MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1691 - NA DRIJ KONINGEN NOG WAT NADERE STRATEGISCCHE PRECIOSIES OVER HET MIDDEN OOSTEN

     

    Donderdag 9 januari

    Zon 8u42-16u57

    H Florimond

    *

    *

    Op dit kaartje kunt U aanduiden….

     

    Waar U de atoombom had gewild….

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Sorry beste lezers dat ik hier 2 dagen aan een stuk niet ben verschenen. Was niet thuis uit reden van afwezigheid, al lag de huissleutel als naar gewoonte onder de voordeurmat, bewaakt door 3 lieve hellemonsters van teddyberen. Ryanair vliegt met amper 2 Boeings 737 klokvaster van Scharrel Roi naar Rome, dan de hele NMBS-vloot samen. Ben voor een tweetal maanden even tandeloos als de Vlaamse Leeuw…. Maar die heeft nog klauwen om zich te verdedigen en nikke niet. In al die tijd zal ik het dus moeten doen met mijn scherpe tong alleen…. Maar terzake.

    *

    Sedert het begin van onze Jaartelling, het jaar NUL van de Geboorte van de Koning der Joden, die de Drij Koningen uit het Oosten waren komen geschenken brengen, is er daar toch een en ander veranderd. En geloof me, niet ten goede. Sedert de Stichter der Wree brengende Struikrovers is er daar in heel de streek geen einde meer gekomen aan het bloedvergieten. Eerst door het zwaard of het hakmes, later door bomgordels en autobommen om zoveel mogelijk onschuldige burgers te doden. Onlangs werd er zelfs een meisje van 8 betrapt (en gelukkig gered), die uitgestuurd was met de bomgordel op haar frêle buikje, die op het gepaste moment van op afstand had moeten tot ontploffing gebracht worden. Het Allahu Akbar! Spreekkoor was; Dedju, deze keer voor een andere keer!

    Ik sla zoals gezegd dit artikel van bij E.J. Bron op, om een straaltje licht te verspreiden op de heksenketel van elkaar uitmoordende soorten islammers, de ene al bloeddorstiger dan de andere, die anderzijds wonderwel op één punt opperbest overeenkomen, en dat is dat het piepkleine Israël moet vernietigd en verzwolgen worden. Israël als voorgerecht en het hele Westen als hoofdschotel. Tenzij daar ondertussen de volgende Kruistocht van start gaat, die dan de Laatste, de 7de , zal genoemd worden.

    De Eerste Kruistocht was in 1096, en bracht een Vlaming op de Troon van Jeruzalem. De Laatste Kruistocht zal dus iets zijn voor eenn goede duizend jaar later. Met allemaal samen kunnen wij daar iets aan doen. Misschien iets dat past in de ambitie van BDW,

    *

    Israël is de klein schildwacht aan de achterdeur van Cyprus, waar Europa begint, zoals U weet. Bovenstaand kaartje is ook goed, om Uw mening aan te scheren op 25 Mei aanstaande, als we de Turkeys nu al dan niet als Buurman-Europeaan aan onze boezem moeten drukken.

    Gelukkig ligt tussen hen en ons nog het cultuurland der Oude Grieken; waar ieder busselkind geboren wordt als aartsvijand van de Turken. In Brussel weet men eigenlijk geen raad meer met de Grieken, zodat Kameraad Poetin daar misschien nog zaken kan doen. Geen slecht idee, als U het mij vraagt, om de Zwarte Ongeluks Duivelskater uit de Washing Ton een pad in de korf te zetten… Poetin redeneert als de motor van een Boeing 737, luid maar efficiënt.

    Kijk, die problematiek van het Midden Oosten heb ik in de vlieger hoog in de zuivere berglucht boven de Alpen, zitten overdenken. Had daar toch niets aders te doen wan t in de cockpit had men geen tijd voor een klappeke…..

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Het Midden-Oosten in het begin van 2014

    (Door: Barry Rubin)

    *

    “We staan aan het begin van een zeer lange en diepgaande transformatie”, zegt president Barack Obama. Dit is nergens meer waar dan in het Midden-Oosten. Egypte, het grootste en bevolkingsrijkste Arabische land lijkt terug in het soort militaire regime dat bestond sinds 1952, met uitzondering van 2011-2013, toen het een islamitische regering had. Toch hebben er een aantal belangrijke veranderingen in Egypte plaatsgevonden.

    Ten eerste blijft Egypte in het “islamistische” tijdperk op gespannen voet staan met de Moslimbroederschap. Ten tweede walgt Egypte wat betreft de internationale betrekkingen over het algemeen van de Amerikaanse regering –zoals een van mijn slimste, meest democratische Egyptische vrienden het zegt .– van het “cowboy”-gedrag. Sinds de regering-Obama in 2011-2012 de regering van de Moslimbroederschap steunde, heeft Egypte zich tot Rusland gewend, net als in 1955 toen de Verenigde Staten zich geconfronteerd zag met een radicaal Egypte.

    Het moet grappig zijn voor Egyptenaren dat terwijl de Amerikaanse hulp een geschenk is, ze moeten betalen voor de Russische hulp. Maar de Egyptenaren zijn meer achterdochtig over de Yankees dan over Griekenland wat geschenken betreft. Bovendien, omdat Hamas en Turkije – die de Moslimbroederschap en zelfs anti-Egyptische terroristen ondersteunen – revolutionaire islamisten tegen Egypte hebben ondersteund, zijn de twee in conflict met Egypte.

    Sinds Hamas in oorlog is met Egypte en Israël hebben Egypte en Israël gemeenschappelijke belangen in dit conflict. Zo kan het lijken dat de huidige situatie van Israël in de regio erger is, maar er zijn eigenlijk veel positieve aspecten.

    De situatie van Turkije is ook instabiel. Aan de ene kant is Turkije de belangrijkste verdediger van de rebellen geweest, dat is de soennitische zijde in de Syrische burgeroorlog. Turkse steun aan de Moslimbroederschap wordt beschouwd als vijandig voor Saoedi-Arabië en het militaire regime in Egypte. Hij brengt potentieel ook schade toe aan Turkse hoop op zakelijke plannen met Iran, aangezien steun ook vijandig is tegen het sjiietische blok. Dit heeft ernstige schade toegebracht aan de betrekkingen van Turkije met zowel de Arabische en Iraanse blokken. Turkije wil graag een brug tussen islamisten zijn, maar dat maakt het bij de Iraanse en de Saoedi-Egyptische blokken verdacht.

    Soennieten en sjiieten zijn in conflict en hoewel mensen kunnen denken dat de Arabische wereld geobsedeerd is door het Israëlisch-Palestijnse conflict, is dit niet het geval. De Arabische wereld (verdeeld als die is) is minder goed in staat om iets aan het conflict te doen en is er nu veel minder op gericht dan hij in de afgelopen decennia is geweest.

    De Saoedische ambassadeur in Groot-Brittannië, Mohammed bin Nawaf bin Abdulaziz al- Saoed, die de woordvoerder van het Saoedische regime lijkt te zijn, schreef in de New York Times dat ““Saoedi-Arabië Will Go It Alone

    Saoedi-Arabië is decennia bevriend met onze Westerse partners geweest … bijna een eeuw. Dit zijn strategische allianties die ons beiden ten goede zijn gekomen. Onlangs zijn deze relaties getest – voornamelijk vanwege meningsverschillen over Iran en Syrië. Wij zijn van mening dat veel van het beleid van het Westen in zake zowel Iran als Syrië een risico voor de stabiliteit en veiligheid van het Midden-Oosten beteken. Dit is een gevaarlijke gok waarover we niet kunnen zwijgen en niet werkeloos zullen toezien.

    En terwijl sommige van onze westerse partners de Syrische en Iraanse hebben uitgedaagd, weigeren ze om de broodnodige actie tegen hen te ondernemen.

    De Egyptische – Moslimbroederschap – Hamas conflicten, de Syrische burgeroorlog, het conflict tussen de sjiietische en soennitische blokken (de laatste inclusief Saoedi-Arabië) en de Turks – Arabische wrijving zijn er allemaal tekenen van. Als het Westen bereid is om Assad dictator van Syrië te laten zijn, zullen de soennitische rebellen dit nooit accepteren en de Syrische burgeroorlog zal er in het komende jaar alleen door worden geïntensiveerd.

    Ammar Abdulhamid, een gerespecteerd analist in de kwestie Syrië, heeft erop gewezen dat het ““herlegitimeren van het Assad-regime vandaag de dag, na alles wat het heeft gedaan, groen licht zal geven aan genocidale ondernemingen elders in de wereld.e“.” Natuurlijk, als de Verenigde Staten zouden helpen het Assad-regime in Syrië omver te werpen, zou er ook een risico zijn van genocide op de Alawieten en de christenen (die samen ongeveer 30 % van de bevolking uitmaken).

    Ik zeg het niet graag, maar het is bijna alsof de regering-Obama eenvoudig de zogenaamde “deal” in leven wil houden tot na de verkiezingen van 2016, dus dat het kan opscheppen over een grote diplomatieke triomf in het Midden-Oosten alsof alle problemen zijn opgelost – alleen om dan de deal te laten instorten.

    Dit zou kunnen verklaren waarom president Obama zei dat er slechts een 50-50 % kans zou zijn dat de deal door zou gaan. Meestal praten de president en de minister van Buitenlandse Zaken niet over de zekerheid van deals voordat ze veel dichter bij de voltooiing ervan zijn.

    Bron:

    Bron:
    http://pjmedia.com/barryrubin
    Auteur: Barry Rubin

    Vertaald uit het Engels door:
    Vederso
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    De Zwarte Ongelukskater uit Amerika is nu wel definitief toegetreden tot het kamp van de vijand. Erger dan Hitler die bij Charlie Chaplin als een dansende sater met de Blauwe Planeet jongleerde als was het een kinderballon, jongleert die Kater met onze veiligheid. Hij weet zich de trotse bezitter van Hitlers gestolen ‘Wunderwaffe’ en zelf Moslimbroeder zijnde, weet hij het Arabisch geld en de Arabische olie aan zich te binden.

    Dit overzicht is de gedroomde gelegenheid, om te herhalen dat Amerika voor de volgende 1.000 jaar de trein gemist heeft, door na de hen aangedane schande door Osama Bin Laden (The Twin Towers laffelijk neergehaald, erger dan Pearl Harbour), na te laten weerwraak te nemen op het land die verantwoordelijk was voor deze schande, en meteen op de gehele Islamitische oorlogsmachine, met middelpunt Mekka en Medina.

    Deze toestand verplicht de Europeanen voorzichtig om te springen met hun Laatste Kruistocht. De Saoudishe pietolboeren hebben, met steun van Amerika, ons lot in handen.

    Tenzij hier andere energiebronnen zouden aangeboord worden, waarbij het slechte avontuur van de alternatieve groene energie louter tijdverlies is geweest.

    Kunnen de Nieuwe Leiders die we verwachten na de verkiezingen, hier geen goede idee opdoen, om ‘ns een klappeke te gaan doen met Kameraad Poetin? Die is groot en sterk en de Zwarte Ongelukskater en zijn vrienden zullen wel moeten inbinden.

    Amerika is verleden tijd. Rusland i de toekomst.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!