MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1690 –OVER HET GROTE VERSCHIL TUSSEN DE R.A.F. VLIEGENIERS IN MEI 40 EN THE ENGLISCH DEFENSE LEGUE HEDEN TEN DAGE

    *

    Maandag 6 januari

    Zon 8u44-16u53

    Driekoningen

    HH Melchior, Caspar en Balthazar

    De dagen lengen op Driekoningen een hertensprong

    *

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Mijn titel hierboven is, denk ik, duidelijk genoeg om meteen het Engels luchtruim te verlaten en om dus de blikken naar het eigen land te richten.

    Bij de EDL, de English Defense Legue heeft men m.i., willen laten zien, hoe Engeland helemaal alleen in Mei ‘40n stand hield tegen de Duitsers, om dan even later meteen het verzet in heel Europa op gang te trekken. Hadden ze nu dis maar liefst meteen onder of boven hun slogans het wervende Tempelierskruis aangebracht, dan zou dit in gans Europa begrepen worden als een nieuwe Kruistocht. Net zoals die trostse eilandbewoners Hitler een voet durfden dwars zetten!

    Want de tijd voor het scanderen van slogans is voorbij. De vonnissen tegen de EDL, die U hieronder kunt lezen, zijn inderdaad evenveel rechte oorlogsverklaringen door een regime dat nu al verkocht is aan de sharia

    Een Kruistocht op gang trekken kan, louter door de symboolwaarde, meteen de Bevrijding van Europa op gang trekken. Moslims zijn als de dood voor dat teken, want zij weten uit ervaring dat de zoveelste poging om Europa te veroveren, alsdan dreigt om nogmaals en deze keer dan definitief faliekant af te lopen.

    Dit voorjaar gaat tegen 25 Mei, de strijd dus gelijktijdig op twee fronten, voorlopig uitsluitend in de kieshokjes. Eerst om noch min noch meer de eigen toekomst veilig te stellen, maar gelijktijdig voor de redding van het groter geheel: de Joods-Cristelijke Beschaving van ons continent.

    We moeten af van de verstikkende onleefbare en veel te dure staatconstructie waar Vlaanderen na 184 jaar nog altijd evenzeer wordt leeggemolken als vroeger. En als we daarenboven met andere medestanders in andere landen de onderdrukkingsmachiene die de EU geworden is, dan kunnen bij ons op alle transen, de leeuwen dansen!

    Want het staat in de sterren geschreven, net zoals Moedertje Rusland na 70 jaar mensonterend goddeloos communisme, terug in haar Oud-Christelijke plooi is gevallen, dat ooit het Europese continent door het voorvaderlijk Geloof zal bevrijd worden van de Islam. Al zal dat natuurlijk – onbegrijpelijk maar waar – ietwat gelouterd moeten worden door de veranderde moraliteit inzake de voorvaderlijke Goede Zeden.

    Ik hoop vurig dat iedereen, na deze inleiding, de onderliggende boodschap in navolgend artikel kan smaken.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    GB: Gevangenisstraffen voor EDL-leden

    De islamkritiek criminaliseren en tegelijkertijd een voorbeeld stellen, dat is de niet geheel nieuwe strategie die vooral in Groot-Brittannië veelvuldig wordt gebruikt. Kort voor Kerstmis afgelopen jaar werden 32 leden van de English Defence League (EDL) tot gevangenisstraffen van in totaal bijna 60 jaar veroordeeld. De vonnissen werden uitgesproken op grond van de botsingen tussen EDL-leden en de politie op de demonstratie in Walsall in september 2012. Britse media verspreidden foto´s van de veroordeelden, inclusief informatie over hun woonplaats en straatnaam.

    Inderdaad hadden de aanhangers van de EDL zich door antidemonstranten laten provoceren en gooiden ze met flessen en stenen. Van cafétafels werden de poten afgebroken en gebruikt als wapen. Maar in vergelijking met de linkradicale onlusten in Hamburg zijn de beelden uit Walsall veeleer onschuldig. Foto´s van gewonden laten uitsluitend mensen van de EDL zien. Terwijl de straffen voor de gearresteerden met een Oriëntaalse naam allemaal laag uitvielen en werden omgezet in voorwaardelijke straffen, worden de EDL-leden getroffen door de volle hardheid van de wet.

    Een detail met betrekking tot de eerste zeven veroordeelden is bijzonder belangrijk:

    “The judge was told none of the seven men were involved in fighting with police officers, but they were threatening and aggressive.”

    Dat betekent, dat er voor een EDL-lid 2 jaar gevangenisstraf dreigen voor het dragen van een T-shirt met de tekst “Never Surrender” of het meedoen in een spreekkoor. Want je kunt er immers nooit zeker van zijn of de man naast je niet met iets gooit en voldoet aan het strafbare feit “violence disorder” voor de hele groep; overigens een droom voor het doelgericht inzetten van politie-informanten.

     

    Het criminaliseren en vervolgen van islamcritici wordt in Engeland nu systematisch aangepakt: een emotioneel geladen posting met een nogal verkeerde woordkeuze op Twitter of Facebook over de Woolwich-moord op Lee Rigby kan nog diezelfde nacht tot een arrestatie leiden. Aan het eind van het jaar is ook het nieuwe “Islamophobia-Report” van de OIC verschenen om nog meer druk op westerse regeringen uit te oefenen islamkritiek wettelijk te verbieden.

    Bron:

    ww.pi-news.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Het kan toch nooit de bedoeling zijn van de huidige Engelse Regering, om te handelen zoals de Joodse bevolking, helemaal bij ’t begin van de Jodenvervolging in Duitsland? Ook zij hoopten dat het nog wel zou meevallen! Dat er gerust kon meegewerkt worden, want de eigen Overheid zou toch de eigen Burgers niet wegpesten…

    Het was pas, toen zij met goederenwagons (7 paarden/70 mensen) afgevoerd werden naar de uitroeiïngskampen, dat het verzet, eerder op persoonlijk vlak, op gang kwam. Zelfs zij die het hadden kunnen beletten, de Geallieerden, hadden wel iets anders te doen.

    Ook toen, als de oorlog op zijn einde begon te lopen, waren het slechts enkelen die gewapenderhand weerstand begonnen te bieden (Warschau) en zij de elite-troepen der Waffen-SS in de hoek konden drijven, dat zij begonnen te geloven in hun eigen macht.

    Wij, de Vlaams Nationalisten, dienen het voortouw te nemen in de bescherming van onze eigenheid. Binnenkort zal er misschien bij ons ook ’n Vlaams Aanvals Leger moeten komen, aangezien de aanval veel beter is dan de ‘defense’.

    BDW verdient een medaille door zijn uitspraak, gisteren op VTM, dat de islam het ergste is dat ons sedert Hitler is overkomen. Och neen, hij, de tacticus, bedoelde niet de meelopers, die maar uit hun kot zouden komen om te helpen als de fanatieken de macht gingen grijpen. Zij zullen, zo denkt deze Grote Staatsman, dat ze nu wel partij tegen hen zullen kiezen door zich te laten horen tegen de Syrië-Strijders… Even vergeten dat iemand Moslim is voor de eeuwigheid?!

    Zoals naar gewoonte, zal de stilte oorverdovend maar veelbetekenend zijn…

    *

    Het kan natuurlijk altijd, dat ook deze strijd in het nadeel van Vlaanderen uitdraait. Daarom is het goed te herinneren aan de dagen dat de ‘repressie’ hoogtij vierde. ‘No surrender’ is in dat geval, de beste drijfveer om stand te houden. De garde sterft, maar geeft zich niet over!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    07-01-2014
    Daar beginnen de oogjes ook blijkbaar open te gaan....
    BBC accused of bias on immigration... by its own political editor: Nick Robinson says Corporation made 'terrible mistakes' by not reflecting public's concerns Mr Robinson said BBC executives were afraid of uncensored debate He said the Corporation decided some concerns were 'not acceptable' But the political journalist claimed that attitudes have now changed He spoke ahead of his new documentary, The Truth About Immigration By Tamara Cohen PUBLISHED: 00:28 GMT, 6 January 2014 | UPDATED: 11:10 GMT, 6 January 2014 361 shares 240 View comments Criticism: Nick Robinson, pictured outside 10 Downing Street, said BBC executives feared uncensored debate Criticism: Nick Robinson, pictured outside 10 Downing Street, said BBC executives feared uncensored debate The BBC made a terrible mistake by not reflecting the publics concerns about immigration, its political editor has admitted. Nick Robinson said that during Labours years in government, BBC executives feared an uncensored debate about the issue would stoke racism. As a result, viewers concerns about pressure on jobs and wages, and cultural tensions were not aired as the BBC had decided these are not acceptable views and that was a terrible mistake. Claiming that attitudes have changed, Mr Robinson was speaking ahead of tomorrows screening of his documentary The Truth About Immigration, which is set to reveal new data about the scale of public concerns. However, amid debate over the lifting of controls this month on Romanians and Bulgarians coming to settle in Britain, critics say the BBC still has some way to go. As recently as November, the broadcaster was giving uncritical blanket coverage to a report about the economic benefits of immigration that was dismissed as fatally flawed by Mervyn Stone, one of the countrys most senior statisticians. Sir Andrew Green, of the think-tank Migration Watch, said: Nick Robinson is right the BBC has a lot to answer for. They were largely silent as immigration rose from 50,000 a year to 250,000 a year under the previous government and as net foreign migration reached nearly 4million. More... NICK ROBINSON: The public deserves the truth on immigration... from Britain's politicians - and, yes, my own BBC Nothing has changed at the biased BBC Drivel! PJ Harvey accused of filling BBC Radio 4's Today programme with 'leftie tosh' Their coverage has improved a little in the face of overwhelming public opinion, which many of them seem to despise. Mr Robinson said in interviews at the weekend that the public deserve the truth because although immigration has been top of the political agenda, the real debate about it has scarcely begun. Controversial: Mr Robinson said that whether to allowi BNP leader Nick Griffin on Question Time caused 'huge argument' Controversial: Mr Robinson said that whether to allowi BNP leader Nick Griffin on Question Time caused 'huge argument' In the run-up to eight Eastern European countries joining the EU in the early 2000s, BBC managers feared having a conversation about immigration as they believed it would unleash some terrible side of the British public. Mr Robinson said: The same people who said you couldnt have [British National Party leader] Nick Griffin on Question Time said: Dont talk about this. Do you know what youre going to unleash? Do you know the horrors that are going to come? There was huge argument within the BBC about that. He said his documentary would go through the mistakes and miscalculations about immigration numbers made by the Labour government. Fear: Mr Robinson said that ever since Enoch Powell (pictured) gave his infamous 'Rivers of Blood' speech in 1968, the BBC has shied away from discussing immigration Fear: Mr Robinson said that ever since Enoch Powell (pictured) gave his infamous 'Rivers of Blood' speech in 1968, the BBC has shied away from discussing immigration Accusing the BBC of being too slow to recognise and reflect the concern, dislocation and anger felt by many, he said: We worried too much about airing views that might offend some viewers and listeners and not enough by the offence caused to people who did not hear their own concerns reflected on air. That, I am happy to say, has now changed. Mr Robinson said the country was beginning to have an honest discussion about immigration, and the fact that it might result in greater competition for jobs, housing and school places, while also benefiting the economy as a whole. In the same interview, Mr Robinson did not deny that there was rivalry between him and Robert Peston, the BBCs economics editor. Were not mates, he said. Hes not part of my social circle. Are we fairly assertive individuals? Yes, probably removing the word fairly. Former Tory Cabinet minister Michael Portillo, a regular BBC contributor, said: The BBC has failed in the immigration debate over a 40-year period. Ever since the Enoch Powell speech [about immigration in 1968], there has been such a fear that immigration equals racism that the BBC and other outlets have banished reporting the full facts for fear of stoking racism. In an interview in 2011, the BBCs former director-general Mark Thompson admitted that there had been some years when the broadcaster was very reticent about talking about immigration. He added: There was an anxiety about whether or not you might be playing into a political agenda if you did items on immigration. Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2534366/BBC-accused-bias-immigration-political-editor-Nick-Robinson-says-Corporation-terrible-mistakes-not-reflecting-publics-concerns.html#ixzz2phnUlBSy Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

    07-01-2014, 11:02 geschreven door ottorongo


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!