MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1751 - VOLGENS DE VERTROUWENSINDEX GAAT HET STEEDS BETER MET ONS

     

    *

    Dansen de muggen in januari, dan zitten we met Pasen in de penarie

    Dinsdag 28 januari 2014

    Vorstmaand

    Zon 8u24-17u27

    H Thomas van Aquino, patroon van de theologen

     

    *

    *

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Bovenstaande afbeelding, met in het achterhoofd de Nieuwjaarsbijeenkomst der Kwibussen van zondag laatst, met de Opper Kwibus Peeters op de praatstoel, de stijgende index der Nieuwe Bavianen die stilaan een meerderheid beginnen te worden, signaleer ik U de TAK-ere-haag waardoor de deelnemers zich een doorgang moesten banen doorheen een haag van Vlaamse Leeuwenvlaggen.. TAK staat voor TAAL AKTIE VLANDEREN. Meer dan iets signaleren kunnen we niet, de mensen moeten het ook willen zien en horen. Voor ze in slaap sukkelen. De statistieken, zelfs vervalst, bewijzen het: de Allachzonen inderdaad groeien aan de bomen, of vallen uit de Hemel.

    Hieronder volgt een mooi voorbeeld van de ‘wishfull thinking’ van de Overheid, die we nota bene net als Koning Flipper zijn Mattil, ook zelf hebben gekozen. Vooral Kwibus Peeters is daar sterk in. Namens de Partij natuurlijk. Op deze blog worden die gasten dan ook met engelen geduld aangemerkt als de ‘Ik zal – Wij zullen’-typen.

    Om minder op te vallen, hebben die nu blijkbaar, naast de Allochtonen Index, een nieuwe ‘index’ uitgevonden: de vertrouwensindex. Volgens mij moet dat een algebraïsch rekensommetje zijn met 5% terugblik- en 95% toekomstmateriaal. Dat laatste in zuiver hypothetisch en schommelt op en neer naargelang de desiderata van de partijleiding. In verkiezingstijden wordt daarmee al eens gejongleerd, maar dat weet iedereen en het doet er dus niet aan toe. De perceptie verhoogt daardoor en van de perceptie moeten zij leven.

    Natuurlijk is regeren altijd een heel groot beetje heel veel en heel ver vooruitzien. Maar van al dat vooruitzien worden ze dan zo moe, dat het meestal daarbij blijft. En dat is omdat er van al die plaatselijke kleine vooruitziendertjes in werkelijkheid niet veel afhangt. De beslissingen worden elders genomen, op groter vlak en altijd en overal zijn deze het gevolg van oncontroleerbare omstandigheden, waar dan de ondernemers en andere handen-uit-de-mouw-stekers van ieder land het beste proberen van te maken. Waarbij die moeten optornen tegen de modderstromen van politieke tegenwerkingen.

    Anders gezegd: de ‘zullen’ -typen van het Kwibus kaliber zoals de Tsjeven, moet de ondernemers niet willen de les lezen, ze moeten ze stilletjes volgen en hen vooral niet tegenwerken, of de strot toeknijpen met allerlei regels en regeltjes. De Bevolking vraagt geen ‘vertrouwensindex’, maar een opsommings-index van hun eigen positieve verwezenlijkingen. Als daar zijn: zoveel percent belastingsbesparing, omdat er zoveel percent nodeloze uitgaven zijn teruggeschroefd in die en die sectoren, te beginnen met het overheidsapparaat, de immigratie-luchtbel, de transfers naar de bodemloze put der hangmatters van beneden de taal- en armoegrens.

    De lijst van mogelijkheden is quasi onbeperkt, zodat Het Eigen Volk dan Eerst kan komen, en niet meer laatst. Zoals we nu zijn, op de rand van de afgrond, met als laatste balustrade vòòr de peilloze diepte, de veilige zekerheid van …. een vertrouwensindex.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Peeters: "Vlaanderen laat crisis achter zich"

    *

    Het vertrouwen van de Vlaamse ondernemers is in januari 2014 gestegen na een kleine terugval in december. Daarmee zit het weer op het niveau van de zomer van 2011, het hoogste peil in bijna drie jaar. "Vlaanderen laat de crisis ­achter zich", maakt minister-president Kris Peeters zich sterk.

    Uit de jongste Vlaamse conjunctuurenquête blijkt dat de ondernemers alweer een stukje minder pessimistisch naar de toekomst ­kijken. Na een dipje in december klokt de vertrouwensindex voor Vlaanderen deze maand af op -7,4. Dat leunt aan bij het gemiddelde van de afgelopen tien jaar.

    Het herstel van de Vlaamse conjunctuur is vooral te danken aan de industrie, de handel en de diensten aan bedrijven. In de industrie neemt het vertrouwen niet alleen toe door een verbetering van de binnenlandse en de buitenlandse vraag, de bedrijven verwachten ook dat ze in de toekomst weer meer mensen in dienst kunnen nemen.

    "Deze cijfers bevestigen nog maar eens dat we stilaan uit de ­crisis geraken", zegt Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V). "Zo is de export in de eerste negen maanden van 2013 met 1,5% gestegen ten opzichte van het recordjaar 2009. Daarom blijf ik ook focussen op onze handelsrelaties met andere landen." Eind vorige week bleek ook al dat de Belgische vertrouwensindex van de Nationale Bank was gestegen tot het hoogste punt sinds het uitbreken van de financiële crisis in de herfst van 2008.

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Zondag in Het Nieuws ook Jan De Meulemeester aan het woord gehoord op die Tsjeven bijeenkomst? Die maakt blijkbaar carrière met op de schuim te gaan op allerlei feestjes. We hebben het allemaal zeer goed genoteerd: 20% van de stemmen is de absolute benedengrens. Daar begint het pas, en the sky is the limit.

    Maar als de lucht ut uit die ballon zal verdwenen zijn, dan gaan we met dat Jantje nog eens praten, sè. Waarbij nu al kan gesteld worden, dat de schuldigen voor deze afgang niemand minder dan het Vlaams Belang zullen zijn.

    Moest er geen Vlaams Belang geweest zijn, dan maakten de BDW-ers nu nog altijd deel uit van die Grote Staatsdragende Tsjeven Partij der Kwibussen, die dan samen met Di Pupo II, het Land één en ondeelbaar zouden gehouden hebben. Met deze uitslag komt er spijtig genoeg niet alleen een einde aan 184 jaar “Macht door Eendracht’, maar ook aan de vele profijtjes die ons ten deel vielen. Het Volk zal er moeten aan gewennen, dat er zonder ons, nu welstand komt voor iedereen. Dat de grensbarelen weer zullen bemand zijn, zodat de criminelen niet meer binnen geraken, en dat we de horden welzijnstoeristen kunnen buiten houden. Ja, dat we zelfs, willen ze niet verhongeren, die arme luizen zullen moeten terugsturen van war ze gekomen zijn. Jullie zullen het moeten beleven, dat de miljarden ontwikkelingshulp in de eerste plaats naar jullie eigen mensen gaan, en niet langer naar vreemden in verre vreemde landen waar het meestal i de verkeerde zakken terecht komt. Jullie pensioenen zullen omhoog gaan, en de belastingen gevoelig naar beneden, zodat er geen subsidies meer kunnen toegestopt worden voor de bouw van Moskeeën. Jullie zullen alsdan misschien verplicht worden om de eigen kerken te her ontdekken, want jullie spiritualiteit zal met springen omhoog vliegen. Jullie zullen alles in handen krijgen om zelfs zonder ons en zonder de Europese Unie weer een Groot en Gelukkig Volk te worden.

    En kijk, voor al wie graag soaps en sport ziet, of pulpgazetten in huis haalt, zullen er, omdat wij er niet meer zijn, aparte kanalen komen waarvoor duur zal moeten betaald worden. Zodat op de Publieke Tribune meer tijd vrijkomt voor volksverheffende initiatieven.

    Jullie zullen zonder ons, in bed thuis en elders, of op alle andere plaatsen van het werk, in sportaccommodaties, enz, veel minder amusement kunnen vinden want abortus zal weer in het Strafwetboek opgenomen worden, terwijl anticonceptie-rommel zal verboden worden. Jullie ‘anders geaarden’ zullen niet langer op ee-schavtjes komen, maar ze zullen verzorgd worden zoals het hoort. Streng aar rechtvaardig. Jullie zullen weer aangewezen zijn op normale gezinnen met 1 (dezelfde) vader 1 (dezelfde) moeder, met kinderen die elkaars échte broers en zussen zijn en geen weg-en-weer kinderen. Zonder ons zullen jullie behoeftigen, jullie bejaarden, jullie zieken, niet meer achteraan gesteld worden, maar voorop gaan in de verzorging, want, vergeet het niet, zonder ons zullen er geen wachtlijsten meer zijn.

    Zonder ons zal de Jeugd weer kunnen dromen van grootse daden en ze zullen er de middelen voor hebben. Zonder ons zal de échte Kunst weer herleven, want er zullen geen subsidies meer zijn die aan hen voorbij gaan, om het leger van de ons bevriende amateurs die onze lof bezingen, in leven te houden.

    Onszelf zult U moeten zien verschrompelen tot pas bevruchte eicellen in de schoot van onze moeders, waar we, na voldragen hervorming, hopen te worden herboren als jullie gelijken, die ook hebben leren hangen naar Vrijheid en naar Recht.

    Mogen wij aldus met aandrang vragen, om ons, de eigen sterkhouders ervan, te bevrijden van de dwanggedachten die bestaan de Partij der Kwibussen. Zodat we die zotte dingen, zoals die ‘vertrouwensindex kunnen afvoeren.

    Politiek heeft met zaken doen misschien één ding gemeen : men moet het iedere dag verdienen. In de ondernemerswereld is er de ‘Faillissementswet’ om de fall out weg te werken. In de politiek is die Wet niet, en maar goed ook, zoniet zou er van al die beroeps Bestuurders vast niet één overeind gebleven zijn.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!