MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1652 - OVER DE WEDER SAMENVOEGING VAN KERK EN STAAT WAAR WE VANAF MOETEN

    .

    1652 - OVER DE WEDER SAMENVOEGING VAN KERK EN STAAT WAAR WE VANAF MOETEN

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Zeg nu nog dat we in onze dagen geen Geschiedenis beleven! Amper één generatie terug zaten in het openbaar meisjes en jongens, vrouwen en mannen, ook nog zedig gescheiden. In onze kerken, bijvoorbeeld. Over en weer konden misschien verstolen blikken gewisseld worden, hoogstens een verlegen lachje of een samenzweerderige smachtende blik, maar meer was er niet mogelijk. En nog een generatie eerder zaten de porren samen achteraan in de aula’s van onze universiteiten. Zo werd, predikten de Pastoors, de zondige begeerte van ‘onkuisheid’ ietwat getemperd, zodat er minder gezondigd werd tegen het 6de of het 9de Gebod. De ‘zedelijkheid’ was aldus minstens naar buiten uit, beter beschermd. Wat er in kleine donkere hoekjes en achter verhullende gordijntjes gefluisterd werd, was bed- of biechtgeheim. Het was allemaal niet zo goed, het kon stukken beter, maar we konden er mee leven. Want bloed kruipt waar het niet kan gaan.

    Toen verloor, samen met roe van de overwinning van WO II, ook het Geloof stilaan zijn betekenis. Grote oorzaak was de weelde, maar evengoed de moderniteit van de globalisatie. Met als kroon op het werk, het wagenwijd openzetten van alle landsgrenzen. Wijder en wijder De vangarmen van de ‘Verzorgingsstaat’ konden zich openen, en de samenleving werd hervormd tot één grote potpourri van rassen en alle kleuren van de regenboog.. Al dragen voorlopig nog niet alle vrouwen de sluier. Er is op die manier niet alleen de scheiding der geslachten, maar ook de Scheiding van Kerk en Staat.

    Te mooi om waar te zijn! Overal in alle landen staken bepaalde dwarsliggers de koppen op, om zich te verenigen voor de bescherming van hun eigen eigenheid. Om de ziel van hun Volk te beschermen. Ze werden ‘racisten’ genoemd, reactionairen, en het minste wederwoord volstond om als ‘extreem rechts’, ja zelfs fascistisch voor de Rechter gesleept of gebroodroofd te worden.

    Onder invloed van onze kostelijke, dus duurbare Moslimbroeders en Moslimzusters die met bakken ongevraagd zijn binnengestroomd, komt daar nu als voor eeuwig, een einde aan. De ‘sharia’, de sectaire regels van de Islam, worden stelselmatig doorgevoerd, net als een onwillig paard dat aan de teugels moet wennen. We gaan terug naar het gescheiden leven dat we al lang ontwend waren. Zelfs de peuters moeten gescheiden leren zwemmen en stoeien…. Dit om de bronstigheid van de mannelijke helft der Moslim-bevolking tussen 5 en 95 jaar in toom te houden. Het is immers algemeen geweten, dat, levend volgens de Koran, de vrouwelijke helft geen gevoelens mag en kan hebben. In veel gevallen wordt daartoe de cultuur van het scheermesje gehuldigd, om in de onderbuik van jonge meisjes weg te snijden wat vraagt om weggesneden te worden. Staat het zelfs niet in de Bijbel dat de man de Meester is van Gods Schepping?!

    Geef toe, een hele stap vooruit in het terugdringen van onze Joods-Christelijke Beschaving. Al komt het geheel vooral ten goede aan de Marxistich-Progressieve graaicultuur van onze Grote Leiders. Fien Moerman van de Pest Voor Vlaanderen (PVV, thans Open VLD) miek daarover onlangs haar beklag, dat de mensen de politiekers op dergelijke schandalige manier doorzagen….

    Tegen deze tsunami van achterlijke invloeden, daagt in de verte, bijna onder handbereik, toch de vurtoren-lichtstraal van Verkiezingszondag 25 Mei 2014. Eenmaal die veilige haven bereikt, kan in gans het Avondland de klok weer vooruit gedraaid naar daar waar het allemaal begon : baas zijn in eigen huis, zodat we kunnen leven naar de eigen wetten en de zeden en gewoonten van onze eigen cultuur. Achterlijken en kwaadwilligen zullen deze gevoelens afschilderen als… nationalisme.

    .

    II MIDDEN

    Apartheid in GB

    De overkoepelende organisatie van Britse universiteiten overweegt om de scheiding van mannen en vrouwen toe te staan op bijeenkomsten. Een zoveelste knieval voor de islam.

    Ach, we kunnen nog glimlachen bij de heisa over Zwarte Piet of de schouders meewarig ophalen, maar wat ze op de Britse universiteiten van plan zijn, is van een heel andere orde. ‘Universities UK’ wil toegeven aan religieuze drukom het publiek te scheiden. Dat niet doen zou volgens de universiteitsbazen een aantasting vormen op de vrije meningsuiting en de godsdienstvrijheid. De drijvende kracht achter de pogingen om vrouwen en mannen apart te zetten is de Islamic Education & Resaerch Academy (IERA). Bij die club zitten enkele notoire islamitische haatpredikanten.

    Te veel tolerantie leidt tot intolerantie

    De Nederlandse journaliste Nausicaa Marbe maakte brandhout van het voornemen en noemt dat “een fraai voorbeeld van hoe de tunnelvisie van hypercorrecte Westerse multiculturalisten die meeheulen met islamitische haatpredikers uitpakt: de schade is groter dan de vermeende tolerantie, de querulanten (klagers, ruziezoekers) krijgen meer macht over hun slachtoffers, het onrecht wordt potsierlijk gebracht als vrijheidsstrijd.” Ook in Groot-Brittannië stuit het plan op hevig protest. “In een karakteristiek vertoon van 21ste-eeuwse huichelarij, hebben de vertegenwoordigers van 132 universiteiten en hogescholen hun reactionaire beleid verpakt in de taal van liberalisme.”

    Ook bij ons een knieval

    “Denken dat zulke dwaasheid alleen in Engeland tiert, is een vergissing. Met elke storm waaien er meer dode bladeren onze kant op,” schrijft Nausicaa Marbe. Inderdaad. Bij een recent islamdebat in De Balie (Amsterdam) gingen de organisatoren in op de vraag van moslimorganisaties om mannen en vrouwen te scheiden. Het is een nieuwe stap naar seksuele apartheid. Niet de eerste stap, want eerder werden er hier en daar al aparte zwemuurtjes voor moslimvrouwen ingevoerd. Ook bij het debat klonk het gekke argument ‘dat moslima’s anders niet aan het debat zouden kunnen deelnemen.’

    En zo worden moslimextremisten steeds vaker op hun wenken bediend. Uit lafheid, angst of een verkeerd begrepen ‘verdraagzaamheid’. Of een giftig mengsel van dat alles. Ook bij ons zijn hogescholen en universiteiten zonder veel protest door de knieën gegaan en werden er in hun gebouwen aparte gebedsruimtes voorzien voor moslims. De islamisering rukt op en de neiging van de Westerse elites om alle religieuze eisen in te willigen en keer op keer te capituleren, voorspellen weinig goeds.

    Bron : Vlaams Belang.

    III SLOT

    Eenmaal de binnenste mechaniek van de klok vooruit gedraaid naar de toekomst, zal de Bevolking dat eerst gevoelen door het terugdringen van de criminaliteit. Daarvoor moeten er bijna geennieuwe wetten komen, de bestaande moeten alleen maar rigoureus worden toegepast. Wie de Wet overtreedt, draagt daarvan de gevolgen, zelfs als dat verbanning betekent naar het eigen thuisland. Op die manier zullen de overige gedetineerden misschien een menswaardiger bestaan hebben. Als tenminste onze gevangenissen, die dikwijls gewoon luxe-hotels zijn, aangepast worden aan het doel waarvoor ze dienen, namelijk opbergplaatsen voor zij die een bedreiging vormen voor de maatschappij.

    Als daarenboven de mest zogezegd progressieve duivelswetten (vruchtafdrijving, moord op bestelling van onnut leven) ietwat vermenselijkt worden, samen met het herstellen van de natuurwetten inzake seksualiteit, dan kan het leven woor iedereen weer mooi worden.

    In onze Beschaving zijn we al zo ver gekomen, dat wij geen afwijkende of zieke mensen met het hoofd voor van de hoogste gebouwen gooien: we moedigen ze echter ook niet aan, net zoals we schurftlijders ook niet aanmoedigen.

    Het gaat zelfs zo ver, dat wij een bevriend en respectvol BDer beslist de rug toekeren, de minuut dat we hem vriendschap zien sluiten met de Europese Groenen, waarvan de Leider (Cohn Bendit) openlijk op TV beschreef hoe heerlijk seks met peuters wel is. De man mag al ‘Groene Vingers’ hebben gehad, dat geeft hem nog niet het recht om de Leeuw te misbruiken om in de belangstelling te komen.

    In Vlaanderen zouden de mestvorken ook best eens boven gehaald worden. In Italië, lang voordat de Tweede Mars op Rome, in 1922 uitgevonden door de Zwarthemden van Mussolini, werkelijkheid wordt, heeft de schrik bij de Grote Geesten reeds in de benen geslagen. De Sociaal Democraten van Renzi plakken platte broodjes met Beppe Grillo van de Cique Stelle, ee, soort anarchist, die tabula rasa wil maken van alles en iedereen in Rome. De catch der Titanen? Of; als die twee honden vechten, loopt een derde er mee heen? Il Cavaliere is een gewiekst tacticus, vergeet het niet…In ieder geval, de dagen van deze Regering Letta zijn geteld. Net als in 1943, zal de Brusselse ‘Festung Europa’ als een geprikte ballon in elkaar zakken, als de weke onderbik ervan, Italië, overstag gaat….

    Buona Natale & Bonne Feste, qu’st ano.

    ECHO

    Bij one goede vriend http://blog.seniorennet.be/polkun/ vond ik onerstaade inzending, juist voor dit bericht kon ‘ter perse geen’. Ik neem het graag over, met bede te klikken op de oorspronkelijke website, waar U de Gerolf Italiaans hoort praten. Zie http://www.vlaamsbelang.be/nieuws/10475

    *

     

    Maak van 2014 het jaar van de bevrijding”Vlaams Belang-voorzitter Gerolf Annemans en Geert Wilders, voorman van de Nederlandse PVV, spraken afgelopen weekend op een druk bijgewoond congres van de Lega Nord in Turijn. De frontvorming van rechtse, nationalistische en eurokritische partijen begint stilaan vorm te krijgen. Gerolf Annemans en Geert Wilders woonden het voorbije weekend een congres van de Italiaanse partij Lega Nord bij.

    2014, jaar van de bevrijding”

     

    lders pleitte in Turijn voor samenwerking tussen de PVV, de separatistische Lega Nord, de Oostenrijkse FPÖ, het Vlaams Belang en het Franse Front National. Wilders sprak ook de hoop uit dat nog meer partijen uit andere landen zich zullen aansluiten bij dat eurokritische front: “Laten we vechten voor onze soevereiniteit, voor Padania, voor Frankrijk, voor Vlaanderen, voor Nederland en voor andere landen. Wij zeggen nee tegen massa-immigratie en nee tegen de islam. Wij zeggen ja tegen ons land.” En aan het adres van de kiezer: “Bij de Europese verkiezingen in mei zullen we het ondemocratische monster in Brussel (de EU) stoppen. Help ons om van 2014 het jaar van de bevrijding te maken!”

    “            Pro Europa, anti EU”

     

    Gerolf Annemans stelde nog eens duidelijk dat wij niét tegen Europa zijn, maar wel tegen de EU. De samenwerking van rechtse, nationalistische partijen moet “een ander en beter Europa” tot stand brengen. “Alleen de dapperen, alleen de voortrekkers, die geen angst hebben om alleen te staan en die niet verslaafd zijn aan schouderklopjes en machtsdeelname, maar die enkel en alleen het volk vertegenwoordigen, kunnen zich de openlijke en doorgedreven kritiek op de EU en de euro veroorloven. Wij willen geen EU, maar samenwerking. Wij willen niet de eenheid, maar veelheid. En wij willen geen dwang, maar vrijheid.”

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!