MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1641 – STALIN, HITLER, MANDELA : ZOEK DE VERSCHILLEN

    Maandag 9 december

    Zon 8u33-16u37

    H Syrus van Pavia

    .

    1641 – STALIN, HITLER, MANDELA : ZOEK DE VERSCHILLEN

    .

    Hè Hè Hè, I got you all!

    And now the game is over!

    .

    I) INLEIDING

    Het is, wordt gezegd, in Zuid Afrika, dank zij Nelson Mandela, nooit tot een burgeroorlog gekomen.

    Ha Ho, niet te rap! Tot een bloedige algemene slachting tussen Wit- en Zwartmensen is het (gezien de onevenwichtige samenstelling van de bevolking), inderdaad niet gekomen, maar wel tot een ongewoon wrede oorlog van overwegend primair Zwart tegen minoritair rijk Blank. Lenin op z’n best! Met daar boven-op voor ons, het Vrije Westen, het feit dat de feitelijke toestand door de poco-media zoveel mogelijk verbloemd, verzwegen of goedgepraat werd. Om zo te zeggen, waren het allemaal maar de geoorte-weeën van een nieuwe, gelukkige Natie. Ha ja, want daar waren Groe Geesten aan het bewind die op dezelfde zogezegd ‘progressieve’ golflengte zaten als de Grote Geesten in het Vrije Westen die een groot gedacht van zichzelf hadden. Zoals Barbarosso en De Gucht, om slechts die twee te noemen.

    Gelukkig zijn er de onafhankelijke bronnen die schrijven over de ruwe realiteit van elke dag, waaronder ‘TSCHELDT, met een wekelijkse brief van daaruit van een zekere Boerskot. Vandaag verschijnt er trouwens een speciale uitgebreide bijdrage die door zijn openhartigheid veel kwaad bloed zal zetten bij de betrapte Élite.

    .

    II MIDDEN

    Nelson Mandela laat arm, verscheurd en gewelddadig Zuid Afrika na

    *

    Oud ANC-activist: Leven voor zwarten was beter onder Apartheidsregime - Racisme tegen Zuid Afrikaanse blanken dreigt te ontaarden in genocide

    *

    De belangrijkste les die Mandela zijn land en de wereld leerde, namelijk dat vergeving krachtiger is dan wraak, lijkt helaas niet te zijn overgekomen, vooral niet op zijn eigen ANC.

    'Over de doden niets dan goeds,' zeker niet als het iemand als Nelson Mandela betreft, die nog tijdens zijn leven als een heilige werd beschouwd. Obama noemde hem een 'buitengewoon voorbeeld van morele moed, vriendelijkheid en nederigheid.' Dat is zeker waar als gekeken wordt naar zijn indrukwekkende vergevingsgezindheid tegenover zijn voormalige vijanden, en dat nadat hij 27 jaar lang gevangen had gezeten. Die houding heeft Zuid Afrika zonder twijfel voor een bloedige burgeroorlog behoed. Als we kijken naar enkele andere historische feiten, doemt ook een andere Mandela op, namelijk de leider van Umkhonto we Sizwe, de terreurafdeling van het ANC, dat doelbewust burgers -inclusief kinderen- vermoordde.

    Oprichter van terreurorganisatie

    Op 20 mei 1983 bracht Umkhonto we Sizwe (de 'Speer van de Natie') een bom tot ontploffing bij het Nedbank Square gebouw in de Church Street in de hoofdstad Pretoria. De bom was zo afgesteld, dat deze precies tijdens spitsuur explodeerde. 19 mensen kwamen om het leven en 217 raakten er gewond. De BBC berichtte over een straat 'bezaaid met lichamen'. Van veel voorbijgangers waren ledematen geamputeerd door rondvliegende brokstukken. 'Anderen bloedden dood.'

    Overigens zat Mandela, die lid was van de Zuid Afrikaanse Communistische Partij, in 1983 al 22 jaar gevangen, dus was deze specifieke aanslag niet rechtstreeks aan hem toe te schrijven. Maar Mandela's eigen ANC martelde en vermoordde mensen die er enkel van werden verdacht voor de regering te spioneren. Steun voor het ANC en Mandela was daarom zeker niet in heel het Westen vanzelfsprekend, zoals wel in Nederland het geval was. Zo hing de huidige Britse premier David Cameron in die tijd posters op met de tekst 'Hang Mandela'. Nu noemt hij hem 'het helderste licht in de wereld' dat is uitgegaan.

    ANC blies supermarkten en restaurants op

    De NOS meldde weliswaar dat Mandela de militaire tak van het ANC had opgericht, maar 'vergat' vervolgens de terreurdaden tegen burgers te noemen, waarbij supermarkten en fastfoodrestaurants de belangrijkste doelwitten waren. En natuurlijk is ook iedereen even vergeten dat Mandela's toenmalige vrouw Winnie zelf toegaf dat het haar favoriete 'hobby' was om brandende autobanden om de halzen van kinderen heen te gooien.

    De ANC-voorman steunde -en kreeg op zijn beurt steun van- ook andere radicaal linkse leiders met een twijfelachtige reputatie, zoals Robert Mugabe, de dictator van Zimbabwe; de Cubaanse communistische president Fidel Castro; Muammar Gadaffi, het Sovjet regime en de Iraanse Ayatollah Khomeini.

    Wereld zwijgt over racisme en geweld tegen blanken

    Zoals we onlangs al schreven, is Zuid Afrika opnieuw ontaard in een poel van geweld - van zwart tegen blank, wel te verstaan. Alleen deze keer heeft het buitenland daar geen aandacht voor; geen speciale tv-acties, geen passionele pleidooien het geweld tegen burgers te beëindigen, geen boycotten, niets van dat alles.

    'Ek is moeg van veg en leef in vrees... As ek dit nie skuif na Europa, sal ek gaan na Mosambiek, dinge is beter daar vir die euro-Afrikaners,' was het commentaar van een blanke Zuid Afrikaan op Infowars. Mandela's erfenis lijkt anno 2013 welhaast een omgekeerde vorm van racisme en discriminatie te zijn. Dat zal hij ongetwijfeld nooit zo bedoeld hebben, laat dat duidelijk zijn. Het toont echter wel aan dat de invloed die hij kon uitoefenen, schromelijk wordt overschat. Miljoenen Afrikanen die nog altijd in sloppenwijken leven en niet eens over stromend water en electriciteit beschikken, kunnen daarvan meepraten.

    'Beter leven onder Apartheidsregime'

    Sommige zwarten geven inmiddels ruiterlijk toe dat het leven onder Apartheid weliswaar slecht was, maar dat ze er nu nóg slechter aan toe zijn. Hoewel Mandela nog altijd hun held is, klinkt er inmiddels ook kritiek, omdat hij van de goed draaiende Zuid Afrikaanse economie een socialistisch paradijs wilde maken, iets dat grandioos mislukte vanwege de astronomische kosten. Onder Mandela en het ANC verdubbelde het aantal zwarten dat van slechts $ 1 per dag moet rondkomen van 2 naar 4 miljoen. De werkloosheid bedraagt maar liefst 25,2%.

    Pal voor het WK 2010 vertelde voormalig ANC-activist 'Bricks' Mokolo de BBC dat kritiek op Mandela en het ANC echter nog steeds uit den boze was, en iedereen 'gedwongen wordt van hem te houden'. Mokolo, die gruwelijk werd gemarteld door het Apartheidsregime, zei dat de leefomstandigheden voor zwarten destijds beter waren dan nu. 'De ANC regering is simpel een verlenging van de Apartheidregering... Er zijn nog steeds townships, 20 jaar na de bevrijding... Ze hebben alleen het woord veranderd van 'zwart' in 'arm'.' (2) Tegenwoordig leven er ook veel blanken in deze armzalige omstandigheden, omdat de zwarte regering hen alles heeft afgepakt.

     

    Beloften niet waar kunnen maken

     

    'Rancune is als het drinken van gif, en dan hopen dat het je vijanden zal doden,' is één van Mandela's beroemde uitspraken die nooit zullen worden vergeten. En wie zal het niet met hem eens zijn? Des te wranger is het dat het Zuid Afrika dat hij achterlaat, niet eens in de buurt komt van wat hij zowel de zwarten als de blanken beloofde, en dat alsnog ten onder dreigt te gaan aan diepe verdeeldheid en een enorme golf keihard geweld. Zo worden er ieder uur 73 vrouwen in het land verkracht, en worden er jaarlijkse duizenden blanke boeren door zwarte bendes vermoord.

     

    Uitroeiing blanken in voorbereiding

     

    Daarom verhoogde de mensenrechtenorganisatie Genocide Watch eerder dit jaar de alarmstatus van Zuid Afrika van niveau 6 naar 8, wat inhoudt dat er een etnische 'uitroeiing in voorbereiding' is. Volgens Gregory Stanton, president van Genocide Watch en ooit zelf activist tegen het Apartheidsregime, steunt de huidige regering deze beginnende genocidecampagne tegen de blanken. President Zuma zingt zelfs regelmatig dezelfde racistische liedjes die ook Mandela tijdens zijn beginjaren zong, en waarin wordt opgeroepen alle blanken te vermoorden.

     

    Vergevingsgezindheid Mandela niet overgekomen

     

    De les die Mandela zijn land leerde, namelijk dat vergevingsgezindheid krachtiger is dan wraak, lijkt daarom triest genoeg niet te zijn overgekomen. Tot aan zijn dood was hij echter wel hét symbool dat Zuid Afrika nog enigszins bij elkaar hield. Door zijn overlijden dreigt het land ongehinderd op een inktzwarte sociale en humanitaire explosie af te stevenen. Zoals gewoonlijk zal het Westen daar pas op reageren als het veel en veel te laat is.

    Xander

    Infowars (2) BBC

     Zie ook o.a.:

    16-06: Genocide Watch: Blanke bevolking Zuid Afrika op rand van uitroeiing

    *

    III SLOT

    “Een inktzwarte sociale en humanitaire explosie”….

    Onze vriend Xander heeft deze zin niet afgemaakt. Ik doe het dan maar in zijn plaats, door te verwijzen naar de geneugten van het vroegere Sovjetrijk, waar ik met met mensen van ICTAM met eigen ogen (1994) in Moskou in de zijstraten van het Rode Plein, onttrokken aan het oog van de (ramp)toeristen, zowel het voetpad als de goot op enkele plaatsen vol dronken sukkelaars zag liggen, waarvan de helft de volgende morgen dood gevroren moet zijn geweest. Toen we daar met de ‘tram’ die morgen naar het andere einde van de stad wilden reizen, ging dat niet, want aan de stelplaats waren de wissels bevroren en een oud vrouwtje probeerde gejaagd en wanhopig de boel weer vlot te brengen, in de ene hand een kokende moor met dampend water, om in de andere hand, benevens een gammele steunstok, een andere moor met petrol te hanteren. Iedereen vloekte in het voertuig, dat het vrouwtje te lui was om haar werk aan te kunnen en omdat het zo vreselijk tochtte in die kadukke voertuigen.

    Ja, de zegeningen van het Arbeidersparadijs zouden wel voor een andere keer zijn gewest….

    *

    Overal waar de plaag van het communisme geluwd is, is er chaos zonder begin en zonder einde. We zien hetzelfde bij ons, op alle niveau’s waar de communisten-light, de socialisten dus, het veld moeten ruimen. Al spreekt het Cleen Toebakske wel enigszins anders, daar waar iedereen ziet dat de werkelijkheid anders is dan zijn breedsprakigheid. Kleine lantaarn, klein lichtje!

    Natuurlijk wens ik Zuid Afrika geen grotere chaos toe. En trouwens niemand, geen enkel volk ter wereld. Wij hebben persoonlijk inderdaad een massa vrienden die zaken doen met Zuid Afrika en ons daardoor af en toe (bij familie-gebeurtenissen) in contact brengen met Zwart- of Witmensen van daar. Stuk voor stuk fantastische mensen. Die net als evenveel Solshenitchins in de Goelag, de situatie stilzwijgend ondergaan. Omdat ze net als die schrijvende Rus, ook in een uitzichtloze gevangenschap leven.

    *

    De leer van Marx en Engels, heeft al lang afgedaan, maar de regimes die door dat systeem in het zadel werden geholpen, geven nog niet op. Iedereen blijft hangen tussen droom en daad, en zelfs het machtige China, de Volksrepubliek bij uitstek, kijkt achterom naar al lang vergeten gewaande ‘kapitalistische’ heerlijkheden. Waar ‘privaat bezit’, ‘vrije meningsuiting’ en ‘persoonlijke vrijheid’ wel de bijzonderste van zijn….

    Wie weet her-ontdekt men daar in Het Land der Madarijnen Pater SJ Ferdinand VerbiEst ((Pittem, 9 oktober 1623 – Peking, 28 januari 1688) niet, de astronoom en vriend des Keizers, zodat wij, Vlamingen, daar dan opnieuw een voetje vòòr krijgen. Wedden dat de circusclown, het Meneerke Peeters van de Vlaamse Parochieraad, niet eens weet wie Ferninand Verbiest is geweest? En dat is dan ambassadeur in zakenwereld voor Vlaanderen….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    PS Vanaf Sinterklaasdag 2013 (Blog 1639) betaalt deze blog tot nader order de Franstaligen met gelijke racistische munt in het discrimineren en het haatzaaien. Met hun Vlaamse waterdragers zijn het een achterlijke reactionaire neomarxistische extremistische bende profiteurs die al 183 jaar het Land onmogelijk maken.. Reef MISE AU POINT/RTBF

    *

     

    *3

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!