MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1740 - EEN VRAAGSTUK OP HET BORD VOORAAN: IEDEREEN KENT DE OPLOSSING MAAR NIEMAND DURFT HET OPSCHRIJVEN

    **

    Vrijdag 24 januari

    Zon 8u30-17u20

    H Franciscus van Sales, bisschop en martelaar.

    Patroon van journalisten en schrijvers

    *

    (Herhaling) Vandaag zouden alle letterkakkers die zich voorlopig nog vrij weten, want nog niet geforceerd bekeerd tot de Islam, de naamdag zouden moeten herdenken van hun patroonheilige. Wat er wel niemand zal doen, wegens te achterlijke gedachte. Ja, dat is zo. Iets of iemand waaraan men gewoon is, is inderdaad veel te… gewoon om er nog aandacht aan te besteden. Het is ook maar vanaf het ogenblik dat iemands hoofd werkelijk pijn doet, dat men er aan denkt naar de dokter te gaan..

    *

     

    *

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Stel U voor: we zitten allemaal in de klas bij de grote Meneer Merlijn, en we zijn allemaal al een tijdje geleden tot de jaren van verstand gekomen. We hebben leren rekenen, lezen en schrijven en toch blijft bij de meesten hun blad om de oplossing te noteren, onbeshreven.

    Die ene, die ‘Erik 60’ stak vandaag zijn vingertje omhoog en mocht proberen. Hij schreef dat hij vel poblemen zag staan op dat bord, en dat de Overheid wel ies zou moeten doen. In de Vragende Onvoltooid Toekomstige Tijd. Een tamelijk moeilijke oefening dus. Iedereen voelde dat hij iets uit zijn nek stond te lullen maar iedereen zweeg. Niemand wilde, noch kon, of durfde zijn nek uit te steken: het was vanzelf gekomen, en zou dus ook vanzelf weer weggaan. Dachten ze.

    Dat moet zowat de gewone reactie zijn van een lichaam, die door een virus wordt aangevallen. Vanzef gekomen, vanzelf weer weggaan. Niks geen antibioticum, geen levenreddende prik, geen serum, helemaal niks, zelfs geen pijnstillers.

    Tot dat lichaam, totaal geïnfecteerd, zich overgeeft. Tot de dood er op volgt.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Het Midden-Oosten conflict binnenkort ook in Nederland?

    Zullen we binnen enkele maanden of jaren in ons mooie Nederland ook een conflict krijgen zoals nu het geval is in het Midden-Oosten? Zullen Soennieten, Sjiieten en nog andere stromingen van de islam hier elkaar in de haren vliegen? Zullen moslims de Joden, homo’s en later ook christenen aanvallen? Geen enkel politieke partij (behalve de PVV misschien) kan of wil hier een antwoord op geven. Ga er maar van uit dat dit hier eenvoudig kan gebeuren. Er zijn al tekenen dat jeugdige Soennieten en Sjiieten elkaar al in de haren vliegen op school. Eén vonkje is genoeg om de boel hier te laten escaleren. Met alle gevolgen van dien.

    Degenen die denken dat het Midden-Oostenconflict niet in Nederland uitgevochten kan worden, kunnen maar beter verder slapen. Ze zullen wreed gewekt worden. De meeste moslims hebben een kort lontje als het om hun geloof gaat. En momenteel is er een zware strijd gaande in Syrië tussen twee verschillende stromingen binnen de islam. De Soennieten aan de ene kant en de Sjiieten (de Alawieten, een afsplitsing van de Sjiietische islam waar Assad toe behoort) aan de andere kant. En het gaat er bloederig aan toe. Beide partijen begaan wreedheden die onze pet te boven gaan. Geloof het of niet. Er wonen genoeg moslims van beide partijen in ons land. Momenteel zijn er al met de regelmaat van een klok opstootjes tussen beide geloven op scholen.

    Het zijn misschien maar kinderen, zou je zeggen. Dat is misschien wel waar, maar deze haat tegenover elkaar is met de paplepel door de ouders ingegeven. Waar ben je als ouder dan mee bezig? Deze mensen zijn toch naar het Westen gekomen om een beter leven te leiden dan in hun thuisland, dat verscheurd wordt door onderdrukking en oorlog? Zij zijn toch naar hier gekomen om hun kinderen een vredige toekomst te bieden? Waarom kunnen zij dan deze eeuwenlange haat tegenover elkaar niet begraven? Wat hebben wij in het Westen met hun oeroude vetes te maken?

    Hier ligt een taak voor de overheid om, nog voor alles escaleert, in te grijpen. De overheid moet met deze jongeren en hun ouders gaan praten. Zij moet hen vertellen dat zij hun kinderen niet met haat mogen opvoeden. Om de eenvoudige reden dat dit niet in een moderne westerse samenleving hoort. Zijn ze niet bereid om dit probleem als fatsoenlijke mensen uit te praten? Willen zij hun houding niet veranderen? Willen deze mensen in hun cultuur van haat en achterlijkheid blijven en blijven zij de andere kant als hun vijand zien? Dan moet de overheid maatregelen nemen en als deze niets opleveren, moeten ze het land worden uitgezet. Want je wilt toch niet als overheid dat hier in Nederland verschillende groepen mensen elkaar op beestachtige wijze gaan bevechten? Dan krijg je een conflict waar geen einde aan komt. Verschillende islamitische groepen tegen elkaar, die na korte of lange tijd andere geloofsgemeenschappen erbij betrekken. Dan is het hek helemaal van de dam en worden we terug de middeleeuwen ingegooid. Momenteel leven we op een kruitvat dat alle momenten kan ontploffen. Dit is geen recent probleem. Neen, dit is al een tijdje aan de gang. En het is begonnen tijdens de eerste Golfoorlog.

    Tijdens deze oorlog waren er al kleine relletjes tussen Turkse scholieren en Marokkanen. De Turken waren op de hand van de Westerse mogendheden en de Marokkanen trokken dan weer partij voor Irak. Het stelde toentertijd niet zo veel voor vond de politiek en liet de zaak op zijn beloop, in de hoop dat deze vanzelf zou doven. En ze hadden gelijk. De zaak doofde in alle stilte. Maar de haat tussen beide groepen bleef smeulen. Nu is het een eeuwenoude strijd die niks te maken heeft met een conflict tussen Westen en het Midden-Oosten. Deze keer is het een stammenstrijd tussen de Sjiieten en Soennieten en dat is niet niks. Je ziet wat er plaatsvindt in Syrië. En het gaat in Syrië niet alleen tussen moslims onderling. Neen, christenen zijn daar het kind van de rekening. Mede door het feit dat het extremistische Al-Qaida zich in de strijd heeft gemengd. Al-Qaida is een Soennitische organisatie die veel sympathie heeft onder Soennitische jongeren hier in Nederland. De meeste Nederlandse Syriëstrijders hebben dan ook Soennitische wortels. Er worden vele wreedheden gepleegd door sommige Nederlandse Syriëstrijders die daar naartoe gegaan zijn om hun geloofsgenoten te helpen. In plaats daarvan botvieren ze hun haat en moordlust op christenen. Mannen worden weggemaaid en vrouwen en kinderen worden evenmin gespaard. Christelijke vrouwen worden bruut verkracht en daarna vermoord. Hoe in Godsnaam is het mogelijk dat Westerse moslims dit toch doen? Zij zijn hier naar school geweest, hebben Nederlandse vrienden en een zo normaal mogelijk leven gehad. Wel, het antwoord is simpel: ze krijgen de haat van hun ouders en familieleden mee.

     

    Je kunt je als Nederlander afvragen waarom diep gelovige moslims ons mijden, terwijl ze hier toch wonen en een veilig leven hebben. Ik stel me dikwijls de vraag waarom de gematigde moslims die onzinnige daden niet openlijk veroordelen. Waarom zwijgen ze daarover? Angst voor deze kleine groep die een hele gemeenschap gijzelt? Dat kan ook meespelen of misschien willen ze hun andere geloofsgenoten niet voor het hoofd stoten. Wie zal het weten buiten hen zelf? Onze Syriëstrijders die terugkomen naar Nederland zijn volledig losgeslagen en zitten vol haat tegenover andersdenkenden. We mogen raden hoeveel moorden en verkrachtingen deze strijders op hun geweten hebben. En dan is de Nederlandse overheid van plan hen te pamperen. Een heel gevaarlijke situatie. Onze inlichtingendiensten houden hen nauwlettend in de gaten of ze hier niet ontsporen. Maar er zullen altijd mensen zijn die tussen de mazen van het net door glippen en een enkele reis naar Allah willen maken, met zoveel mogelijk ongelovigen in hun kielzog. Laat ons hopen dat dit niet gebeurt en dat de jongens en meisjes die terugkomen uit Syrië hun verstand gebruiken. Zij hebben daar waarschijnlijk enorm veel ellende meegemaakt en gezien. Medelijden heb ik daar niet mee. Zij hebben daar tenslotte zelf voor gekozen. Maar het grote gevaar zit hem in de strijders die aan de zijde van Al-Qaida gevochten hebben. Zij zijn niet meer dan bloeddorstige oorlogsmisdadigers die vervolgd moeten worden omdat zij vast en zeker bloed aan hun handen hebben. Bovendien dromen zij van een islamitisch kalifaat waar de sharia heerst. Daarom moeten zij zonder pardon opgepakt worden als ze ook maar een voet op Nederlandse bodem hebben gezet. Deze extremisten zullen zich niet meer thuis voelen in hun voormalig vaderland, waar enorm veel ongelovigen wonen. Zij komen naar hier met een missie en orders van Al-Qaida om onze democratische rechtsstaat te vernietigen. Daarom moet de overheid zo snel mogelijk met de jongeren die nu op school tegenover elkaar staan gaan praten voor het te laat is. Zij zijn een gemakkelijke prooi voor Al-Qaida en dat moeten we niet willen.

    Door:
    Erik60
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    PERSOONLIJKE BENADERING

    De zaak is dus, als de Overheid niets doet, ja zelfs integendeel verder meewerkt om de oplossing voor zich uit te schuiven, dan moet er toch iemand zijn die de oplossing van dat vraagstuk op dat zwarte bord neer te schrijven!

    Misschien dat er na 25 Mei eindelijk een aflossing van de wact komt? Een Overheid die de onruststokers en hun aanhang een soort ‘charter’ voorlegt met slechts twee mogelijkheden: aanpassen of opkrassen. Al wie voor een volksjury niet kan bewijzen aangepast te zijn, ja zelfs aangepast² of zelfs aangepast³, is binnen de 24 uur opgekrast, indien niet vrijwillig, dan met geweld.

    Bij definitie worden ‘Kleine’ of ‘Grote’ criminelen so wie so automatisch opgekrast, desnoods naar eenof andere ‘Goelag’ aan de Noordpool. Net als ‘De Boottrekkers van de Wolga’ kunnen ze daar tewerk gesteld worden in de sleepvaart, om ijsbrekers uit et ijs te slepen, zodat de kortere doorvaart vrij blijft voor onze koopvaardijschepen.

    Onze Lage Landen zullen daarna weliswaar ietwat minder vol en onwennig aanvoelen, maar daartegenover staat dat Roemenen, Bulgaren, Szerviërs, Kosovaren, Oekraïners enz. wel rap de vrijgekomen ruimten zullen innemen. Dat laatste voor zij die zich persé altijd maar voort willen ‘verrijken’. Wat heel wat vlotter zou verlopen dan met ‘Oosterse’ achterlijkheden.

    En voor geval ook die zouden tegenvallen, kan dan misschien werk gemaakt worden van het terugschroeven van de ‘Ethische Verworvenheden’, o.a. abortus en euthanasie, waar de Linxe Elite zo mee oploopt. Kinderen ‘Van Eigen Kweek’, om zo te zeggen, zijn nog altijd de waarborg voor een gezond en veilig vaderland. Omdat ze van kindsbeen af naar onze hand kunnen opgevoed worden, in plaats van in de container met ‘Medisch Afval’ te worden gedeponeerd.

    Wat gij, ‘Erik 60’, nog geen goesting om U terug ‘Erik 25’ te voelen?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!