MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1667 – S.P.Q.R.: DE SENAAT EN HET VOLK VAN ROME

    *

    Zaterdag 28 december

    Zon 8u45-16u44 Onschuldige kinderen

    Op onnozele kinderdag is het jongste kind de baas in huis

    *

    1667 – S.P.Q.R.: DE SENAAT EN HET VOLK VAN ROME

    *

     

    Wij pleegden vroeger daarmee de draak te steken : de Heilige Onnozele Kinderen! Stel je voor! Naarmate we echter op latere leeftijd ‘tot de jaren van verstand’ kwamen – of toch daar zo omtrent, zou De Witte van Zichem zeggen – werd het duidelijk dat het om kinderlijkjes ging. Een beetje zoals de strijdende partijen in de Moslimlanden elkaar aandoen in deze tijd.

    *

    Senatus Populusque Romanus, "De Senaat en het Volk van Rome",

    Deze 4 letters staan de dag van vandaag in de fundamenten van de Eeuwige Stad, harder dan in graniet. Jammer genoeg niet voldoende meer in de hoofden der elitaire Grote Geesten die het land leiden. Ze zouden, na de Moeder Aller Verkiezingen, bij ons in Vlaanderen, in de koppen van dezelfde soort van af te zetten Grote Geesten met gloeiende ijzers gebrand moeten worden, voor ze worden afgevoerd om gedecimeerd te worden.

    Decimeren bij de Oude Romeinen was iedere tiende man uit de rij zonder meer en per direct naar de Hades zenden. Uit mijn college-tijd heb ik onthouden dat dit systeem eerder pijnlijk was, maar uitstekend werkte. Goed van toen, moet ook goed voor nu zijn. Met dien  verstande, dat er eerst een zitting zou gehouden worden, per kleur, apart, voor elke gewezen soort ’staat dragende’ partij. Dit om dringen te voorkomen.

    *

    U krijgt hieronder een hartig stukje opgediend van bij E.J. Bron. Wat geldt voor onze Noorderburen, geldt so wie so ook voor ons, Vlamingen uit dezelfde Lage Landen bider See. Als er al een verschil zou bestaan, dan dient er alleen gekeken te worden naar wat ons door beneden de armoe-grens wordt opgedrongen. En ect waar, dat zijn geen suikermarbels, hé!

    Van marbels gesproken: het is inderdaad hoog tijd dat we daar onze marbes, zo’n dikke 18 miljard Euro per jaar,  terug eisen! Dat is altijd al, sedert de tijd dat we met de marbels speelden in het zand,  het reglement voor valsspelers. Ze (die valsspelers) mochten al blij zijn er met een pak rammel van af te komen….

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Mensen kunnen niet met macht omgaan

    Posted on 27 december 2013door E.J. Bron

    (Door: Wans Horst)

    *

    Europa glijdt af en Nederland is de beste waardering kwijt, tuimelt naar plaats 30 volgens nu.nl, maar de geldstroom richting landen als Zuid-Soedan, onlangs weer 120 miljoen, lijkt onophoudelijk. We worden als land en als mens middelmatig, terwijl de banken en overheden herkapitaliseren en zo veel machtiger worden. Misschien dat één en ander ingegeven is door de hoop dat we op deze manier een nieuwe Gouden Eeuw kunnen doormaken, ingebracht in de hersenen van Mark Rutte als “reset der mensheid” en we dat bij wijze van sociaal experiment in gelijkwaardigheid over de hele wereld moeten doen, toch die new world order… Hoe willen de overheden de inzet der volkeren gelijkwaardig maken? Onze voorouders hebben het in Nederland zo gemaakt als het is en de eeuwige beschuldiging van links dat Nederlanders makkelijk praten hebben omdat ze niet in Afrika geboren zijn, is een onzinargument, slechts bedoeld om de discussie te blokkeren.

    Zo gaat het steeds:

    1. Mensen uit de niet-westerse wereld denken dat er in Europa een beter leven op hen wacht.

    2. Deze gelukzoekers gaan uit eigen beweging op reis naar Europa.

    3. Als ze de rit overleven, meldt men zich aan bij een instantie van een EU-lidstaat.

    4. Men wordt in een asielzoekerscentrum geplaatst waar men eten en drinken en zorg krijgt.

    5. Men gaat eisen stellen. Hongerstaking om steeds maar meer te eisen.

    6. Als er genoeg op een dergelijke wijze zijn geïmporteerd, zal men de sharia afdwingen.

    Je geeft ze een vinger en ze nemen een hand.

    Hoe het zou moeten gaan:

    1. Men bevrijdt zich in eigen land van alle hindernissen die men ziet om welvarend te worden.

    2. Men bouwt het land op, o.a. door gelijkwaardige handel te drijven.

    Gelijkwaardig betekent niet het overmaken van sommen geld om de lokale dictators tevreden te stellen, ook wel gebracht als ontwikkelingssamenwerking. Wat kan er nou positiever zijn dan het samenwerken aan de ontwikkeling, denken de meesten. Dat doet me ook denken aan zo’n slogan van een vorig kabinet: samen werken, samen leven…

    We zien goed dat geld helemaal niets mee te maken heeft de niet-westerse immigranten die ons land “rijk” is. Ook al zijn de omstandigheden waaronder deze mensen leven hetzelfde als de omstandigheden waarin autochtonen leven (zelfde land), toch wil het met die eerste groep maar niets worden, alle “positieve discriminatie” ten spijt. Zij kosten ons per saldo 7 miljard per jaar, waar dat bedrag alleen al voldoende zou zijn om alle bezuinigingen van volgend jaar op te vangen die ons gedicteerd worden door Brussel. Maar de overheid kiest ervoor de burger geweld aan te doen, door hem als enige mogelijke melkkoe te zien.

    Al word je onder dwang naar een gastland verscheept, het lijkt mij niet teveel gevraagd om jezelf a) dankbaar en b) nederig op te stellen. Anders ben je sowieso *kraskras* ongeschikt voor de westerse samenleving en dien je daar zonder pardon permanent uit verwijderd te worden.

    De overheid moet eerst in zichzelf gaan snijden, gewoon het lef hebben het landsbelang boven de ego’s te stellen: alle soevereiniteit uit Brussel terughalen en teruggeven aan de burgers zelf. De overheid is veel te log geworden en acht zichzelf capabel om taken op zich te nemen die keer op keer uitlopen op een teleurstelling voor alle betrokken partijen. Uitkleden die hap in plaats van de ouderen, gehandicapten hun pleziertjes te ontnemen en de hardwerkende burger verder te belasten door allerlei belastingen als de BTW, OZB, MRB en nog een paar acroniemen, belasting op water te verhogen, terwijl de hoogste belastingschijf 2% omlaag gebracht wordt. Zo creëer je als overheid ook een beeld onder armere doelgroepen dat “het” oneerlijker wordt. Wilders heeft dat nog nooit gedaan.

    Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor hun leven. Je kunt niet die verantwoordelijkheid bij ze weghalen en vervangen door regels en wetten, want dat staat er tussen dromen en werkelijkheid in de weg en als je iets niet kan afnemen van mensen zijn het wel hun dromen, alhoewel dat door de hersenspoeling van de NPO natuurlijk wel in de koker zit. Dromen kunnen werkelijkheid worden, als de wil er maar is. Mark Rutte zit wel comfortabel zo in z’n torentje de bankrekeningen van mensen te plunderen, indien ze werk hebben tenminste, en banen weg te geven aan Roemenen en Bulgaren, tussendoor nog een paar documenten ondertekenend zodat we verder in de illusie zakken dat we er niets aan kunnen doen, dat we de stront in zakken om uiteindelijk de trein naar Brussel te kunnen nemen.

    Hoe kan Mark Rutte (waarvan er velen zijn in Den Haag) met zichzelf leven? Ik zou acute zelfmoordneigingen krijgen als ik de kans niet optimaal zou benutten om Nederland uit de EU, de Euro en het vreemdelingenverdrag te krijgen en in de EFTA.

    Burgers, boeren en buitenlui, het is tijd om jezelf te vermannen en te denken en te handelen in het landsbelang, en niet in de calvinistische/fatalistische versie daarvan, maar in de versie die uitgaat van onze eigen kracht. Het speelkwartiertje heeft decennia te lang geduurd. De bel is afgegaan, maar in de eurofiele roes onopgemerkt gebleven. Zowel burgers als politiek hebben fouten gemaakt: burgers door ongeïnformeerd te stemmen en politici door het volk te zien zoals ze dit meerderheid nog steeds is: dom stemvee, waar niet veel rekening mee gehouden dient te worden. Dat moet anders: burgers moeten niet bang zijn voor de overheid, maar de overheid bang voor de burgers. Waarom moet in Nederland bijvoorbeeld wapenbezit gereguleerd zijn? Zodat alleen de overheid de middelen heeft om de burger de baas te zijn. De burger is een tandeloze tijger, die denkt dat te willen zijn door de grote hoeveelheid anti-wapenpropaganda. Als het zo gevaarlijk is, waarom dragen agenten er dan één, naast hun stroomstootwapen, wapenstok en handboeien?

    Moeten we allemaal lid worden van een schietclub en een wapenvergunning aanvragen? Als de overheid gewoon gaat luisteren naar het volk en doet waarvoor ze bedoeld is, dienstbaar zijn naar de burger toe, zal dat niet nodig zijn.

    En niemand die deze negatieve spiraal opmerkt in z’n leven en gaat nadenken over wat hij kan doen om het leven voor hem en de samenleving te veranderen? Natuurlijk ben je zelf verantwoordelijk voor jouw leven, moet je in principe niets verwachten van anderen, maar aartsluie naoorlogse voorvaderen hebben nu eenmaal besloten dat zij (en daardoor wij) in ruil voor de minimale inspanningen die wij tegenwoordig nog van de overheid mogen terugverwachten onze hele ziel en zaligheid als onderpand willen inleveren.

    Uiteraard was de monsterlijke omvang van het uiteindelijke gedrocht toen nog moeilijker in te schatten, maar het moet anders. We stevenen af op grotere problemen dan we nu nog kunnen bedenken. Dat heeft niets met de klimaatverandering te maken of met de hoeveelheid rokers in Nederland.

    Om te beginnen zouden miljoenen mensen moeten demonstreren in Den Haag tegen het kabinet. Iets zegt mij dat het volk moe en geconditioneerd is om maar vooral te moe te zijn om ertegen in opstand te komen, we hebben het ons leven lang te makkelijk gehad en verandering is maar lastig.

    Opdat wij ons maar druk bezig houden met moslims, maken die ons leven zuur, zodat we minder energie hebben om de vreselijke EU, of de andere sociale experimenten die feitelijk ook alleen op papier bestaan, te bekritiseren. De islam kan met een vingerknip al z’n invloed in het Westen kwijt zijn, zolang de politieke wil er maar is, maar de wil om de nieuwe wereldorde van kracht te laten zijn, waarin wij allen slaven zijn, is groter. De mens is in principe een op macht belust wezen en zelfs of vooral als hij in de politiek zit.

    Door:
    Wans Horst
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Kijk, we hebben het weer eens kunnen zeggen. Dat lucht op. Ja toch?! Maar na de A van de voortrekkers, moet het Volk in massa ook B durven zeggen in het kieshokje. De cartoonist hierboven heeft het mooi in beeld gebracht: ondergetekende had het zo gaarne met een gouden strikje, onder de Kerstboom van ieder van onze Grote Geesten gelegd.

    SPQR: heden ten dage staat het zelfs nog op de gietijzeren deksels van de rioolputjes in Rome. Net zoals het gebeiteld staat op monumenten en paleizen. Alle macht komt uit het volk!

    Vroeger, zonder al die moderne communicatiemiddelen,  stonden de gelijkgezinden, weliswaar in groepjes, maar toch elk afzonderlijk. Stromen, rivieren, bergen, zeeën, oceanen stonden evenveel tussen de mensen als stalen tussenwanden, terwijl daarenboven allerlei leerstellingen de mensen tegen elkaar in het harnas joegen. Waarbij natuurlijk verzwegen werd, dat alles louter om geld en macht droei.

    Maar zo “onnozel’ zijn de mensen al lang niet meer. Van Noord naar Zuid, van Oost naar West lopen er onzichtbare draden die woord en beeld doorseinen. De leugen moet almaar door vlugger lopen, want de waarheid dreigt hem voorbij te steken, op weg aar de eindmeet.

    Als we, de Europese niet Linxse partijen, met ons allen ons tegengewicht op de loopplank naar Rechts verleggen; da tuimelen de raddraaiers in de diepte.

    Met deze hoopvolle gedachte zien we van onze ‘Druivelaar’ de laatste blaadjes vliegen. Ze dwarrelen de eeuwigheid in, precies alsof ze er nooit geweest zijn. Maar ze doen het om plaats te maken voor de dagen van He Nieuwe Jaar.

    Heil en zegen

    Op al Uw wegen!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!