MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1723 - VLADIMIR POETIN: IS DIE MISSCHIEN EEN VAN MIJN VOLGELINGEN , *

     

    **

    Maandag 20 januari

    Zon 8u34-17u14

    H Sebastiaan, patroon van de boogschutters

    Sebastiaan die het were maakt, doet het vriezen dat het kraakt

    *

     

    De Ka’ba in Mekka

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Atoom-dingetjes als vergelding op Mekka en op Medina: een mens zegt soms zo al eens iets om zijn frustratie kwijt te geraken. En moest dat gebeurd zijn, subiet na 9/11, dat eigenlijk 11/9 is in onze taal, zou heel de Vrije Wereld daar niet lang om gerouwd hebben, noch kwaad zijn geweest op Bush Sr. Dat was ook niet het geval toen zijn voorgangers op die manier Japan troffen, in Augustus 1945, om zogezegd Amerikaanse levens te sparen. En nu zijn daar de bomaanvallen van de Moslims in Volgograd…. Eerst dubbel en dik terugslaan, en dan vragen beginnen stellen, zou ik zo zeggen.

    Kameraad Poetin zal wel andere dingen aan zijn hoofd hebben, dan de zieleroerselen van een onbeduidend blogschrijverke te volgen, maar het bewijst dat wij uit hetlzelfde hout gesneden zijn. Zoals trouwens de meeste mensen ook uit datzelfde hout gesneden zijn, maar over de Islam braafjes hun mond houden. Gewoon uit kuddegeest. Omdat iedereen daarover zijn mond houdt, in de mening dat, waarvoor gevreesd wordt, dan ook niet gebeuert. Is zo iets als in den donkeren wegkruipen voor de donder….

    Verder is Xander hieronder weer een beetje verward geraakt in Oud-Testamentsche verhalen. Daar waar de gewone mens liever onder de dekens kruipt om de bliksel niet te zien. De ‘eindtijd’ waarover sprake, is volgens mij de eigenste tijd waarin we nu leven. Want langzaam maar zeker komen de voorspellingen nadrbij.

    Neemt niet weg, dat de Islam, die altijd en overal zelf alleen doorslaande (doodslaande?) argumenten gebruikt, ook maar alleen dezelfde taal begrijpt. Geen ‘ongelovige hond’ mag Mekka betreden: hoog tijd dus dat daar iets aan gedaan wordt. Liefst in de zin zoals de Profeten dat lang, héél lang geleden, hebben bedoeld….

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    *Putin dreigt met kernbom op Mekka*

    'Russische president wil mogelijk schuld in schoenen van Israël schuiven' - Bijbel voorzegt totale vernietiging Saudi Arabië en Mekka in eindtijd

    Er circuleren geruchten in Rusland dat president Vladimir Putin zò woedend is over de twee recente terreuraanslagen in Volgograd, waarbij in totaal 34 mensen omkwamen en meer dan 100 anderen gewond raakten, dat hij een kernbom op Mekka zou willen gooien. Wellicht is het slechts een complottheorie, maar het is desondanks opmerkelijk dat in de Bijbel de totale vernietiging van Saudi Arabië -en Mekka- in de eindtijd wordt voorzegd.

    Toen Putin de gewonde slachtoffers van de aanslag in Volgograd bezocht, zou hij hen beloofd hebben de moslimterroristen 'totaal te vernietigen'. In zijn nieuwjaarstoespraak zwoer de Russische president dat Rusland de strijd net zo lang zal voortzetten, totdat de totale overwinning is geboekt over het islamitische terrorisme.

    'Israël krijgt de schuld'

    Er zijn geen concrete bronnen beschikbaar, maar volgens sommigen zou Putin geen directe militaire aanval in gedachten hebben. In plaats daarvan zou hij zonder waarschuwing vooraf een kernbom in Mekka willen laten ontploffen, en de schuld van deze 'terreuraanslag' in de schoenen van Israël willen schuiven. Dat zou namelijk zonder enige twijfel een massale islamitische aanval op de Joodse staat veroorzaken.

    Vergelijkbare geruchten deden de ronde na de aanslagen op 9/11 in de VS. De reden dat er daarna nooit meer een grote aanslag op Amerikaanse bodem werd gepleegd, zou volgens sommigen te maken hebben met president George W. Bush, die via bepaalde kanalen Al-Qaedaleider Osama bin Laden zou hebben gedreigd met de totale vernietiging van Mekka als de terroristen het waagden nog een keer een grote aanslag in de VS te plegen.

    Saudi Arabië en Mekka in eindtijd totaal vernietigd

    De Bijbelse profeet Jesaja voorzegt met dezelfde woorden als in Openbaring 18:1-2 en 14:8 de ondergang van Babylon: 'Babylon is gevallen, gevallen':

    '... de heerlijkheid van Kedar (zal) ten ondergaan.' (21:16)

    Deze plaatsen liggen allemaal in Arabië, dat volgens de Bijbel in de eindtijd zal worden vernietigd door 'Elam', het huidige Iran (mogelijk gesteund door Rusland). Alle letterlijke referenties in de Bijbel wijzen op steden in (Saudi) Arabië. Andere Babylonische steden zoals Nineve, Ur, Babel en Sumer worden nergens genoemd.

    De Bijbel beschrijft dat heel Arabië, inclusief de 'glorie van Kedar' (=Mekka), zal worden vernietigd. Dat blijkt uit onder andere de profetie: '... het zal in eeuwigheid niet meer bewoond worden, noch bevolkt zijn van geslacht tot geslacht; geen Arabier zal daar zijn tent opslaan...' (Jes.13:20)

    Arabieren slaan hun tenten op in Arabië, niet in Rome, dat volgens veel traditionele Westerse uitleggers 'Babylon' zou zijn. De ultieme vervulling van deze profetie is de verwoesting van het Babylon in de eindtijd. Dit valt op te maken uit vers 9, waarin over 'de dag des HEEREN' wordt gesproken waarop 'de sterren... hun licht niet doen stralen,' en de zon 'bij haar opgang verduisterd is', net als de maan. Deze teksten kunnen dus onmogelijk over gebeurtenissen in het verleden gaan.

    Ka'aba = Hoer van Babylon

    De zwarte Ka'aba steen, waar miljoenen moslims jaarlijks omheen trekken, voldoet aan alle Bijbelse kenmerken van de 'hoer van Babylon'. Het zwarte doek wordt door moslims als de jurk van een vrouw (Kiswa) gezien: '... de kuswa van de geweldige Ka'aba is wat wordt gebruikt voor een (deugdzame) bedekking, meer nog... (als) een kleed, wat betekent dat 'wij haar hebben gekleed met haar jurk'.'

    Het kleed, de parels, de juwelen, het goud, het zilver en zelfs de zilveren godslasteringen, die in gouden mozaïeken in haar gewaad zijn geborduurd - alle Bijbelse kenmerken van de 'hoer' zijn aanwezig. Alleen al bij de deuren van de Ka'aba is 280 kilo puur goud gebruikt. De verwijzing naar een hoer in Openbaring 17 is dan ook geen toeval:

    'En de vrouw was gehuld (SV: bekleed) in purper en scharlaken...' (vs. 4)

    De zwarte Ka'aba steen werd historisch gezien opgedragen aan Aphrodite, de hoer-godin die 'Aphrodite Porne' (Aphrodite de hoer) werd genoemd en 'de godin gekleed in purper', zoals beschreven in Openbaring 17:4. De Ka'aba heeft een scharlaken gekleurd binnenkleed.

    Het deel van het kleed (Kiswa) dat de deur bedekt wordt een Burka genoemd, net zoals de sluier die Arabische vrouwen voor hun gezicht dragen... Arabische mystici vergelijken de Ka'aba zelfs met een maagd die versierd is met haar mooiste trouwjurk.

    Bijbel: Eindtijd-Babylon ligt aan Rode Zee

    De Bijbel noemt expliciet de Rode Zee als een geografische indicatie waar het eindtijd-Babylon zich zal bevinden: 'De aarde heeft gebeefd van het geluid huns vals, van het gekrijt, welks geluid gehoord is bij de Schelfzee (SV, KJV: Rode Zee).' (Jer.49:21). Eén blik op de kaart leert dat Mekka zich vlakbij de Rode Zee bevindt. Desondanks negeren de meeste Westerse Bijbeluitleggers deze expliciete aanwijzingen, omdat het niet in hun theorie past dat 'Babylon' de EU, het Vaticaan, de 'foute Kerk', het 'wereldsysteem', of de VN is.

    In Ezechiël 25 staat dat dit 'Edom' zich uitstrekt van Teman (in Jemen) tot Dedan (in Saudi Arabië)(vs.13). Groter-Edom omvatte dus de hele westkust van het Arabische schiereiland, waar ook Mekka zich bevindt. Haar vernietiging wordt als volgt voorzegt: 'Zoals Sodom en Gomorra met hun naburen ondersteboven gekeerd werden, zegt de Here, zal daar niemand wonen en geen mensenkind daar verblijf houden' (Jer.49:18).

    Dus wie er ook de trekker zal overhalen -Rusland, Iran, Israël, of Amerika -, er komt volgens de Bijbel een dag waarop Mekka en heel Saudi Arabië letterlijk in vlammen zullen opgaan, en 'in eeuwigheid niet meer bewoond' zullen worden.

    Xande

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Abstractie gemaakt van ‘Het Joods Complot’ waarover er alleen maar ‘geruchten’ zijn, zou het bij Poetin wel eens serieus kunnen zijn. Hij heeft er de middels voor, en de bondgenootschappen, voor en tegen, liggen gunstig. En hij weet: als de Islam een vinger krijgt, het niet zal nalaten niet alleen de hele arm te nemen, maar het hele lichaam. Omdat, zegt de Koran, waar ooit eens een Moslim gebeden heeft, die grond voor altijd aan de Islam toebehoort. Wat dus wel een gemakkelijke manier van oorlogvoeren is. Maar Kameraad Pietin moet dat zelfs niet eens denken: het volstaat rond hem te kijken….. De landen in de wereld waar géén Moslim-bommen zijn, zijn rapper geteld dan die waar er wèl zijn. Zodat men werkelijk kan zeggen: zoek waar er autobommen afgaan, en U zult er de Islam aantreffen.

    *

    Als besluit maakt Xander ons wel blij met een dode mus. Ooit zal het wel eens gebeuren. Tenzij de Islam inbindt, en eindelijk met of zonder Affrodite Porne dwalingen zijns weegs inziet.

    Misschien kunnen we dan voor onze pietrol verder daar klant blijven. Zo niet polsen we wel Kameraad Poetin over prijzen en leveringstermijnen….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!