MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1783 DE TURKEYS ZIJN ON THE MOVE

    ***

    Zaterdag 1 februari 2014

    Sprokkelmaand

    Zon 8u19-17u34

    H Brigida van Kildare

     

    *

     

    *

    Adolf Erdogan leidt vrijwilligers op

     

    Maar in Brussel gelooft men daar niet aan.

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Neen, de lucht is niet vol van gefladder, wan Turkey’s kunnen echt niet zo goed vliegen. Buiten enkele hoogvliegers, maar die hebben het dan ook ver gebracht in de politiek. ’n Gewone Turkey beweegt zich meer al waggelen en sleepvoetend over de begane grond, is heel vraatzuchtig en opereert altijd in grote groepen. In een soort stamverband als het ware, alhoewel ze allemaal (voor zo ver ik weet) uit dezelfde broedmachine zijn gekomen.

    U heeft natuurlijk al lang begrepen dat de ene Turkey de andere Turkey niet is…. Dat wilde ik even rechtgezet gekregen hebben, voor er met de echte Turkey’s gestart kan worden. There we go!

    Brussel, meer bepaald de ‘Europawijk’, heeft de laatste tijd, sedert Duitsland na twee wereldoorlogen gemuilkorfd is, (Pro Forma) van Parijs in de huid mogen kruipen van de Europese Hoofdstad. Deze doet dat ‘con brio’, met brio, want we zijn al 75 jaar, ja even abstractie gemaakt van de 2de Wereldoorlog, al 100 jaar zonder oorlog. Wordt gezegd. We zijn zonder oorlog onderling, maar buiten de EU is de wereld één groot oorlogstoneel van de gaande en de komende man. Inch Allah, daar niet van. Zie afbeelding hierboven. Nu gaat het niet meer om ‘Blut und Boden’ van de enen, maar uitsluitend om andermans Bloed en om andermans bodem. En daarin willen de Turkey’s uit Turkeystan een voorname rol speen.

    Ik ben ook soldaat geweest. Nog met één (schot per schot) Duits Mauser-geweer voor 10man. Krijgsbuit uit WO II. Onze sergeant-instructeur was corpulent, kort en dik en rolde meer over de kazernekoer dan hij liep. Dat was vroeger, toen Turkey’s nog alleen als kerskalkoenen bekend waren, wat nu wel even anders is. Mij is echter opgevallen dat het ABL met de nieuwe rekruten op het scherm zo duchtig aan het oefenen was met aanvalstechnieken, in dezelfde camouflagepakken en voorzien van identieke schiettuigen snelvuur-dinges van Herstal?) als op deze afbeelding met Al Quada-Jihadisten. Ik verdenk de TV-beeldenmakers zelfs ervan om onze eigen soldaten met opzet dezelfde gebogen houdingen, het blanke wapen in de aanslag, te hebben willen filmen om zand in onze ogen te strooien. O, die Al Quada-soldaatjes, die zijn net als onze Jeroen of onze Tom, als alle soldaatjes ter wereld blij en uitgelaten om te mogen oorlogje spelen. Niks geen kwade bedoelingen, hoor! Integendeel ze helpen de Waalse exort-cijfers naar omhoog zu crickenn. Want al dat schiettuig brengt goed op. Na te vrage bij Demotte of Magnette, specialisten ter zake.

    En net inderdaad als 100 jaar geleden, en 75 jaar geleden nog eens, is Europa de slimste van de klas. Als we maar genoeg toegeven, dan krijgen we ‘peace in our days’. Waar hebben we dat nog gehoord?

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Drie Al-Qaeda bases in Turkije, jihadisten nu aan grens

    Turkse premier Erdogan en Iraanse president Rouhani besluiten samen te werken tegen het Westen

    Wanneer gaan in het naïeve Europa eindelijk de ogen open voor de ware intenties van de Turkse premier Erdogan, die nu drie Al-Qaeda bases in zijn land heeft toegelaten?

    Al-Qaeda heeft voor het eerst drie bases in een NAVO-lidstaat (!) opgezet, waar islamitische terroristen worden getraind om niet alleen in het Midden Oosten, maar mogelijk ook in Europa aanslagen te gaan plegen. Afgelopen woensdag was de Turkse premier Erdogan in Teheran, en sprak daar met de Iraanse president Hassan Rouhani af dat beide landen gaan samenwerken tegen het Westen. Ondertussen doet de EU nog steeds of zijn neus bloedt, en wordt genegeerd dat Turkije in ijltempo verandert in een radicale moslimdictatuur.

    Al-Qaeda aan grenzen Europa

    Het hoofd van de Israëlische militaire inlichtingendienst, generaal-majoor Avivi Kochavi, liet afgelopen week een kaart zien waarop de groei van het aantal Al-Qaeda bases in het Midden oosten was te zien. Het schokkendste nieuws was dat de jihadisten in Turkije, lid van de NAVO, drie trainingsbases hebben opgezet.

    De eerste ligt bij Karaman, een stad van 150.000 inwoners in centraal Anatolië, niet ver van Istanbul. In Osmaniye bevindt zich ook nieuwe faciliteit, die tamelijk dichtbij de grote Amerikaanse basis bij Adana ligt, waar ook de oliepijpleiding van Irak naar de Turkse havenstad Ceyhan loopt. De derde locatie is vlakbij Sanlilurfa-Urfa, een stad met een half miljoen inwoners in het zuidwesten van het land.

    Week na week stromen uit de hele wereld nieuwe moslimstrijders naar Syrië om zich aan te sluiten bij de strijd van Al-Qaeda tegen president Assad. Sommigen reizen door naar Irak, om daar tegen de Shi'itische regering te vechten. Anderen zoeken hun toevlucht in Turkije.

    Erdogans wraak op Obama

    Uit Kochavi's informatie bleek dat de Turken niet alleen bewust een thuishaven bieden aan Al-Qaeda, maar ook hun grenzen voor hen open laten, zodat de strijders ongehinderd van en naar de buurlanden kunnen reizen. Premier Erdogan neemt daarmee openlijk wraak op de Amerikaanse president Obama*, die hij ervan verdenkt hem vanwege alle corruptieschandalen te willen vervangen door president Abdullah Gul (2).

    Van Iran is al jaren bekend dat het Al-Qaeda terroristen een beschermde springplank biedt voor aanslagen in Saudi Arabië en de Golfstaten. Door de Turks-Iraanse samenwerking zullen de terroristen nog meer vrij spel krijgen. Bovendien zijn ze door de bases in Turkije nog nooit eerder zó dichtbij Europa geweest.

     

    * Tenzij dit altijd al het doel is geweest van Obama, zoals we al vaak hebben uitgelegd.

    Palestijnen eisen rol Iran bij onderhandelingen

    De afgelopen tijd hebben zowel de VS als de EU grote concessies gedaan aan Iran, om het land zover te krijgen mee te werken met het beperken van zijn nucleaire programma. Zelfs de Palestijnse leider Mahmoud Abbas zond een afgevaardigde, Jibril Rajoub, naar de Iraanse hoofdstad, die moest peilen in hoeverre samenwerking tussen Iran en de Palestijnse Autoriteit mogelijk is. Twee dagen later eiste Rajib dat Iran een rol krijgt in de door Amerika geleide onderhandelingen tussen Israël en de Palestijnen. (1)

    Het is de vraag wanneer het immer naïeve Europa wakker wordt voor de ware intenties van niet alleen Iran, maar ook Turkije. Ook in dit opzicht worden op ons continent helaas exact dezelfde cruciale fouten gemaakt als 100 jaar en 75 jaar geleden.

    xander

    (1) DEBKA
    (2) DEBKA

     

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    De Zwarte Ongelukskater in de washing ton loert en weegt af in welke afdeling van Al Quada in welk land, hij nog verder van moneten zou kunnen voorzien zonder dat het al teveel opvalt. Nu zijn eigen broer een vooraanstaande positie heeft gekregen bij de Moslim Broederschap, gaat het een beetje vlotter. In de ‘Europawijk’ in Brussel is men ondertussen nog altijd bezig met de repliek op het Amerikaans afluisterschandaal. Het is inderdaad een ingewikkelde woordkeuze om op papier te zetten. Dat ze geweldig ontgoocheld zijn (not amused) in Die Joeaitid Steets of their Dreames, maar dat ze toch méér konden lachen met Charlie Chaplin dan met hem. Het scheelt een slok op de borrel, willen ze zeggen, maar tegen een Moslim spreken van borrels in nu precies niet de juiste diplomatentaal.

    *

    Verder wil men in de Europawijk in Brussel niet gaan, want ze weten al veel te ver te zijn geëngageerd. Overal, tot zelfs in de kleuterscholen, zoals op alle departementen als in de zakenwereld, wordt Engels gebruikt. Wat in Amerika vooral de snelheid waarmee zelfs onze onderbroeken worden gecontroleerd, bevorderebd werkt. De uitgespaarde kredieten in de wereld van Tolken en Vertalers kan aldus beschikbaar gesteld worden voor hulp aan de Moslimsboeferschap..

    Bondgenootschappen of vijandschappen zijn even vloeibaar en vluchtig als verraderlijk kwikzilver. Heb ik nog mee gespeeld op de jongenskoer in de Lagere School. Ondergetekende weet dus waarover hij spreekt. Al zal politiek wel een stuk gevaarlijker zijn, dan dat bolletje kwikzilver uit Moeders gebroken thermometer, dat zich liet bewaren in een simpel stekkendoosje.

    Zou Moeder Erdogan dat nooit geweten hebben? Met een lichte druk van de vinger springt dat bolletje meteen in veel kleine bolletjes uiteen, maar vlucht als de bliksem om weer samen te klitten. Zonder ook maar het geringste spoor na te laten. Echt waar: zo’n kwikzilver-cursus op jonge leeftijd zou later veel wereldoorlogen kunnen vermijden!

    Parceque chaque chose finit par s’arranger. Même mal.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!