MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    27-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1664 - DE GROENPISSERS WETEN VAN GEEN WIJKEN

    *

    *

    Brüksèl, het EU-waterhoofd

     

    Waar het Warm Water heruitgevonden werd.

    *

    WAAROVER HET GAAT

    De goorige modderman uit Amerika (Al Goor) heeft met de uitdrukking ‘The Inconvenient Truth’ inderdaad een ongemakkelijke waarheid aan het licht gebracht, maar de verkeerde. De ‘Greenpeacers’ blijken op het einde van de rit … noch min noch meer uit nijd Groenpissers te zullen worden. Zij blijken geen alternatievelingen, te zijn geweest, maar naïevelingen. Zij hebben dapper gevochten, om dank zij de miljarden subsidies, op hun eentje onze Blauwe Planeet om zeep te helpen.

    Geen zaak om er veel oorden aan vuil te maken : wie leest wat Xander hierover publiceerde, weet genoeg.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Energiewende Duitsland: Omschakeling op groene energie blijkt zinloos

    Die Welt: Groene stroom is onbetrouwbaar

    *

    Het grootste deel van het jaar produceren windmolens en zonnepanelen stroom als het niet nodig is, en geen stroom als het wel nodig is.

    Duitsland is al jaren 'Europameister' waar het aankomt op de omschakeling op groene energiebronnen. Ook in Nederland worden de komende jaren tientallen miljarden euro's uitgetrokken om het aantal windmolens en zonnepanelen fors uit te breiden. Jammer genoeg weigert men in Den Haag naar de situatie in Duitsland te kijken, waaruit onomstotelijk blijkt dat ongeacht hoeveel windmolens en zonnepanelen je ook neerzet, al zijn het er miljoenen, je in de winter voor 95% afhankelijk bent van de oude vertrouwde kolen-, kern- en gascentrales.

    Geen wind en geen zon = geen stroom

    Deze maand is de groene stroomproductie in Duitsland bijna volledig stil komen te liggen. Na het vertrek van de orkaan Xaver, die begin december Duitsland trof, ging de wind letterlijk liggen en ontstonden er hoge en langdurige mistbanken. Hierdoor konden de zonnecentrales in de 2e week van december nog maar voor 2 tot 3 uur stroom per dag leveren. Daarom moesten de conventionele kolen- en gascentrales de hele week continu blijven draaien om aan de stroomvraag te voldoen.

    De bijdrage van biomassa- en geothermische energie is dermate gering, dat deze niet eens in de officiële statistieken zichtbaar kan worden gemaakt. En wat waterkracht betreft: de Duitse waterkrachtcentrales kunnen Duitsland slechts voor 4 of 5 uur van stroom voorzien.

    Nieuw record, maar wel in de zomer

    In de zomer behaalden de zonnepanelen in Duitsland nog een nieuw record door op 27 juli voor 204 gigawatt aan stroom te leveren. De voorstanders van de omschakeling op groen konden hun geluk niet op, en droomden openlijk over een volledig groene energievoorziening. Op 3 oktober kwamen de windmolens en zonnepanelen het dichtste bij de verwezenlijking van die droom: gedurende één uur produceerden de ruim 23.000 windmolens en 1 miljoen zonnepanelen 67% van de Duitse stroombehoefte.

    Totaal afhankelijk van conventionele centrales

    Net als in Nederland doen de Duitse voorstanders van 'groen' alsof de bestaande kolen- en gascentrales binnenkort enkel nog nodig zijn als reserve. Dankzij de voortdurende propaganda van de overheid en de milieubeweging leeft bij veel burgers het idee dat een totale omschakeling op groene energie inderdaad mogelijk is, en kerncentrales en centrales die draaien op fossiele brandstoffen straks tot het verleden zullen behoren.

    De Duitse situatie toont echter aan dat dit altijd een onhaalbare -en uitermate kostbare- droom zal blijven. In theorie kunnen het enorm aantal windmolens en zonnepanelen in Duitsland het land nu al volledig van stroom voorzien. Dat geeft echter een vals gevoel van veiligheid, want de wind en de zon dragen in grote delen van het jaar vrijwel niets bij aan de stroomproductie, en dan ook nog eens juist in perioden als er veel vraag is naar stroom, zoals in december.

    Toen stonden niet alleen vrijwel alle 23.000+ Duitse windmolens volledig stil, maar produceerden de met € 108 miljard euro (!!) gesubsidieerde zonnepanelen zo weinig stroom, dat ze zelfs rond het middaguur slechts een paar kilowatturen konden leveren. De door velen 'overbodig' geachte kolen-, gas- en kerncentrales moesten 95% van de Duitse energiebehoefte 'overnemen'.

    'Groene stroom is onbetrouwbaar'

    Ook het Duitse Die Welt concludeert nu dat groene stroom onbetrouwbaar is. Omdat stroom nog steeds niet of nauwelijks kan worden opgeslagen, heeft het geen enkele zin het enorme aantal windmolens nog verder te verhogen tot de geplande 40.000, of het aantal zonnecentrales te verdubbelen naar 2 miljoen. En zelfs als het de Duitse regering lukt om in 2020 een miljoen elektrische auto's op de weg te brengen, dan nog kunnen zij samen Duitsland welgeteld 7 hele minuten van stroom voorzien.

    Daarnaast is het tamelijk nutteloos dat zonnepanelen rond de middag een enorme hoeveelheid stroom kunnen leveren, terwijl de grootste behoefte aan elektriciteit juist na zonsondergang ontstaat. Zelfs aan miljoenen zonnepanelen heb je dan niets, waardoor de maatschappij dan nog steeds volledig afhankelijk is van conventionele energiecentrales.

    Massale stroomuitval dreigt

    De met honderden miljarden euro's gesubsidieerde 'Energiewende' heeft bovendien een gevaarlijke situatie gecreëerd. Conventionele centrales zijn door deze oneerlijke concurrentie op of over de rand van bankroet gebracht, en dat terwijl tot in lengte van jaren niet één kolen-, gas- of kerncentrale kan worden gemist. Critici waarschuwen daarom dat er door de verdere omschakeling op 'groen' massale en langdurige stroomuitval dreigt, vooral in de wintermaanden.

    De realiteit is dus dat niet conventionele energie, maar groene energie hooguit als 'reserve' kan dienen - en dan ook nog eens als een uiterst onrendabele energiereserve, aangezien windmolens en zonnecentrales het grootste deel van het jaar dermate onbetrouwbaar zijn, dat er op iedere minuut van de dag kolen-, gas- en kerncentrales paraat moeten blijven om stroom te kunnen leveren.

    Nederlands huishouden gaat € 360 per jaar extra betalen

    Desondanks gaat de Nederlandse regering door met een vergelijkbare, even zinloze als extreem kostbare omschakeling op 'groen'. Zo moeten wij € 18 miljard extra belasting betalen - per huishouden € 360 euro extra per jaar - om de komende 10 jaar voor 4,45 gigawatt aan overcapaciteit windenergie te bekostigen, en dat terwijl er net splinternieuwe conventionele centrales zijn gebouwd op de Maasvlakte en bij de Eemshaven. (2)

    70 tot 100 miljard euro weggeblazen

    Er kan dan ook maar één conclusie worden getrokken: het Nederlandse en Europese energiebeleid wordt niet langer bepaald door experts, maar door de antimaatschappelijke ideologen van Greenpeace en de milieubeweging, en hun slaafse volgelingen in de politiek. Volgens onafhankelijke berekeningen gaat het groene windsprookje de Nederlandse samenleving zo'n 70 tot 100 miljard euro kosten (2). Het is voor iedereen te hopen dat de volgende regering in Den Haag een einde zal maken aan deze krankzinnige economische zelfmoordplannen.

    Xander

    1) Die Welt (2) Climategate

    PERSOONLIJKE BENADERING

    We weten allemaal dat elektrische stroom niet kan opgeslagen worden. Ha ja? En wat mogen batterijen dan wel zijn? Zouden onze ‘wetenschappers’, al-dan-niet ge-Nobeld, niet daar eens hun verstand op zetten? Er moet in ieder geval niet verder meer gezocht worden in de ruimte, want daar is geen begin en geen einde aan… Laten ze gedaan maken met die geldverslindende wedloop van ‘loop naar de maan’. We kunnen zelfs het leven op aarde bijna niet meer aan, met dat beetje satellieten waarover we nu beschikken. We komen nu al letters te kort om duidelijk aan te geven waarvoor ze dienen : www,GPS, GSM, enz.

    Christoffel Colombus heeft ook Amerika niet ontdekt door te palaveren, maar door te varen. Waar zit de mens die opnieuw dat Ei van Colombus ontdekt?

    Anders gezegd: die zon-en wind-‘energie’ is te vergelijken met de boer die met paard en kar naar zijn veld trekt, maar nuttige idioot als hij is, heeft hij het paard … achter de wagen gespannen.

    *

    Het is dus niet ‘My Kingdom for a horse’, maar Colombus achterna, ‘My Kingdom for a wastobbe – a Washing Ton – vol elektrische stroom…

    En ondertussen?

    Van die Groenpissers, van al die Mietjes Sttoel en die Maanekes Pis, misschien de warme pies opvangen om die warmte in energie om te zetten? Hey, Coombus, niet meer zoeken: Uw ei is gevonden!

    Pssst

    Die Groene Jongens zijn, hoe men het ook draait of keert, een machtige camouflage (geweest) waarachter Lynxks-Marxistische quatsch zich kon verstoppen! Een strategie zò overgenomen uit de militaire gevechtstechniek….’t Is maar dat ge ’t weet!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!