen nog maar kwestie van tijd. In de nieuwe hoofdstad van het hedendaags Europa, Brussel, zijn de akkoorden al goedgekeurd voor de gedwongen Islamisering van gans het grondgebed.

    Nu moeten we voorlopig nog leven onder het fabeltje van de Scheiding van Kerk en Staat. Maar of deze Wet onder of boven de Sharia staat, is een vraag waar we later wel het antwoord zullen over vernemen.

    Tenzij wij op 25 Mei al een klein beetje revanche nemen door Geel-Zwart te stemmen. Dat zijn trouwens de kleuren die onze voorvaderen als krijgsbuit hebben meegebracht toen ze rond 1096 terugkeerden van de 1ste Kruistocht.

    *

    *

    Tussen droom en wekelijkheid

     

    Beeld voor na de verkiezingen.

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Hieronder volgt een zeer verhelderede tekst die geen verder commentaar behoeft.

    .

    De teloorgang van Nederland en België

    Een opinieschrijver moet er steeds voor zorgen dat de lezers op een objectieve manier geïnformeerd worden. Dat is iets wat de meeste journalisten in West-Europa in de linkse kranten niet zo heel snel meer doen. Ik tracht dit toch zo veel mogelijk te doen. Hoewel dit stuk misschien een heel klein beetje subjectief zal overkomen. Nederland, België en 148 andere landen tekenden in 1951 het Verdrag van Genève (Het Vluchtelingenverdrag). Deze landen beloofden met dit verdrag dat zij vluchtelingen uit andere landen die in gevaar zijn, zouden opvangen en bescherming zouden bieden. Toen was het beleid streng tegenover nu. De laatste jaren is het hek helemaal van de dam en stromen duizenden asielzoekers West-Europa binnen. De meest begeerlijke landen zijn Nederland, België en Duitsland.

     

    Ik wil het nu bij België houden. Wat ik daar en hier in Nederland de laatste jaren zie gebeuren, daar word ik niet echt vrolijk van. De moslimpopulatie is enorm toegenomen in beide landen. Daar bovenop komen dan nog eens de economische gelukzoekers uit Oost-Europa. Je ziet het op straat en zeker in de supermarkt dat er veel Bulgaren en Roemenen zijn bijgekomen. Wie zegt dat er geen massale verhuizing heeft plaatsgevonden van Bulgaren en Roemenen in januari 2014, die moet dringend eens heel goed om zich heen kijken. Oost-Europeanen gedragen zich nog redelijk normaal in vergelijking met sommige moslims. Zij zijn trouwens christenen en veel van hun vrouwen kleden zich dan ook gewoon westers. Maar de nieuwe generatie moslims die hier is neergestreken, is wat anders. Die gedraagt zich agressief, onbeleefd en opdringerig. Hoe moet ik het zeggen? Laat ik het zo zeggen: ze gedraagt zich alsof zij hier de baas is.

    Dit is misschien erg harde taal. Doch het lijkt zo, omdat de leden van die generatie zich nu eenmaal zo gedragen. Overal waar je ze in een grote groep tegenkomt, gedragen ze zich luidruchtig en onbeleefd. Ze bekijken je alsof je uitschot bent en als ze de gelegenheid krijgen, lopen ze je omver. De mannen bekijken onze vrouwen met een geile blik, vol dominantie en minachting. Ik vrees de dag dat deze achterlijke cultuur hier in de meerderheid zal zijn. Dan zal het er heel slecht uitzien voor onze vrouwen, die gewend zijn aan de aangename westerse levensstijl. Sommige van hun vrouwen lopen er bij alsof de tijd heeft stilgestaan. Volledig bedekt in lange zwarte of donkergrijze jurken, met een hoofddoek op en een blik die boekdelen spreekt. De jongere en de iets meer moderne moslimvrouw kan de hoofddoek niet thuislaten. Omdat het in de meeste gevallen provocerend werkt en laat zien aan de autochtoon dat we met hen rekening moeten houden. Zij zijn hier, zij blijven hier en zij worden hier de baas. Hun blikken spreken boekdelen: ze haten ons.

    En het houdt maar niet op. Je ziet duidelijk dat het immigratievat niet overloopt, maar al overgelopen is. Onze manier van leven verdwijnt stilaan. En dit hebben wij te danken aan onze linkse politici die, in plaats van deze instroom in te perken, de deuren nog wat verder open zetten. Wij worden duidelijk vervangen door een nieuw ras en een ander geloof. In België werd een nieuwe integratiemonitor publiek gemaakt en deze toont de volle omvang van de migratie in Vlaanderen. Eén op zes inwoners is al van vreemde origine en bij kinderen tot vijf jaar is het één op drie. In sommige Vlaamse steden is de autochtone bevolking al een minderheid geworden. In Vlaanderen tekent zich duidelijk een proces van bevolkingsvervanging af. De nieuwe immigranten willen zich niet meer aan de westerse cultuur aanpassen. De druk is er trouwens af doordat ze al met zo velen zijn. Ze hoeven zich niet meer aan te passen, vinden ze.

    Voor de linkse partijen in België was de publicatie van dit rapport een feestje waard. Zij spreken van een super multiculturele samenleving, waar het volgens links goed te leven is. Tegelijkertijd klagen ze over de achterstand van een hele groep allochtonen (moslims wel te verstaan) die inzake onderwijs en werk uit de boot valt. Hierbij vergeten ze te vermelden dat het leven van de Vlamingen er niet gemakkelijker op geworden is door hun geliefde multiculturele samenleving. Bij de vorige verkiezingen in België hadden de Vlamingen massaal voor verandering gestemd . Ze stemden massaal op de N-VA. Bij de N-VA is Bart De Wever de koploper en zijn rechterhand is Geert Bourgeois, die in het Vlaams parlement minister is van Inburgering. Meneer Bourgeois, die Vlaams Nationalist is, gedraagt zich niet zo. Diegenen die dachten dat er met de komst van de N-VA in het politieke Belgische landschap iets ging veranderen, kwamen bedrogen uit. Geert Bourgeois heeft meer aandacht voor de achterstandspositie van de niet EU-burgers dan voor zijn eigen volk. Hij haalt zijn schouders op dat gewone Vlaamse burgers uit de steden moeten vluchten. Ouderen, homo’s, lesbiennes en gewone autochtonen zijn vogelvrij in sommige wijken. Heel veel Vlamingen hadden hun hoop op deze links-liberale partij gezet. Zij beloofden de Vlamingen de hemel op aarde. Onder hun bewind zou het allemaal anders zijn en zouden de steden teruggegeven worden aan de autochtonen. Bovendien zou er een einde komen aan de oneindige immigratie van asielzoekers. En zoals zoveel kiezers in West-Europa komen zij ook bedrogen uit. De meeste politici zitten er voor hun eigen gewin en dat is maar al te duidelijk. Op het federaal gebied hebben de gevestigde partijen de N-VA en het Vlaams Belang buitenspel gezet. De Franstalige socialisten regeren gezamenlijk met de liberalen (zowel Franstalige als de Vlaamse). En zie wat er van dit land is gekomen. De Vlaamstalige pers (in de volksmond regimepers genoemd) roemt het beleid van deze extreemlinkse regering. Terwijl deze regering de belastingen verhoogde voor de werkende en de criminaliteit hoog laat zegevieren. Het is in België geen geheim dat de politiek geen werk wil maken om de zware criminaliteit van allochtonen aan te pakken.

    Je moet er niet voor gestudeerd hebben om te begrijpen dat dit zo niet verder kan gaan. Wat in Vlaanderen aan het gebeuren is, is ook aan het gebeuren in Nederland. In Vlaanderen is bovendien nog een andere trend in beweging gekomen. Het demoniseren van de eigen bevolking door links (wat in Nederland ook gebeurt). Terwijl deze hardwerkende bevolking bijna dagelijks het slachtoffer is van gewelddadige overvallen, verkrachtingen, zinloze mishandelingen en moorden gepleegd door allochtonen. Zwarte en Marokkaanse moslimbendes teisteren de steden. Een sigaret weigeren of de verkeerde aankijken is al voldoende om vermoord te worden. Voor jonge vrouwen is het nog erger. Die kunnen zich in het donker maar beter in een groep verplaatsen of thuisblijven. En zo kan ik nog wel even doorgaan. De fun is er voor veel Vlamingen allang af. De ellende is begonnen toen Guy Verhofstadt met zijn liberale partij de verkiezingen won. De grenzen gingen open en het begin van het einde was voor de Belgen, in het bijzonder voor de Vlamingen, begonnen. Iedereen kon onder het beleid van Verhofstadt Belg worden. En ik schrijf Vlamingen, omdat de Franstalige partijen een bewuste strategie uitvoeren door duizenden Franstalige asielzoekers in Vlaanderen te plaatsen. Dit gebeurt systematisch om het rijke Vlaanderen te elimineren, zodat de eis van de Vlaamse onafhankelijkheid verdwijnt. De meeste Vlaamse partijen heulen graag mee met de Franstalige partijen. De linkse socialisten (Spa), christendemocraten (Cdnv), de Groenen en niet te vergeten de liberalen (Vld), de partij van Verhofstadt, laten de grenzen open om hun multicultureel paradijs te laten groeien. Tegen de bevolking zeggen ze het één, en achter de schermen doen ze het andere. Deze partijen hebben net zoveel ruggengraat als onze premier Rutte. En dat is niks. Alleen hun postjes en het vele geld dat zij opstrijken telt voor deze mensen.

    Het is te hopen dat Guy Verhofstadt geen voorzitter wordt van de Europese Unie. Dan kon hij zijn Europese droom uitwerken en zou Europa overspoeld worden door islamitische asielzoekers. De helft van Afrika zal naar Europa immigreren. Met alle negatieve geschillen die met hen meekomen. Europa zou binnen onafzienbare tijd in brand staan. En de echte Europeanen zullen de dupe zijn. Verhofstadt kan erg goed links lullen en rechts de zakken vullen. Sint-Martens-Latem in Oost-Vlaanderen waar hij woont, is vrij van vreemdelingen. Deze man is een politiek correcte wereldvreemde politicus die immigratie van gelukzoekers aanmoedigt, maar zelf nog nooit is blootgesteld aan de gevolgen van zijn beleid. Deze links-liberaal meent dat Europa alle Roma-zigeuners maar moet opnemen en hen moet onderhouden. Kijk maar wat er momenteel gaande is in de Vlaamse stad Gent. De Roma-zigeuners lopen er het ocmw (uitkeringsloket) plat en zorgen er voor heel veel criminaliteit. En zo zijn er veel politici in Europa. Zij voelen zich elitair tegenover de gewone burger. Bovendien zijn zij alle realiteit met de gewone burgers kwijt en weten zij absoluut niet wat er onder de mensen speelt of willen ze dat niet weten. Maar hoe dan ook, door het linkse slappe beleid van onze regeringen (in Nederland en België) worden wij stilaan overgeleverd aan een ander geloof. En dat geloof is heel bezitterig en is ons autochtonen niet goed gezind. Als de toekomst zich zo voortzet, ziet het er heel slecht uit voor ons. Dan zal Europa een kalifaat worden. Iets waar de (extreme) moslims stiekem van dromen.

    Door:
    Erik60
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Het Gentse Liegebeest huist wel degelijk in het ‘centro storico’ van zijn Vaderstad, in een op stadskosten gerestaureerd patriciërswoning, dat wij hier in Italia een ‘palazo’ noemen. Het is een riant optrekje met een binnenkoer die niet moet onderdoen voor de landelijke rust van St Martens Latem. Mij lijkt het of Het Liegebeest hierdoor met misprijzen neerkijkt op heel dat kunstenaarsdorp vol nieuwe rijken die huizen tussen de koeienvlaaien en de uiterwaarden van een dode Leie.

    Wat mij verder vooral treft, is de rake typering van Geert Houten Kop die in de schaduw van BDW de perfecte rol van een Judas Iskarioth vervult. Alleen heeft deze mislukte advocaat die ooit last kreeg met de Balie voor zijn gesjoemel met fondsen van de cliënten, al heel wat meer in zijn frak geslagen dan die 40 zilverlingen van die Judas voornoemd. En het blijft maar duren.

    *

    Gisteren stond hier een bijdrage over Griekse landmijnen aan de Turks-Griekse grens. Allez, dat beweerde dat Hollands wereldvreemd reportertje toch. Maar eigenlijk hebben al die vaderlandslievende nationalisten in gans Europa geen mijnen nodig, want zoals de overheersing thans al is gevorderd, zou één mijn van de onze, gelijk staan met duizenden van de vijand. Wat wij nodig hebben, is het vaste voornemen om op 25 Mei onze eigen (mis)leiders aan de deur te zetten, bij het Klein Gevaarlijk Afval. Met liefst, aan handen en voeten geketend, het Gentse Liegebeest bovenop de vuilniswagen gebonden met als Stroppendrager, een strop rond de nek.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!