MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1745 - WAAROM ER GEEN WERK IS EN WAAROM DAAR NIETS AAN GEDAAN WORDT

    ***

    Zaterdag 25 januari

    Zon 8u28-17u22

    Sint-Paulus’ bekering

    Sint-Paulus bekering met zonneschijn, is goed voor koren, vruchten en wijn

     

    *

    *

    De handen uit de mouwen steken

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Waarom niet eens nieuwe paden betreden, door zich bij voorbeeld af te vragen als de rek die uit de economie somtijds niet de schuld is van de bemoeizieke Overheid zelf.

    Kan men zich bijvoorbeeld niet afvragen: als er eonvoldoende werk, komt dat dan niet omdat de Overheid overal in Europa de bedrijven belet winst te maken. Wie wekt en produceert of diensten levert, wordt het leven onmogelijk gemaakt door allerlei regels en regeltjes die in hoofdzaak tot doel hebben de Overheid vet te mesten. Nee, natuurlijk was dat oorspronkelijk niet zo bedoeld, maar het is wel zo gegroeid.

    Mag ik het zeggen, Walter? Hoe lager de belastingen, hoe hoger de winst, hoe meer werk er zal komen en hoe meer arbeidskrachten er zullen nodig zijn. Die lage aanslagvoeten zullen dan op hun beurt in absolute cijfers hetzelfde, ja zelfs meer, voor de Overheid opbrengen. Hiermee verwijderen we ons lichtjaren va de omgeving van de fundamenten van het Marxisme. Ik hoef niet ver te lopen om dat te bewijzen. Kijk gewoon naar U zelf? Is Zwitserland hoog en ver genoeg? Is de USSR er aan voor de moeite? Heeft China het geweer van schouder veranderd of niet? Privé-betrchtingen doen de economie opfleuren, daar waar Overheids-i initiatieven de privé-betrachtingen versmachten. Voor iedereen, waar ook ter wereld, is het hemdje nader dan het rokje. Hoe veel ‘solidariteit’ men daar ook tegenaan gooit.

    Solidariteit iheeft alleen zin, als men zelf voldoende heeft. En wie het anders zegt (of oplegt) heeft gevaarlijke bijbedoelingen.

    Ik kan me van de indruk niet ontdoen,dat de Eurocraten doelbewust werken, tot alleen zij de werkgelegenheid in handen hebben. Hieronder zult U lezen hoe dat de mensheid weer tot slavernij brengt. Zoals in onzaliger gedachte, verwezenlijkt in de ‘Plan Economie’ bij de USSR. Alleen Overheidsinitiatief gebonden aan allerlei regeltjes, zal nog mogen.

    Zodat (met eigen ogen vastgesteld) het loon van de arbeider na de Val van de Nomenclatura in een fabriek voor huisgerief, in een fabriek van textiel, in een industriële bakkerij, enz, niet meer in waardeloze roebels uitbetaald werd, maar in telloren, potten en panne, in dozen winterhandschoenen of in een paar broden als molenstenen, die de proletariër dan aan de gaande man of aan elkaar kon doorverkopen. Ruilhandel, als U wilt. Slavenarbeid voor brood….

    Och, van de benden bedelaars spreek ik niet eens. Zelfs in de winterse verloren landbouwgebieden in Italië, zoals bij ons, staan al eens hulpeloze wezens aan de poort, die met klagende stem jammeren dat ze al dagen niet meer gegeten hebben. De “Carabinieri’ haalt ze weg, want het is duidelijk : bedelen is verboden.

    Met de zomer zal dat weer beteren, hier. De buitenlanders zullen weer hopen geld brengen, wordt gehoopt e links en rechts zullen er wel kruimels van de tafelvallen. Al kruipen de meeste mensen in een hoekje

    Maar in ‘Brussel’ wordt gewerkt aan nieuwe ‘Richtlijnen’ en wordt het promille op 0.02 gebracht, zogezegd om ongevallen te vermijden. Die gebeuren wel meest in de vrije dagen, waar er niet of niet veel controles zijn. En niemand denkt er aan, dat in een definitieve stap is naar een totaal alcohol-verbod, zoals voorgeschreven door … de Sharia.

    Langzaam maar zeker haalt Big Brother de strop rond onze nek aan.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Griekenland wil werkloze jongeren naar andere EU-landen exporteren

    *

    Armoede EU explodeert, bijna 1/3 werklozen krijgt geen uitkering - Onderzoek: Spanningen binnen EU nemen toe, bezuinigingen werken averechts

    Spaans protest tegen de massale jongerenwerkloosheid, die met bijna 60% net zo hoog is als in Griekenland, en daarmee een tijdbom onder de samenleving is.

     

    De Grieken hebben een creatieve oplossing bedacht voor het vrijwel ontbreken van een exporterende industrie en hun jeugdwerkloosheid van bijna 60%: de werkloze Griekse jongeren moeten worden ingezet als 'exportproduct' naar andere EU-landen. In eigen land wil de overheid jongeren verplicht onbetaald laten werken, zogezegd om bedrijven te stimuleren hen aan te nemen. Feitelijk betekent dit voorstel, waarmee jongeren geen salaris meer krijgen maar toch moeten werken, dus pure slavernij. De cijfers uit de rest van de EU laten vergelijkbare dramatische ontwikkelingen zien.

    Het bizarre voorstel is afkomstig uit de koker van het Griekse Centrum voor Planning en Economisch Onderzoek. Omdat de Griekse bedrijven niemand meer aannemen en 1 op 4 Grieken -en zelfs bijna 6 op de 10 jongeren- werkloos thuis zit, wil men de werkloosheid verminderen door jongeren gewoon het land uit te schoppen, en de rest van de EU met hen op te zadelen. Veel kans op werk maken deze jongeren niet; 71% van hen zit al langer dan een jaar thuis, terwijl 23,3% zelfs nog nooit heeft gewerkt. (1)

     

    1 op de 4 Europeanen bedreigd door armoede

     

    Uit de rest van de EU komen vergelijkbare onthutsende cijfers. De armoede in Europa explodeert, geeft nu ook EU-Commissaris van Sociale Zaken Laszlo Andor toe. Maar liefst 1 op de 4 Europeanen wordt door armoede bedreigd. De werkloosheid in de eurozone bedraagt 12%, onder jongeren zelfs bijna dubbel zoveel: 24,4% (1). Schrikbarend is dat 29% van de werklozen in de EU géén uitkering krijgt. Van Groot Brittannië tot en met Griekenland heeft dat dramatische gevolgen. Het aantal daklozen in Europa neemt dan ook hand over hand toe. (2)

    Het Center for Economic Policy Research wees onlangs op het historische verband tussen bezuinigingen en grote maatschappelijke onrust zoals stakingen en rellen. Ook JP Morgan waarschuwde dat de geschiedenis van Europa in de afgelopen eeuw laat zien dat bezuinigingen doorgaans ernstige, chaotische gevolgen hebben, niet alleen voor de bevolking, maar ook voor de overheid, omdat de overheidsschuld juist verder stijgt.

    'EU ondermijnt democratie'

     

    Daar komt nog eens bij dat de besluiten die in Brussel worden genomen de indruk wekken dat de democratie wordt ondermijnd. Bovendien nemen de spanningen tussen de EU-landen onderling toe. Zo vond de president van de Bank van Frankrijk het niet eerlijk dat zijn land onlangs werd afgewaardeerd, en zei hij dat ze dat juist met Groot Brittannië hadden moeten doen. 'Nu de druk op de begrotingen toeneemt en de groei afneemt, lijken er grenzen te zijn aan de Europese solidariteit,' constateerde JPMorgan. (3)

    Record aantal jongeren werkloos

    Dat het -in tegenstelling tot wat u van EU-politici hoort- steeds slechter gaat, blijkt uit de kille statistieken. In Frankrijk stijgt de werkloosheid al 9 kwartalen op rij, en is in 16 jaar niet meer zo hoog geweest (4). Ook in Italië steeg de werkloosheid naar een recordhoogte van 12,7% (5). In Spanje wil de record werkloosheid van 26,7% maar niet dalen, en steeg de jeugdwerkloosheid verder naar 57,7% (6). In Nederland bedroeg de jeugdwerkloosheid in november vorig jaar 11,4%, een stijging van 1,7% in een jaar. Alleen in Oostenrijk, Duitsland en IJsland is de werkloosheid onder jongeren percentueel lager (7).

    Xander

    (1) Zero Hedge
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (3) Zero Hedge
    (4) Zero Hedge
    (5) CNN Money
    (6) Zero Hedge
    (7) Zero Hedge

    Zie ook o.a.:

    23-01: Griekenland eist nog eens € 17 miljard van Europa
    20-01: EU eist dat lidstaten nog dieper snijden in sociale zekerheid

     

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Ja toch, inzake werk en met eigen handen instaan voor het eigen levensonderhoud: daar wordt aan gewerkt. A is dat niet meer dan ‘kurieren am Symptomen’. Een asoperientje tegen de armoede. Met ‘arbeids cheques’, dienstencheques of maaltijdcheques smeert men een zalfje, om de stinkende wonden te bedekken. Terwijl aan de andere kant de misbruiken als paddenstoelen uit de grond schieten. En het Overheidslichaam aldoor zwelt van partijleden die in de kaas kruipen.

    Of anders, nog maar eens een bevriende NGO laten oprichten, om ‘Overheidshulp’ rond te strooien, die dan nog meestal in de verkeerde zakken terecht komt. Op die manier wordt lekker de persoonlijke verantwoordlijkheid vermeden: als het geld op is, worden gewoon de deuren gesloten en herbegint men opnieuw van voren af aan.

    Vroeger leidde dergelijke wetteloosheid altijd regelrecht naar opstand en burgeroorlog. Gelukkig zijn er nu zodanig veel moderne communicatiemiddelen, dat de Overheid stilaan over gans de wereld helemaal met de billen bloot komt te staan.

    Zaak is alleen maar, die Overheid gewipt te krijgen in de rednering:’ het is zij, of wij’. Tenzij U hen op 25 Mei in het stemhokje weer carte blanche geeft. Terwijl U de poort voor hen die met de verandering in hun armen komen aandraven, de deur voor hun neus dicht slaat.

    De Dag des Oordeels nadert met rasse schreden. Zouden hun vluchtauto’s reeds geboekt zijn? Nog waar ook: ze zullen rap ver weg zijn, want er is… geen grensbewaking meer. JaJa, we zullen nooit kunnen zeggen, dat Eurocraten geen vooruitziende mensen geweest zijn!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!